Kasar olmanin sartlari nedir?
Sevgilisiyle yatan kasar olmazmi tek kisiyle zina yapiyo diye. Illa cok kisiylemi yatana kasar denir?
Sevgilisiyle yatan kasar olmazmi tek kisiyle zina yapiyo diye. Illa cok kisiylemi yatana kasar denir?
kerhanelerdeki kadınların çoğunun bedenini kullanabilirsin. benenini sunar sana para karşılığı. amaçlar bellidir. hatta şipşakçı derler. şipşakçıdır çünkü kabullenemez bu hayat şartını. böyle olmak da istememiştir belki. velhasıl o kadın fahişedir (or.. pudur) ne dersen de işte... ama kaşar değil.
gelelim kaşar. bedenin sunar ya da sunmaz... bakiredir ya da değildir... ancak ruhu or.. pudur bunun.
anlatabildim mi? bir kız sevdiği her erkekle zina yapsa zinakar dersin ama kaşar diyemezsin. başka biri ise kimseyle yatmasa bile ruhu or... pu olduğu için kaşardır şüphesiz.
(yalnız bu konudaki "kaşarım" ben yorumlarını görünce yazdıklarımın boşa olduğunu anladım. yine de gönder tuşuna basacağım."
İdeal sayı 10.
Bu soruyonsoran mantığı merak ettim. Kız bakire ama arkası 100 km yol yapmış o nolcak? Kız hiç seks yapmamış ama dudaklarında başkalarının tükürüğü eksik olmaz. Kız hiç kimseyle temasta bulunmamış ama gözü orda burda? Ama piçin biri kızı kandırıp becermiş seviyorum ayağına, kaşar mı oldu kız?
Şey..
Erkek bir şey olmadı demi? Erkek o be nolcak?
bekaretin yoksa kasarsin.
bekaretin olup onune gelenle sevisirsen kasar degilsin cunku etiketin saglam duruyor orda.
Biri beni mi cagirdi 😂😃
Hahahaha
Tabiki :p en iyi cevap icin de tesekkur ederim :3
Hakettin kasarim benim :D
💜😊
Cevap
55Cevap
Bakire kaşarlarda çok! bir tek yatmakla olmuyo kaşarlık.
Arkadaşım merhaba,
Bir kadına sırf yaşamak istediği hayatı yapıyor, kendi tercihlerinin sorumluluğunu alıyor diye "o. rospu, kaşar" gibi benzetmeler kullanılmasını hiç hoş bulmuyorum.
Hele hele bunu bir kadının kendi hem cinsi için kullandığını görünce içimden çok ağır küfrediyorum...
burada boyle entel dantel cevsplari guzel veriyosunuz disarda maconun dibisiniz
Yatmadan bile kaşar olunabilir. Herkese yeşil ışık yakan göster ama elletmeciler de kaşardır
Ya ver ya da gosterme. onlara bende sinir oluyorum ya.
kaşar olmak için önce bir peynir olmak gerekir :D
Ahaha supersin :D
Peynir nasil yapiliyo biliyon demi :D
kaç kişi ile yatarsa yatsın, hiç bir kadın kaşar değildir.
bir kadına görmediği halde, onunla yatıyor, bununla kalkıyor, ona onu yapıyor, buna bunu yapıyor diyen kadının kendisi kaşar, bunları söyleyen erkek ise "... siz" dir
Kaşar olmak? Sen süt müsün mayalanıp peynir olasın? Baya basit bir tabir kaşar.
Tam sayısını söyleyecem az sonra :DD
www.kizlarsoruyor.com/.../q2137286-boyu-18-cm-kalinligi-50-kiloda-olan-bir-kizin-bilegi-kalinliginda
5 kısıyle yatarsa sütü az kaşar :) 10 kişi ile yatarsa tatlı kaşar 15 kişiyle yatarsa eski kaşar :)
Hey allam ya bunun ölçütü yok ki kaşarlik ruhta başlar
Ben dahs peynir bile degilim desene ://
Olay ruhta başlar
Ruhum pust abaza
Tanımadan yorum yapamam gel özele yaz konusalım peynirmisin eski kaşar mı yoksa daha vitamın mi deriz bişeyler
12 bin kişiyle :D iki kişiyle yatan kaşardır ama evli olmayan biri için bir kişiyle yatmak da kaşarlıktır çünkü helali olmayan birine teslim oluyor
Kaşar sevgilisiyle yatan değil sevgilisi varken onu aldatan onun dışındaki insanlarla yatan kişidir sevgiliyle beraber olmak sevgiden ve doğal ihtiyaclardan kaynaklanır.
Zinanin adi nezaman dogal ihtiyac oldy
Bunu ben söylemiyorum John Abraham maslow söylüyor ihtiyaçlar hiyerarşisi bilimsel bir veri insan ihtiyaçlarının sıralaması
https://hizliresim.com/MP5qqQ
Kişiliğini ve ruhunu kaybettmissin , nasıl olunur diye sorman bile hata , çünkü öylesin :)
iki ekmek arasında tost makinesinde eriyorsan kaşarsın demek:D
Azgin ol biraz. Onune gelenle yat. Bir kisiyle yatmak kasarlik degildir. Surekli olarak farkli kisilerle yatmalisin. İstersen benle basla :P
1 kişiden fazlası kaşarlıkdır bırak o aşadakı 50 kişiyi felan o yattıgında kocan olcak :D bana göre öylee
Seninki en iyisi :)
teşekkürler.
Kaşarlık ne dir? Kaşarlık bir insanın hemcinsiyle hiç takılmamasıdır. İlla veriyor vermiyor diye bir şey yok. Boşuna erkeğinde kaşarı var denmiyor. Erkekte mi önüne gelene veriyor ameka.
gezdim dünyayı görmedim böyle bir gam , sana doyamadan gidiyorum ey gurban olduğum * ... :-D
https://hizliresimyukle.com/image/P3yc
mal misin sen yavrum
illa yatmana gerek yok ruhunda varsa kaşarsındır zaten
Ruhum abaza
ozaman yakında o sevıyeye alısırsın hee bıde soyle bır durum var eger vıcdan azabı ceken bırısıysen zaten olamazsın
Vicdan tavan
ozaman bosuna ugrasma olamazsın
Bazi kasarlara patates katiyor serefsizler. Onlardan olma dikkat et.
Saf kasarim ben :)
Bağışıklık kazanmışa kaşar derler.. Duyguları olmayana yani..
kaşar olmak için bol süt gerer :P... holsitein frizein mesela :)
Kaşarlık bir sanattır emek ister herkes kaşar olamaz
Tatlim. yatmak önemli değil. Bu olay içten gelir
aynen öyle evlenmeden kız kimle yatarsa kaşarın ta kendisidr
kişinin kendini nasıl hissettiği önemlidir. herkes herşey der
karaköy genelevde bigün bedavaya çalış kaşarlıkta master yaparsın.
Ne biçim insanlarsınız arkadaş anlamıyorum burdaki sizin gibi insanları
Kaşarlık sayıyla olan bişey değil de kaşarlık ruhunda olan bir şeydir
sen zaten kaşarsın
neder soruyonki kaç kişi ile yattın
birde bunu soyleyen bir kiz ya entresan:-)
Gel ilk benmle başla mesela :D:D:D:D:D kaşarlığa ilk adımı atmış ol açılış benden sonrası sende artık :D:D:D:D
duygu ve his olmayan birliktelikler yaşayan insanlar olabilir.
sevdiğiyle birlikte olan kız kaşar değildir.
Free takilirsan kaşar olursun canım ..;))) bu kadar basit
Sucukla yatman lazim makineye.
Double penetration yapan kaşarın dibidir :D
ruhu kaşar olanlar daha çok :DD:D
sen benımle yat yeter canım :=)
50 diyelim yuvarlak hesap :D
:D cok degilmi
pazarlığa açığım
hadi 30 yapalım :D
Ticaretin sifir birden 20 inilirmi :)
:)) bu işte yeniyim daha :D
Önüne gelenle yatması gerekir.
Canım kaşarlı tost çekti ya la :)
Her onune gelene opturen elleten verendir
Kasarin kalitesine bagli
Zina eden kaşar olmuştur bana göre
Kaşar mı olmak istiyosun :D
Kasarim kasarsin kasariz :D
vay kaşar vay :D
Yatana kaşar denmezki :D
Haahahhahahahahah
Cut.
sen kac kisiyle yattin?
Daha önce kaşarla birlikte olmadim, söz sorarim.
atasini alam senin yavri gel erkeginin kollarina
namusunu basit gören herkes kasardır
Neden sorma gereği duydun bu soruyu...
bir sorudan esinlendim
himm bende denemek istiyosun sandım...
Kasar mi olmak istiyorsun
Kasarmiyim degilmiyim bakim dedim
Kaç kişiye verdin peki
kaşarlık içinde oluyo ya:)
Bana versen yeter :))
Sen kasar olmasan boyle bir soru sormazsin zaten
Senin yolun yol değil =/