Bir süredir hoşlandığım bir iş arkadaşımın beğendikleri keşfetime düşüyor. Beğendikleri normal mi sizce?

Sorum özellikle erkeklere. Sizde instagramda böyle gönderileri beğeniyor musunuz? Yoksa adamda abartılı bir cinsel istek, sapkınlık mı var? Mesela orta yaşlı teyze kıyafet dönüşümü yapmış, cinsel fantezi kıyafeti ile makyajlı çıkıyor bir anda. Fiziği iyiydi ama sonuçta 50leründe belki daha büyük bir kadın. Bir diğeri köpekler hareket halindeki arabanın üstünde çiftleşiyor, bildiğiniz tüm fantezileri unutun yazıyordu onu beğenmiş, birindendir kertenkele 9 saat çiftleşiyormış dişisini bırakmıyormuş onu beğenmiş. Bir diğeri dün gördüm işte bir filmden manitanın yanına yatacaksın 5 saat elini sürmeyeceksin, sonra pompaya başlayacaksın , yandım dedikçe başka yerine sokacaksın. Ya çok nadir bilimsel ya da komik video beğenmesi. Hep cinsellikle ilgili şeyleri beğeniyor. Bu normal mi? 36 yaşında , beden eğitimi öğretmeni kendisi. Normal değil gibi hissediyorum ama abartıyor olabilir miyim bilemedim

Bir süredir hoşlandığım bir iş arkadaşımın beğendikleri keşfetime düşüyor. Beğendikleri normal mi sizce?