ister bomba koyar patlatırım, kahyasımısın götümün
yargılamanız için sormadım acı nasıl gidecek dedim. hadi desem kuyruğa gireceksiniz becermek için, yargılıyorsunuz
Canım benim bebe yağı kaygan değildir ve anal sexe uyumlu değildir. Okey, durex gibi markaların kayganlaştırıcıları kullanılmalı. Rektumdaki kaslar hemen açılmaz en az 10 dk kayganlaştırıcı ile parmakla açılmalı.
Prezervatif e de kayganlaştırıcı sürülüp girdiğinde acı değil keyif alırsın.
Kimi kadının canı çok yanar kiminin az kiminde acı olmaz. Bu makat kas yapısına ve erkeğin penisinin kalınlığına göre değişir. Senin kas yapın sebebiyle canın yanmış. Eğer kalın ise yapmaman tavsiyedir çünkü zevki sen değil sevgilin alır.
çok kalın
Madem kalın neden anal istedi ki? Vajinal yetmiyor mu yoksa bakire misin?
Guncelleme kalp ben
o ne demek kızz
dd .
Cevap
45Cevap
Lokal anestezik kremlerden alabilirsin eczanelerde var ağda yapmadan önce sürülenler. Ondan kullanabilirsin acı içerideyse eğer muhtemelen iç çatlak vardır buralardan içeri dışkın girince enfeksiyon dolayısı ile acı ve yanma yapıyordur. Lavman yapman gerekir. Eğer yoksa ılık su ile makat içi boşluğa tazziksiz su tutup yıkarsan ağrı azalır. Bir süre Lifli gıda ye yani tek seferde muz gibi dışkı çıkartabileceğiz sıvısız dışkı üretecek gıdalar, mesela pilav gibi.
İçinde bir şey unutmuş olmasın?
nthaber.web.tv/.../anusunden-kocaman-balik-cikti__cnlsanxhkca
Hem günah hem iğrenç şimdi çek acısını zevk alırsın belki :)
Bunun çaresi kendini bir kere daha becertmek ama biraz daha fazla içine alman gerekli ki açılma tam olarak sağlansın ve acı ızdırap işkence son bulsun. Çağır o adamı bir kere daha becert kendini
muhtemelen çok acemice davranmışsınız bu iş aceleye gelmez bolca form çayı ve senemeki kaynat iç biraz ishal eder fakat bağırsaklarını rahatlatır , acı olmaz.
O nasil g*t o nasil guncelleme o nasil kapak :D
siraya ilk ben girerim valla :)
aptallık yapmayın. anal ne ya. senin acı çektiğini bile bile nasıl istiyor sevgilin bunu senden?
Bundan sonra asla deme yapacagin zaman sise ufle yeter
o nasıl oluyo yaa
Tam arkadan icine girecegi zaman bos bir şişeye tüm gucunle ufle parmaklamaya bebe yagina falan gerek kalmadan sadece tükürük ile bile zorlanmadan içine alirsin anusundeki kaslar disaridan zorlama ile değil kendiliğinden acilacagi için aciyi asgari seviyeye indirmiş olursun
yaptıkça alışırsın sonra alıştıkça kudurursun kendın ıstersın
Hanımefendi acı yaşamanıza şaşırdım anlattığınız gibiyse mümkün değil aslında acı yaşamanız hemoroid rahatsızlığınız varmiydi
Guncelleme siir gibi olmus helal olsunn :)) gecer bir kac gune sevgilimde de aynisi oldu ki ona tam 16 cm girmisti.
hanzo biriyle yaparsan acır tabiki alırtırmalı orana masaş falan yapmalı kıvama getirmeli biz sevgilimle hep yapıyoruz ve hiç bir sıkıntı olmuyor
Valla günah olmasa sana kalmadım istediğim kadınla yatarım günah olduğu için evlenmediğin biri ile ilişkiye girmeyi hoş bulmuyorum eğer evli iseniz edep yahu a m varken göte niye sokturuyon
Kendisi zamanla geçecek başka türlü geçmez... İlk defa yapıyorsanız normaldir.
işi bilmeyen adamlara verirsiniz öyle acıtırlar, arka yapmak bir sanattır...
Adam iyi parçalamış desene. Ömür boyu devam etme ihtimali var
Vay edebiyatına hayran kaldm kardeş üslubun takdire şayan..
Bunları kullanmak yeterli değil, sen kendini hazırlamamışsın ve bişekilde zorlamış yoksa bu kadar acımazdı
yapana söyle üflesin canım ya da vantilatör tak ötüne yangını geçsin :D
Geçer merak etme... ama bence analdan yapma bir daha
Bir musibet bin nasihattan iyidir demisler
çatlak oluşmuş büyük ihtimalle her tuvalette tekrarlama olasılıgı var çok kötü bir durum
Daha çok si.. ktir alışırsın hatta daha kalınlarınıda dene ah yanımda olacaktın varya ne inletirdim seni
Gunluk krem sur, tek parmaginlada icine giris kismina yedir ii ce, darmis demek baya:))
yavaş yavaş kayganlaştırıp yapacaktınız. alıştıra alıştıra
Hangi kafayla yapiyorsunuz ki normal iliski varken fazla merak iyi değilmiş bak
Du et kuru kuru sikmemis yoks sicmak bir kenara oturamazdin got usdtinde
Olur öyle şeyler.
Alışırsın zamanla.
Tovbe et yapma bari :D
hak yolu varken b*k yoluna ne hacet..
Bide cocuga sor nasi keyif olmustur
ne gerek duyuyorsun ki böyle bişeye
Vazelinle ama zamanla geçicek
En son cümlen çok saçma olmuş.
zorlamı yaptı arkadan?
Böyle deyip milleti korkutma.
Çek şimdi cefasını
Simdi cefasi alisinca zevki :)
Allah belanızı versin
senin bin türlü belanı versin
Yapma bidaha nasıl zevk alıyorsun ya
Geçer geçer bu da geçer
yapmayın bunu yaa sağlınızı düşünün biraz...
Guzel guzel yapmanin aci aci zinklamasi olur :-)
Yazik kiyamam ama sana bennn :)
Yaparken dusunseydinnn
Bu yaşta hemde
:) kıyamam sana :((
kına yak hahahah:))
Alışırsın anam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar