AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
valla o şekilde yıllarca bekleyen gördüm ama önce sorun var mı yok mu kontrole git
Biraz daha deneyin hemen olacak diye bir şey yok doğurganlık dönemine iyi bak
Normalde 6 ay da hamile kalkınmıyormuş 6 ay olmazsa gitmek gerekiyormus ama eşim çok aceleci ve benide strese sokuyor bu ay gecikme oldu 2 gün rengl imde hemen hamilesin dedi Hayır bazı dönemler de olur böyle dedim normaldir dedim bu sabah rengl oldum ve rengl oldum diye bana trip attı
Benim suçum muş gibi regl oldun hani gelmiycekti dedi ben sana öyle bir şey demedim sen kendin böyle kandirdin dedim ben olcam bak belirtim var hamile değilim diye söyledim dedim bana kızdı trip attı bebek çocuk istiyor ama morali çok bozuldu ben rengl olunca
Senin işin daha zor eşinden kaynaklı bu kadar üstüne gelmesi iyi bir şey değil
Aynen kesinlikle iyi değil bana da stres yaratıyor daha iki ay kadar anca ordan da 5 10 gün düş 1 buçuk ay 2 ay a yakın dır korumasisiz yani bunu bana trip atması rengl oldum die trip yedim resmen olmaması benim suçum gibi bana böyle davranması yanlış
Nexamn evlendiniz ve belli bir tarihi oluyor aslında ilişki için çocuk istiyorsan daha yuksek ihtimal oluyor o güne denk gelirse
1 senedir evliyiz 2 aydır da çocuk için uğraşıyoruz
Biraz daha deneyin daha yeni istemisiniz ama dediğim gibi ayları var ve eşinin bisey yapması lazim. ama soyliyemiyorum
Napmasi lazim yastık koymak gibi mi
Evet denediniz mi
Aynen yeni bu ay gecikme oldu hemen heveslendi filan ben dedim gelir yani adet belirtim var bu sabahta rengl oldum benim suçum muş gibi trip attı bana oldun regl diye
Bizim bi akrabanın çocuğu va 2. Olmuyor mesela zor demek ki bazilarinda
Denemedik onu yani yaparken yastık koymadık ama ayakları yukarda tutmayı denedim
Bi sefer denemeyle olmaz ama zor hamile kalicaksin anlaşılan sürekli onu dene
Soruyu silebilirler bu konuya girdik
Normalde sağlıklı çiftin google de 6 ay denemesi lazım diyor hem kadın doğurganlığı hemde erkeğin sperm kalitesi onemliymis
Aynen aynen bizim. hemen olmuştu ama herkesin kolay olmuyor dediğim gibi sperm soğuk olmaması lazim. mesela o da önemli
Ee nasıl sperm i sıcak yapicaz🤣
Allah size bağışlasın umarım bize de nasip olud
Sperm sıcaklığı eşinin zevkine bağlı bisey herşeyi konusturdun buradan ya
Amin insallh kısa zamanda sizin de olur
Belinin altına yastık koy ve içine boşaldıktan sonra 10 veya 15 dakika yat hemen kalkma
Daha önce ilaç ile korundunuz mu?
1 kere hap yuttum sonra bir daha yutmadım kendisi korudu
1 kere derken. Ertesi gün hapı mi yuttunuz yoksa günlük içilen korunma ilaçlarından kısa bir süre mi?
Yok ilk koruncaktim hamile kalmamak için 1 tane yuttun ve devamını getirmedim hap i
1 gün 1 defalık yuttum ya hap zararlıdır biz korunuruz die düşündük
Anladim. O zaman özellikle regl sonrası ilk hafta her akşam en az 2 kez ilişkiye girin. Ve içinize boşalma sonrası hemen ayağa kalkmayın. Hatta bir süre ayaklarinizi yukarı dikin. 1 ay sonra halen hamile kalmadiysaniz doktora gidin
2 ay bile yok deneme olalı korumasız ilişki 5 10 gün de korumalı var nerdeyse 2 aya yakınız çok acele ediyor benide strese sokuyor rengl oldum diye benim suçum muş gibi davranıyor triplere giriyor bazıları 6 ay deneme de olmaz sa diyor sizce ne kadar süre de gitmeliyim bu ay da işte şu an rengl yim 3 gün sonra başlamam lazım benim rengl 3 gün sürüyor akşamları değil sabahları birlikte oluyor geceleri işten dolay i yorgun kalıyor nerdeyse yemekten sonra dışarı çıkmazsa uyuyor
Dediğimi uygulayın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun
yenimi evlisin arkadaşım
Evet
arkadaşım ben eczacıyım 13 yıllıkda evliyim sana yardımcı olmak isterim arkadaşım
Bende 1 yıllık evliyim 2 aydir çocuk istiyoruz
şu an renginin 1. gunu bitiminde ne zaman ilişki yaşamam gerek
burada bazı özel şeylerde var arkadaşım burdan çok rahat konuşulmuyor.
6 ay ve sonrası.
Misyoner pozisyonunda içine boşalt
En az 6 ay denemek şart
6 aydan sonra gitmelisin
Hemen gidin
Bir git bence
bir sene denemen lazim
2 3 ay arasi