22 yasindayim. Üniversiteye bu sene yeni gittim. Bir de kiz arkadasim var 20 yasinda beraber kaliyoruz ayni evde. Universite acilali 1 aydan fazla oldu biliyorsunuz. Biz de birileriyle tanistik, kaynastik kiz erkek karisik. 3 erkek arkadasimiz vardi. Bunlarin da yaslari 20 lerde.
Iyi anlaşıyoruz ediyoruz, iyi cocuklar derken kiz arkadasimla bunlarin tesadufen konusmalarina denk geldik.
Ve acikcasi hayatimda ilk erkek ortamindaki konusmalara denk gelmis oldum ve konu biz dahil birkac kiz arkadasti. Gercek adlarimizi soylemeyecegim bana buse diyelim. Arkadasima da merve diyelim, diger kiz arkadaşlara da farkli isim soyleyecegim.
Iste busenin fizigi daha iyi, gogusleri daha iyi. Ama mervenin de kalcalari daha iyi. Ben olsam ikisini de b**ermezdim. Mehtap hepsini alir götürür. Buse esmer bence bunun şeyi de, gogus uclari da karadir. Bak ayse beyaz tenli bu kizinki pembe olabilir.
Hemde ayse tesetturlu ya cok merak ediyorum onu. Yatakta sanki mehtap degil de buse ve ayşe sasirtici cikabilir bence. Ayse tesetturlu o yanıyordur bence buse de tatli, sempatik kiz imaji var ama altında kim bilir neler var. O tatli, sempatik suratının ifadesini yatakta cok merak ediyorum. Performanlari daha iyidir bu ikisinin bence.
Bence aralarinda mehtap yapmıştır. Buse ve merve beraber kalıyorlar. Keske onlarin yaninda evinde 1 gun gecirebilsem vs vs bircok sey konustular igrenc igrenc.
Yani bunlari duyduktan sonra elim ayagim titriyordu. Eve geldigimizde oturup ağladım. Ya yuz yuze bakiyoruz, konusuyor ediyoruz, ayni ortami soluyoruz. Her tarafimizi karsilastirdilar, oramizi buramizi söylediler. Kusacaktim. Kendimi cok kotu hissettim.
Babam aklima geldi. Kızinin hakkinda boyle seyler soylendigini duysa deliye döner. Ne namus bıraktılar ne baska bir sey. Simdi yazarken bile sinirden aglayacagim. Arkadaslik yaptik diye boyle oldu diyecegim ama erkeklere arkadaslik yapmakla ilgisi yok. Galiba kendi aralarinda tansmadiklari kizlari bile karsilastiriyorlarmis fiziken falan.
Ve zaten aralarina sonradan bizim tanimadigimiz ama onun bizi gordugu ve yorum yaptigi bir erkek daha vardi. Yani cocugu pek gormedim ama masaya geldi ve o da basladi yorum yapmaya. Tanismiyoruz ama uzaktan gormus bizi digerlerinin yaninda. Geldi o da oramiz buramiz hakkinda atip tuttu, igrenc seyler soyledi, soylediler.
Bundan sonra erkeklerle hicbir sekilde konusmayacagim. Ne kadar duzgun davransanda, giyinsende hatta tesetturlu bile olsan bu erkeklerin ağzına, pis dusuncelerine dusuyorsun.
Birilerinin kizini, ilerde birilerinin eşi olacak kadinlari agizlarina, igrenc dusuncelerine alet ediyorlar. Gercekten hissettigim igrencligi, kiz olmaktan nefret etme durumuna gelmemi kelimelerle anlatamiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer