Kimseye söyleyemiyorum ağrıyorum diye. Sol kasığımda kramp gibi batmalar var. Bazen sağ tarafta da oluşuyor ama en çok sol taraf karıncalanır gibi ara sıra aşırı batıyor ve ağırlık var. 4-5 gündür böyle. Sol bacağıma kadar ağrı var. Sıcak basması ve terleme de buna eşlik ediyor.
Bu ay reglim 2 gün gecikti ve 20si oldum. Ama 3gün bile sürmedi. Hiç böyle olmamıştı.
bu arada 10,13,17,19,22,24,25i sürekli ilişki yaşadım ve hep içe boşalma oldu.
(hamilelikte göğüslerde ağrı oluşur derler ama ne şişti ne de ağrı var? Herkeste olur mu bilmem.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet, sol kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir¹²³. Ancak, her kasık ağrısı hamilelik belirtisi değildir³. Hamileliğin ilk haftalarında kasıkta ağrı olması normaldir³. Ancak bu ağrılar genellikle hamileliğin ilk aylarında oluşur ve bebeğin yerleşmesi ve rahmin büyümesi gibi nedenlerle ortaya çıkar².
Sol kasık ağrısı, gebelik dışında da birçok farklı sebepten ötürü oluşabilir. Kasık bölgesine alınan bir darbe, miyom, adet döngüsü, enfeksiyon gibi durumlar da sol kasık ağrısına neden olabilir².
Bu nedenle, kasık ağrısı çeken kişilerin hamile olup olmadıklarını belirlemek için test yaptırmaları gerekir³. Eğer kasık ağrınız varsa ve hamile olabileceğinizi düşünüyorsanız, bir sağlık profesyoneli ile görüşmeniz önerilir. Bu bilgiler genel bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye yerine geçmez.
Kaynak: Bing ile konuşma, 28.09.2023
Merhaba, kısa da sürse regl görmüşsün, ağrıların nedeni reglin tam olarak sokulmemesi olabilir
Apandisit de olabilir
Öyle bi ağrı değil ki ama hafif karıncalanma