Kızlar annemin allah belasını versin Cinselik şatolar açtı bizi rezil etti?

Arkadaşlar abimin arkadaşları bize musafir olarak geldiler annem onarı konaktan beter etti 5 adamlar birisi cerah doktoru 2 kişi asker 1 si muhendis 1 side mimar allah var adamlar çok kibar hergün ev işleriyle yardım ediyorlar bize annem onları istemiyor sabah annem onlara kahvaltı hazırlarken zehir sıkım yesinler dedi onlarda duydular çok utandım anneme düzgün konuş dedim sonra abime abimin arkadaşları yanında ona beddualar etti sonra işte asker olan abime banyoya çağırdı saçıma traş eder mısın dedi abimde saçını traş etti annemde delirdi niye berbere gitmiyorlar mi diye sonra sonra annemin şişi geldi sonra askeri banyodan apar topar banyodan çıkartı adam banyo yapıyordu ya ya ben 2 gündür çişimi yapmıyorum kendimi tutmuşum o 5 dakika bile tutamadı sonra çişini yaptı çıktı sonra banyoya girip düş almak istedim beni dövdü banyo yapmiyom diye allahtan adamlar görmedi yoksa rezil olurdum ya beni nasıl döver daha yeni düşük yaptim sonra odasına gitti aşk ve +18 şarkılar cinselik şarkılar açtı sesini yükselti odasına gittim kış şu telefon sesini dedim utanmıyor musun ya dedim sonra ben kapitan çıkar çıkmaz tekrar sesi yükselti adamlar rahatsiz oldular sonra abim anneme kıs şunu dedi kisti abime rezil etti sonra yine evden çıkmadan önce abime bedulara etti arkadaşları yanında ya arkadaşlar misafirlere ayıp oluyor allah var doktor olan bulaşıkları yıkıyor evi toparlıyor 5 erkek hepsi ev tepizligiyle onlar yardım ediyorlar bize arkadaşlar annemi nasıl idare edebilirim

Kızlar annemin allah belasını versin Cinselik şatolar açtı bizi rezil etti?