Bir evli erkek 2-3 aydır karısıyla ilişkiye girmiyorsa ve karısına hiç yaklaşmıyorsa. Yani yatakta bile onu arzu etmiyorsa sizce o erkek karısını aldatıyor mudur. Lütfen samimi cevap istiyorum teşekkürler
Cevabın nedir?
Yaşınıza baktığımda 35 üstü yazıyor. Problem siz misiniz bilmiyorum.
Ancak belirli bir yaştan sonra insanların geçmişe dayalı sağlık ve yaşantı problemlerinden dolayı cinsellikte problemleri olabilir. Ayrıca psikolojik problemleride olabilir. Eşini aldatıyor olabilir, iş hayatı ve sosyal hayatı konusunda derinden etkilendiği problemlerde olabilir. Bence bu konuda oturup konuşmanızda fayda var.
Şu saatten sonra bunun birçok problemi olabilir ve en sağlıklı öğrenme yöntemi konuşmaktır.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg19 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız bende bu konuda professyonel destek almaya ihtiycımız var ama eşim sorun bende değil sende diyor halbuki sırf onu götürmek için psikolojim bozuk diyorum.
- +1 yıl
Düşüncelerin ve kelimelerin gücüne inanan bir insanım bayan.
Bazen anlatmak istediğin bir şeyi birçok kelime ile anlatabilirsin. Cümleleride birçok farklı kelime ile kurarak aynı şeyi anlatabilirsin. Belki ona doğru cümleleri kurarak, içinden geçenleri en iyi kelimelerle, endişeni en iyi cümlelerle anlatarak bunu sağlayabilirsin.
Mesela senin için korkuyorum demek yerine senin böyle olman beni endişelendiriyor ve ürkütüyor demek gibi. Veya buna çözüm bulalım, bu ikimizin sorunu demek yerine, sen benim eşimsin ve sorun her ne ise bunun üstesinden beraber gelmeliyiz, bu ikimizin hayatı demek gibi.
Amacım ona hissettiklerini düzgün ve onun anlayabileceği şekilde aktarmak.
Belki bu sayede sana yardımcı olabilir. Yani içinden geçenleri yüzeysel anlatmak yerine derinsel anlat. İçinden geçitği gibi anlat. O senin eşin, siz hayatınızı birleştirdiniz. Bence eşine bu durumun ciddiyetini kavraması gerektiğini söyle. Olmadı bir akşam onun zevklerini ve arzularını sına ! Güzel bir gece yaşat. - +1 yıl
Burada söylemek istediğim onun senin hislerini net bir şekilde anlamasını sağla.
Bu ne şekilde olur ise olsun evliliğinize zarar verecek bir durum. O yüzden ciddiyetini kavramalı.
En güzeli bir akşam eve geldiğinde sürpriz bir yemek, kullanıyorsanız alkol hazırla. Sonrasında ise onu şaşırt. Güzel bir gece yaşat. Bu adımdan sonra belki onun için çabaladığını fark edecektir. Sonraki günlerde ise bu konu hakkında konuşabilirsiniz. Bence iyi bir başlangıç olabilir.
Soran+1 yılVerdiğiniz fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız ama benim artık mücadele edecek ne gücüm nede sabrım kaldı. Defalarca onunla konuştum ama hiç bir şekilde anlamıyor. Bana hak veriyor bir iki gün iyi sonra aynen devam ve ben öyle hissediyorum ki o benden artık vazgeçti artık beni sevmiyor. Hoş uzun zamandır böyleyiz. Onu birkaç defa uyardım canım böyle yapma senden soğuyorum dedim ve gerçekten ondan soğdum. Onu sevmiyorum da. Evladım için yanındayım o kadar :(
- +1 yıl
Rica ederim.
Evlilik malesef zor zanaat bayan. Evli olmasamda farkındayım bazı şeylerin.
Ancak şununda farkındayım ki yarın evladım için katlandım diyeceksin ama keşke katlanmasaydım, onuda alıp hayatıma devam etseydimde diyeceksin. Belkide düzelecek, bilemiyorum aranızdaki ilişkiyi. Ancak hayatını idame ettirecek maddi güce ve sorumluluğa sahipsen bunu bir gözden geçirmekte fayda var. İlişkinizin durumunu bilen sizsiniz.
Bu şekilde yürür mü yoksa daha mı kötü olur bunuda düşünmekte fayda var. Kanınıza girmek istemiyorum ancak mantıklı düşünmek gerek. Hassas bir konu.
Umarım herşey gönlünce olur bayan...
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
Soran+1 yılevet çok haklısınız bende aslında yaza kadar kendime ve eşime süre verdim eğer hala aynı ise bende onunla oturup konuşup ve medeni iki insan gibi ayrılmayı düşünüyorum. Istemiyor beni bunu hissediyorum ve delilim yok ama içimdeki ses aldatıldığımı söylüyor. Bazen hayata evliliğe bir dur denmesi gerektiğini düşünüyorum. Hele de çifler de bir sorun varsa ve bunu defalarca konuşulmasına rahmet çıkarıp söylemiyorsa işte o zaman yapıcak başka bişey kalmıyor. Sadece evladıma üzülürüm ama bence oda sık sık tartışan anne baba istemez. Ben çalışan bir bayanım ve pek alla da kendim evladım için allahımın izni ile dimdik ayakta durabilirim tabii. Tekrar bu güzel yorum için çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
En İyi Cevaplar
yanlış fikirlere kapılmayın dönem dönem böyle durumlar olur düzelecektir. ben altattığını sanmıyorum. aldatan erkek suçluluk duygusundan dolayı karısına hediyeler çiçekler alır daha fazla ilgi gösterir.
size tavsiyem ilgilenmeyin ama ilgisini çekecek şeyler yapın. kadında bakım önemli15 Yorumla
Soran+1 yılo yaklaşılmayan kadın bakımlı ve güzel
Soran+1 yılUmursamaz lafı gelince sana kim bakar der o. Halbuki işyerindeki erkekler dibime düşüyor ama ben umursamıyorum kocama sadığım ya :(
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. büyük ihtimal ya aldatıyordur ya da aldatma potansiyeli vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam cevap için teşekkürler
+1 yılAldatma ihtimali vardır. Seven erkek sevdiğini arzular yani.
27 Yorumla- +1 yıl
sevmekle arzulamanın ne alakası var resmen kafaları yemiş bizim hatunlar bu sevme ve aşk işleriyle sevmek başka şey seks başka şey.
- +1 yıl
Seven erkek sevdiğinin kokusunu içine çekmek öpmek istemezmi?
- +1 yıl
Olsun ama seven erkek ister yani sevdiğini
Soran+1 yılDemeki beni sevmiyor hoşş hislerimde aynı şeyi söylüyor
Soran+1 yılhaklısın merve sinem bende senin gibi düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
82Cevap
işle ilgili ya da başka konularda maddi ya da sağlıkla ilgili sıkıntıları varsa stresten cinsellik isteği bastırılıyordur.. eğer hiçbir problem yoksa ancak anlayabiliriz karısını artık arzulamadığını.. ama yinede bu başka kadınlara gittiğinin ispatı değil
13 Yorumla
Soran+1 yılHisslerim bana öyle hissetiriyor
Soran+1 yılaşık olduysa yata beni artık sevmiyorsa gider
+1 yılHer erkek için aldatıyor diyemezsin, sorunun köküne inmelisin, belki yaptığın bir şeyler onun tiksinmesin sebep olmuştur. Ya da alerjisi olan bir şey yediğinde habersizce isteksizliği tetikliyor olabilir. Aldatırsa hissedersin ayrıca. Bunu en iyi sen hissedersin. Onu anlamaya çalış, uzaklaşma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen artık mücadele etmekten çok yoruldum ve hisslerim artık onun benden bıktığını söylüyor
Altında bir çok sorun olabilir.
Stres altındadır.
işleri iyi değildir.
borçları fazladır.
bilmediğin sorunları vardır ve kendi çözmeye çalışıyordur.
İşleri ile alakalı içinden çıkmadığı bir problem vardır.
başka birini seviyordur.
cinsel problemleri vardır
cinsellikte kendini yeterli bulmuyordur
Partneri ile uyum sağlayamadığına inanıyordur.
Partnerinde ona hoş gözükmeyen bazı şeyler vardır.
Vs vs.
Bunlardan biri, bir kaçı ya da bunlar gibi daha bir çok neden olabilir.16 Yorumla
Soran+1 yılAma kendisi kapalı kutu gibi ona sorarsan yok bişey. Psikoloğa gidelim deyince sorun bende değil sende diyor. Aylardır böyleyiz. Artık ondan iyicene soğuyorum ve artık onu sevmiyorum :(
- +1 yıl
Bu konular bana hiç uzak değil. Çevremde çok kadın ve erkek bu tür problemler yüzünden çıkmaza giriyor.
Sorunu da asla kabul etmez böyle insanlar. Ama sorduğun zaman herşey iyi, sorun kendinde değil ve çevresindekiler onu anlamayan insanlar olur.
Lafa geldiğinde mangalda da kül bırakmaz böyle insanlar ama içlerinde çok kötü şekilde yaşarlar bunları.
Yakınlarına da zarar verir ve onları zamanla kaybederler.
Muhtemelen eşinde, erken boşalma, ereksiyon güçlüğü, ilk orgazm sonrası ikinciyi istememe gibi durumlar da vardır.
Soran+1 yılBide sürekli benim kusurlarımı yüzüme vuruyor. Herşeye karışıyor dırdır ediyor. Inanın on senesinin üstünde evliyim artık mücadele etmekten çok yoruldum. Inanın bıktım hayatan hiç zevk almıyorum. İşyerinde erkekler bana bakarken eşim yüzüme bile bakmıyor
- +1 yıl
tahmin ettiğimden çok da farklı bir durum yok ortada. bu konuları konuşarak aşacağını söylediğin zaman bile "konuşacak bir şey yok", "abartıyorsun" gibi tepkiler aldığını sanıyorum.
kendini bunlar ile daha da bunaltma bence. tamam cinsellik insanların gerçekten iyi geçirmek zorunda olduğu hayat parçası ama eşin ile olmuyorsa farklı şekilde cinselliğine farklılık kat. tabiki başka bir parner vs demiyorum.
kişisel cinsel yaşamına özen göstererek başlayabilirsin.
Soran+1 yılAma o gereken özeni göstermiyorsa bu demek ki ben boşa kürek çekiyorum yoruldum artık mücadele etmekten hep ben fedakarlık yapıyorum
- +1 yıl
bak arkadaşım, seni tahmin edemeyeceğin kadar iyi anlıyorum. dediğim gibi çevremde benzer sorunlara sahip kadın da var erkek de. yeri gelip dertleştiğimiz zamanlarda onlara da aynı şeyleri öneriyorum.
konu sadece biri ile birlikte olabilmek değil, "insan hissettiği yaştadır" diye bir söz var, buna benzer şekilde olmalı insanlar. yani insan arzu ettiklerini kendi içinde yaşayabilmeli.
evet sen özverili davranıyorsun ve karşında aynı özveri olmadığında da hayal kırıklığı yaşıyorsun bu belli. ama belli ki çocuk da var ortada ve vazgeçemiyorsun. o yüzden, çocuk göz önünde bulunduruluyorsa, insan kendi ile barışmalı. biri olmalı hayatında, sana dost olan, seninle dertleşebilecek, seni anlayıp, senin bu sorunlarını kimselere söylemeyecek ya da yarın yüzüne vurmayacak biri olmalı...
bu kadar karamsar olup, vazgeçişlere sürükleme kendini.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmıyor olabilir, bir sıkıntısı bir derdi vardır ya da cinsel bir sorunu. eğer aldatıyorsa da çok saftır. genelde duyduğum aldatan erkekler aynı zamanda eşine olan ilgisini çoğu zaman artırıyor. ama cinsel gücü ve isteği ne kadar az olursa olsun bu kadar sürede sokulmuyorsa ya fiziken ya da ruhen çok büyük çöküntü vardır
15 Yorumla
Soran+1 yılAma varsa hiç belli etmiyor
Cevap sahibi+1 yılbelli etmese de cinsel sagligi ya da ruh sagligi yerinde bir insanin sokulmasi gerekir. yaslariniz kac kac
Soran+1 yıl36-37
Cevap sahibi+1 yılyaslariniz gayet uygun aktif olarak daha onunuzde 15 20 yil olmasi gerek
Cevap sahibi+1 yılkac ay ya yil once cinsel hayatiniz aktif ve sorunsuzdu
bunun nedenleri farklı olabilir ,
- İş stresi
- cinselliği düşünemeyecek durumdadır
- seks hayatınız çok monotondur
- sizin ile seks yapmamak ile cezalandırıyor olabilir
- farklı arayışları vardır ama bunları sizinle samimi şekilde paylaşamıyordur
- kendinize bakmıyorsunuzdur
- seks yapmayı bilmiyor olabilirsiniz
- heyecan katamıyorsunuzdur
- aldatıyordur
seks yaşamınızı renklendirmek için ne yapıyorsunuz?10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de öyleyim eşime karşı bu aralar... Kendi keyfi istediği zaman sevişmek istiyordu hep. Ben de çoğunlukla talep eden ve ikna etmeye çalışan durumunda kalıyordum. Şimdi de ben reddediyorum onu değişik bahanelerle. Anlasın nasıl oluyormuş.
25 Yorumla
Soran+1 yılbence sen doğrusunu yapıyorsun ama bizimki öyle değil istediğinde kolay kolay yok demedim ben.
Cevap sahibi+1 yılTabii ki çok aç kaldığın için ilişkiye böyle oluyor.. Kendi kendini tatmin ederek bununla başa çıkmaya çalışabilirsin.
Soran+1 yılBen ondan sadece çinseliğe aç değilim ben ondan ilgi, sevgi, şefkat, ilgi arada tatlı söz istiyorum. Ben bunlara acım. Ya bir kadını mutlu etmek bu kadar zor değil iki tatlı çift söze bakar.
Cevap sahibi+1 yılYa seni sevmiyor ya da bildiğin öküz... Ya da bilmediğim başka bir şey...
Soran+1 yılaynen sana katılıyorum
Adamda sevgi bitmiş olabilir çünkü seviyor olsa içinde arzuları olur hicbir erkek evliyken karisida yaninda olup 2..3 ay isteksiz olmaz kesin olmasada ihtiyacini giderdigi birisi olabilir ya da farkli bir sorunları olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız bencede öyle
Eğer bu olaya sadece "aldatma" üzerinden bakıyorsan demekki bu olay son 2-3 ayın işi değildir. Ancak bana konu başkaymış gibi geliyor! Dilersen özelden detaylandırabilirz. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılLütfen rica etsem burdan yazarmısınız
Soran+1 yılNasıl yani tam ne demek istiyorsunuz
+1 yılErkek kaç yaşında? bu konu ile ilgili hiç konuşmuyor mu veya hareketleri nasıl işyerinde çok mu yoğruluyor?
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi hafta ici yoruluyor ama haftasonu da hiçbir sıcaklığı yok bana karşı
- +1 yıl
bu konu ile ilgili konuşmuyor mu? veya başka bir şey ima etmiyormu? sana karşı hal ve hareketleri tavrı nasıl? bu adam kaç yaşında?
Soran+1 yıl36 yaşında ama tavrı gayet normal ama bazen durmadan benle uğraşıyor bana kızıyor
- +1 yıl
kızma sebepleri ney? sen onu arzuladığında neler yapıyorsun ve neden ikna olmuyor?
Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Hiç bir evli erkek öyle duramaz bence aldatiyordur
ki öyle şerefsiz evli erkekler de var fazlasıyla16 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ama sizce o kişi dürüşce çok önceden karısına ben ayrılmak istiyorum demesi ve ayrılması gerekmiyor mu
Soran+1 yılhaklısın ama dediim gibi aldatıldığıma süphe ediyorum ama elimde delilim yok
Soran+1 yılNeden ya da nasıl
+1 yılKendi kendinede tatmşn olabşliyor olabşlşr, ya da azalma olmuştur cinsel arzularında, sonuca götüren sebepleri ara, ağır stresi var mı dışarda, evde durum nasıl, cinsel olarak körelten iş, spor, ilaç yani etraflı düşün,, çok kırmış olabşlirsin, cinsel başarısızlıkları oluyor olabşlşr,, etraflı bak konuya ama aldatma sonucunu anlamak kolaydır. Öncelik cep telefonu pek ortada kalmaz, yalanlarla başlar işi uzar yemeğe çıkmıştır pazar mesai olur
224 Yorumla
Soran+1 yılEşim bana karşı çok ilgisiz. beni istemediğini düşünüyorum çünkü hisslerim bana bunu diyor
Soran+1 yılBen bozukluk olabileceğini düşündüm ve eşime macun aldım ama dolapta duruyor. Kullanmaya bile gerek duymuyor.
- +1 yıl
Yaklaşık kaç yıllık evlisin, çocuk durumları?
- +1 yıl
Hakaret sayabilir bu davranışı, cinsellik dışında güzel vakit geçiriyormusunuz, en azında sohbet falan,, birde kendini güzel buluyormusun ve fit bir kadın
Soran+1 yılOn senenin üstünde ve bir kızımız var
- +1 yıl
Ben erkek aldatmaz kqdın aldatılır düşüncesinde olan biriyim sana tiyolarım olabilir, ama hızlı dönüş yap çıkmak üzereyim
Soran+1 yılNasıl tiyolar anlamadım
- +1 yıl
Aldatma olayında ben hep kadını suçlarım, siyaset sadece siyasetçilerde olmaz akıllı ve aptal kadın kavramları vardır,, ilk soru sen ne istiyorsun, devammı ayrılıkmı eşinle aşkmı başkasımı
Soran+1 yılBöyle giderse sonu ayrılık
- +1 yıl
Yukardaki mesjlarımda yanıtlamadıklarında var
Soran+1 yılAyrıca eşim bana o denilen büyük AŞKI hiç yaşatmadı
Soran+1 yılSohbet ederiz iki arkadaş gibi
- +1 yıl
Sen düzelsin istemiyormusun? En başta evlilik öncesi ve yeni zamanlar ilişki yaşadınızmı?
Soran+1 yılBen güzrl ve bakımlı bir bayanım
- +1 yıl
O büyük aşk senin ya da onun elinde değildir, o tamamen şanş ve geçicidir zaten, kalıcı olan sevgi saygı ve merhamettir
- +1 yıl
Ev hanımı iş kadını?
- +1 yıl
Güzel bakımlı, peki fit? mi selülit itici gelir fit d2ğilsen kilo manada dışardaki kadınlara hayıflanır
Soran+1 yılBen düzelsin çok istiyordum ve çok mücadele verdim artık yoruldum. Eşim beni sevdiğini bile artık hiç belli etmiyor. Resmen artık bana tahamülü yok. Evlilik önce ilişki yaşadınızmı derken neyi kastediyorsunuz anlamadım
- +1 yıl
Aranızda cinsel yaşak ilişki, mecbur bir sebep var mı evliliğe iten, sen aşk yaşamadın omu yaşadı, oda yaşamadıysa mantık evliliğimiydi, hangisi
- +1 yıl
Özelden yazabilirsin başlarda sorular sormam gerek cevap alamıyorum düzgün
- +1 yıl
Şöyle yakışıklı bir erkek çıksa onla bir kerelik ilişki istermiydin kimse bilmediğini ve öğrenme ihtimali sıfır? Zor sorular sorarım samimi cevaplar yaz sana ne yapcağını söylerim
Soran+1 yılKusura bakma ama böyle saçma sorularınızu cevaplamak istemiyorum. Zahmetiniz için teşekkürler
- +1 yıl
Sen çare aramıyorsun bende çıkıyorum sorun senin sorunun, kadın sınıflamsaında yerini belli ettin, son mesajınla baştaki sorunu cevabınıda herkese vermiş oldun, n başta kızına ve kocana üzülürüm
Soran+1 yılZaten senden başka bişey beklemezdim erkek tabiki erkeği tutar beni tutacak değilsiniz yaaa. Ayrıca evet çare aramıyorum çünkü mücadele etmekten çok yoruldum ve tükendim. Tabiii sizin için bir kadını yargılamak işin en kolayı ama bir kadını anlamak hiç işinize gelmiyor.
+1 yılDirek bu bilgilerden aldatıyor kanısına varamayız. O yaşlarda erkeklerde cinsel isteksizlik görünebilir, normaldir. Yatak odanızı renklendirin biraz.. Süprizler yapın.
11 Yorumla
Soran+1 yılFikir için teşekkürler
+1 yılaldattığı anlamına gelmez kızgında olabilir bence bu durumlarda kadının yaklaşımının çok etkisi var bir tartışma oluyor mesela küslük gibi bişet erkek istiyorki ilk hareket kadından gelsin kadında yanaşmayınca erkek gurur yapıyor haliyle istediği halde yanaşmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDurum öyle değil
Illaki aldatiyor diyemeyiz ama esini istemiyordur artik.
ya da adamin baska sorunlari vardir.
Esini sevmiyor istemiyor olma ihtimali yuksek.22 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. mecburiyetten dolayı bır evlılık ssezıyorum sankı , yatağa gırmeden önceki mevzular daha derın sanırım !!!
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani daha detaylı anlatırmısın lütfen
Soran+1 yılEvet
Kötü düşünme hemen vardır piskolojik sana anlatmadığı sorunları.
12 Yorumla
Soran+1 yılanlatsın o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. herkez aldatma ihtimali üzerinde durmuş ne biliyorsunuz belki adamda bir sorun var ve bu sorunu da karısı ile paylaşamıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşmıyor arkadaşım güzel güzel diyorum ona beni istemesen ve bıktıysan söyle kızmam sana dedim ama yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen art niyetli düşümeyin. Araniz kotuyse sadece mast ile idare ediyordur, ya da psikolojik sorunu vardir
15 Yorumla
Soran+1 yılGel bende ona psikolga gidelim diyorum masusdan benim ihtiyacım var diyorum onu götürmek için yok sorun bende değil sende diyor eşim bana
Cevap sahibi+1 yılSorununun ne oldugunu öğren o zaman
Soran+1 yılBana yapıcak baika bişey bırakmıyor ve ben gercekten çok yoruldum ve cok bunaldım :(
Cevap sahibi+1 yılAllah YARDIMCINIZ olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. performans sorunu vardır belki sana açılamıyordur utandığı için...
12 Yorumla
Soran+1 yılBence bana acılmalı ben onun karısıyım onu öyle durumda ayıplamam destek olurum ama kendisi bunu kabul etmez
Oww.
Olabilirliği yüksek ihtimal. Sana karşı sevgi azlığı. Bir soğukluk var mi?15 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Bana karşı çok soğuk
Soran+1 yılTamam cevap için teşekkürler
Soran+1 yılestafirullah
+1 yılher birlikte olmadiginiz da ya da erkek uzak davrandiginda altadiyor mu oluyor? hiç kendinde sorunu aradın mı? ya da aranizda bir şey oldu mu bilmeden kırdın mı bunlari düsün he yoksa o zaman aldatiyor dur cunku 2 3 ay kısa bir süre degil :D
10 Yorumlabelki başka sorunu vardır belke artak çakmak çalışmıyordur
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsın bana o zaman ama hiç bişey anlatmıyor
Soran+1 yılKaç kere konuşmaya çalıştım ama hiç birşey itiraf etmiyor ya da sorununu söylemiyor
Soran+1 yılAyrıca ben bakımlı bir kadının ama ondan hariç herkesin ilgisini çekiyorum mesela çalıştığım şirkete bir eşimin ilgini çekemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarısı çok soğuktur
karısı seksi adama istediklerini yaptırmak için kullanıyordur
lütfetmişte sevişmiş gibi bir hali vardır.23 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla
- +1 yıl
O. zaman daha iyisini buldu ya da soyleyemedigi fantaziler var
Soran+1 yılBelki dediğin gibi daha iyisini buldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden o yatağa gelmiyor sebebi aldatmasımı? Yoksa aldatmaya sebeb olacak başka bir neden olmasımı? Sürekli sorınlar sorunlara mütakip hoşgörü değilde kıç dönüp yatmak buna sebeb bence aldatmak doğru değil ama kendinizide sorgulayın... Her erkek böyle yapmaz..
00 YorumlaHamilelik varsa olabilir böyle durum. Ama yoksa şüphelen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılvardır bir sıkıntısı hemen günahını almamak lazım ama saglıklıysa aldatıyordur?
12 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı hemde çokk
- +1 yıl
o zaman ver bir işleri gibi:(
Cinsel soğukluk var 3 ay ilşki yaşamanız seni aldatıyor anlamına gelmez konuş açıkca sorun neyse
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyor sorduğumda yok bişey diyor
olabilir başka ne olabilirki bu kadar uzak kalmasının sebebi.
10 Yorumlabir ihtimal evet belkide bir rahatsızlığıfa vardır oda başka bir ihtimal
10 YorumlaBuradan gelecek cevaplarla bunu anlayamassın iletişim karşılıklı iletişimle nedenlerini ögrenebilirsin psikolojik olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılillaki aldatıyor diye algılanmamalı belki cinsel sağlık sorunu baş göstermiştir ve utanıyordur.
10 YorumlaÇocuklar kaç yaşında?
Ve içinizdeki boşluk duygusal mı?
Cinsel mi?00 Yorumla1 degil 2 degil tam 3 ay aldatiyo mu bilmem ama bir sorun oldugu kesin :D
10 Yorumla
+1 yıl3 ay uzun bir süre evli erkek için , eğer ki her hangi bir sorun yoksa hastalık felan gibi, başkasının olma ihtimali yüksek.
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama büyük olasılıkla öyle.
Cinsel yönelimleri de değişmiş olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır tüm evliliklerde olan doğal ve olağan bir şey erkeklerin karılarına olan arzuları zamanla biter..
02 Yorumla
Soran+1 yılBence böyle olması için daha çok erken
Cevap sahibi+1 yılolur olur normaldir her evliliğin sonu budur. kimisinde 6 ay kimisinde 6 yıl.
+1 yılemin değilim olabilir ama detay lazım bişey demek için
10 Yorumla
+1 yılaladatmasa bile sevgi bitmiş o evlilik bitmeli ya da erkek cinsel tercih degiştirmiş
10 YorumlaKesinklikle sorun var cinsel tercihi degismis ya da aldatma olasılığı yuksek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarısı ile arasında sorun var mı?
21 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden yoktu takii onun bana cinselik konusunda hepten uzak olduğunu fark edene kadar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmiyor arzulamıyorsa başkasıyla ihtiyaçlarını gideriyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerin yumuşak karnı gururlarıdır. sen onun gururuna dokunacak bir söz söyle mesela sen erkek misin kendini erkek mi sanıyorsun gibi bir de öyle dene bakalım sonucu da bize yazmayı unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben öyle onun gururunu incitemem
Cevap sahibi+1 yılO zaman buna katlanacaksin... sana işin sırrını verdik. . İster yap ister yapma...
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir. seni hic arzulamamasi derin bir sorun.
23 Yorumla
Soran+1 yılDime bencede öyle onun işini gören biri var gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılIyide zorlami evlendirildi? Bir erkk duramaz zordur.
Soran+1 yılYok zorla evlendirilmedik severek evlendik
aranızdaki cinsellik sınırı nedi röncelikle belki aradıgını seksi yapmadıgınız için olabilirbu arzulamama
00 Yorumlaya aldatıyordur ya da bitmiş artık
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede
sağlık problemi yaşıyor olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılEminim yok sadece benden bıktı
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılkesin ya yüzde bir milyon aldatıyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBide sizce kesin denilen cevaba bir açıklama alabilirmiyim lütfen sadece fikir sahibi olmak istiyorum
- +1 yıl
Öyle bir söylemişsiniz ki bu sözlerden kesin cevabını çıkarttım. Kesinlikle böyle bir çıkarım olamaz. İlla ki sorunları vardır, ve bunu ne eşine ne de yakınlarına açabiliyordur. İnsanların düşüncelerini öğrenemeden etiketlememek gerekiyor. İnsanlar konuşa konuşa...
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılaynen senin düşündügün ya da başka bişey vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
ama genede emin olmadan bişey deme
+1 yılkesın aldatıyodur sende onu aldat. ozelden yaz bana
10 YorumlaHic kocana guzel girunmeye calistinmi
14 Yorumla
Soran+1 yılTekrar diyorum ben zaten bakımlı bir kadınımmm
Soran+1 yılonunda denedim ama hep yorgunum diyor başka bişey demiyor
%95 söylemek istemezdim fakat malesef
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam tşekkürler
bir sorun vardir kesin cinsel sorunu olabilir aldatma ihtimalide olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uzun bir süre. Günahını almayayım ama bunun ihtimali yüksek. Yaşı kaç erkeğin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük ihtimalle başka kadınlarla yatıyordur. başka kadınlarla yatmıyorsa geriye tek ihtimal kalıyor. gaydir başka erkeklerle yatıyordur.
00 Yorumla
+1 yılYine de kesin yargı koymamak lazım
19 Yorumla
Soran+1 yılBelki haklısın
- +1 yıl
Aldatıyorsa ne yapacaksın
Soran+1 yılDelil olsa alır karşımı iki medeni insan gibi boşanırdım
- +1 yıl
Hangi ildesin ki
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
bir kaç sorum olacak size ama burdan sormak istemiyorum yani herkes görsün istemiyorum
Soran+1 yılÜzgünüm ama özelde konuşmamız doğru olmaz
- +1 yıl
Kaç yıllık ilişkiniz var?
Soran+1 yılOn senenin üstünde
+1 yılGaliba bu süre çok fazla çünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Çok kötü bir durum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin günahını almak istemem taki edebilirsin yine de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. 3 ay önce seks durumunuz iyise su an sizi aldatiyor demektir
00 Yorumlaaldatıyor ya da konustugu bırı vardır kesınn
20 Yorumlaaldatmıyosa bile aldatma potansiyeli güçlüdür
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir evli erkek 2-3 Aydır karısıyla ilişkiye girmiyorsa ve karısına hiç arzu etmiyorsa sizce o erkek karısını aldatıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler