annesine söyleme bence önce kızla konuş seni böyle bırakmak istemiyorum de sen kendini düşünmüyosun ama ben senin iyiliğini düşünüyorum de seviyosan eğer onu sevdiğini söyle askere gitmeden ailelerimiz aramızdaki ilişkiyi bilsin onların haberleri olsun konuştuğumuzdan askerden geldikten sonrada söz nişan düğün yapalım de zaten çok fazla beklemeyecek askerliği ama senin ona sahip çıktığını bilsin kendini koyverme seviyosan diret ısrar et mutlaka istediğin gibi olacaktır ama annesine söyleme o sizin aranızdaki olay kızına güveni sarsılır bu sefer daha kötü olur
29 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılarıcam son kez adam gibi sizlerin fikirleriyle konuşucam baktım olmuyo kalbime taş basıcam :(
- +1 yıl
bak kız sonuçta ileriye dönük bişey yaptı tabi bu onun kendi sorumluluğu kendi bilir eğer bir garantisi yoksa zaten düşünmesi gerek mantıklı olan senle tekrar barışıp ileriye yönelik ciddi planlar yapmasıdır ama istemiyosa da sen yapacağını şu an yapıyosun onu düşünüyosun üstelik seviyosun ona laf gelsin istemiyosun ve üzerine düşen hertürlü sorumluluğu kabul ediyosun kız istemiyo ilerde kızın tarafından karşına dikilipte sana hesap sormaya kalkamaz kimse çünkü sen yaptığının arkasındasın ve kızı da öyle bir başına bırakmak istemedin ama kız düşüncesizlik etti ve seni istemedi yani bu durumda senin yapabileceğin başka bişey kalmaz kimse de sana hesap soramaz unutma bunu
Soran+1 yılAllah razı olsun be kardşm içime su serptin bide unutabilrisem Allahn izniyle :(
- +1 yıl
unutamazsın kolay bişey değil bir anı bir ufacık bişey aklına getirir hele bide askere gideceksin askerde fazlasıyla boş zamanın olacak düşünmeden duramayacaksın ama zorla da güzellik olmaz kız eğer gerçekten istemiyosa diretme sevsende bırak kendi rızasıyla sana dönsün sen şu an baskı yaparsan zorla kabul eder seni ve kısa süre sonra yine ayrılırsınız ama hatasını anlar pişman olur onu ne kadar çok sevdiğini görürse kendiliğinden sana döner sen konuşmanı yapıp beklemeye başla unut diyemem kolay değil ama biraz ilgini azalt sonuçta kaçan kovalanır mantığı da var bunları dikkate al olur mu keşke herkes senin gibi sevdiğine sahip çıksa o zaman kalmaz bunca acı sıkıntı üzüntüler
Soran+1 yılbunca dertle acılarla hayret nasıl yaşıyorum :(
çok seviyorum kardşm biraz önce telefonda konuştuk ve canımı yine çok yaktı herşeyi anlattım bu dinledi oda anlattı sonra bu kadar mı dedi bu kadar dedim kapattı :( artık zaman bırakıyorum :(- +1 yıl
başkası var demekki bu kadar kolay silebildiğine göre seni aklında başka bişey var üzülme bekle ayrıca acını da büyük görme ALLAH korusun daha büyük bir acı çıkar karşına şu an yaşadığın durumu mumla ararsın bekle sükut et hayırlısını dile bol bol dua et elbet zamanla hallolacaktır şuanki durumun ALLAH yardımcın olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun :(
En İyi Cevaplar
+1 yılsenin yapabileceğin bir şey kalmamış artık. hala daha da seviyorsun ve onun iyiliğini düşünüyorsun. O kendini düşünmediğine göre senin de artık kafanı yormana gerek yok o konularda demem o ki annesiyle falan konuşma. ama onu sil sevme diyemem tabi ki zamanla olacak işler orası.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaolun :(
bir kızı başkasının zoruyla elde etmektense onu kendim kazanırım
şimdi sen kızın ailesine gitsen böyle böyle ben kızınızla birşey yaşadım desen ailesi direk tepki verecek ve kızını seninle zorla evlendirecekler tamam sen onu seviyorsun mutlu olacaksın belki ama bu tek taraflı bir mutluluk olur
hem yarın öbür gün sen nişanlı oldugunda evlenecek oldugnda kimse kimsenin yuvasını bozmak istemez
kız zaten ailesine söleyecek olsa aradan 2 yıl gecmesini beklemezdi emin ol03 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın saolasn kardşm :(
Soran+1 yıldoğru diyosun fikrin için saolasn kardşm :(
O askerlik bu piskolojiyle bitmez, ayrica annesine durumu acikla anlayis gostercektir (seni grcktn seviyorsa)
11 Yorumla
Soranteşekkür ederim :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
burada zararlı çıkan kız istemeyende kız, sen elinden geleni yapmışsın kızın umrunda bile değil. boyle olmaması gerekiyor.. kız acaba hiç suçluluk duygusu çekmiyormu? ya da
neden bu kadar rahat? bunu düşünmesi gereken kız , böyle kızlarda var işte.. sen yoluna bak bence..14 Yorumla
Soran+1 yılsöylemeyimmi yani :/
Soran+1 yıltek taraflı yapılmış bişey değil bu biliyorsunuz.
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim anlamadığım nokta bu durumu ona karşı kullanıp evlenmekmi istiyorsun Yoksa bir gün birini severim o zaman bu kız da karşıma benimle oldun diye gelir diyemi korkuyorsun Evlenmen falan gerekmiyor sonuçta kimse zorla yapmamış O kıza akıl fikir verilmiş buna rağmen evet dediyse sorumluluklarını da alıcak Alamıyorsa bir diktirmeye bakar zaten kişiliksiz biriyse tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende onu diyorum yarın başkasını çok seversem bu karşıma dikilirse diğer kızın duygularını incitmek istemiyorm :(
Soran+1 yılöyle yapıcam artık maalesef :(
+1 yılDelirdin mı sen?
Sana ne oluyor soyluyuceksin.. O kız senin karın olunca mutlu olucagimi sanıyorsun her gunu cehennemme çevirir aldatır seni ayrıca söylemek gibi bir aptallik edersen annesinin hala seni sevdiceğini mı sanıyorsun babası ne yapar sana soruyorum?
Ortalık karisicak kulaktan kulağa yayilicak ve kız seni bıraktıysa hayatta evlenicigini de sanmıyorum ailesi de zorlamaz..
Sadece adınız cikar.. Senin ailen ne der onu bilmiyorum..03 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın kardş ama kızın ailesi kızı zorla evlendirir hatta babası bana neler yapar çünkü öyle bir ailesi var evin tek kızı ve tek çocuğu ama ilerde mutlu olucakmıyız onu bilmiyorm hadi unuttum diyelim kardşm ya başkasıyla mutlu olduğumda gelirse ne yapıcam :(
- +1 yıl
Gelmez merak etme..
Bu kadar menfaatini düşünme..
Kimsenin hayatını maf etme..
Soran+1 yılpeki teşekkürler :(
+1 yılDostum bence sen bu durumu senle zorla evlendirmeleri icin kullanmak istiyorsun şu an soylesen anca zorla evlendirirler baska bisey olmaz. Seviyosan illa evlenmek istiyosan soyle yoksa bu defteri kapat yoluna bak zaten oyle insanlar piskin olur kilifina uydurur o seyinde. senin kadar o seyi dusunse korkudan seni birakmazdi demekki guvendigi seyler var kafasinda. Dostum sen rahat ol icindeki sesi dinle...
05 Yorumla
Soran+1 yılnapıyım kardeş peki :( gidip söylemelimiyim mutlu olurmuyum ilerde peki bırakıyım mı artık :(
- +1 yıl
Neden senden ayrildi?
Soran+1 yılonu çok kıskanıyodum sıkıyodum sahipleniyodum :(
- +1 yıl
Seviyosan onla bir omur gecirmeyi goze aliyorsan soyle annesine aninda evlendirirler
Sevmiyosan yoluna bak annesine soyleme derim ben
Soran+1 yıl:( peki teşekkür ederim...
Annesiyle konusmak gibi bir hata yapma. Bu ikiniz arasinda olmus ozel bisey sonucta. bir sekilde unutursun merak etme :) takintili olmamaya calis
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden vazgecen biri seninle zorla evlense ne olur ki? sana ne faydasi var? seni sevicek mi saniyorsun? böyle yapmakla daha da sogutursun. bence önüne bak bosver geride kalsin yasananlar..
15 Yorumla
Soran+1 yılama o bir kız :(
Cevap sahibi+1 yılSana inanamiyorum gercekten. Sen onu sevmiyorsun. Sevsen bunu ona karsi kullanmassin. Sen hirs yapmissin takinti haline getrmissin. Sevsigin falan yok sevdigini zannediyorsun sadece. O bir kizda olsa demekki güvenebilecegi birseyler var. Sen annesine sölyesen annesi senin yüzüne bakicak mi saniyorsun? Babasi seni damadi olarak görür mü saniyorsun? Elinden sag kirtulabilirsen sükret. Ayrica böyle yaparsan o kizin icindekis ana olan tüm duygulari öldürmüs olursun. Ilerde birlikte mutlu olmayi birak sen bir baskasiyla da mutlu olamazsin cünkü o kizin hayatini mahvettigin icin acisi senden de cikar. Allah cok adaletli etme bulma dünyasi.
Soran+1 yılpeki şmdi napıyım kardşm :(
Cevap sahibi+1 yılÖnüne bakicaksin kardesim ilk ayrilan sen degilsin son ayrilanda olmiycaksin. Canin aciycak evet ama gün gelicek unutucaksin. Tavi sen bu saplanti halinden kurtulmak istersen unutabilirain sadece. Git yap askerligini bulursun sevebilecegin bir insan tek kiz o mu.
Soran+1 yılhaklısın belki kardşm saolasın :(
Ya ben senii tebrik ediyorum bu tutumunla arkadasımm. Konuş ama o kıza değmez bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılama o kızlığını asla düşünmüyor artık o kadar :/ neden böyle ilerde ben mutlu olamassam üzülürüm hemde çok ama şimdi konuşsam nolcak gerçekten bilmiyorum :(
+1 yılbu nasıl bir zihniyet ya hangi amaçla söylemeyi düşünüyorsun madem ayrılmışsınız adam gibi defol git kızın hayatından bir halt yemişsiniz sus bari ne kızı yak ne de kendini kızı seviyorsan birazcık da olsa onu düşün saçma sapan şeyler de yapma madem istemiyo seni bırak ne hali varsa görsün kimse gelip kapına al bu kızı demez sonra merak etme.
20 YorumlaAnnesine vs anlatmak sana yardımcı olmaz.
brnce yolları ayırmak en mantıklısı.11 Yorumla
Soransaolasn :(
Zaten ayrılmışsınız uzatma bence sanada onada zararı olur
116 Yorumla
Soran+1 yılama unutamıyorum en son yine dün konuştuk beni seviyor ama bilmiyorm ya :(
Soran+1 yılhemde canımdan çok :'(
Soran+1 yılo ayrıldı ben ayrılmadım hala 2 günde bir konuşuyoruz ama kavgayla kapatıyoruz telefonu ne olur yardım et akıl ver gidip annesiyle konuşsam o işi yaptık desem annesigil baskı yaparak evlendircek ama bu kız mutlu olabilcekmi :(
Soran+1 yılama böyle söylediğimde de hep aynısını söylüyor istemiyorum seni sevmiyorum artık diyor :(
Soran+1 yılneler yaptım be kardeş ahhh ahhh :(
Soran+1 yılkardeşim ne olursa olsun yaptığım çok şey oldu ama o sadece 3-5 kötü şeyi görüyor :/
Soran+1 yılkardeşim galiba vazgeçmeliyim Allah razı olsun yardımların için ama olmcak galiba artık :(
Soran+1 yıl3 aydır yapmadığım kalmadı başka erkeklerle bile konuştu ama yinede katlandım :(
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. dostum ıntıhar mı etmek ıstıyorsun yoksa askerlikten cayma yontemı mı bu?
17 Yorumla
Soran+1 yılkardeş askerlikten cayma değil ben askere gidince kız onun bunu olursa sonra ben geldiğimde dalga gçer gibi seni seviyorum özür dilerim diye gelse sen kabul edebilirmisin böyle bir durumu
Soran+1 yılpeki ne yapmalıyım kardeşim akıl ver lütfen bana :(
Soran+1 yılgidip ailesiyle konuşmayımmı :(
Soran+1 yılpeki kardeşim Allah razı olsun yardımların için :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın konuşma. o düşünsün sen elinden geleni yaptın sonuçta dimi ilerde de öyle söylersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeş :)
Cevap sahibi+1 yılsenden de :) takma kafana hayatına devam et
aşırı kıskanmada ona güvenmemek inanmamak yeri geldiğinde vardır demi telefonu karıştırmak hat geçmişine filan bakma gibi şeylerse dile getirmek bile bıktırıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılseven insan sahiplenir
Soran+1 yılpeki napıcam :/
+1 yılIstesede istemesede evlenmesi lazim cunku ilerki zamanda baskasiyla evlenmeye kalksa almazlar onu kapi disari atarlar kizlik yok diye askee git gel annesine solemelisin bence
013 Yorumla
Soran+1 yılsenn gibi düşünse keşke oda peki annesine söylediğimde bir ömür beni takmassa mutlu olmassak :(
- +1 yıl
Ama oyle olmasi gerekiyo omur boyu oyle yasayamazki onu kim alir artik demekki seni seviyomuski guvenerek verdii
Soran+1 yıloda bunu biliyo kmseyle evlenmem diyo saçma sapan konuşuyor :(
- +1 yıl
bir kac zamn gecsin. oyle demez evlenmek ister artik sen askere git gel kizi iste olmassa tavsiyem annesine anlat bence ne degistide ayrildi senden
Soran+1 yılhaklısın ama blmyr kardşm :(
- +1 yıl
bence baska biri onunla evlenmez düşüncesi yanlış
namus denen şey iki bacak arasında olan birşey değil bence sırf bekaretini kaybetmeme adına neler neler yapan kızlar var az çok tahmin edip biliyorsunuzdur
hakeza güvenip birine böyle birşey yaşayan kızlar daha sonra onunla hayatınız boyunca mutlu olamayacağınızın farkına varsanız ben ilk ilişkimi bu kişiyle yaşadım bundan sonra başkası beni kabul etmez bu kişiyle evlenmem gerekiyor diyerek hayatının geri kalanını sevmediği mutlu olmadıgı biriylemi gecirsin?
Soran+1 yılkardeşm senn bacını biri 2 bacağını arasından s. sonra bacın istemiyorm dese başkası kabul edebilirmi sen basşkasınn s. birini kabul edebilcekmisin ha edebilirsen bu senn genşliğin k. bkma ben o kadar karaktersiz olamadm.
- +1 yıl
Yanlis dusunuyosun alan olmaz degil alan olur ama oda saf olanlar alirlar gerdek gecesinde o kani gormediklerinde napcaklar kapi dsari atcaklar hadi diyelim oglan kizi genede birakmiyo oglanin annesi kizi tutarmi? Cok gordum ben bunlari
Soran+1 yılhah işte beynimi okudun bunu anlatmaya çalışıyorm ama son kez konuşucam :(
- +1 yıl
öncelikle doğru konuş dostum
erkekler olarak cinsellik adına herşeyi yaşayalım ama evlenirken evleneceğim kız bakire olsun diyorsun
peki sana sorum şu cinsellik adına insanlar birşeyler yaşarken bunun icinde olan kızlar evlenmiyormu? hepsi bekarmı kalıyor?
bir kızı elde etmek icin ne yalanlar söylüyoruz (evlenme, güzel günler falan filan)
şu ana kadar 3 kızla beraber oldum ve 3 ü ilede ciddi düşünüyordum (biri aldatana kadar biri dul cıkıncaya kadar diğeri ile anlaşamadık)
şimdi bir kız düşün seninle ilişkiye girdi bekaretini kaybetti sonra nasıl olsa bu iş oldu gerisi önemli değil diyerek önüne gelenle yattı (böyle bir kızla karsılastım ondan diyorum ) kendisini namuslu gösterdi daha sonra benimle zevk için beraber oldugunu anladım (o dul kişi)
bir taraftada sevdiği erkek tarafından evlilik vaatleri ile kandırılıp hayatında bir erkek olmus bir kız
not : tabiki her erkek bakire bir kızla evlenmek ister ama bunuda bir düşün derim - +1 yıl
Denemeye deger
Soran+1 yıldoğru kardşm bende bakire bir kızla evlenmek isterim bu kızın da kızlığını ben bozdum ve istiyrm seviyorum diyorum şu an beni istemiyor ama onun bunun altına yatarsa bana gelirse affet die bunu ben kaldıramam :(
- +1 yıl
ya da sana bakireyim dedi yattı kalktı evlenmeden önce diktirdi sende kan gördün rahat hissedeceksin buda olabilir forumları bir araştır bak kızlık zarı diktiricem diye yardım arayan kızlar var
türkiye anal ilişki sıralamasında dünya 4. sü sence bu cok zevk aldıklarındanmı kızların cogu bunu bekaretini kaybetmeme adına yapıyor
+1 yılKiz kndini ailesini düsünmüyor ayriliyorsa ilerde bunu koz olarak kullanirsa onunla evlenmek zorunda dehilsin. Sana karisamaz zorlada evlendirilemez.
05 Yorumla
Soran+1 yılailesinin namusuna düşkn evin tek kızı tek çocuğu olduğunu bilmiyosn benm kızı sevdiğimi bilmiyosn ama kız istemiyor. 3 yıl seviyorm dedi şmdi sildi beni :(
- +1 yıl
Seni birakti yari yolda. sana dönerse demekki caresizlikten. Bna kiza bilirsin blki ama kusura bkma ailesini düsünen namusuna düskün olan birkiz evlenmeden önce n olursa olsun beraber olmaz. seni bir kalemde siliyorsa bunun anlamini bilmn gerekir
Soran+1 yılbiliyorum ama sevmek aşk çok farklı be kardeşim kalbim o kadar çok acıyoki :(
- +1 yıl
Biliyorum seviyorsun aci cekiyorsun ve bu yüzden onunla evlenmek icin annesine söylemeyi düsünüyorsun. ayrilma sebebini bilmiyorum. eger ondan eminsen baska biri yok sa evlenme teklifi yap. hayir diyorsa demekki güvendigi seyler var olmasaydi birakmazdi
Soran+1 yılpeki kardeş teşekkür ederim Allah razı olsun galiba unutucam :(
Annesiyle konusman doğru olmaz ne kadar samimi olursnz olun ama kız arkdsnla ilisknzi bikez daha gözden geçirebilirsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılah be kardeşim herkes senn gibi olsa ama yok istemiyor beni artık askerliğimde geldi zaten ne yapıcam hiç bilmyrm :(
Soran+1 yılneden mi düşünüyorum o bir kız ve hala çok seviyorum ama artık unutmalıyım galiba...
peki teşekkür ederm :(
Soran+1 yılgaliba öyle olucak artık :(
Soran+1 yılsaolasın :(
annesı senı cok sever kesın bağrına basar senı bu ne ıs ya
010 Yorumla
Soran+1 yılkızım seni s... bir kenara atsalar mutlumu olursun ben onun iyiliğini düşünüyorm.
Soran+1 yılevet istedim oda istedi 3 yıl sevgiliydik ve herşeye inanıyoduk evlenicektik buna inanarak yaptık ama şmdi beni terketti hemde saçma sapan şeyleri kıskançlığımı sahiplenmemş bahane etti peki şmdi napıcam :(
- +1 yıl
soyle düşün bu kız evlenmeden senınle bıseyler yasadı oarasına ben karısmam yapmıs oldugunuz seyede asla onay vermıyorum neyse fakat senın sahıplenmednden dolayı ya da kıskanclıkdan dolayı ayrıldı. sen bıde bu kızla evlendığını bı hayat kurdugunu düşünsene evlenıncede sen kıskanmaktan vazgecıcekmısın hayır sahıplenıceksın kı erkek olan sahıplenır sen en ıyısımı hayatına farklı czgılrde devam et Allah sana bunu unutman sana fırsat verdı askere gıdıyorsun hadı sana mhayırlı teskereler... he bu arada sana kaba konusmamamın sebebıde bı mehmetcık adayı olmandır
Soran+1 yılteşekkür ederim kardeş kaba davrandığım için teşekkür ederim ki bu senin büyüklüğünü gösterir sadece 3 yıllık çok sevdiğim biri tarafından terkedilmemden dolayı aynı anda askere gitmemede çok az gün kaldığından sinirlerim tavan kalbim kırık özür dilerim yardımların için teşekkür ederim Allah razı olsun...
- +1 yıl
kalbın sımdı kırık ama bı sure bsonra sen tamır edıceksın ya da bakıcaksın kı kalbın coktan kendısını tamır etmıs bıle üzülme sen haketmeyen bırı ıcın sen namusuana sahıp cıkmak ıstıyorsun karsındakı ıstemıyorsa zaten senı haketmıyordur karsına çok -daha ıyılerı cıkar merak etme
Soran+1 yılAllah razı olsun ve senin gibi insanları azaltmasın kardeşim teşekkür ederim sizin gibi insanlar mutluluğu hak ediyo işte
yardımların için saol artık son kez onu sevdiğimi sölicem baktım olmuyor unutucm :(
Soran+1 yılbu fikrin için teşekkür ederim saolasın :)
+1 yılYapmissin ayrilmis bitmis daha zorlama kizi da rezil etme ailesinin bilmesine gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yıliyide aynı durum sizin başınıza gelse evlendiği kişiye açıklayamassa evlendiği kişi ailesinn önüne atsa o gece ailesi bana getirse ben bu kızı nasıl kabul edicem.
- +1 yıl
söyle o zaman kıza iki gün sonra kapıma gelme diye. Minareyi çalan kılıfını hazırlar o kız o işi yaparken sonrasını düşünmüştür merak etme
Soran+1 yılsöyledim gelmem merak etme başkasıyla evlenemesem bile hiç evlenmem olur biter diyo saçmalıyor.
+1 yılkarşıdaki insan ilişkiyi kafada bitirmişse bir daha o ilişkiyi bir araya getiremezsin
00 Yorumlakız kendini düşünmüyo sana ne oluyo. kraldan çok kralcı olma bence. annesine söylersen kızın gözünde kendini küçük düşürürsün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıldı ama neden ayrıldı 3yıllık iliski ve cinsellikte var kiz tarafından kolay kolay bitmez?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrildi 1-2 hafta sonra askere gidicem cok kiskaniyrm hemde asiri derece.
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilimde ayin 19. da gidicek o da kiskaniyor ve hakli cunku 1 yil yok aklinda cok seyler kuruyor bu gayet dogal sebep sadece buysa birak gitsin pesini
Soran+1 yılartık öyle olucak gibi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafayı mı yedin la sen, kız kardeşin aynı durumda olsa erkek arkadaşı annene söylese ne düşünürdün, kendine gel
16 Yorumla
Soran+1 yıliyide kız kardeşini birisi s... atsa bir kenara sonra bıraksa umursamasa kız kardeşinde takmasa sen çokmu mutlu olursun.
Cevap sahibi+1 yılsen öyle düşünüyorsa galiba şimdi, sikilmiş atılmış daha doğrusu gururuna yediremeyip bu naneleri ortaya çıkarmam üstüne üstelik kafan çalışmadığının göstergesi annesine söylemen, seni kafa bitik git, beyin transferi yaptır.
Soran+1 yılsennde kız kardeşini s. atarlarsa bir kenara sen birisini bulursun ona konuşmalarından belli ;)
Cevap sahibi+1 yılsik sonra anlaşamıyoruz ayağına ortada kalmasın pardon başkası didiklemesin diye gururunu ayaklar altına al, zaten gururun olsa bunları yazmazdın git annesine söyleyim mi diye tatava yap.
Soran+1 yılhe he
Cevap sahibi+1 yılbence de he he devam bu kafa ile
Söyleme herşeyi oluruna bırak. Sanki zorla yaptın..
00 Yorumlakızı istemeye niyetin varmı?
14 Yorumla
Soran+1 yılaskerden geldikten kendimi toparladıktan sonra :(
- +1 yıl
bak benden sana tavsiye kardeşim daha askerliğini bile yapmamışsın!
aslında tam sopalıksınız ikinizde sen sonuçda bu kızın günahını almışsın kabul et öteki dünyada ikinizede ağır bir hesap sorulacaktır!
kızı sakın bırakma sakın!
gitmeden önce bir söz yapın gitsin yazıktır ölüm var unutma ;)
Soran+1 yılkız istemiyor kardeşim istese canım feda artık istemiyorum seni diyo 3 yılı silip attı :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir b*k yiyorsun bari kapat çeçeni dicem de sana ne desek az herhal
10 Yorumla
+1 yılNiye ayrildiniz. Sebepleri neler?
05 Yorumla
Soran+1 yılonu çok sıkıyormuşum çok aşırı kıskanıyomuşum.
- +1 yıl
Hata yapmissin ve bu hatayi telafi etmek icin evlenmek istiyorsun ama kiz istemiyor oyle mi? Ona ilerde ne gibi durumlarda ne gibi durumlarla karsilasacagini anlatmana ragmen seni istemiyorsa Bosvereceksin. Sen elinden geleni yapmissin bundan sonrasini kendisi yasayip gorsun. Ailesine soylemenede gerek yok.
Soran+1 yılAllah razı olsun kardşm kalbimi okudun aynen öyle peki boşverdim diyelim ki ben birini buldum mutlu oldum evlenicem ya kız çıkıp gelirse beni sen bozdun benmle evleniceksin die işte o zaman napıcam :'(
- +1 yıl
Boyle dusunen bir kiz olsaydi su an senin yaklasimina olumlu yanit verirdi. Sanmiyorum ole birsey yapacagini.
Soran+1 yılaynen aradım konuştuk olumsuz yoluma bakıcam artık :(
Saçmalama karakterli ol azıcık
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya bu kız geri bana dönerse yani ben yuva kursam evlensem ya da o duruma gelsem kızı önüme attıklarında ne olacak kız onun bunun olduktan sonra ben nasıl sevicem bu kızı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskere git gel iste kızı 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılkız artık beni istemiyoki :(
Cevap sahibi+1 yıltamam işte sen istersin kız istemez sonra ailesi sana bişey diyemez sen dersin ben geldim istedim olmaz dedi 😉
Senin gibiler insan olcakta bizde gorucez
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istyosn kizim sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık gittimi
15 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
Cevap sahibi+1 yılTamda dedigin gibi sıkıntı cıkabilir sen evlenirsin onune atar hem sen rezıl olursun hem karın. Bu kızda bozuk kımse kabul etmez. Eden olsa bile sorar yani ilk kızla konuş bence anladıgım kadarıyla sevıyorsun..
Soran+1 yılhah be kardşm sonnda anlayan birisi çıktı Allah razı olsun kızla knuşuyorm ama bunu anlamıyorki :(
Cevap sahibi+1 yılannesine söylemeden halletmeye calış hatta hiç söyleme
Kız saNa guvenmez :)
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki ama ne yapmalıyım seviyorum evlenmek istiyorum yarın unutulduğunda ben birisini bulursam ve seversem ailesi önüme atarsa ben bu kızı sevemem benden sonra ne olduğunu bilemem ne yapabilirim siz akıl verin :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesine ne amacla soyleyeceksin ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılçünkü saçmalıyo daha çocuk gibi ilerde kızlığı olmadığında evlendiği kişiye nasıl açıklıcak adam bunu ailesine getircek sonra ailesi önüme atıcak peki ben o saatten sonra bu kızı kabul edemem ki işte bu yüzden söylemek istiyorm :(
Cevap sahibi+1 yılAcidigin icin evlenmek mi istiyorsun? Yoksa sevdigin icin mi?
Soran+1 yılsevdiğim için ve yarın unutursam eğer başkasını bulursam ailesi önüme atarsa işte o zaman sevdiğim kişiyi üzeceğimi bildiğim için :(
Ayrılma nedeni ne
03 Yorumla
Soran+1 yılayrılma nedeni hep bahaneleri;
benim onu kıskanıyor olmam
sıkmam
sahiplnmem.
Soran+1 yıl:( peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBarışın bence :(
08 Yorumla
Soran+1 yılaffetmiyor ve bugün gerçekten herşeyi bitirdim olmuyor arıyorum tersliyor.
Cevap sahibi+1 yılO zaman geriye anneye söylemek kalıyor
Soran+1 yılsöyleyimmi :(
Cevap sahibi+1 yılOnun ve senin için. İyiliğiniz için. ..
Soran+1 yılböyle bişey yaparsan bir ömür boyu pişman ederim seni diyor :/
Cevap sahibi+1 yılTekrardan barışmayı denesen, yalvarsan? :(
Soran+1 yılhergün yalvarıyorum olmuyor geçen 2 gün takmadım o geldi bu defada ben yüz vermedim ağır davrandım dayanamadım gittim o yüz vermiyo :/ ama o çok ağır konuşuyo :/
Cevap sahibi+1 yılGurur meselesi yapma işte. O sana gelince yüz vermemezlik etme
AYrilin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne