TAMAM YA NE OSURMASİ
PİRTLADİ DİYELİM...
Hay o g. tünü tıkayayım emi derim şakasına zaten her türlü şakalaşıyoruz öyle iğrenmem ya sevdiğim birinden şakalaşırım hem o da utanmasın diye :D
İyimis
duymazdan gelirim bilerek yapıyosa uyarırım bideha yaparsa ayrılırım onum bunun bokunu mu çekicem
Hahahahahahahahahaha yaani
bana saygısızlık olarak görürüm böyle bir şeyi kiź arkadaşıyım sonuçta ama soğumam cok agır tepki verip onu utandırmam
Aynen bende saygisizlik goruyorm:)
Yo ama öyle birşey olsa güler geçerim eğer o da gülerse, espirili bir kişiliğim var ve böyle şeylere takılmam ;)
Super:))
Cevap
32Cevap
Osurabilir osurmazsa sorun var buna mı takılacam.. ya cinsel organlarla işiyoruz.. az ötesinden kakiş yapıyoruz ama cinselliği o bölgelerle yaşıyoruz buna normal bakıyosak bırak osursun cancazım.
Yani kakis yapiyoruz buda bir bakis acisi ama ben garipserdim biraz
Sı***saydin derim yanlislikla olduysa ya da utandiysa o anki pskolojime gore belki duymazdanda gelirim
Bende oyle yaparm gibi
sevgilimle yatar dururum bir kere bile duymadim hahaha... yapsa ne olur tepki vermem, duymamis gibi yaparim.
Hahahahaha yani herkes oyle yapar gibi:D
bişi yapmam napacağım adamdan ayrılıcak değilim ya rahat olsun tosunum derim ahahahaha
Hahahahahhaa samimiymiss
Duymazdan gelirim. isteyerek yapmaz herhalde, yapmamalı..
Dimi aynen..
Kesinlikle
çakmak çakarm gaz kaçağı var mı ona göre değerlendiririm :D
Osurdugunda suratina ters ter bakardim sonrada gulums er dim utanirdi :)
Başıma gelmedi. Öyle birşey olsaydı da umrumda olmazdı ne var ki
:-D ya bayan böyle demeyin ya valla ben utanıyorum yeminle , kıza böyle laflar yakışmıyor onlar birer çaydır ;-)
soru biraz kaba ama insanoğluna ait bir durum olduğu için pekde olağan gelmez ama ortalığı kokutmadığı sürece :D
hiç birşey olmaz :D iğrenç gelmez ve soğumam
ama erkekler iğrenç bulablir kız osurursaa
Genelde analın neticesinde oluyor, o da bana övünç oluyor :) o. srtana kadar s. kim diye :)
offf parfüm parfüm yaaa koklarım yerim onun osuruğunu
Yattıysak siklemem götüne tıpa takayım mı derim yatmadıysakda gülerdim la heralde :DD
Ankaralimisin:pkddjd bende gülerdim heralde:D
Antep :) yatakta cok ossuruyonuz ama la niye?:)
Yoo:d
Vay mk benim karı kuru cu cıktı desene :DD
poposuna şaplak attım benim yanımda nasıl yapar bunu
Hahahahhaa hakketenmi ya
evet toplum içinde ayıp bişey
Evett
bir daha yapmadı sonra
Eyer mahcup düsecekse ayni sekil bende osurrum ki fark olmasin ;)
Hahahahahahaha
Haha merak etme panpa ayarini verebiliyorum :D
birde o an gözlerime bakmıştı var ya. en son bunun devamında anal olmuştu :)
Osuruktan sonrami
evet üzerimdeydi zaten alışkın acımadım inlettim:)
hahaha sogumamissin ya da zevkten takmamisin
sadece gözleriyle beni bu kadar vahşileştirebiliyor. ona çok aşığım galiba :/ hatun bakışlarıyla mahvediyor, bitiriyor beni ya sonra tutamıyorum kendimi çok sert davranıyorum :) uyandırasım var gece gece:D günde bazen 2-3 defa arkadan yapıyorum. artık hal kalmıyor. kız yaz tatiline gidiyor 3 ay. tatilinden döndüğünde daracık oluyor benimle bir ay kaldıktan sonra artık girip çıkmaktan yumuşacık yapıyorum iyice esnetiyorum. o da isteyerek yapıyor. bitiriyor beni yahu sıcacık içi:) uyandırasım var ama kıyamıyorum.
Vay be neler var
Türk kadını ve cinsel yaşam anlayışı ^^
Oooo ezmece ^^
Hak etmişsin ama müdür ^^ Bu nasıl cinsel yaşam sorusu allasen :D Ayrıca www.kizlarsoruyor.com/.../q2096163-esinizin-yaninizda-tuvaletini-yapmasina-falan-izin-verir-misiniz buna da göz at istersen ;)
Hahahahahahaha onu benim midem kaldirmiyo ayrica ben meraktan sordum cunku tahammul edemicegm bir sey :D
Ben de nefret ederim -_- Yani çok şükür başıma gelmedi ama... Gelebilme ihtimali bile ödümü patlatıyor =/ Zaten linke göz attıysan, anlamışsındır ^^
bakicam birazdan, ay umarim gelmez benimde gelmedi henuz :D
İnşallah gelmez ikimize de :D Allah korusun =/ Ayrılma sebebi yeminle :D
4 senedir ayni evdeyiz ben rastlamadim
Vay be giizli yapiyo demekki sanlisin^^
insani bir ihtiyaç ne var bunda olabilir :D
Tabi
Bir tepki vermem insanlik hali
sıçtı bile :)
buradan tanıştığım bir hatuna işeme-osurma videomu göndermiştim. çok beğenmişti.
Kizlar osurmaz :DdDassfs
Valla osuruyor aci gercek snsjsjs
Aynen :(
lçok cinsel osuruyorsn aşkm :D
Ne kadar sacma salak insanlarsınız..
Sen cok amaclisin bu satte burada takildigina gore sorry
Ya kardesim işine bak kücük beyninle sacma salak sorular sor ama fikrin ve zikrini genelleme cünkü sen aptalsın. d
Hahahahahahahaha yuru kanka:d sen akilisin ok
Sağlam bir analdan sonra o. surttuğum doğrudur :D
İyy. sd
"farkını vereyim de sıç" derdim
Oha derim yoluma devam :)
Vuu
o osurusa bende gaza gelip sçarım.
Bravo
Hemen benimkiyle tıkarım orasını.
olmadı sıçsın bari la ;)
Efendim? Bişey mi dedin? :)
Burnumu dayar koklarim :)0