+1 yılŞapka satıcısı olan bir adam birgün şapka satmak için dolaşırken yorulmuş ve dinlenmek için bir ağacın dibini seçmiş ve orada uyuya kalmış. uyandığında bakmış ki şapkaların birtanesi bile yok. etrafa bakınırken maymunların şapkaların hepsini alıp ağaca çıktıklarını görmüş adam ne yapacağını kara kara düşünürken elini başına koymuş. aynı haraketi maymunlarda yapmış bu sefer başını kaşımış adam. maymunlarda aynısını yapınca adam kafasındaki şapkayı tutup yere fırlatmış tabi maymunlarda aynı hareketi yapınca adam şapkalarını alıp gitmiş... seneler sonra şapkacının torunuda aynı işi yapıyormuş oda dedesi gibi yorulduğu için bir ağacın dibinde dinlenirken uyuya kalmış kalktığında bakmış ki şapkaların bir tanesi bile yok hemen ağaca bakmış her maymunun kafasında bir şapka tabi dedesi ya anlatmış önceden hikayeyi torununa. çocuğun aklına gelmiş aynı şeyleri yapıp fırlatmış şapkayı yere oradan bir maymun gelip çocuğun şapkasınıda alıp giderken çocuğa birde tokat atmış ve SENİN DEDEN VARDA BİZİMKİ yok mu demiş.
53 Yorumla
Soran+1 yılŞen Şapka Limited mi o iyiydi :)
- +1 yıl
Bir Fransız Bir İngiliz Birde bizim Nam-ıKemal`i ayrı ayrı adalara atmışlar yanlarına da birer maymun vermişler bunlardan nasıl bir nesil türeyecek diye merak etmişler aradan 5 yıl geçmiş bilim adamları Fransız`ın bulunduğu adaya gitmişler yarı maymun yarı insana tombul bakımlı bir çocuk bulmuşlar sevinmişler oradan, İngiliz`in bulunduğu adaya gitmişler oda aynı birde bizim Nam-ı Kemal`in bulunduğu adaya gitmişler bakmışlar ki bakımsız , cılız , kötü bakımlı, ne insana nede maymuna beziyor bilim adamları şaşırmış bizimkine sormuşlar bu ne hal namık İngiliz ve Fıransız`ın çocuklarını anlatmışlar Namık demişki
-Eee banada dişi maymun verseydiz ben daha iyisini yapardım erkek maymundan bukadar oluyor.
Soran+1 yılSüpersin kardeşim :D
En İyi Cevaplar
ne demış şaır kızmış mermi namluda azmış pipi donda durmazmış toplumda cınsel konuları konuşmak her ne kadar yanlış olsada çağımızın büyük problemleri arasıda yer almaktır hatta bununla ılgılı olarak kadının sırtından sopayı kucağından sıpayı eksık etmıyceksın dıye bır atasözümüzde var yaşanan olayı tasvip etmiyorum ama her ne kadar erkek için cinsellij ihtiyaçsa bu kadın içinde geçerlidir
00 Yorumla
Çocuklara yazık öyle bir anne nasl çocuklarının yüzüne bakcak anlamadm.
Yaptktan sonra pişmann oluyosnz ama iş işten geçiyo.11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Nickle uyumlu olmuş
171 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
burada sendede suç var kadındada ALLAH affetsin diyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi bari bana hak veren bir kız çıktı, sanki tecavüz etmiştim gibi tepki gösterenler var.
Du sana dini açıklamaya yapayım. (Yabancı) bir kadınla yalnız kalmayın, çünkü onların üçüncüsü şeytandır.
bu durumda topu şeytana at ve affolmak için tövbe etmeye başla20 Yorumla
+1 yılOğlan fark ederse gözünün yaşına bakmadan seni vurur bide 16-17 yaşında olsaydı biraz kafası çalışırdı ve sen şu an bunu yazamazdın bundan sonra Toto'nu kolla
10 YorumlaTasdik edilecek bir tarafı yok ama suç hicbir zaman tek taraflı degildr bence bunu ders olarak al uckuruna sahip
10 YorumlaOLAN OLMUS BIRADER KADIN ISTEMIS burada YORUM YAZAN BOŞ INSANLARA DA ANLAM VERMEIYORUM. SANKİ BİRİ BİRİNE ZORLA İŞ YAPTIRMISCASINA ALGI YARATIYOLAR İŞİNE BAKSIN HERKES VE INSAN GIBI KENDINE BAKSIN ONCE
10 YorumlaBence yalan söyleme olasılığın %80. Neden diye sorarsanız 1 kere 33 yaşında alt komşum var deniliyor 14 yaşında bir oğlu olduğuna göre en az 15 senelik evli veya 15 sene önce ilişkiye girip hamile kalmış olması gerekir.
5 sene önce ilişkiye girdiklerine göre 33 - 15 = 18 yaşında olması gerekir kadının ilk hamile olduğunda. Bence yalan gibi geldi yazdıkların ama belli olmaz genede. Yani kızın evlenmesi 16-18 yaşlarda olması gerekir.17 Yorumla- +1 yıl
evlenmeden hamile kalma olasılığını unuttun
Soran+1 yılLiseden beri aşıklarmış birbirlerine ;)
Soran+1 yılHaydi yürü başka yerde Xper kas.
- +1 yıl
Tabi sizde haklısınız doğruları söyleyenleri kimse sevmez :D Yediremediğiniz gerçeklerden kaçmaya devam edin.
Xper kasınca ödül filan vermiyorlar xper kasmak istesem her gün soru sorma hakkımı doldururdum zaten ve yazdığımda mantıklı yorum en azından ben sizin gibi ego tatmini, popüler olma ve boş yorumlar atmıyorum. Acıyorum sizin gibi ergen çocuklara ne olacak bu sonunuz gerçek hayata önem verseniz keşke. - 24 gü
Yalan tabi iyi yakalamışsın bravo
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeskee azcik kendini frenlemeyi bileydn ama tek kendinde suc arama kadin da hatali seni iceri niye aliyo ki cani istemis belli senide gunaha soktu
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
İbnesin ondandır... Erkekliğine hakim olamıyorsan nesin sen? Karşındakine bir kardeşmiş, arkadaşmış gibi değilde partnerin gibi sarılırsan olacağı bu.. Pişmanlığın bir faydası yok...
00 Yorumla
+1 yılEe biz ne yapalım zamanı geri mi alalım
Git onunla konuş bunları ona anlat
bir daha pişman olacagın seyler yapma
Tost makinenle uğraş10 Yorumla
+1 yılHep zatrn yaptiktan sonra pismanlik duyulur
Ve ben bu pismanligin sahte oldugu inaniyorum03 Yorumla- +1 yıl
Yahu yok oyle bisey sallıyor. Benim safimda hemen inanmış :)
Soran+1 yılHayır insanlığımı kaybetmedim henüz çocukları olduğunu düşününce kendimden utandım tabii
- +1 yıl
@BazendeOylesine
Ama canim adam ciddi baksana :)
Eğer samimiysen üzülme olan olmuş önündeki maçlara odaklan bro, çok çalışmalı ufaklığı durdurmalısın
10 Yorumla
+1 yılneler neler demek isterim ama neyden bulursan bul. ama bir yere taşınacağını yazmışın en doğru kararı vermişsin...
10 YorumlaOlan olmuş. Yapacak birşey yok. Olmamış gibi devam edersen iyi olur. Devamı gelirse asıl hatayı o zaman yapmış olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten taşınıyorum en kısa zaman da ev bakmaya başladım.
Keşke yapmasaydin kardesim vicdan azabı çekersin hemen tövbe et bence
10 Yorumla
+1 yılsakallardan dolayı sende bır sempatı gormustur yastık mantıgı :)
10 Yorumla
+1 yılTek yapman gereken uzak durmak. Sakın dewamını getirme
01 Yorumla
Soran+1 yılDenerim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuyunca nutkum tutuldu insan hata yapmazsa - uzulmeyi-pismanligi ogrenemez ---
Boyle bir olay unutulmaz ama uzaklasirsin zamanla gecer umarim.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşi şehir dışında diye binadan içeri gözü yaşlı giriyor takati yok ama sevişmeye can atıyor ha!! Hikaye berbat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol başlık büyük ihtimal. Eğer öyle değilse karaktersizin tekiymişsin dostum. Ama çıkar genelde, benzer bir şey başına gelir en iyi ihtimalle. Ya da daha kötü çıkar. Tövbe et şimdiden.
00 Yorumla
+1 yılKadin neden gucsuzmus sormadin mi.. Tabi nasil soracaksin ki sizin nefsiniz var. Engel olamadim deyip cikmakta tek kurtulus cevabiniz.
00 YorumlaKeşke intihar günah olmasa... böyle insanlarla aynı dünyada yaşamak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı yok moruk benim bir çocuğum var evli bir hatundan 3-5 vicdan yaparsın sonra herkes yoluna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok demek de ısrar edemedim ki ne ya bari nefsime mukayet olamadım de aferin salak hayır demek yakışmazdı erkekliğine böyle yap aferin sonra sizin gibilerden çocuk olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü farkındayım ama olmadı işte hayır diyemedim.
Birlikte olacak insan mi yok evliler ile yapiyorsun be arkadaş. Taşın uzaklas ve tekrarlama bir baskasi ile
00 Yorumla
+1 yılO kadinla bir daha karsilasmamaya özen göster
14 Yorumla
Soran+1 yılKomşuyuz.. Illa ki karşılaşıyoruz.
- +1 yıl
Görmezden gel o zaman
Soran+1 yılGözleriyle yiyor beni :(
Kocası Görevlerini yerine getiremiyorsa iyi yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılseks hikayelerinden uyarlama yazı gibi yahu :) kocasının yüzüne nasıl bakcan sen onu söyle. d. d
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam banka müdürü sürekli toplantıları oluyor şehir dışı yüzünü gördüğümüz yok zaten taşınıyorum burdan başka çare yok.
+1 yıltek kelimeyle takdire şayan bir hareket, buldunmu affetmeyeceksin, boşver, helali hoş olsun..
00 Yorumlazaman bu kadarmı kötüleşti bu kadarmı küçüldü herşey... laf yok
04 Yorumla
Soran+1 yılKadın boşluktaydı ve ben kendime engel olamadım. :(
- +1 yıl
mazeret uydurma tövbe et ve hatta ben olsam ki ALLAH korusun... o mekandan ayrılırdım yani taşınırdım zira kadınıda zor duruma düşürmenin anlamı yok vede yasak tatlıdır bir dahası olursa arsızlığa vurup çünkü... der devam edersiniz. insanoğlu böledir. bizde boşluktayız yalnızda kaldık yeri geldimi ama kimseye yan gözle bakmadık bakmamda.. sana tavsiyem tövbe et ve ordan ayrıl hepsi bu kadar gerisini sen bilirsin sonunuz ateşten gömlek onu bil...
Soran+1 yılEv bakmaya başladım taşınacağım, yoksa dediğin gibi sonsuz bir döngü her zaman arzulayacak ve bunun sonu yok.
- +1 yıl
:S bu gunahla nasil yasicaksin
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha ziyade vicdan azabı duyuyorum çocuklarına ve eşine karşı :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen direk kendi kalene gol atmışın laaa :S naptın sen yarın öbürgün senin eşine böle bişey yapılsa? sen büyük yanlış yapmışsın ya:S
00 YorumlaHayat sadece seks üzerine kurulu sanki, kim kimi tutarsa skiyor. işe bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburası cinsel hikayeler sayfası mı. yalanın bile bir sınırı olur bea
00 Yorumla
+1 yılseks hikayelerine benziyor ama bilemedim
12 Yorumla
Soran+1 yılYo gerçek.
- 24 gü
Çok isabetli yorum okuyan biliyor 🙂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo nasıl bir anneymiş ya? hiç mi utanmıcak şimdi çocuğundan!!
00 YorumlaKanım dondu şerefsizim
17 Yorumla
Soran+1 yılO kadar vahim demi :(
Soran+1 yılTaşınıyorum ondan uzağa.. Kocası da onu aldatıyormuş zaten
Soran+1 yıl://
+1 yıl'Hani bizdik marjinal'
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 7 yaşımdan beri gizli marjinalim.
+1 yılDostum çok fazla seks hikayeleri okuma.. oyle seyler bu sekilde olmuyor. Bu sekil evli hatun araklayamazsin maalesef.
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ambardamı yaşıyosun? sosyal çevremiz bir değil demek ki.. Ben burada ayrıntılı mahlukat vermiyorum şöyle yaladım böyle emdim diye başka yerde Xper kas
- +1 yıl
Neymis kadin agliyormus.. ee? Iste sonra evine gittim su verdim. Ee? Sonra sarilinca nolduysa o anda oldu.. hahaha ulan internet seninki gibi hayali seks hikayeleriyle dolu :)
+1 yılAyınıntekisin.
31 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum.
+1 yılTekrar yapacaksin cunki bosuna aglama
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır taşınıyorum en kısa zaman da.
- +1 yıl
İyi
+1 yılbole kadınlar bır baltaya sap olamamıs kadınlardır
07 Yorumla
Soran+1 yılKarı koca bankacı..
- +1 yıl
hım anladım bankacıysa ne dıye sehır dısına gıdıyo pekı
Soran+1 yılKocası bölge müdürümüydü neydi, üst yönetime rapor vermeye gidiyor diyordu. Kadında yardımcı
- +1 yıl
hım anladım kadın ıyı deıl ole kadından hayır gelmez sen de bosver o karıdan uzak dur
- +1 yıl
kadın guzel mı
Soran+1 yılSalaş ve bakımlı yaşına göre baş döndürücü.. Hiç çocuk doğurmamış gibi iyi fiziği. Ama en kısa zamanda burdan taşınacağım.. Sonu yok tekrar olsun istemiyorum
- +1 yıl
hım seksı mı pekı acık mı gıyınır
Başka yere taşın
13 Yorumla
Soran+1 yılGaliba en mantıklısı, bu sabah yüz yüze geldik çok kötü oldum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakalları görende hacı hoca sanar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılPapazım zaten.
son pişmanlık fayda etmez. olan olmuş.
10 Yorumlaçakamadın mı azına 2 tane * karısı
01 Yorumla
Soran+1 yılAğlayan bir kadını görüpde erimeyecek erkek çok azdır, çok farklıydı acımayla karışık ilk tuhaf birlikteliğim ama ondan uzağa taşınmayı düşünüyorum.
+1 yılay bana bişiler oluyo :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o bir kere olur ^^
+1 yılsabah sabah iyi sallamışsın pompa
10 Yorumlaseks hikaye gibi :)
10 Yorumla
+1 yılyanlışlar rıhtımı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolay esnasında çocuklar da evdemiydi...
00 Yorumla
+1 yılolan olmuş tevbe et
10 Yorumlaalışırsın zamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSallama işinde 1 numarasın :)
00 Yorumladaha neler duycazz.
10 Yorumla
+1 yılGuzel hikaye.
10 Yorumla
+1 yıligrencsin
04 Yorumla
Soran+1 yılO başlattı ve engel olamadım.
- +1 yıl
buda maazeretin tabii, isine gelince yok dersin konu yatak olunca hayir diyemiyorsun? cok aciz geliyorsunuz sizin gibi erkekler. uckurunuzun kolesii olmussunuz yemn ederim
Soran+1 yılYa kadının hiç mi suçu yok? Tecavüz etmedim ki ben :/
- +1 yıl
iyi ya boyle kendini rahatlat ne kadar kolay
+1 yılowww fena olmuıuşş
10 YorumlaHoaydaaaa
00 YorumlaKesin gece dötün açık uyudun
21 Yorumla
Soran+1 yılBroderim erotik hikayemi yazdım memesini nasıl avuçladığıma kadar malumat verdim sanki :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık olmuş size
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat