Arkadaslar sıtedekı kezbanlardan zehırlendım. Genital temızlıgı, bakımı bılmıyor prof havası verıyorlar. Cesaret sıfır hep gızlı kullanıcılar konu seks olunca ! Ee bı de sacma sapan sorular var. Devır 1900'dü jilet vardı. Agda devrı 2005'lerde bıttı. Bu ne kezbanlık epılasyon bılmıyorlar. Küçümsemiyorum isimde vermiyorum. Cinsellik etıketı sorularda gızlılığı kapatın ! Su kezbanlardan bı kurtulalım. Slovenyalıyım. Turklerı asalamıyorum ama merak edıyorum. Bu kadar bılmemezlıgın sebebı ne? Neden bakımsızlar? Turk erkeklerıne yazık degıl mı? Igrenç kokan vajınalar, eksımsı tatlar, kıllar, sarkık burusuk gogusler, erkek bacagı gıbı erkek koltuk altı gıbı yasayan kızlar ! Ayıptır yahu. Devır mılenıum cagı. Acıyın bu erkeklere ! Yazık degıl mı?
Cevabın nedir?
+1 yılÇirkin kadın yoktur az vodka vardır sözüyle başlamak istiyorum cümleme :)) Evet haklısın hak vermiyor değilim bayanlar çok güzeller ama bakımsızlar kendilerine bakmıyorlar bu maddiyatla falanda alakalı değil çok güzellerini bakımlılarınıda gördüm ama bakımsızlarıda var tabii Şimdi türk bayanları demişsin kezban demişsin Turizmciyim ben Yabancılardada çook bakımsızlarını gördüm iğrenç kokan kıllı pis vajinalar sakalım kadar koltuk altı kılları göğüsler zaten hollanda ineği gibi büyük ve sarkmış yani yabancı bayanlardada var bu sadece türk bayanlarına bunu söylemek haksızlık olur bence Türklerdede Yabancılardada var bu ama türklerde bakımsızlık biraz daha fazla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Amacın ne?
Türk erkekleri çok mu bakımlı?
Slovak kültüründe genel olarak tek hatunun üstünden yılda ortalama 5 adam geçtiği için daha titiz olmak zorunda.
Bizim kızlarımız ortalama 21-22 yaşına kadar bakire kalıyor.
Dolayısıyla öyle bir ihtiyaç dogmuyor.1713 Yorumla- +1 yıl
Ya küçümsemedim demişsin tamam.
Ama bir yazını okusana.
Burusmus memeler, kokan vajinalar , eksi tatlar.
Yok jilet 2004 te varmış simdi epilasyon varken hala jilet kullanan mı olurmuş.
Küfür olarak değil ama amina korum demissin resmen.
Ve zaten sana giren çıkan birşey de yok.
Erkeklerden hoşlanıyorsan, senin için avantaj.
Sen bakımlı ol farkını koy ne bu dikkat çekme çabaları.
Hadi eyvallah. - +1 yıl
Özguvene kendını begenmış dıyen bı canlıya ancak amıp derım ben. Tarıhe gectım bı amıple konuşuyorum. Sız ancak oyle kızlarla yatarsınız beyfendı. 50 seyınızın 1 tanesını bana sokmama hayalınız bıle berbat. Cahıllık bunun adı. Yoruma katılan kızlar bıle bu kadar atarlı degıl. Burusmus vajınanız mı var aceba?
Erkeğe acımaktan çok, bayanın kendisine acıması gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü kendimiz için bakımı yapmalıyız. Bayan bu konuda henüz bilgi sahibi değilse onu normal karşılarım.
Ama bildiği halde pis geziyorsa kesinlikle haklısınız. Her şeyden önce bu vücut bizlere emanet.
