zihniyetimde bir problem yok sen rahat birisin belliki herkes dengine olmalı sana göre bunlar önemsizdir ama bana göre çok önemli herkesin düşüncesi bir olmak zorunda değil
Rahatlık dediğin şey insanların bakireliğine göre yargı koymamam ve de temizlik dediğimiz kavramı bununla bağdaştırmıyor olmam aynen ben rahatım. Ben sadece temizlik kavramına takıldım yoksa senin istediğin insan tipini nasıl istersin diye yargılamıyorum ki şayet beklediğin o temizlik senin için de geçerli bunu göz ardı etmiyorsundur umarım.
ben sadece kendi dengimi arıyorum ki olay bu kadar basit insanlar istedigini yapar beni alakadar etmez umursamıyorumda kim ne pok yerse yesin ama bana gelecek birinin öpüşmüş olmasını dahi istemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ararsan illa ki bulursun ama önemli olan doğru insan ve uyumlu olmak
bakire birisini alıp hayatı zehir de olabilir bu olmasın yeter
bakire olmayanı istemem
İlla ki bulursun bakire olan çok var
Bakirelik temizlik mi oluyor gerçekten bu kadar mıdır
bana göre evet ama sadece bekaret yetmiyor tamamen ruhende temiz olmalı
Basitsin
niye :D
benim düşüncem bu ben yapmadıysam karşımda öylesini arıyorum herkesin isteği farklıdır
Bu zihniyetin yüzünden
zihniyetimde bir problem yok sen rahat birisin belliki herkes dengine olmalı sana göre bunlar önemsizdir ama bana göre çok önemli herkesin düşüncesi bir olmak zorunda değil
Rahatlık dediğin şey insanların bakireliğine göre yargı koymamam ve de temizlik dediğimiz kavramı bununla bağdaştırmıyor olmam aynen ben rahatım. Ben sadece temizlik kavramına takıldım yoksa senin istediğin insan tipini nasıl istersin diye yargılamıyorum ki şayet beklediğin o temizlik senin için de geçerli bunu göz ardı etmiyorsundur umarım.
ben sadece kendi dengimi arıyorum ki olay bu kadar basit insanlar istedigini yapar beni alakadar etmez umursamıyorumda kim ne pok yerse yesin ama bana gelecek birinin öpüşmüş olmasını dahi istemem
Okey aynısını sen de yapıyorsan bu istekte asla problem yok
benim sevgilim dahi olmadı bırak ilişkiye girmeyi zaten bu yüzden takıntılıyım
gidip ilişkiye girmiş olsam karşı cinstede aramam
Bulursun umarım "temiz" kız
aynını yapıyorum zaten daha bir kız eli tutmadım istemekte gayet haklıyım
valla bulacağımı sanmıyorum ama bir ümit bakalım çıkarsa çıkar çıkmazssa bekarlığa devam
Evet aynen Müslümanlar yani o yüzden zaten bugün basitlik dini değil mi?
çok zor ya bakire sanırsın anal & oral akla ne gelirse yapmış oluyor falan
işte onu öğrenmek lazım ne yapcam bilmiyorum
Bakirelik overrated bir şey. Ruhu temiz olsun diyecem de. Onu da bulması zor
ruh temizliğide şart beden temizliğide
Sen bakir misin onu bi söyle de
sevgilim bile olmadı
Yokki piyasada kalmadı
Burdan olmadığı kesin
koyden
Köydekiler de fena
köydekilerde artık değil
Köydekiler fırsat bekliyor resmen