Eşim erken boşalıyor. Hiç orgazm olamadım. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılTatlım bu kadınların büyük bir kısmının problemi maalesef. Erkekler kadınlardan farklıdır. Çabuk tahrik olup kısa sürede boşalabiliriz. Ama kadınlar önce duygusal olarak ilişkiye hazır olmak zorunda. Burada görev erkeğe düşüyor. Eşinin bencilce davranmayıp öncelikle seni uzun uzun öpüp okşayarak, masaj yaparak, özellikle vajinanı yalayarak arzularının çok yükselmesini sağlaması gerekiyor. Uzun bir sevişme sonrasında vajinal ilişkiye girince kadın çok daha fazla haz alıyor ve kısa sürede orgazmı yaşayabiliyor. Aksi halde erkek aceleci davranınca kadın daha kıvama gelmeden erkek kendini tutamayıp boşalıyor. Bu biraz tecrübe ile ilgili. Eşinle birlikte zamanla bu sorunun üstesinden gelirsiniz. Ama bu durumdan memnun olmadığının farkında olmalı eşin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
onu ıkan etmelı ve bır uzmana gıtmelısınız, bu sızın en dogal yasam hakkınız ve kesınlıkle tedavı edılebılır bır durum.. utanmayacak sıkılmayacak bu onun erkek olmadıgı anlamına gelmez kırmadan uzmeden gururnun ıncıtmeden durumu tatlı dılle anlatın kadın oldugunuzuda haykırın ona.. bu benım hakkım ve ıstıyorum dıyın sevıyorsa mutlulugunuzu ıstıyorsa gıdecektır ve cozum bulunacaktır fızyolojıkte olabılır psıkolojıkte.. belkı genclıgınde cok masturbasyon yaptı belkı sızı cok sevıyor belkıde lıbıdosu kısa sure dılımıne ayarlı.. ne olursa olsun tedavı edılebılır.. sayet yanasmazsa bu ısın sonu kotu kesınlıkle:(
cocuklar ellerınızı apıs arasından cekın.. egerkı duzenlı bır cınsel yasam ıstıyorsanız...02 Yorumla
Soran+1 yılGideceğini söylüyor ama fırsat bulamıyor.
aynı sorun bende de vardı bende 2 yıllık evliyim eşim ilk ilişkide 1-2 dakikada boşalıyordu,2. defa yapmak da her zaman olmuyordu, doktora , psikologa gitti ama bir türlü hallolmadı, bazı ürünler kullandık ama pek fazla işe yaramadı, sonunda eczacı bir tanıdığı eşime yeni bir üründen bahsetmiş "aurex geciktirici krem" eşim 15 gün önce aldı 15 gündür her gece kullanıyor, çok iyi bir ürün hayatım değişti artık her gece ilk seferin de 2 defa orgazm oluyorum, çok mutluyum...
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin?
Bizde alalım o halde
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
59Cevap
birincisi her zaman erken gelir tamamm da 2 cisini istemiyormu bu adam 2 cisi nerdne baksan 15 -20 dakkayayı bulur istediğini söyle ve 2 ciyi yaptır allah tan benim böyle sorunum yok kızlar sapık diye gelmiyor en son berqaber olduğum kız 3 defa geldikten sonra sıra bende deyip ben gelirken bir daha geldi sonrada sapıksın deyip yatmadı benle
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle bir soruya sadece 7 kişi aldat ya da beni bul demiş. Azalma var ilginç. Eşin sanırım 24 ten ufak ve ilk senle yaşamış cinselliği. Bu nedenle alışamamış ve gece de 1 kez boşalıp bırakıp uyuyor. Bu normal değil. Oral yapmalı önce seni rahatlatmalı. İlkinden sonra 2. kez yine yapmalı ki zaten 20. sefer daha geç biter.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim 37 yaşında.
Oral yapmıyor bana. İstemiyor yapmayı bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yıl37 yaşında birisi oral sevmiyor sevişmiyor erken boşalıyor. Affedersin sen neden böyle biriyle evlendin? Evlenmeden tecrübe etmediniz mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılön sevişmeyi biraz daha uzun tutun ve senin zevk aldıgın pozisyonları deneyn meela kadının üste oldugu veeşinizin erken boşalmasını önlemek için kendini baska seylere odaklasın bosalacagını hissedeceginde mesela konussun size yönelik iltifatlar güzel Seksi sözler gibi bu şekilde hem size odaklanır zevk almanızı saglar hemde bosalması gecikir
01 Yorumla- +1 yıl
veya söyle yapın eşinizi ön sevimeyle bosaltın ve asıl ilişkiye ondansonra baslayın ikincisi daha uzun süecektir
Yavru kutup ayısı annesine sormuş :
Yavru : - Anne senin baban, yani benim dedem kutup ayısıydı değil mi?
Anne : - Evet yavrum
Yavru : - Pekii, babamın babası yani diğer dedem o da mı kutup ayısıydı?
Anne : - Evet...
Yavru : - Hımmm yani sende ve babamda dolayısıyla kutup ayısısınız değil mi?
Anne : - Evet tabiki canım.
Yavru : - E * , ben niye üşüyoruz o zaman?00 YorumlaÜlkemizde senin durumunda çok sayıda kadın var. Eşinin erken boşalması psikolojik bir rahatsızlık. Bunu birlikte aşmanız öneriliyor ve uzun bir süreçtir.
Ne yapman gerektiğine gelince, ya eşinin rahatsızlığını aşarken sen de kendine zaman ayıracaksın ya kaderine razı geleceksin ya da orgazmı yaşamak için kendi yöntemlerini kullanacaksın.
İlişki içinde orgazm olman belli bir süre daha zor görünüyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeciktirici sprey kullansın. Zarar verir diye korkma sadece penisdeki sinirleri biraz uyuşturuyor ve normale göre daha az zevk alıyor buda boşalma süresini 15-20 dakika artırıyor. Herhangi birsey kullanmadan zamanı 5-6 dakika uzatmak istiyorsan eşin şunu yapsın: kendini hic sıkmasın, nefesini normal sekilde alsın
00 YorumlaSana tavsiyem, ön sevişmeyi uzun tut, yani bol bol öpüşün daha sonra birbirinizi yavaş yavaş soyun, ve eşine oral yapmaya başla, ama tadını çıkara çıkara. Zevk suyu askın bol, penis başının uyuşması gerçekleşir böylece, daha sonra içine al. Dediğimi yap faydasını göreceksin. Bol bol zevk suyu aksın ama. OK! Bilgisini verirsen sevinirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu bir tedavi gerektiren hastalık... Hemen bir hekime başvurup gerekli tedaviye başlaması lazım.. Bunda utanacak bir şey de yok.. Tedavi olmaz ise mutsuzluk kapıyı çalar...
00 Yorumla
+1 yılön sevişmeyi uzun tutarak , seni oral olarak boşaltmalı... ya da erken boşalıyorsa, ikinci sefere hazırlamalı. erkekler ikinci postada geç gelir. bu nedenle o gelene kadar sende iyice kıvama gelirsin hatta orgazm da olursun...
00 Yorumla
+1 yıl:)) ömür gecmez la düsünsene cinselligin doruklarını yasamıyorsun fantezi bile yapamazsin 1dk bosalmak nedir. Ya fuckbody bulcan ya da ayrilcan hemcinslerim k. b
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatamam.
Boşanmada sırf bir insanın eksiği için boşanırsam günaha girerim.
Bı şekilde devam- +1 yıl
O zaman ne soru soruyon. Ne degisik insanlarniz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılViga 60000 var internetten sipariş et 50 tl birşey çok etkili en az 30 dakika git gel yapar. Artı yanında bide bitkisel cinsel istek arttırıcı alırsa o zaman dahada süper olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hep haplamı olucak?
Onada zarar verir zamanla
Cevap sahibi+1 yılHap değil sprey o hiçbir zararı da yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu eşinle paylaşmalısın ona anlatmalısın, erken boşalma problemini spikolog doktorlar tek seyansta hallediyorlar, sana yazık alacağın zevk eziyete dönüşmüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıleşine söyle sana zaman ayırsın. sadece pipisini kullanmasın sevişirken
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle ama çok çabuk boşalıyor
eşini sen yönlendir oral seks yapsın ön sevişmeyle hem sen boşalırsın hemde o
00 YorumlaÖnce eşin erken boşalmayı halledecek. Ama yapamıyorsa da içine girmeden önce seni orgazm edene kadar ön sevişme yapacak. Sonra içine girecek kendini boşaltacak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılprezerfatif ve geciktirici kullansın ön sevişmeyide uzun tutmanız gerekiyor ya da 1 sefer eşinboşalıp daha sonra devam etmesi lazım 2 olanın suresı uzun olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif neden?
- +1 yıl
biraz daha geç boşalmasını sağlar bende işe yarıyor durex rötar kullansın.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin erken boşalma için terapi alması lazım? Kaç dakika kalabiliyor içinde?
02 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla 1 dakika
- +1 yıl
Zaten bu süre de orgazm olman mümkün değil. Önsevişme ne kadar sürüyor o da önemli?
+1 yılEsinden dolayi iliskiden once seni hazirlamasi geren on sevisme yaparak sen hazir oldugunda birlikte olmaniz gerek ve uste oldugun pozizyon secin kadinlar usteyken daha kolay orgazm olurlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBen üstteyken olamıyorum
- +1 yıl
Genelde bayanlar uste olurlar altta dahami cok zevk aliyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle is erkekte biter
- +1 yıl
Beliki inan mazdin ben kanin ust uste 18 kez bosaldigini gorsum kimse inanmiyor ama yeminle ben yasadim
+1 yılEvlilik dediğin budur neye niyet neye kısmet . ne çıkarsa bahtına ablacım.
00 Yorumla
+1 yılMast yaparak orgazm olabiliyomusun. vajinal orgazmi yasayabiliomusun mast. la?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Umarim esin aklibi basina alir. sorun tamamen esinde. hicbisey yapamiyosa seni vibratorle tatmin edebilir. bunu deneyin.
Öncelikle eşinizle bunu konuşun, eşiniz geciktiricili prezervatif, veya gecektirici kremler spreyler kullansın.
00 Yorumlasana oral seks yapmasını ve seni hazırlamasını söyle.
01 YorumlaGeciktirici sprey kullanın , ön sevişmeyi uzun tutun , birde dogy pozisyonundayken mastrbasyon yap o sorununu çözebilir
00 Yorumlayav enişte o kadarmı kötü? bir taktik birsey ogrensin...1 yıllık evlilik de kadın nasıl hiç orgazm olamaz..
00 Yorumla
+1 yılparmaklayarak orgazma ulaştırabilir seni denediniz mi hiç kızlar için en kolay orgazm olma yöntemidir
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzatsın ve oral ve ellerini kullanarak seni orgazm seviyesine taşıdıktan sonra içine girsin mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende benim gibi kendini tatmin ediceksin canim mecburen çünkü konuşmak falan işe yaramıyor
214 Yorumla- +1 yıl
Nereye kadar surecekli esin anlayisli olmasi lazim erken bosalma varsa once esini mutlu etmesini bilecek
Cevap sahibi+1 yılİkinciyi yapsın :)
- +1 yıl
Bak ne güzel çözümü söyledi işte, ikinciyi yapsın.
Haklı kız ne diyim:)
Soran+1 yılAynen konuştun yine aynı
Cevap sahibi+1 yılO zaman karşindaki seni pek memnun edemiyor sanırım
- +1 yıl
derdimiz aynı, seninle...
- +1 yıl
Başkasıyla denemeyi düşündün mü
Cevap sahibi+1 yılBiraz değişiklikler deneyin değişik ortam farkli kıyafetler istediklerini açıkça soyle tabi kirmadan soyle olsa nasıl olur ne dersin falan gibi
ön sevişmeyi uzun tutun..
Geciktiricili prezervatif kullanın
veya geciktirici krem00 Yorumla
+1 yıl2 yolu var ya eczaneden ilaç alıp kullanacak ya da Boynuzları parlatmak için parlatıcı al kadife bir bez ile beraber
00 Yorumla
+1 yılbaska bır erkekle dene bakalım aynımı gene sonuc:))
00 Yorumla
+1 yılAlışır ama biraz zorlaması lazım. Kendini sıkması lazım yoksa sittin sene sen orgzma olamazsın
00 Yorumlayaa zor bır durum allah kolylık versın.. ön sevişmeyi uzun tutun tavsıyee
00 YorumlaEliyle tatmin etsin biraz seni sonra gitsin mevzuya hep kendini düşünüp bencillik etmesin
00 Yorumlaeşinin bu işi öğrenmesi uzun zaman alacak olan da sana olacak tabi. O fındık faresine söyle karşısındakini de düşünsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönsevişmen yetersiz bnce yalamalı boynunu göğüs aranı meme ucunu vajinanı ah açk olcakdıki mesaj atrdm canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Gercek olamaZ :) ön sevişmeyi uzun tutun seks öncesi duş alsin sürede uzama olacaktir
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici macunlar var baharatçılarda eşin kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOkey rötar prezervatif kullan
emla veya anesrol pomat kullansın
klitoris i dillesin. On sevişme uzun sursun00 Yorumla
+1 yılEsinle doktora gidin ya da esine soyle camagra kullansin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalanları lanetliyoruz
60 Yorumla
+1 yılCengiizzzzzzzz cengizzzz 😄😄😄😄
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı. Bastan oralla seni doyurmuyormu
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. erken bosalior kac dakka da bosaliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar sürede boşalıyor?
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 dakika
Cevap sahibi+1 yıloff. neden ilki misin?
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yıltedavi olmasını söylesen canım ya.
zor senin için bu durum.
Cevap sahibi+1 yıldeğişim oldu mu canım?
+1 yılöğlene doğru iyi sallamışsın pompa
10 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla denemeyi düşündün mü
00 Yorumla
+1 yılDemekki başkasına ihtiyacın var
00 Yorumlaeşinle konuşmalısın bence bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnsevişmeyi çok uzatmalısınız
00 Yorumlapeki haftada kaç kez birlikte oluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBunu esinin yapmasi lazim
00 Yorumla
+1 yıluzun uzun öpsün seni acele etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonra evli kadinlar neden aldatiyor :D
00 Yorumlabenimle tanışacaksın çözüm bu
00 YorumlaDurum çok vahim
00 Yorumla
+1 yılönsevişme yapmıyomusunuz kaç dk sürüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılten uyuşma sorunu var!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen değil eşin bir şeyler yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötüymüş. ayrıl
12 Yorumla- +1 yıl
sen seksi önemsiyorsun o halde
Cevap sahibi+1 yılmutlaka. seks evliliğin ve hayatın bir parçası. Bir yıl (!) orgazm yaşamamak ne demek insan çıldırır
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsın cozumu belli aldatacaksın
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı