Kızlar her erkek arkadaşıyla öpüşüyor mudur? Bir kızın en büyük çeyizi öpülmemiş dudakları değil miydi?
Cevabın nedir?
+1 yılhayır elbette. benim bir erkekle öpüşebilmem için ilişkinin ciddi boyutta olduğuna emin olmam lazım.duygularından emin olmam lazım bunun içinde ilişkinin uzun süreli bir ilişki olması gerekiyor
51 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes senin gibi olsa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüştüğü kişi de erkek sonuçta bir erkek de öpülmemiş dudaklara sahip olmalıdır. Cins ayrımına karşıyım.
81 Yorumla
Soran+1 yılişte beklediğimiz cevap geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle sorularda, kızlardan gelen büyük tepkileri aklım bir türlü almıyor, ne tuhaf varlık bunlar arkadaş. :)
32 Yorumla
Soran+1 yılben de bunun için sordum bu soruyu :) tepkiler karşısında şok geçiriyorum kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl:)) Sorma, sorma anlayamadım bu saçma huylarını bir türlü.
erkeğin çeyizi genelevde milli olup övünmesi,kadının ise öpülmeyen dudakları...bumudur yani...
611 Yorumla
Soran+1 yılgeneleve giden erkek maldır
Soran+1 yıldaha bozmadım, istesem çoktan bozardım ama kendimi karıma saklıyorum
- +1 yıl
++
- +1 yıl
senin durumun başka bir platformun konsu aslında ama saygı duysamda ben öyle düşünmüyorum,flört yaşanmalı ve her iki cins birbirlerini tanımalı...karını cinsel yönden hiç tanımadığını kabul edelim ve evlendikten sonra uyum olmadığını veya en azından hijyen olmadığını farkettin..ne olacak...ayakkabı bile vitrinde alınmaz..sen hayatını vitrinden beğeneceğin kadınla kurmayı planlıyorsun...uyum olmazsa çocukta olmuşsa gelsin boşanmalar,acılar,aldatmalar...
Soran+1 yılkadınların % 90ı deneyimli eş istiyor, doğrudur, ama aynı kadınlar kendilerinde bekaret aranması söz konusu olduğunda kızıp köpürüyor, nasıl da çifte standart ama
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
8Cevap
+1 yılya siz nasıl bi zihniyettesiniz ya.erkekler insan da kadınlar ne?beyninizi mantıklı kullanmak bu kadar mı zor ya?ne istiyorsunuz ne ne?dudakları öpülmemiş kızlar tanıyorum.eğer üstünde aile baskısı kurulmuş hiç bişeyden anlamayan saf bi eşiniz olmasını istiyorsanız öylelerini bulursunuz.çeyizmiş... hey yarabbim...
825 Yorumla
Soran+1 yılönünüze gelenle yatıp kalkmayı "modernlik" mi sanıyorsunuz?
- +1 yıl
cinsellikle modern mi olunuyormuş?hiç birşey bilmeyen derken gerçekten birşeyler bilmeyen insanlardan bahsettim.cinsellik anlamında değil.yani eğer bir kadın hiç birşey yaşamamışsa emin ol çevresi yüzündendir.modernlik konusuna gelince... böyle bi soru sorduğuna göre görüşler konusunda baya kıtmışsın.bu da kültürden gelen bişeydir.açın şu zihninizi.biz de insanız.sizin nasıl istekleriniz varsa bizim de var!
Soran+1 yılbiz niye eleştiriliyoruz ki? niye yobaz diye niteleniyoruz? evlenmeyecek kişiyle çok şey yaşamak karaktersizliktir bence, size göre değildir ayrı mesele
- +1 yıl
bak tamam istediğini düşün.ama senin sorun insanları yargılamaya giriyo tamam mı?sorunla beni yargıladın e doğal olarak yargıyla karşılık aldın.beni yargılamayana ben dokunmam emin ol.
Soran+1 yılyargılama değil ki bu, anket yapıyorum. Yargılayan sizsiniz, yobaz olduk anında
- +1 yıl
aynen senin gibi düşünüyorum cateleya.ki yapmadığım bişey de değil.ve kim ne derse desin ben yaptıklarımla gurur duyuyorum çünkü isteklerimi bastırmıyorum.hayattan zevk almasını biliyorum NOKTA
- +1 yıl
hani nerde anket?yargılamanın tanımını yap bana.neymiş bu yaptığın senin cümlelerinle çözmeye çalışmak istiyorum.
Soran+1 yıltepkileri okuyorum, yazılanlar malum: Özgürlük anlayışı öpüşme yiyişme keyfine indirgenmiş maalesef, bir kız istediğiyle öpüşüyorsa kendini özgür sanıyor
- +1 yıl
bakir misin ya da hiç öpüştün mü?
- +1 yıl
ben çeyiz sevmiyorum zaten :D
Soran+1 yılevet bakirim, sizin "ezik" dediğiniz türden biriyim, sırf birbirinden boş kızlara yüz vermediğim için "ezik" sayılıyorum. Öyle bi dünya işte
- +1 yıl
hıh işte ben senin bu söylediklerini destekleyen bi insan değilim.bakirlik senin seçimindir tamam mı?bizim buna saygı duymaktan başka yapabilceğimiz hiç birşey yoktur.öpülmemiş dudaklar en güzel çeyizdir falan filan bunlar bizim gibileri yargılmaya girmekten başka birşey değildir.umarım kendine göre birisini bulur mutlu olursun.
- +1 yıl
ayrıca öpüştüysen karşındaki kızın öpüşmüş olması en büyük hakkıdır.davul bile dengi denginedir diye boşuna söylememiş atalarımız
- +1 yıl
=))
- +1 yıl
Bu kadar tepki neden? Umarim daha cook canin acimaz.. soran arkadasima katiliyorm en buyuk ceyiz opulmemis dudaklardr.. bu kadar fazla sesinin cikmasi ne kadar caninin yandigini ve icinin huzursuz oldugunu gorterebilir. Erkek arkadasinla uygun ortam buldugun halde opusme, bak bakalim icin ne kadar huzur doluyo..
- +1 yıl
hı hı tamam huzursuzum :) çeyizciler sizi :)
Soran+1 yılne kadar da öpüşgensiniz yahu, çeyiz dediğin buzdolabı çamaşır makinesi olmayacak, dudak olacak. Erkek de öpüşmesin mümkünse
Soran+1 yıl2012'deyiz evet ve modernlik mini etekler üzerinden konuşuluyor ne yazık ki. Keşke kafaların içi modern olsaydı, cep telefonundan kavga eden tipler sanalda ahkam kesiyor
Öpüşürmü öpüşmezmi bilemem ama bir bildiğim var ise oda bir kızın en büyük çeyizi bekaretidir!
13 Yorumla
Soran+1 yılher türlü ilişkiyi yaşayıp sadece vajinal bekaretini koruyan kızlara "evet" diyebiliyorsun yani?
Soran+1 yılso be it
düşünki evleneceği insanı cinsel yönden tanımıyan bir kadın ,evlendiğinde adam sapık çıktı ne olacak...sen öpüşmede kalmışsın...daha ileri boyutlarını tartışmayı aklından bile geçirmek istemiyorsun ...biraz farklı empatiler yapmalısın bence...inan kendine ve karşı cinse ancak o zaman saygı duyabilirsin öpüşmemekle değil...sevgili edinip sağlıklı bir ilişki kurmanı tavsiye ediyorum...
28 Yorumla
Soran+1 yıl-1 puan verdim çünkü hala soruyu kavrayamadın. Bir insan kendisini hayat arkadaşına saklamayı bilmelidir, erkek ya da kadın farketmez, bu karşındakine bir saygı anlamını taşır, cinsellik gibi özel bir alanı sadece 50-60 yıllık eşin olacak kişiyle paylaşman gerekir. "Evlendiğinde adam sapık çıkacak" diye bir şey olmaz, sen flört aşamasında karşındakini tanırsın, her yönüyle kavrarsın. Bunu beceremiyorsan ona flört denmez, embesillik denir
Soran+1 yılpeki her flörtünde her şeyi yaşamak çok mu iyi? hayat arkadaşınla paylaşacağın bir şey kalmıyor ki geriye... Yahu birini tanımak için ille de sevişmek mi lazım? Muhabbet denen bir şey var, hani çok moderniz ya, cinselliği bile konuşamıyoruz . Birinin nasıl öpüştüğü seviştiğinden ziyade karakteri önemli değil mi bu hayatta? Biz çok safız galiba
- +1 yıl
bak sana izah edeyim çeyiz somut bir kavramdır ve eşyaları barındırır,ilişkiler soyuttur ve özeldir ama yaşanarak gelişir ve sevgiye dönüşür...yani kadınlar yada hadi sen öyle dedin diye 'ki toplumumuzda öyle değil''erkekler de eşya değil ki çeyizde gitsin..evet sevişmek ve sevmek gerek...sevmeden sevişmeden evlenildiğinde bizim gibi sapık bir toplum doğuyor,travestilere ,şişme bebeklere para veren yada küçük kızlara parasıyla sex yapan bürokratlar...yalanmı değil...çıkış noktalarımız bozuk.
Soran+1 yılSizle dünyaya aynı gözle bakmıyorum, tabii ki benim düşüncemin doğru olduğunu düşünüp savunuyorum, sen niye kızıyorsun ki? Ne yani, sen mi doğru düşünüyorsun, sana mı boyun eğeyim? "Böyle adamla konuşulmaz"mış, zaten kimle konuşursunuz ki siz? Tepkilere bakın yahu, ben sizin gibilerle konuşuyorum ya sen konuşamıyorsun, çünkü savunduğun fikirler çürük fikirler. Azcık eleştiri gelince üffleme püffleme başlıyor. Sapık bir toplumun nedeni de bu yazdıklarınız değil
- +1 yıl
neyse sapık toplum örneklerini sana verdim..sebepler bu tip töre ve törelere benzeyen genelde güney doğu kökenli bir kültür...sen devam et hayallerde yaşamaya ...toplum zaman içinde doğruyu zaten buluyor...su yolunu bulur sen rahat ol..kendi hayatını dilediğin gibi yaşa ve sana yol göstermeye bakışına yeni açılar ve yeni yorumlar getiren insanları senden büyükse bile dinleme..namus anlayışın öpülmemiş dudaklarda aramaya devam et dostum...bizim açımızdan sorun yok...
ohooooooo bir kızın en buyuk ceyizi aklı mantıgı ve beynidir...
108 Yorumla
Soran+1 yılAklı, mantığı varsa madem, evlenmeyeceği adamla niye öpüşüyor?
Soran+1 yılcataleya sende sadakat diye bir duygunun olduğuna inanmıyorum
- +1 yıl
+ =)
Soran+1 yılöpüşgenlerde sadakat azdır
az öpülmüş dudak bulursan sanslısın:))) ama hiç öpülmemiş dudaklarda vardır elbette:)
10 Yorumlakıza göre değişir . çoğu evet ama ben 1 yıl bekleyip öyle öpüşüyorum :D:D
12 Yorumla
Soran+1 yılaçık sözlülüğün için teşekkür ederim, 1 yıl makul bir süre
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmasssss bence bir kızın en büyük çeyizi hiç erkek gormemiş gozler ve hiç erkek eli tutmamıs ellerdir :)
40 YorumlaÇıkmadıklarıylada öpüşenler doluuu konulara baksanaa kankasının evinde arkadaşıyla yiyişenler vs vs vs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle bişey erkek öpüyorsa kız da öpülüyordur bu kadar basit!
47 Yorumla
Soran+1 yılkız öptürmez belki
Cevap sahibi+1 yılhayır mesela şöyle düşün bu soruyu: Her erkek çıktığı kızı öper mi?
kızın öptürüp öptürmeyeceğiyle ilgilenmiyorum
Soran+1 yılkız izin vermedikçe erkek nasıl öpsün?
Cevap sahibi+1 yıliyi sen öyle bil
Soran+1 yılilginç, ben başka gezegende yaşıyorum herhalde
Cevap sahibi+1 yılerkek öpebilir miyim diye izin istiyor mu?
Soran+1 yıldurduk yerde yumuluyorsunuz sanırım, kimse de hayır demiyor galiba
+1 yılçeyizmi kaldı yahu :) dudaktasın sen hala anla yani :)
10 Yorumla
+1 yılkızlar duygusaldır sevmesi gerekir önce ama bazıları öpüşür onlar mide bulandırıcıdır Allah uzak etsin
00 YorumlaHayır, biz bayanlar duygusal varlıklarız yoğun duygular hissetmediğimiz birine size nazaran yaklaşımımız daha soğuktur..
00 Yorumla
+1 yılKeşke öyle olsa bir hamam takımı ocak batırıyor haberin var mı?
00 Yorumla
+1 yılben bunu söylediğimde sevgilim, sadece öptüm demişti... bunun değerini anlamıyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
offf fena dokunmustur...
- +1 yıl
bana dokunmuştu
+1 yılErkekler her çıktığı ile öpüşüyorsa kızlarda öpüşüyor demektir
68 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap ama, bir kızla öpüşeyim diye aylarca katlanan sonra da ayrılan erkekler biliyorum
Soran+1 yılvar var, abazanlık millete neler yaptırıyor neler
- +1 yıl
++
Soran+1 yılNedim69 siz bekarsanız bu siteden bir kızla evlensenize, herkes sizin kafadan sonuçta, çok modernsiniz, biz "hayal dünyasındayız", evet
Soran+1 yılNedim69 hep cinsellik soruları cevaplıyorsunuz, yaş 54 ve uğraştığınız şeye bir bakın. Kendinizi bir duayen, bilen adam, öğreten adam gibi lanse ediyorsunuz ama pek de bilgili birisi değilsiniz,
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet öpüştüm, pişman değilim :D
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana ne:)
Öpüşüyorsa, o anda çeyiz düzüyor mu oluyor?:((
10 Yorumlatabii canım ceyiz falanmı kaldı :)
29 Yorumla
Soran+1 yılooh öpüşün bakalım, son öpüşen iyi öpüşür
Soran+1 yılben öpüşmüyorum ki, bunu Kıvanç Tatlıtuğ'a söyle
Soran+1 yılgözüne kesenle öpüşen biri misin?
Soran+1 yılEvet, sağlıklıdır, dişleri fırçalayıp yapmak lazım
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeğin çeyizine olmalı kıızn dudaklarıysa
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır, her çıktığıyla öpüşmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşmek ne kelime.. :)
24 Yorumla- +1 yıl
anladım gerisini :)
Cevap sahibi+1 yılkendim için dememiştim:)
Çıktıklarımı öptüm desene cevap orda :(((
10 YorumlaBu devırde kalmışmıdır sence öylesi
00 Yorumla
+1 yılOpusmez bence.
00 Yorumlaoyledir herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet öpüşür
00 Yorumlabence hayır
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz