Erkekler neden kalca hastasi? Igrencsiniz biliosunuz Demi?
Cevabın nedir?
Bir kadını erkekten ayıran tahrik edici en büyük etkenlerden biri kalçalar ve göğüslerdir.
Erkeklerin gözünde ise kalçalar ve göğüsler seksiliğin ve özgüvenin sembolüdür.
Ayrıca bir kadının kıvrımları onu daha çekici kılar. Bu kıvrımların ise en dikkat çekici bölümü yine göğüsler ve büyük oranda kalçalardır.
Yani biz ne dersek diyelim, doğanın kanunu bizi kalçalara çekiyor bayan.
Buda iğrençlik değil, doğanın kanunu. İlgimizi çekiyorsa, bunu inkar edemeyiz.
www.google.com.tr/imgres
Kalçalara şapka çıkarıyorum...
https://i.hizliresim.com/dW420D.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılParty party
En İyi Cevaplar
Bunlardan en az yarısına hasta olmayanlar erkek olduklarını iddaa edemezler bence nasıl olmayalım baksana kum torbalarına hasta olmuyorz ki diiri top gibi maşallah :)
https://i.imgur.com/k0rtJ2W.jpg
https://i.imgur.com/R6Yf038.jpg
https://i.imgur.com/LdpcEda.jpg
https://i.imgur.com/aNlsBD3.jpg
https://i.imgur.com/vEjahH8.jpg
https://i.imgur.com/8GucuS4.jpg
https://i.imgur.com/0NgSrtf.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılYeeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu benim soruma gıcık olan kızlardan biri olarakmı sordun :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q2142646-sizce-basenlerim-cok-mu-genis-resimli00 Yorumla
+1 yılayy bayıldım senin yorumlaraa bendensin pakize kafanı yirim senin :* :))
02 Yorumla
Soran+1 yılWohooo yasasin kotuluk :)
- +1 yıl
nihahahaha :))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
152Cevap
kadında dış görünüş olarak şunlar tabi ilgini çeker (cinsellik sadece tabii sevgi konusunu katmıyorum) kadına bakınca kadını seksi ve vahşi bir şey gösteren benzeri organları vardır dudak mesela göğüs ve kalça kısmıdır bir kadında kalçayı neden seviyoruz çünkü bir kadının direk göğüslerine bakmak istemezsin çünkü genel olarak göğüsleri dolgun ve büyükse %60 silikonludur , ama kalça öyle değil genelde fazla mudale olmaz doğaldır birde kalça yürdükçe kıvrımlıdır o yüzünden kadın hareket ettikçe hatlarını daha açığa çıkaran detaydır...
02 Yorumla
Soran+1 yılSagaol ogretmenim.
"Igrencsiniz biliosunuz Demi?"
Anketmi yaptın 18 milyon kişiye...
ülkemizde yaşayan erkeklerin %51'i (geneli oluyor) kalça hastasıdır diye elinde bilimsel bir rapormu var?
erkekde kadında karşı cins güzel bir vücuda sahipse bakarlar... bu bukadar basit...
sana anatomiden bahseden olmadı galiba bu yaşına kadar...
yorumundan anladağım kadarıyla ilkokul terk olduğundan
bu tarz yorumlar yazmanı normal karşılıyorum...113 Yorumla
Soran+1 yılYaw sen nie cok konusuosun ankete katilma o zaman benim agzimida bozma 😁😜
Soran+1 yılBak abicim once Adam ol sonra bana laf at yoksa dotundeki donu alirim.
- +1 yıl
adam olmayı senden öğrenecek değilim...
hergün onlarca kişi konu başlığı açıyor, soru soruyor... burada hemfikir olduğumuz ya da olmadıklarımızla
soru soranın okuyuculara ve kişilere hitap şeklinide dikkate alarak!(Igrencsiniz biliosunuz Demi?)
düşüncelerimizi yazıyoruz...
cevap almak için bir başlık açtın... bende yorumumu yazdım bu kadar...
sana laf attığım falanda yok... terbiyeni bozma...
yoksa dotumdeki donu değil... donumdaki baska birseyi alman daha muhtemel olabilir...
Soran+1 yılUzun yazmaya Gerek yok kissa ve net ol. Senin hic bir seyini alicak degilim cunki alincak ne kisiligin ne baska bisey yin var. bana pipinle erkeklik taslama...
- +1 yıl
-ilkokul çocuğu gibi soru sormandan ötürü
biraz uzun yazdım... belki anlaman kolaylaşır diye...
-Almak isteyen sendin... ama ancak onu alırsın diyorum...
-Kişilkten falan hiç bahsetme bence... sorduğun sorudan ve cevaplarından seninkini tahmin etmeye gerek yok...
-pipim olduğunu nerden biliyosun... daha önce denemişliğin var herhalde.. fakat gözlerinin bozuk olduğunu bilmiyordum... ama senin gibi çok ucuz hatun elimden geçtiği için... seni çıkartamadım kusurabakma...
-son olarak... Karşımda konuşan bir hanımefendi değilki... erkeklik taslayayım...
neyse çocuk... gereksiz muhabbeti uzattırdın bana... selametle güzelim...
Soran+1 yılSana damgami vurdum etiketledim playboy evine yolluorum...
Soran+1 yılYaw beni tanimiosun konusma tarzimi begenmek zorunda degilsin. Onun icin daha yazma kalbini Kirmak istemiorum daha cok.
- +1 yıl
sende beni tanımyosun fakat ağzına geleni söyleyebliyosun...
bende karşılık verince sıkıntı oluyor...
tanımadğım bir insan olduğun için kalbimi kırman olanaksız... sadece güldürüyosun beni okadar...
ve sana cevap vermemin yazmamın sebebi...
haksız olduğu ve... verdiği cevabı misliyle geri aldığı halde bir insan nereye kadar nasıl hala bıkmadan cevap vermeye laf sokmaya çalışır... valla senin bu mantaliten üzerine doktora tezi yazılır...
dahada yazmıyorum...
Soran+1 yılOzur dilerimm... Ben bu Aralar cok sinirliyim heralde baskalarindan cikarmaya calistim. Kusura Bakma..
Soran+1 yılHyr sagaol bunalimda degilim agresifim ok. Bana ii geceler sana iyi sabahlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrençlik değil? Cinsel dürtüselliğin semptom uyarması hazın geldiği getirdiği yönden tutkulanmaya başla , bazı erkekler ise yüz ve göğüslere bakar...
HAAAAAA gel gör ki siz kadın milleti azmısınız !!! hayır sizlerde kollara yüze ve testislere bakıyorsunuz buna ne demeli peki göreceli yaklaşalım , kalçalar erkekde cinsellik esnasında kadına ilk nasıl gördüyse o anki gibi bağlanmak ve sadık olmak için dayanılan bir duvardır...01 Yorumla
Soran+1 yılYa dotume dayanip sadikmi olcan haha alemsin 😁
+1 yılhahahha gülüyorum sana nedenmi?
çünkü neden acaba dapdaracık tayları giyip kısacık thirtleri giyiyorsunuz
bizim işyeri 200 kişi falan ama maşallah tüm kadınlar masada süsleniyor sonra şirkette bir oraya bir buraya podyum yürüyüşü yapıyorlar taytlar içinde o kalçalar bir sağa bir sola
acaba göstermemeyi denersen kimse bakmaz01 Yorumla
Soran+1 yılSende ii mast cekersindir isde 😁😁
Kadinlarin ya kalcalari iyi olmali ya gogusleri birinden biri olmali ama benim tercihim ikiside yani once goz zevki (bu sadece seks gorusu olarak) sevgide bunlara yer yok dis guzellige bende yeri boyledir... ;-)
01 Yorumla
Soran+1 yıl👅👅👅
+1 yılGuzele guzel denir kalca bile olsa
Bayan halimle benim bile guzel kalca ilgimi cekip bakiyorum dogrusu bu52 Yorumla- +1 yıl
Aferin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayanamıyorum hatta zor tutuyorum kendimi bir gün üstüne atlıycan kalçası büyük bir hatunun aşırı bir zaafım var ama elimden geleni yapıyorum atlamamak için kızlar benim aklımı çelmek için baya göstermeye çalışıyo göstermek için herşeyi yapıyo bir gün bir şey yapıcamda
02 Yorumla
Soran+1 yılBu gidisle sana bisey yapmasinlar 😃
Cevap sahibi+1 yılKorunmaya çalışıyorum imanlıyımhemde aşırı imanlıyım ama cinsel konularda baya zorlanıyorum
Erkek dogalinda kalca hastasi degil. ama kadinlar oyle ciplak veyahut kalca cikartiyorki erkegin aklinda yer ediyor kadinlar ondan sonraa birde boyle konu acip neden diyor
33 Yorumla
Soran+1 yılYaw bir git
Soran+1 yılNokta sen...
Kadinlar neden erkeklerin hasta oldugu yerleri gosterme meraklisi peki?
80 Yorumla
+1 yılNormal bir erkeğe şu adam nasıl seksi mi diye sorsan iğrenç diye cevap verebilir.. Senin de kendi cinsin olduğu için iğrenmen normal yani... Ama erkekler için en çok ilgi çeken şey :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBanane bakmayin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbiz iğrenç değiliz kalça çok güzel.. eti puf gibi yumuşacık, kıvrımlı
41 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bayılıyorum valla, ne göğüs ne de başka bir yer. sadece kalça diyorum.
kıza ön cepheden bile baksam kalçasının iyi olup olmadığını anlıyorum.
bir kızın en seksi yeridir kalçası.
hele bir de dar kot topuklu ayakkabı, veya dar mini etek dar elbise giymişse öf yaniii.00 Yorumla
+1 yılNeden iğrenç olsun ki, bayanların en dikkat çekici 2 noktasından birisidir kalçaları. Diğeri göğüs'leridir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliorum
"40 yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim"dediklerim oldu evet ne iğrençliği? sende o döt yok mu? bende de var ama o 2 kuruşluk kuru. öt:) abazalık değil bu, tamam bazıları abazalıklarından bakıyor o ayrı.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninki bole 👹👹
Sanki siz kızlar erkeklere hiç bakmıyorsunuz. aksine kızlar erkeklerin popolarına bakıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Soran+1 yılDerim napcan ha napcan 😁
Soran+1 yılMoruq😁
Soran+1 yılAdinizi sormamistim AMA memnun oldum cirkin bey..:)
Kızların çoğu kaslı adonisli erkeklere neden daha çok bakıryorsa aynı sebepten...
06 Yorumla
Soran+1 yılSus sen
Soran+1 yılSenin ruhun rahatsiz
+1 yıltaytı gıy, ya da streç pantolon, altına tanga veya mını etek. Şehvet kapılarını arala tabıkıde günaha meyıllı gözler bakar, kadın gozu de buna dahıldır.
07 Yorumla
Soran+1 yıl👺👺 bu sen
- +1 yıl
Kıskanıyor musun ne :D
Soran+1 yılDotun cirkin AMA 😁😜
- +1 yıl
Hayır erkkler senınkıne bakmıyorşar dıye trıp atma kessin hamur gıbıdır :D fit olanları makbuldur ;)
Soran+1 yılYogur o zaman 😁
- +1 yıl
Yoğur derken? Hayırdır içgudulerin gece mesaisinde mi
Soran+1 yılMesaide seni bekliorum
bol etek giyen Çarşaf giyen kadınlara bakmamışımdır, ama dar giyinen kadınlar Biz burdayız diye bağırıyorlar nasıl bakmayalım? Bu iğrençlikte bizi iğrenç duruma getiren sizsiniz.
127 Yorumla
Soran+1 yılSus bahane yaratma 😁
Soran+1 yılAzzz edepsize bak.
Soran+1 yılErkekligini goster o zaman erkek bozuntusu cakma..
Soran+1 yılErkekligin yokki..
Soran+1 yılBen kizim bilirim bana gosteremiosan Erkekligini baskasina hic gosteremezsin. Haha
Soran+1 yılSakada yaparim gulerim hadi deli oglan belime dolanda hele bir gor kizmiyim degilmiyim :)
Soran+1 yılLa la la la gule gule :)
Soran+1 yılBen seni etiketledim paket yaptim su an hak ettigin yerde sin:)
Soran+1 yılSende atltan temizlersin Nede olsa ezilmeyi seviosun... Ben yemedim dahaca senin yedirmeni bekliorumki doyayim 😁 utan cocugunu ac birakmaya..:)
Soran+1 yılMuahh seni seviorum ustundeyken :)
Soran+1 yılSeni her Turlu seviorum AMA gelemem :)
Soran+1 yılAltima bak gel o zaman kizim kadin degilim :)
kalça hastası derken kalçana bakılmasımı seni rahatsız eden yoksa farklı bir istektemi bulunurdu?
eğer bakılmasıysa bakmak var bakmak var derim
ama farklı isteklerse birşey diyemiyorum haklısın.05 Yorumla
Soran+1 yılBende senin kalcana bakim o zaman
- +1 yıl
bak yollayımmı resmini :D
rahatsız olmana saygı duyuyorum ama bu kişilerin zevkidir kimi kalçaya bakar kimi göğüslere kimi göze kimi ele düşmanda ayağa mesela bu bizi haklı kılmaz kabul ediyorum ama demekki sen bunu hissedecek kadar rahatsız edici baktılarsada ayıp etmişler.
ama hırsızın hiçmi suçu yok seninde kalçan güzel demekki üzerini örten tuning gibi bişeyler giy bence.
Soran+1 yılAyyy iyi cocuk rolu oynama
Soran+1 yılAnlatma O zaman
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. güzel kalça olacak ama her kalçanın hastası değiliz dedeeeee
31 Yorumla
Soran+1 yılNene
+1 yıltamamen dürtüsel geniş kalçaların çekiciliği zayıf kalçalılara göre doğurganlık oranının fazla olması geniş kalçalı bayanlarda :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDogurtsana beni 😄
Güzel servis edilen yemeği nasıl yiyosun ve ya hayran hayran bakıyosun? Sen güzel servis edersen milletin gözüne sokarcasına bakarlar hatta tenha da o g. te koyarlar
00 Yorumla1. olarak sanane..!
2. olarak senin için sıkıntısı varsa giy eteğini
3. olarak kendimi böyle görmek istiyorum diyip yeme bizi sende bakılmak istiyorsun..!00 YorumlaKalça iyidir ya :D ee kadının kalçalısı yemeğin salçalısını boşa demiyolar :D
44 Yorumla- +1 yıl
Evt kalca dikkt cekio demi;-)
- +1 yıl
Gorme sansmz var mı
Güzelse bakarım. Ne yapalım gözlerimizi mi sökelim.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir zahmet.
İstediğini de. erkek doğası gereği hastadır böyle şeylere.
00 Yorumlabenim tavuk harici öyle bir hastalığım yok tavuta da iyi bir kızartma ancak zevk verir
01 Yorumla
Soran+1 yıl🔥🔥🔥
+1 yılPopo kaldıran taytları külotları da biz giyiyoruz zaten değil mi?
23 Yorumla- +1 yıl
aynen bak bu güzel cevap
Soran+1 yılHaha sana batmisim bu yeterli😁
- +1 yıl
Büyü de gel çocuğum
+1 yılkim demiş kalça hastası diye zaten bir erkek bir akdının memelerine götüne bakıyorsa o erkek değil ne oldu belirsizlik içindedir
08 Yorumla
Soran+1 yılseks icindir 😁
- +1 yıl
kadın sadece seks objesi değildir kadın anadır kadın fedakarlıktır kadın merhamettir kadın özgürlüktür kadın devrimdir evrimdir kadın erkeğin varoluş nedenidir
Soran+1 yılHerkes senin gibi dusunmuor.
- +1 yıl
düşünseydi zaten dünya bambaşka biryer olurdu
Soran+1 yılHea abicim
- +1 yıl
* git * kaltağı taşak geçiyo zaten sigarayı bıraktım götüne sokarım benim etli puroyu bak
Soran+1 yılHosttttttt
- +1 yıl
hastır çağlar abine götüne bastır
+1 yılacayip tahrik ediyor bende bilmiyorum nedenini alttakine de sorma gibi bir lüksüm yok o beğenince bende beğeniyorum mecbur
11 Yorumla
Soran+1 yılAltdakine Edeyim o zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Birileri midem bulanıyor diye allah bilir tuvalete girip büyük abdestini bile yapmıyordur. Patlarsa patlar sayın gizli kullanıcı :):):)
08 Yorumla
Soran+1 yılSayin acik kullanici sen bence hic konusma😁
Soran+1 yılCunki seni got yaparimda ondan 😁😜
Soran+1 yılAll 👊👊👊
Soran+1 yıl👅👅
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe demişler 40 yıllık yoğurtcuyum böyle kase görmedim anadın mı.
Birde beline yoğurt bakraçı bağlasak ayran olur
Habi de kadının kalçalısı yemeğin salçalısı
Evin balkonlusuuuu neyse :D01 Yorumla
Soran+1 yılAz kocamandaki laflara bak held 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiiliz. kıllı göbekli erkek mi istersin yoksa daha iyi görünümlü bakımlısını mı? biz de sizin gibi bakıp (kalçalara) en iyi tercihi seçiyoruz. Bakmayalım mı? Seçmeyelim miii?
01 Yorumla
Soran+1 yılNayir nolamaz
+1 yılE T E Buta Köfteye. Yiyip İçip Eğlenmeye Manitayla Gezmeye Hastasıyız DEDEEEEE!
02 Yorumla
Soran+1 yılBak sen yamuk Kafadaki laflara 😁
- +1 yıl
Rahat Olsana
dikkatimizi çekiyor ister istemez. elimizde değil.
sadece kalçaya bakmıyorum. ama bazılarınınki çok sırıtıyor.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana yanlış anlatmışlar, erkekler salça hastasıdır. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılPanpa
Sende yok demekki olanları kıskanıyon :D Sizene bizim ne hastası olduğumuzdan?
03 Yorumla
Soran+1 yılSus dovmim seni
Soran+1 yılYummy yummm
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte bu yüzden ::D:D
www.yokboylebirsey.com.tr/.../...ni_yazan_kiz.html00 Yorumlayemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye bir tabir var. bir de şu iğrençsiniz biliyorsunuz demi? nedir
04 Yorumla
Soran+1 yılSize hakaret haha
Soran+1 yılPipi
+1 yılIgrencmi bak suna bir istersen https://i.hizliresim.com/Vgpzmn.jpg
06 Yorumla
Soran+1 yılSizin bakmaniz igrenc cok Hayel kurma
- +1 yıl
Sende yok tabi haliyle bakanda olmayinca tribe girmisin
Soran+1 yılSen bakmasanda olur
- +1 yıl
Cuk oturdu bu lafın knka :D
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
Aynen knka Gülüşlerimiz bile canlarını acıtacak :))
Düz götlülere ne demeli?
Kadında kalçaya bakilir elbet koluna mi bakayım?06 Yorumla
Soran+1 yılYuzune ve insanligina bakmayi dene
Soran+1 yılEyi
Soran+1 yılAganigi saganiki
valla ben erkekler arasında tekim galiba göz ve yüz tipine önem veriyorum sadece bide boy :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYalanci
+1 yılDolgun ve dik kalcalar güzel oluyo da ondan.
Fazla detay vermim :)04 Yorumla
Soran+1 yılAyip ayip 😜
- +1 yıl
Aynen fantazilerimi bana sorma :) cok ayıp :)
Soran+1 yılAyip yatakta
- +1 yıl
İçinde seni yataga götürrn şeyler :)
Genellemeye gerek yok iğrenç değilim. Ben direk füze hastasiyim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSen o zaman Harbe Katil yanlis yerde otme.
Sensin l*n igrenc. Kalcanin goguslerden ne farki var dolgun ve yumusak oldugu icin hosumuza gidiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılSus sumuklu
+1 yılkalça ne la gt onun adı gt göttttt -.- de bakalım neymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılPipi
- +1 yıl
pipi neya o devasal ihtişamı bir anda alaşa ediyor pembe -.- seni çok sevdim pembe al şana şarkı bunu begenirsen birde şiir var onu yollayacam -.-
alkislarlayasiyorum.com/.../suna-yildizoglu-turkuler-turkulerimiz
+1 yılKas baklava istersin karsiliginda odesirsin ne olcak :D
00 Yorumlakadinlar gulumsemeyi bilmedigi icin orasina talim ediyoruz:-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalça güzel oluyor birde yuvarlak ve yumuşak oldumu offf yemede yanında yat :)) İki taraftan ayırıp sadece bakmak bile doyuruyor beni :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYe ye afiyet olsun
Cevap sahibi+1 yılGel beraber yiyişelim..
Sizde çıkarmayın canım ortaya kalçanızı ! Öyle sallayanlar varki sanki bel kemiği yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBakma.
Soran+1 yılNa ni naaa
+1 yılYoo ben hasta değilim ama küçük olursa iyi olur sonuçta göz zevkim var büyük kalça biraz midemi bulandırıyor
00 Yorumla
+1 yılInce bir belin altından gelen geniş bir kalça ve dizlere doğru gittikce incelen bacaklar!! Bundan daha güzel bir görüntü olamaz dünyada..
00 Yorumlapeki erkeklerin bakması hoşuna gidiyormu gitmiyormu dürüst ol
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Soran+1 yılO Zor Hayel ettt
+1 yılHerkes kalcaya ben salcaya hastayim. hem de demko :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha cok komiksin
- +1 yıl
Hmm kullanmadim ama denerim bir ara :)))
- +1 yıl
satış temsilcisi misin?:D
+1 yılhastası demek abartı olur ama evet önemli... ben de düşündüm bunu ama net bir cevap alamadım. bilinç altında geniş kalçalı kadının iyi anne olacağını falan düşünüyomuşuz... bir de çok tahrik edici
00 Yorumla
+1 yılAslinda biz kalça hastasi değiliz sadece bilinmeyen bir gücün etkisi altindayiz ne olur anlayin bizi :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSus duygu somurusu yapma
+1 yılsanırım kalçaların yok fazla ve erkekler de bakmıyor :D:D
20 YorumlaKalça için ölüp bitmiyorum ama genede önemlidir daha kadınsı
00 YorumlaNe hastası olsun sivilce hastasimi
156 Yorumla- +1 yıl
Haklisn nerenize bkcz demi
- +1 yıl
Dimi
- +1 yıl
EİG kesinlikle :D
+1 yılNe demişler yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBaska laflar Uret.
- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri