bana borcu olan ve benimlede yatmak isteyen kıza borcunu silmemi istiyorsan işerken video çek at diye mesaj atmışım baya kızmış arayı düzeltmem lazım param kalsın istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alkol insanın gerçek duygu ve düşüncelerini ortaya çıkarır 💀
zaten biliyordu böyle isteklerimin olduğunu ama ondan talep etmemiştim hiç
hayır kız yatmak istiyorsa gel desene işeyerek video çekip at demek nedir hahah
Yatmaya razı ama sen işeme videosu istiyorsun, ilginç
ben bir kadınla yatmam ve yatarsamda gecenin o saatinde kızı nasıl gettireyim tek başına yaşatan birisi değil ve uzakta baya
Öyle fantezin varsa tamam senle yatmak istemiyorum ama çıplak olarak üzerime işe falan desen neyse de😄
ben o an istedim ama o an başka çözümü yoktu :D
Neden bunu istedin de borc kac para
zaten böyle şeylere ilgim vardı ve o an ondan istemek geldi. 1200 TL borcu var
Bir de kiz seninle yatmak istiyor? Sen çis videosu mu istedin
yatmak istemesi para içindi duygusal bir bağdan dolayı değil. ve o an gecenin 1inde kız nasıl gelecek ben nasıl gidicem kız evden nasıl çıkacak bende bu yüzden video istedim. ama istememin asıl amacı rencide etmekti onu benden borç parayı yalan söyleyerek aldı ve aylarca konuşmamama rağmen sürekli yazıp duruyordu bende böyle bir şey yapmak istedim. alkollü olunca cesaretim oldu sadece bunu yapmak için
O gun o saat yatman gerekmiyrodu ya
ablacım amaç ona karşı o iğrenmeyi yaşatmaktı artık yatabileceğim bir potansiyelde bir kadın değil yalan konuşan birisiyle asla ilişkiye girmem zaten ona da söyledim.
Sapık piss lik senin işin oluru yok
zaten biliyordu buna ilgim olduğunu sadece ondan talep etmemiştim bakalım
Aahahzhsxksozkwjdhwhdkdk
gülme be asdasdasd
kız kim tanıdık mı?
buradan tanıştığım bir arkadaşım
o zaman parayı unut
para aslında önemli değildi ama bana yalan söylediği için peşine düştüm paranın ve hem istediğimi almak hem de onun moralini bozmak için böyle bir teklifte bulundum.
parayı unut ama fantezin varsa belki video çeker
çekmese de önemli değil ben istediğim psikolojik zorbalığı yaptım
Püüü 😂😂😂
Ne güldüm lan 😂😂
video geleydi bende gülecektim gülemedik asdsadasd
Ya olum iserken napcan ya başka şekilde istesen hadi tamam da iserken 😂😂😂😂
psikolojik sorunlarım var çıplak kadın vücudu p*rno ya da nude falan ilgimi çekmiyor
Anlıyorum brocum onlar benimde dikkatimi çok çekmiyor açıkçası insan farklı şeyler istiyor çok banel geliyor, bu durumu da aslında anlamıştım ama ilk anda çok komik geldi la 😂😂 sen yaparsin toparlarsin durumu sıkıntı olmaz 😉😉
umarım ya bakalım genelde bu tepkiyi regl döneminde fotoğraf istediğimde veriyordu kızlar bu fazla tepki göstermiş :D
Gelir o gelirrr olay biraz soğuyunca tekrar konuşursun, işemeliyi de atardı o sana da konuya giriş yanlış olmuş bence, sağlam kafayla bir daha denersin 😂😂
sağlam kafayla istemem ya o kadar merak ettiğim bir kız değil :D
Bro elin zengin herhalde 😂😂
konuşmayı başka kız arkadaşıma attım sana verdiğim emeğe yazıklar olsun uyandırsaydın atardım ben sana dedi :D yoklukta değilim :D
Yaşa beee 😂 reis fenasin haa, yokluk görme sen 😂😂
bizde şans yok görürüz illa ki tipsizim :D
Tipsizim diyorsun bende şans yok diyorsun, uyandirsan işemeli video gelecekmiş daha ne olsun bro ne istiyon sen 😂😂
bana güveniyorlar sadece ve işlerine yarıyorum yoksa bana değer vermezler bu kadar bir kadını ilk buluşmada etkileyebilmek için karşımdaki kadının kör olması lazım. kendimi o kadar çirkin görüyorum.
Ne o zaman kanka sadece para mı yani onu mu diyorsun
sadece para değil yöneticiyim bir firmada bir sorun yaşadıklarında bilgi alabiliyorlar muhasebe sigorta vergi dairesi krediler ya da herhangi bir başka sorunlarında ve evet biraz maddi açıdan da destek çıktığım oluyor bu da ister istemez yakınlık sağlatıyor bana karşı
İşte pozisyonun paran.. bunun için gelene acıma duygum olmaz, sende de yoktur diye düşünüyorum, canın hangisinden nasıl istiyorsa onu öyle isteyeceksin, sen nasıl yardımcı oluyorsan onlar da sana öyle 😉 yok sen yoklukta kalmazsın seni onlar yoklukta bırakmaz 😂😂
şeytanın tekiyimdir ama kandırılacağımı bile bile yardım ederim çoğu zaman para konusunda hassasım şu an toplamda 12 13 bin alacağım var 6 7 bin lirasını 1 yıldan süredir alamadım mesaj dahi atmam istemem rahatsız ediyor beni para konusunda laf yeme düşüncesi ama para yüzünden yalan söylendiğini fark ettirdiği anda işler değişiyor sıçrıyorum ağızlara fark ettirmezse bildiğimle kalıyorum :D
Yok aga sen baya yardımsevermissin ben yapmam o kadar 😅 maddi sıkıntın yoksa en azindan bı işe yarasinlar. 😅😅
yarıyorlar canım o konuda sorun yok :D
Tamam o zaman yine de bence bundan sonra bu kadar yardımsever olma 😂
Kurduğum cümleye bak be 😅😂
cümle güzel tuttum bundan sonra ipleri elimden bırakmıyorm bro :D
Yaşaaa😂 onlarda senin peşini bırakmaz zaten hiç sıkıntı yok 😂😂
Bıraksalarda olur cok onem vermiyorum chdhfhfh
Tabi karar senin brocum 😅😅
eyvallah brom teşekkürler kendine iyi bak :D
Sende iyi bak kendine brocum 😄😄
TEŞEKKÜRLER <3