beyler sevgilinizle sürekli seks muhabbeti yapar mısınız veya konuyu hep bu yöne çeker misiniz ve bu onu sevmediğinizi mi gösterir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlasılıklar...
+Erkek ergendir ve kendini geç keşfetmiştir,
+Bu erkek baskıcı ortamda veya tam tersine tam anlamıyla laçka bir aile ortamında büyümüştür, zıvanadan çıkmıştır,
+Bakiresindir, seni bozmak için can atıyordur,
+Seninle gerçekleştirmek istediği bazı fantaziler vardır, fakat seni ikna edemiyordur...
Olgun, sağlıklı yetişmiş bir erkek sevgilisiyle sürekli seks muhabbeti yapmaz. Bu yapan yanındaki kıza insan olarak değil, yalnızca cinsel obje olarak bakıyordur.
Senin üzerinden değerlendirdim, kusura bakma kimin için sorduğunu belirtmemişsin.28 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler sürekli değil aslında arada giriyo bu muhabbetlere 2 yıldır birlikteyiz ve herhangi bişey yaşamadık seven erkek hiç bu muhabbetlere girmez mi peki genel yorumlardan öyle anlaşılıyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek kız hiç ilişki yaşamadıysa bu konulara (sağlık boyutu dışında) neredeyse hiç girmez, eğer ilişki yaşanmışsa da suyunu çıkartmadan arada sırada bu konuları konuşmalıdır. Tabii konuşurken nasıl bir üslupta konuştuğu da önemli, kabalık olmamalı. Eskort kadınlar bile kaba konuşmalardan rahatsız olur.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.. Bu mevzuları açtığında soğuk yap, tavır koy seviyorsa 2 yıl bile bekleyecektir.
Soran+1 yılanladım ben erkekler genelde bu konulara girer diye düşündüğümden biraz izin verdim konuşmasına hatta şu an şaşrdım seven erkek bu konulara girmez deyince
Cevap sahibi+1 yılErkekler daha çok kendi aralarında bu konuları açarlar ama normal bir erkek sevdiği insanla yaşadıklarından değil, oynak kızlardan, popüler hatunlardan vs bahseder
Soran+1 yılzaten öyle benden bahsetmiyor kimseye ailesiyle tanıştım çünkü
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle tanıştığın isabet olmuş, o da seninkilerle tanışsın, belki bu iş ciddiye gidiyor düşüncesiyle konuşmaları daha düzgün olabilir kardeşim
Soran+1 yılteşekkr ederim sağl
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven Kişi sevdigine cinsellik Dusunmez o kişinın macı belli biran once yol vermeye bak yoksa zamanı geldiginde kafana vurursun.
112 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliyle o tarz konular konuşulmaz mı yani seviyorsa
- +1 yıl
Seven bir insan o muhabbeti yapmaz. bide surekli dıyosun amacı belli işte yol vermessen basın agrır kapılmadan yol ver dierim sana ben
Soran+1 yılçoktan kapıldım ki 2 yıldır birlikteyiz ama herhangi bişey yaşamadık bazen bu konulara giriyo bende normal olduğunu düşündüm sence normal değil mi
- +1 yıl
bıde ıkı sene olmus sureklı bunu konusuyo bence anormallık var yakında senle yatmakta ısterse sarırma kızım bensana solıyım
Soran+1 yıldaha yeni yeni bu konulara girmeye başladı ve sürekli dediğim mesela en son 1 hafta önce açtı bu konuyu ben mi abartıyorum yoksa amacı kullamakmı
- +1 yıl
evet kullanmak tabı seven ıssan sevgne onu yapmaz sen bılırsın yınede
Soran+1 yılyani erkekler sevdiğiyle bu konulara girmez öyle mi ya ben mi aşkımdan kör oldum yoksa erkekleri yanlış mı tanıyorum anlamadım
- +1 yıl
kızım sen rahatsız falanmısın :D her yazdgında nıye aynı seyı soruyosun evet gırmez dıyorum bıdaha soruyon gırmz dıyom bıdaha soruyon ya
Soran+1 yılhahhaha şaşırdım çünkü ben her erkek illa ki bu konulara giriyodur diye düşündüm ondan inanamadım:)
- +1 yıl
ınansan ıyı edersın
Soran+1 yılenteresan hakkınızı yemişim
- +1 yıl
ok eywllh
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık ilişkim var çıktıgımızdan beri konusuruk ama ilişkiye girmedik sadece birbirimizi aşırı arzuluyoruz bende acıyorum cunku onu cok seviyorum dokunmak istiyorum hayallerimi paylasıyorum ve oda aynı sekilde hıcbı zaman obje olarak gordugunu dusunmedim ama senın suphen varsa devam etme
01 Yorumla
Soran+1 yılşüphem var aslında ama ben istemediğim sürece bişey yapamaz ve yapmadı da zaten 2 yıl boyunca bunun için devam ediorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilmdee sürekli gece olunca açardi seks konusunu BN konsmaylm derdim ne var gerçek mi yasyrz falan derdi uzaktydk şehir olark o gün konsmasak ertesi gün gcr yine açardii BN ayrldimmmm evlenmeden doğru bulmyrummmm sonra ayrldk başka kızlarla konsmya devam etti bu konlarii
414 Yorumla
Soran+1 yılanladım aynen bizde farklı şehirlerdeyiz ama çok t uzak değiliz 2 yıldır birlikteyiz daha yeni yeni bu konulara girmeye başladı ama sanki kullanılıyomuş gibi hissettim yani seven erkek bu konulara girmez mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılBak canmm buradaki yorumların hepsini okudum tamamen yazdıklarım samimi şimdi yaşın kaç bilmiyorum BN 20 yaşndayım yarama tuz Bastın bu konuyla bnde hep merak etmişimdir neden erkler konuyu hep karaya çeker isteniyorsa karşı taraf zorlatlmamli onu canı konuşmak istiyor bu konuları diye sende konuşmak zorunda degilsin sevgili niçin var sırf seks konşlsun diyemiii?
Cevap sahibi+1 yılOraya çeker istemiyrsa zorlatlmamali tabikii
O kadar yazi yazdim silindi yorum uzun oldgndan:)
Hayr tabiki sırf seks konşalm diye sevgili olmyrzz sana gelncde iki yldr sevgilymşin onu en iyi amacni sen bilirsin simdye kadar da hic konşmamş sende konsrsan ileriye gitmesine izin vermee.. bir de bir erkek sadece sevdiği kzla değil her kala seks konsablrrr:) öyle brsey yokk
Soran+1 yılzaten ben konuşmak istemediğim zaman kapatıyor konuyu ama ben bu konulara girmesinden rahatsız oldum sadece ve erkekler bence sevgilileriyle çok aşırıya kaçmamak şartıyla girerler bu konuya diye düşünüyodum ta ki burdaki yorumları okuyuncaya kadar
Cevap sahibi+1 yılAynen istemdgi zaman kapatyrsa bir sorun yokk yinede dikkatli ol tabiki.. Evert:) herşeyin fazlasii zarar
Soran+1 yılanladım yok zaten kızdığımda ya da konuyu kapat dediğimde susuyor yorumlarda kullanılıyosun ve sevmiyor yorumlarını okuyunca şaşrdım açıkçası çünkü her erkek bu konulara girer bence sadece sürekli olmaı sıkıntı yaratır diye düşünüyorum yanlış mıyım
Soran+1 yıltm teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe yorumlariii anlamdmm?
Soran+1 yılburada yazan yorumlar
Cevap sahibi+1 yılHım anladımm canım dedgim gbi biz anlatklarn üzerine yorum yaparz iki yıldır onu tanıyan onunla göz gze gelen sensin:) evet erkektir konuşmak ister ama burdki yorumlarda da şunu hakli buldum seven erkek konuyu hep oraya çekmezz zaten çekmyrmusta
Soran+1 yılanladım bencede çekmez zaten çekmemeli de zaten ama sanırım burada ben sürekli dediğim için yanlış anlaşıldım haftada 1 faln yani
Cevap sahibi+1 yılHm büytecek birşey yok haftada bir knsmsnda:) iyi anldnn demi yorumlardan soru işareti var mi hlaa? :)
Soran+1 yılyok çok teşekkr ederim sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim:)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli olması iyi değil Bu konuşulabilir ama Erkeğin sürekl
bu yöne çekiyorsa niyetinden kuşku duyulması gerekir05 Yorumla
Soran+1 yılsürekli derken yani bana göre sürekli aslında en son 1 hafta önce falan bahsetmişti bu konulardan bu sürekli değil di mi:))
Soran+1 yılyok 2 yıldır birlikteyiz yeni yeni bu konulara girmeye başladı ama yorumlarda kullanılıyosun ve sevmiyor deyince erkekler hiç mi bu konulara giriyor diye düşündüm :)
Soran+1 yılteşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. sürekli seks ise seni obje olarak görüyordur yani sevgi yok burada.
12 Yorumla
Soran+1 yılsürekliden kasıt haftada 1 falansa peki
+1 yılamaç yataktır maalesef kıvama getirmeye çalışıyor seni.
125 Yorumla
Soran+1 yılyani gerçekten seven bir insan hiç bu konulara girmez mi
- +1 yıl
yapılsa bile sürekli yapılmaz sen hep konuyu buralara getiriyor diyorsun ben hala utanıyorum bu konuları konuşurken sevgililerimle millet çatır çatır açıyor valla.
Soran+1 yılanladım 2 yıldır birlikteyiz daha yeni yeni bu konulara girmeye başladı o yüzden sordum amacı başka mı diye
- +1 yıl
genellikle ilk evre güveni kazanma evresidir zaten buda bu yoldan gidiyor yani ben seni bilemiyeceğim evlilik öncesi ilişkiye karşımısın değilmisin senin hayatın sonuçta ama karşıysan uyar erkek arkadaşını yoksa hep konuşacaktır bu konuda.
Soran+1 yılben sadece kullanıp kullanmadığını merak ettim ben istemeden şu an o da yapmaz zaten bişey 2 yıldır çıkan insanlar hiç bu muhabbetlere girmez mi bunu merak ettim
- +1 yıl
ilk aylardada girerde erkek arkadaşının sürekli konuyu buraya çekmesi sıkıntı demekki artık sabırsızlanmaya başlamış biran önce bir şeyler yaşamak istiyor seninle.
Soran+1 yılbu sevmediğini mi gösterir peki yani niyeti kullanıp bırakmak mı
- +1 yıl
bu ilişkilerde şöyle bir şey var kızda rızasıyla yapıyor zaten bir nevi kızda erkeği kullanıyor ama genellikle hep terkeden erkek olduğu için erkek kullanmış oluyor yani çok terkeden kişi var kızları 1-2 sene sürekli seks yaptıktan sonra senin erkek arkadaşında böyle birimi bilemem.
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz ama herhangi bişey yaşamadık sadecee ben bu konulara girmesinden biraz rahatsız oldum yorumlarda da sevmiyor kullanıyor seni deyince şaşırdım çünkü erkekler genelde sevgilileriyle bu konulara girer diye tahmin ediyorum çok aşırıya kaçmamak şartıyla yanlış mıyım
- +1 yıl
Eğer sen rahatsız olmuyorsan konuşmanızda problem yok ama büyük ihtimal senden yüz buldukça yavaş yavaş dahada ileri gidecektir öpmeler dokunmalar sonra daha ilerisi olacak sonra sen bir yol ayrımına gireceksin ayrılmak ya da ilerletmek ben bu konuları hep akışına bıraktım kızları sıkmadım oluyorsa kendiliğinden oldu ama öyle değil her erkek ama dediğim gibi sana sıkıntı olmuyorsa dengeyi koruyarak konuşabilirsin.
Soran+1 yılanladım yani şu ana kadar ben konuyu kapatmak istediğimde kapattı öyle ileri falan da gitmedi sadece arada bu konulara girrmesi normal mi diye sormaktı amacım:)
- +1 yıl
sende karar ver sürekli seks seks seks mi diyor yoksa aradamı aradaysa normal ya takma kafana :)
Soran+1 yılbana göre sürekli ama normalde ara ara:) bilmem anlatabildim mi:))))
- +1 yıl
sen bu konulara alışık değilsin normaldir :)
Soran+1 yılhaha o zaman amacı kullanmak değil mi
- +1 yıl
sizin yaşlar kaç?
Soran+1 yıl23 ben 24 o
- +1 yıl
ben sizi ergen sandım ergende değilmişsiniz kereta seks konuşacağına evlilik konuşsun seninle yaşıda geliyor :)
Soran+1 yılhaha onu da konuşuorz zaten ailesiyle tanıştım hatta ama o konulara girince süpheye düştüm aslında ben soruda yanlış ifade ettim kendimi sürekli dediğim haftada 1 falan girio bu muhabbetlere ben istemeyince de kapatıyo konuyu zaten
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yapma bir şey olmaz o kadar konuşmaktan
Soran+1 yılzaten böyle yorumlar beklerken birden sevmiyor kullanıyor gibi yorumları duyunca şaşırdım
- +1 yıl
ama sende öyle bir anlattınki adam zorluyor seni anladı herkes öyle kızlar varki çocuğu kaybetmesin diye ilişkiye giriyor sonra şutlanıyor o yüzden normal böyle tepki vermeleri.
Soran+1 yılpeki bu anlattıklarımdan sonra ne düşünüyosun
- +1 yıl
akışına bırak zaman gösterir niyetini diyorum bekle gör.
Soran+1 yılsağol
+1 yılYa ne alaka. Seninki biraz abaza sanırım ama seks ilişkinin % 97 sini oluşturur
17 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz ve herhangi bişey yaşamadık seviyorsa bu konulara girmemeli mi
- +1 yıl
Girmeli tabiki ve hatta kendinize zarar vermeden Yaklaşın biraz. Daha sıcak bir ilişkiniz olsun
Soran+1 yılama yorumlardan anladığım kadaryla kullanıyomuş beni
- +1 yıl
Iki senedir bir numaranız yok neyi kullanıyor?
Soran+1 yılyorumlardan öyle anladım ama yani aşırıya kaçmamak ve ben istemediğim sürece bişey olmaması şartıyla bu konulara girmek normal mi yani her erkek böyle konulara girer mi
- +1 yıl
Tabiki evet. Adamın önünde çılgın bir Hilti var ve sensiz onu günde belkide 5 defa çalıştırıyor. Sana bişey yapmadığına dua et. Bu konuşma cinsel yaklaşım felan çok normal abisi herkes aynı şeyleri Yaşar bu yaşlarda
Soran+1 yılsaol abisi dikkate alıcam:)
Ben cekerim cunku o konuyu baska biriyle konusamazsin
11 Yorumla
Soran+1 yılbana da bu mantıklı geldi ama yorumlardan sevmiyor sonucu çıktı:))
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevdiği söylenemez pek ya seks yapıp bırakacak ya da seks olarak kullanacak...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehlike çanları demek oluyor. Bu konuları kapat bakalım ne tepki verecek?
14 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı bir tespit t. ederim:)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Eğer sana saygı duyar mevzuyu kaparsa seni seviyor ama eğer sana saygı duymaz sinirlenir çıkışır arıza çıkarırsa ya sevgisi azalmış ya da sevmiyor. Sevgisi azalan erkek veya kız o ilişki içinde bitmiş demek oluyor. Bir dene sonuç olumsuz olursa o ilişki bitmiştir.
Soran+1 yıldeniycem bunu t. ederim tekrar
Cevap sahibi+1 yılRica.
Sevmiyor. Ayrıl hemen.
50 Yorumla
+1 yılhayır bunu sende biliyosun soruyosun
34 Yorumla
Soran+1 yılya yeni bir şey olsa tamam da 2 yıldır birlikteyiz ve herhangi bir şey yaşamdık arada da bu konulara girio seven erkek hiç girmez mi bu konulara
- +1 yıl
yeni yeni konuşmaya başladıysa vardır bir sorunu:)
Soran+1 yılne gibi bir sorun kullanıyo mu beni sence
- +1 yıl
ne bileyim azmıstır seni kullanmak istiyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi ona baglandıgımı gösterir
12 Yorumla
Soran+1 yılderken
- +1 yıl
bas baya?
Kesinlikle sevmiyodur amaç farklıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki seven erkek sevgilisiyle hiç bu konulara girmez mi yani
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Sevmiyor seni kullaniyor
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki şöyle sorıyım 2 yıllık sevgilim ama herhangi bişey yaşamadık arada bu konuları konuşmak beni kullandığını mı gösterir yani bir erkek seviyorsa hiç girmez mi bu konulara
Soran+1 yılanladım teşekkürler her lafı oraya getiriyor derken ben biraz abarttım zaten
+1 yılSeviyordur ama seks i
20 Yorumla
+1 yılsapık o bacım sapık kaç kurtar kendini
10 Yorumla
+1 yılKonuşacak bir şey kalmamış demek...
00 Yorumla
+1 yılSevebilir neden sevmesin
00 YorumlaBen sevdiğim kişiyle konuşurum ve bu normal
00 Yorumlaİlla ister her erkek ama sicm. mak lazim konuya
00 Yorumlayok çakmayı düşünüyor bence
00 Yorumla
+1 yılEdep ulan edep ya.
10 Yorumla
+1 yılsanmıyorum :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhangisini sanmıyosun:)
- +1 yıl
Sevmiyor.
Soran+1 yılsağlık olsun:)
- +1 yıl
>Aynen<
senin manita azmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmam
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilisiyle sürekli seks muhabbeti yapan erkek sevmiyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım