Bakire değilim diye benden ayrıldı, bakire kız istiyormuş. Bakirelik neden bu kadar önemli?

Bunu bile bile benimle defalarca ilişkiye girmeyide biliyordu o gece yapamam diyip ayrıldı basta deseydi önüme bakacaktım. Bekaretimi kaybetmiştim zamanında ama ilk cinsel ilişki onunla yasadığıma inanmadı çok ağır laflar söyledi bana dürüst olduğum için kınandım. Madem bekaret bu kadar önemli bir erkek için. Söylesenize o zaman neden kızların günahına giriyorsunuz? Neden bozup köşeye atıyorsunuz? Ama vermese de ilişki, niyete girmiyorsunuz , arkadasmıyız hayırdır demeyide biliyorsunuz.. Sahi söyleyin siz erkekler ne istiyorsunuz? Şimdi bende o geçmişim yüzünden yasadığım seyler yetmiyor gibi bununla kınandım gidip diktirip uzun zaman ilişki düşünmüyorum kalkıp 30 uma geldiğimde namuslu görünüp size göre sizin kafanızda size kalıcam yine. ya da sunu söyleyeyim. Bakire sanıp su devirde sağlam kaç bakire varken siz bakirdiniz? Bende size inanmıyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
O sahısı her yerden engelledim.. O kadar kalbim kırıldı ki. Benim için hani diyordu ya ilk cinsel deneyimin dediğinde aklına kim gelecek diye o gelecek kadar özeldi benim için. Düşüncemi sadakatimi önemsemedi 2 bacak aramdan gelmeyen kan için sınandım. Allah bile tövbeyi kabul ederken insan olmamdan çok namusla sınandım resmen ağrıma gidiyor basta bilipte ilişkiye girmesi ve kınaması beni.. sabaha kadar ağladım ona hakkımı helal etmiyorum. Psikolog seansına baslıcam ve gidip diktiricem.
Bakire değilim diye benden ayrıldı, bakire kız istiyormuş. Bakirelik neden bu kadar önemli?