Emanete iyi bakmak hepimizin görevidir.20 Yorumla
ne alaka şimdi bütün Türk kizlari bir tutma! eminim slovenyali bakimsiz kızlar da var , evet iğrenç ve bakimsiz olan kızlar çok var burada ona bişey demiyorumda hepsini bir tutmana uyuz oldum he bide sarkik burusuk gögüsler bakimsiz veya bakimli olmayla hic alakasi yok çünkü onlar anca operasyonla düzelir
22 Yorumla- +1 yıl
Komik olma lütfen. Bızım anneannelerımız bıle bakım yap cıldın sarkmaz artı ergenlıkte krem kullan burusuk olmaz derdı. Goguslerım ılk çıkarken rahmetlı annemın bana eczaneden dolu yag ve krem aldıgını ıyı bılıyorum. Bakım budur. Makyajlı kadına bakımlı denıyor bu ulkede. Sen oyle degılsen ustune neden alındın? Benım lafım sıtede gızlı kullanıcı olup seks profu kesılenlete !
- +1 yıl
iyi ne güzel sana ozaman, ailen bakımlıga önem
verdiyse.
ben neden mi alindim? bütün Türk kadinlar yazdığından dolayi belki? hemm bu sitede belki genç kızların hijyeni bakimi aileleri öğretmedi diye burada sorup duruyolar hemen kötülüyorsun , ha iğrenç soru soranlara başka ben zaten o konuda sana hak veriyom ama hepsinin bir araya koyma yinede
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
bence bakımsız değiller bu çok yanlış bir algı, bakım dediğin şey kişiden kişiye değişir. şöyle mesela erkek vardır makyaj sevmez, erkek var boya küpü ister, erkek var açık giyin der, erkek var açık giyinme gebertirim. bizim kızlar napsın allah aşkına,
sevgili baskısı, koca baskısı, aile baskısı, çevre ve dedikodular. v. s. kızlarımız gayet bakımlı öyle bişi yok. bu sadece türkler üzerinde oluşturulmuş bir algı, TÜRK KIZI CANDIR YABANCILAR PATLICANDIR ;)53 Yorumla- +1 yıl
Bu turk ırkcılıgı neden boyle ! 20 yıldır turkum. Erkekler makyajlı makyajsız ıster demıssın. Bakımı zaten turkler bı makyaj olarak bılıyo. Bakım bu degıldır arrastır yorum yaz. Erkek makyaj ıster ıstemez tercıh ! Ter kokusu ıster mı? Sıdık tadı ıster mı? Yaglı sac, sıvılcelı cılt kupkuru el ayak ıster mı? HIC bır erkek ıstemez.
Fıyat konusuna gelınce. Hersey organık, kadının parası dıye bısey yok bız kadınlar ısteyelım ıkı kurus bırıktırır amacımıza ulasırız. Artı cevredekı kımse benım kokuma, elımın nemlılıgıne, cıldımın guzel oluşuna yorum yapamaz !
+1 yılHay ağzından öpem valla bir de bunlar geçen bizi kore erkekleri ile karşılaştırıyorlardı. Bizim kızlarımız kadar kendini beğenmiş bir kız milleti yok dünyada. Rus kızları, venezuella kızları, ukrayna polonya kızlarıda yok bu hava. Bizim şansımız işte yanlış yerde dünyaya gelmişiz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeğiysen bizi küçümseyemeye hakkın yok şayet türk erkekleri kıllı göbekli kel ve bakımsızdır karakterleride berbattır sürekli se*x düşünürler çirkin olmalarına rağmen rus kızı isterler
+1 yılTurk kizları buradakiler tabiki genelde kilolu cirkin ve pis olanları yapamadıklarını burada yasamis gibi gosterıp yorum alıy r 54 kiloyum zayıflamak lstiyorum diyor sohbet edip tanısıp arkadas oluyosun 80 kilo cıkıyo baskalarının resinleri ile ben buyum diyor yani anlayacagın tas devrinde yasıyoruz daha
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha kollarındaki kılları almayan, (koltuk altı demiyorum bildiğin bilekten dirseğe kadar kol bölgesi) erkek gibi kıllı kıllı dolaşanların cinsel bölgenin temizliğine dikkat edeceğini hiç zannetmiyorum...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPuahahahaha konuş damaaaat konuuuşş :))
https://www.youtube.com/watch?v=9ZghdNYoZmY#t=15
bu gece bu 2 oldu00 Yorumla
+1 yılSoru ve kusursuz yorum için eline bilegine yüregine saglik...
Temizlik imandan gelir deyimi türkiyede biraz yanliş anlasilmis...
Kadin temiz oldugu ölçüde güzeldir,
Senin yorum ve görüslerinin üstüne fazla soze gerek yok00 Yorumlaçoğunun parası yok çoğu zor şartlarda çalışıyor orgunluk ama ne olursa olsun kadın zarıftır narındır kıyafetlerıne gösterdıklerı özeni kişisel bakımınada göstermeleri lazım öellikle evli kadınlar bakımlı olmalı
00 YorumlaSana hiç katılmıyorum vatanımın kadınlarına laf söyletmem, sen japonlara bir bak önce.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbirincisi kezban? türk kızları kezban deıldır
ikincisi zamanları olmuyordur ısten gucten yoksa her kız bakımlı olmak ıster belkıde maddı ımkanları yok bunları bılemeyız30 Yorumla
+1 yılSen kendini bil önce Türkler e yorum yapmak sana düşmez ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Yavruyu siteden attilarr yazikk :D
evde kalmak gibi bir korkuları yok çünkü her taraf evlendirme programı görücü usulü sistemi mit gibi çalışan çöpçatan teyzelerle dolu. ee nası olsa koca garanti niye kassın ki kendini dimi
10 Yorumla
+1 yılsen kezbanları görmüşsün bizim ülkede benden ne kızlar geçti ama çogu bakımsız oluyor erkekler adınada teşekür ediyorum bu ara peki türk erkeklerini nasıl buluyon :)
02 Yorumla- +1 yıl
anladım ya şimdi türk erkegini övmek gibi olmasında çook cool yakışıklı olanlar var ama ben kendimi yakışıklı bulmuyorum şimdi en yakışıklı türk erkeklerine bakıyorum yurt dışında bir erkekle kıyaslıyaabiliriz ama rus slav ırkıyla türk kızını kıyaslayamayız ama bakımlı çok güzel olan kızlarda var
Erkekleri de gereken bakımı yapmadığı için eşitler...
Ama bakımlı olanlar kendini belli ettiği için sorun ortadan kalkmış oluyor. ;)00 Yorumlavayy
slovenyalılar ne zamandan beri türk kızlarını tanır oldu?
Aksaray mı demeliydim yoksa?011 Yorumla- +1 yıl
Aksaray uni? Orda universite varmiydi ya
+1 yılHe ya. Kiz hakli bayanlar. Adam olun. Kil tuy genital bolgede itici. Benim nasi vajinana dilimi surtmemi beklersinki temiz degilse. Ki en sevdigim sey
00 YorumlaHaddini bil önce. Türk kadınlarına laf söyleyeceğine aynaya bak önce. Bedenen temizsin belki ama ruhen? Domuz eti yiye yiye insanlıktan çıktınız.
34 Yorumla- +1 yıl
Onlari soylemez isteee.. kendine kendi oldugu icin bakmiyo kiii erkekler icin yapıyo bunuu amma merakliymiss
Hayret erkelere acıyan kızı bulduk :) biz bazen bulduğumuza şukur diyoruz Slovenyalı biz onlarla baş etmesini bilirizde onlar çok avrupai takılmaya çalışıyorlar
00 Yorumlahaklısın valla :) aksaray mı vay bende aksarayda okuyorm :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bılmedıgın bı soruyu cozemezsın, ıstesende cozmeyı cozemezsın demı? MADDIYATa taktı herkes cahıl olmayın arkadaslar egıtımsızlık bılgısızlık yuzunden cok pahalı bısey goruluyor bakım ! Rahmetlı anneannem çok fakırlık cektı ama gercekten cok bakımlıydı zeytını kaynatıp saclarını yıkardı. Cıldı ıcın saf toprak kullanırdı paramı bunlar?
E buralar hep çayır saldım çayıra mevlam kayıra. Çekemeyen gitsin. Gelisiriz elbet bir ara.
06 Yorumla- +1 yıl
Erkek parfum koksun veya kokmasın, kaslı olsun veya olmasın ben bunu tartısmıyorum kı, erkeklerı bakımlıda demedım. Turkıyedekı erkeklerı yetıstırende bır kadın unutma. Anne egıtım vermelı banyo sonrasında deodorant kullanması ıçın. Bu egıtımı bılmeyen kadın, cocuguna nasıl egıtım verecek? Senın bakımlı olup olmadıgınıda tartısmıyorum. Sadece yasadıgımız ulkede cınsellık kavramı ayıplı bısey ve bılgıler ve egıtım yetersız aynı fıkırdeyız sanırım?
Iyyyy kizlardan tiksindim boyle anlatinca (: ben gordugum kadariyle erkekler kizlara gore daha bakimli ve temizligine daha cok dikkat ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılsonra bu rus merakı nerden geliyor :D :D işte tüm sebebi bu tebrk ederm güzel tesbit.
00 Yorumla
+1 yılAynEn canım katılıyorum.
Genital bölge elle rimden temiz.
Birde lazer var mis yani01 Yorumla
+1 yılbu hayatta göbeğinde göğüsünde yanağında kıl olan bacaklarını jiletle alan kızlar tanıdım o yüzden beklentimi yüksek tutmuyorum :(
00 YorumlaCinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Kım demiş ki bakımsız diye. Öyle diyenler araplara Japonlara bir baksınlar
00 Yorumla
+1 yılınan bana tam teşhis ama doğru tedavi zamanla senin gibi birini tanımak isterdim
00 YorumlaŞimdi biz burada kime sitem edecez olayı ben anlamadım
00 YorumlaCinsellik konusunda 504 cevap paylaştı. Gün geçmiyor ki enteresan bir şey görmeyelim şu sitede
00 YorumlaTürk klasigi kadınlar çok bakımsız malesef özellikle evlendikten sonra öyle bir salıyorlarki :))
00 Yorumla
+1 yılhahhahaa şimdi kızlar ezecek erkekler haklısın dicek :DD:DD:d:dd
00 Yorumlaslovenyalıysan defol git.
Türklerden sanane!!06 Yorumla- +1 yıl
Ya sev, Ya da terk et meselesi degil,
Sen diyorsunki begenmiyorsan git biz pisligimizden memnunuz hemi?
Yaw kız size kütü birsey demiyor ki!
İzlenimlerini paylaşiyor sizde hemen üstünüze aliniyorsunuz,
Biraz okumasini algilamasini öğreninde ondan sonra yorum yapin,
Anlatimin tümüne bakip üstünüze aliniyorsunuz?
Satir aralarina bakip kendinize çekidüzen ver... - +1 yıl
Sen yalakalik dersin,
Biz insanlik deriz,
Siyaseti bilecek kadar zeki olsaydin yazdiklarini ve yazdiklarim anlardin,
Beyin meselesi senin gibi kuşta bile olmayan beyinli birinden fazla bisey beklememek lazim
+1 yılBu kiz bir harika :)
00 Yorumla
+1 yılgel bunu birebir konuşalım!!
00 Yorumla
+1 yılevlenince salıveriyor genelde kızlar -.-
00 Yorumla
+1 yılpara olmadığı için olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka spor diye birsey var
Ahaha Erkekleri düşünen biri çıktı tebrikler :)
00 Yorumla
+1 yılne çektik beeee :)
00 Yorumla
+1 yılHelal ya
00 Yorumla
+1 yılBravo ooooo
00 YorumlaUsengecler *
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı