Yardım edin banaaa?

Ben 3 aydır biriyle görüşüyorum ve hiç birlikte hiç olmadık ama geri kalan herşeyi yapıyorduk sürekli o benden kaçıyor korkuyordu bugün onunla birlikte oldum çok istiyordum onu deli sürekli yap yap diyip duruyordum oda ben buna hazır değilim böyle basit bi birliktelik olsun istemiyorum sana kıyamıyorum falan diyordu zorla ikna ettim her neyse bana ben senle birlikte olursam yanarım falan diyip duruyordu sürekli bana çok güzel geçti vs bana şey dedi yapmadan önce sen hırs yaptın yapmıyorum diye falan dedi bende alakası yok seni istiyorum hepsi bu dedim ki öylede zaten sonra beni aradı neyse olaydan sonra ben bi soğuk oldum anlamadım ama onu görünce yine heyecanlandım falan aramada ama o heyecanım kalmadı oda aynı şekil olmuşmudur en çok bunu merak ediyorum tam tersi mi yoksa sogumusmudur benden

Güncellemeler
+1 yıl
30 ile 49
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada belirtmişim size birliktelik hariç her şeyi yaşadım onunla yaşı büyük benden evet ama birliktelik olduktan sonra yine aradı yine benle hiç bişey olmamış gibi konuştu ben boşluk hissettim sorun o
Yardım edin banaaa?