Sevgilim bir gunde 10kere falan bosaliyor ama acaba hepsinde zevk aliyor mu acaba? Ona sor demeyin size sormak istedim o simfi realist davranmaz belki ben kirilmayayim diye evet der diye. Erkekler siz her bosalmada zevk yaşıyor musunuz
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir keer günde 10 kere boşalmak sözü sonuna kadar palavra.. Hiç bir uzman buna gülmeden yapamaz... Atılacaksa bile destekli atmak lazım.. Erkeğin boşalması = orgazm olması + zevkin doruğa çıkması demektir.. Fakat lütfen biraz gerçekçi olun bu kadar abartıya gerek yok..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk almasa boşalamaz zaten.. Zevk almanın sonucu olarak boşalıyoruz.. Ama her boşalma aynı derece de zevkli olmaz ilk üç harikadır sonrakiler zorlaşır.. 10 kere hayatımda boşalmadım ama 10. işkence gibi gelmiştir bence..
015 Yorumla
Soran+1 yılZevk aliyo gibi gorusmustu ama. Cok bosalinca ben de sormak istedim sizlere
Cevap sahibi+1 yılBen bir gün içerisinde en fazla 5 kere boşaldım bunların ilk 3ü ilişki ileydi diğer ikisini oral yolla boşaldım.. Ama biliyorsun ki boşalma sayısı arttıkça daha geç geliyor her boşalmada süre uzuyor ve penis sürekli kasıldığı için ağrı yapmaya başlıyor.. Testislerdeki meni miktarı da azaldığı için kasılmalar boşa oluyor bu da sancı yapabiliyor.. En azından ben de böyle oluyor.. Şahsen on kere boşalabileceğimi sanmıyorum bile.. Ama kişiden kişiye de farklılık gösterebilir durum tabii..
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabın için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.. Aşağıdaki yorumlarda okudum seni tatmin edebilmek için bu kadar yapıyormuş.. Bence bunu yerine oral yapması seni daha çabuk tatmin edecektir, ya da ilişki anında eliyle de okşaması.. Penisi mi tatmin etmiyor 10 sefer de tatmin olamaman ilginç bir durum
Soran+1 yılZaten oral ya da elle yapiyorki iliskiye girmiyoruz. Yoruluyor dedigim eliyle yaparken falan yoruluyor ben de yoruldugunu gorunce biraktiriyorum zorla
Cevap sahibi+1 yılAnladım.. Eic için teşekkürler:) Peki yine de orgazm olamıyor musun?
Soran+1 yılBu yapisimizda bir kere orgazm oldum ama o da en iyi orgazmlarimdandi gercekten bayagi uzun surdu zevki
Cevap sahibi+1 yıl10a 1 :) Gerçekten zor orgazm oluyorsun anlaşılan.. Penisini daha iyi hissedebileceğin pozisyonları denemelisiniz bence..
Soran+1 yılKendim masturbayon yapisimda her seferinde orgazm oluyorum. Ama benim teknigim guzel galiba o yuzden baska tekniklerde alamiyo muyum bilmiyorum:D
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir teknik penisten daha güzel olabilirmiş merak ettim doğrusu :)
Soran+1 yılSurtunurkwn korkuyorum cunku yanlis bir sey olur diye belki o korku yuzunden alamiyo olabilirim
Cevap sahibi+1 yılSen bakire misin :)
Soran+1 yılYaşadıklarımdan sonra bakireyim dersem gerçekten bakire olan kizlara haksızlık olur. Iliskiye girmedim, zar delinmedi diyelim :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım :) Ben de diyorum nasıl içine girdiği halde zevk almıyor çocuğun ki çok küçük herhalde :P
Cevap sahibi+1 yılKayıplara karıştın bir iyi geceler bile demeden :)
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. canım adamin 10 kere bosalmasi sanirim kabaca toplamda 5-6 saati bulur... 5 saat boyunca sen bosalamiyosan ya onda ya sen de problem war demektir..
Inandirici gelmiyo kusura bakma11 Yorumla
Soran+1 yılIliskiye girmiyoruz. Ben ona oral yapiyorum. O bana yapiyor. ya da eliyle yapiyor. Surtunmeyle de bir seyler yapıyoruz. Ben bir kere adam akilli orgazm oldum. Kendim masturbasyon yaparken her seferinde orgazm oluyorum ama o bana yaparken yoruluyoe o yüzden biraktiriyorum diyorum. Her seferinde boyle olmuyor tabi bazen de cok orgazm oluyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
10 kere boşalmanın kolay olduğunu sanma 1 kere boşalan erkek 10 km yol koşmuş kadar bir yorgunluk yasar 3 4 anlarimda 10 abartılı yani zevk suyunudami sayiyio napiyo bir erkek yapamaz 10 ve geçiyor diyosun imkânsız resmen erkeğin bünyesine aykırı bişe kromozomlarının yarisini boşalma sırasında dışarı atiyo 10 kere yapsa olur gider bayılır
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim yanimda bosaldi ya. Gercekten cok yorgun oluyor iki gun yatiyor. Sen boylw söyleyince ben uzuldum simdi
Soran+1 yılBenim yanimda bosaliyor ama.
- +1 yıl
BU ARKADAŞIMI GÜNÜN MALI İLAN EDİYORUM
@24gmz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 kez yapabiliyosa eğer.
gelsin 11 cide beni becersin.85 Yorumla
Soran+1 yıl10dan da fazla yapıyor. Soylerim becersin
Cevap sahibi+1 yıleyy ahaliii iddaya giriyoz gelin gelin :)
11. de beni beceremezse, ben seni beceriyimmi? allahımın trolüü.. ufak atta civcivler yesin. 10 sefer yapıyomuş. bizim kümesin horozu günde 10 tavuk beceremiyo. töbe töbe beni kötü konuşturuyonuz.
Soran+1 yılSen de iş yoksa ben napayim :D sana kanitlamak zorunda degilim ama internettende bakabilirsin 10u gecen bir suru erkek var. onlardan biri degilsin diye bu kadar kibirlenme yazik sana:D
Cevap sahibi+1 yılhaklısın ben ancak 3 atabiliyorum :((( gerçekten üzülmeliyim :(((
- +1 yıl
BU ARKADAŞIMI GÜNÜN MALI İLAN EDİYORUM
@24gmz
10 kez mi? . d mm yok artik ya tabiki zevk aliyodur :))))
01 Yorumla- +1 yıl
Yok. ole bir erkek. hayallrre kapilma :)
+1 yılgünde 10 kere boşalamaz naptın mk yalanına senin :D
23 Yorumla
Soran+1 yılOf iyiki onunla sevgiliyim ya inanmiyolqr bide :D canım sevgilim ya :D
- +1 yıl
bu biyolojik olarak mümkün değil ki vücut 1 günde o kadar sperm üretemez en fazla 7 daha sonra 1 ya da 2 damla zevk suyu gelir ayrıca bir güreşci ya da profesyonel sporcu olmalı ki 6-7 den sonra kaldırabilecek enerji olsun ben 3 yıldır spor yapıyorum sigara içmiyorum günde 1-2 tane anca alkol çok nadir ve beslenmeme gayet dikkat ediyorum vücudum üçgen yaşım 25 boy 1.93 kilo 88 ama denedim sevgilimle 12 saatte 7 kez yapabildim 8. de kalktı ama boşalamadım 1.5 saat seviştik durmadan ama olmadı öncesinde de 20 dk yalamıştı yani sevgilin c. ronaldo falan değilse olmaz o iş atma :D
Soran+1 yılBenim sevgilim 190 boyunda 86 kilo. Beslenmesine o da cok dikkat eder. Vucudu gayet yerinde. Sigara alkolü yok. Bosalmasinda sonlara doğru zaten su gibi geldiğini soyluyorum. Kıvamı yogun olmuyor. Ama gayet rahat bosalabiliyor. Cok uzun sure ama tabi birlikte oluyoruz. O gunden sonra iki gun ölü gibi geziyor ama orasi gerçek. burada benim sorduğum soru baska. Siz cok baska yerlere yonelmissiniz. Neden sorumun icinde yalan barindayim. Cok sacma bir yere takildiniz
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Yuh * koyim 10 kez boşalmak ne lan? Nasıl bir abaza sevgilin?
02 Yorumla
Soran+1 yılIstede 10dan da fazla bosaliyor ama artik bildigin su geliyor o zaman kıvamı yogun olmuyor:D
+1 yılohaaaa 10 kere boşalma
mcıgına koyum sanki döl deposu değil havuzdan boşalıyo
ATMA ŞAKİRRRRRRR
KARI KILIĞINA GİRME TOP06 Yorumla
Soran+1 yılOf yaşına bakilirsa senden biraz olgunluk beklenir ama gercekten cocuksunuz
- +1 yıl
BU MAL BANA MESAJ ATMIŞ
@24gmz
Geri
kari klikli derken
Per, Kas 27 00:30:41
top derken ya da
Per, Kas 27 00:30:50
www.kizlarsoruyor.com/.../q2114515-kiz-nikli-erkekler-hakkinda-gorusler-alalim-icinizde-kiz-olmak-varda
Per, Kas 27 00:33:52
bir kızın sesini ya da camda görüntüsünü görmeden asla inanmam
hatta atıyorsa da bunu ispatlamış olur
10 boşalmayı roccoda bile görmedim
ula ilk sikişimi yaptıgımda çok doluydum sabah 9da başladım akşama 17de bitti olsa olsa 5-6 boşaldım yuh 10 boşalma
sen erkeksin ama kadinlar hemen uyrilabiliolar kimse snaa kendini inandirmak zorunda değil kasmaa
Per, Kas 27 00:37:38
ya yazdığın soruda yorumları okudumda komedisin ve rezil oldun ya
yüzünü görmek isterdim şu an
kıpkırmızı
sonradan kıvırmalar tam aciziyet tamam yoğun gelmiyoda filan
malmısın ya rezil oldun rezil
bide adam değilde makinamı
biri benide siksin yazmış
sana sölenecek bir kelime yok
Soran+1 yılPardon? Kim sana mesaj atti:D of komedisiniz gercekten size acıyorum ya sevgilime bir kez daha sukrettim iyiki onunlayim hem gorus olarak hem cinsellik olarak her zaman on adim digerlerinden onde. Tesekkurlee bu soru bayagi isime yaradi:D
- +1 yıl
yaw he yaw he yaw hade canım hade
anlaşılan uykun geldi 5 yaşındaki bebeler gibi uykun geldimi saçmalamaya yalanını örtmeye çalışmaları bırak
bu andan itibaren en doğru iş uyuman
SEVGİLİMİŞ 10 BOŞALMAYMIŞ
l*n ADAM İSPAR EDİYOR DOKTOR YAZISI GÖSTERİYOR HALA MAL GİBİ OLUYOR DEME YA
Soran+1 yıl:D olley o zaman rekorlar kitabına girebilecek bir sevgilim var bak daha da mutlu oldum
- +1 yıl
HEHE HADİ KOÇUM HADİ İYİ UYKULAR
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıladamın kanını iliğini kurutma bence yeter fazlası zarar. sendede ne biçim amc*k varsa gunde 10 kere bosalttırıyon adamı hıçmı ısınız yok sızın? çok zorlamasın kan gelir.
00 Yorumla
+1 yıltabiki her boşalmada zevk alıyoruz delimisin zevk vermez olurmu hiç
00 Yorumla10 boşalsın bide gitsin eşşekle yatsın yalana bak ya
00 Yorumla
+1 yıl10 kere imkansiz.. sallamayij ya sonra millet inaniyor
00 Yorumla10 kere boşalıyorsa bir doktora götür bence hatta doktora sor zevk alabiliyormuymuş diye 10 nedir la
10 Yorumla
+1 yılO kadar boşalma sağlığa zararlı erkekler için, fiziksel boşalmayada dönebilir
00 Yorumla
+1 yılHahaha günde 10 defa boşalırsa ölür adam.. Hatta ölmez ondan geriye bişey kalmaz, genleşir.
00 Yorumlaboşaldıkça zevk alırız , zevk aldıkça boşalırız bu bizim kısır döngümüz hiç bitmez :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılgünde 10 kere boşalan erkeği göster de madalya takalım...
00 Yorumla hepsinde zevk var yoksa mal gibi zevk almıcak olduktan sonra niye boşalalım
00 Yorumlagünde 10 orgazmmı onda bir sorun var
00 Yorumla10 kere mi? Biraz atmasyon değil mi bu?
07 Yorumla
Soran+1 yılYemin Ediyorum sana. Ama biz az gorusuyoruz ayda bikere falan basbasa kalabiliyoruz. Belki ondansa. Bilemiyorum ama 10u bile gectigi oluyor
Soran+1 yılSeviserek on kere bosaldi zaten. Ayda bir kere falan ama boyle sevisebiliyoruz belki ondan böyledir. Normalde kendi pek masturbasyon yapmaz
Soran+1 yılBuradakiler boylw sasirinca ben de simdi bir sasirdim bu sayinin bu kadar fazla oldugunu dusunmemistim
Soran+1 yılAslında ne gec ne erken. Iliskiye girmiyoruz ama iliskiye girsek tam tatmin edebilecek ettikten sonra bosalabilecek bir surede bosaliyor
boşalma evkın sonunda gelen haldir
00 Yorumla
+1 yıl5 defa boşalıyorum, 5 defa zevk alıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
+1 yıl10 keremi yok canim daha neler
00 Yorumla
+1 yılGünde 10 kere mi çok zararlı çık çık çık...
00 YorumlaNasıl boşaldığına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılon kere nedir ya
zevk almasa boşalamaz00 YorumlaZevk almasada sonuçta bosaliyor sen bosaliyormusun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa acikcasi hayır. Benim zevk almam icin ugrasiyor. Ugrasirken yoruluyor. Ben de kiyamiyorum ona onu yorulurken görünce zevk alamiyorum zaten birak aşkım diyip sarılıyorum
Soran+1 yılO zevk alınca benim daha cok hosuma gidiyor
çoğu zaman evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOn keresinde de gordun mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabiki gordum
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sende maharet:)
+1 yılKac kere kac :) puhahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 kere boşalmak işkencedir. Yani çok gereksiz...
00 Yorumla
+1 yılTabikide alir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuruttun adamı
20 Yorumla
+1 yılAlır canım zevk alınmasa boşalmanın anlamı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher asılmada alıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkaç kez boşalıyor?
015 Yorumla
Soran+1 yılYa 10kere falan bosaliyo hatta hala bir seyler yapmak istiyor 10dan sonra bile. Ama niye kimse inanmiyo onu anlamıyorum bu soru sayiyla ilgili degilki neden yalan soyleyeyim. Tamam sonra kivami yogun olmuyor su seklinde bosaliyor ama yine bayagi sivi geliyor
Soran+1 yılGercekten şaka gibisiniz ya. Inanmak zorunda degilsiniz
Cevap sahibi+1 yılboşversene sen
yalandan kim ölmüş
dünyada bir erkek o mu sanıyorsun
sen zevk suyu denen kayganlaştırıcı çıktıkça boşalıyor sanıyorsundur
eğer o dediğin sayı gerçek olsa nasa havada kapar onu evrim geçirmiş uzaylı sanar
karnıma ağrılar girdi gülmekten daha fazla yazamayacağım
Soran+1 yılYalniz zevk suyuyla bosalmayi ayirt edemeyecek kadar acemi degilim. Cocuk bildigin sivi cikariyor bayagi. Ve internette bakinirsan daha bir sürü on üstü bosalan erkek var
Cevap sahibi+1 yılben başka yalancı yok demedim ki
ona bakarsan benis ortalaması 12-16 cm olan ülkede milyonlarca 20 cm üzeri penisi olduğunu söyleyende var
Cevap sahibi+1 yılyalana kim inanır imkansız arkadaşım imkansız
Soran+1 yılSenin icin imkansizdir arkadasim, ben gozumle gordugum seye inanirim. Tabikide inanip inanmamak sizin elinizde. Bu yazdigim seyin bu kadar olay olacagini bilseydim inanin yazmazdim. Yalan soyleyecek sebebim yok bu soru icin
Cevap sahibi+1 yılwww.haber365.com/.../
iyi oku alay konusu olma buralarda
gerçekler ortada
Cevap sahibi+1 yılbaştan sona yalan yazdıkların okudun mu linkte yer alan gerçekleri
Cevap sahibi+1 yılbenim için değil trol kardeş tüm dünya erkekleri için imkansız sen şimdi kalkar bir de bu boşalmaların 2 saatte olduğunu söylersin.
Soran+1 yılOkumadim, okumayacagim. Gozumle gordugum bir sey icin kanita ihtiyacım yok. Yprum atmazsan daha fazla sevinirim. Bu soru icin 10sayisina takilacagina keske soruya adam akilli cevap verseydin. Iyi geceler diliyorum
Cevap sahibi+1 yılsorunu adam akıllı sorsaydın aynı şekilde cevap alırdın
ama dikkat edersen cevap verenler benimle hemfikir
Soran+1 yıl2 saatte degil tabiki oglen 4den gece 3 e kadar falan. Devamli degil tabiki ama araliklarla
Cevap sahibi+1 yıltamam senin eşşe. in kanc. k olsun ama mümkün değil bunu böyle bil
biraz fazla sallamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla * salla 10 muş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yıl%99 öyle olur evet
00 Yorumla olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 10 mu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanamı boşalıyor? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet evet evet
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri