En iyiler: Yay, Akrep, Aslan
Riskliler: Oğlak, Yengeç, Boğa
Riskliler: Oğlak, Yengeç, Boğa
Akrep cinsellikte en önce görüşümde haklısın. Ama koç burcu daha duygusal daha romantik yakşalıyo seks konusuna saatlerce öpüşebilir, ön sevişmeyi uzun tutabilir partner hazır hissedene kadar. Akrep hard be abi direkt mevzuuya giriyo. Bu da bayanların korkulu ruyası maalesef 😊
Burcum Akrep yukselenım Aslan gerisini sen düşün :D
Burcum yengeç yükselenimde yengeç ben yaşamayım o zaman :)
ben boğayım :D nasıl öpüştüğümü bilmiyorumde french kiss aşırı sevmem orta seviyede severim :D
Kalan burçlar umutsuz vakalar, anlaşılan. Eğitim -şart mı?
Cevap
64Cevap
Aslanlar bir öpücükle aklınızı başınızdan alır, ayaklarınızı yerden kesip sizi adeta yıldızlara ulaştırır.. Aşkı ve tutkuyu iliklerinize kadar hissedersiniz..
Ekleyin kızlar asd
Bende öyle düşünüp kendimi teselli ediyorum =((
Oğlak yengeç ve boğa yiyismiyormu yani çok riskli evet :)
senın burcun ne?
Way be en iyi amuda kalkan burcu merak ettim. ben simdi:)
:):)
Ben yengecim ve öpüştüğüm kişi öpüşümün onu tahrik ettiğni çok iyi öpüştüğümü söylemişti. Bence yengeci en iyilere al ^^
Bu konunun burçlar ile alakası olmadığını düşünüyorum.
Hayalde yaşanılan mutluluk yerine gerçekte yaşanılan mutluluğu tercih ederim. Bir kaç söz ile hayal edip mutlu olmak yerine gerçekten hissederek mutlu olmak bin kat daha iyidir.. Gelip gecici mutluluk mutluluk değildir.. Yürekten hissettiğin bir mutluluğu bulmak daha önemli dostum gerçekçi ol.. Örnek veriyorum : Sevdiğin adamın vereceği mutluluk, burcundda çıkan o yorumdakı mutluluk bir olur mu? birde böyle düşün. ;)
Burcunu bilmemde Şubat dogumlu hangi burç oluyorsa sen ögren işte. Abi kız vakumluyodu resmen dilimi ıssırıyodu , emiyodu falan. Sonra ayrıldı gitti. :/
İkizlerin olmamasına şuanda çiğköfte yiyerek ağlıyorum =(
Oha riskli grubunun sonundan yükselenim ile girdim yuh be :D
Benim burç zaten riskli de bile yok :D Ama gayet iyi olduğumu düşünüyorum bu konuda :P
Balık burcuyum :D
Sakin ve anlayışlı bir insanım evet, evet ama güvendim mi de tam güveniyorum bir yanlışını görünce bir anda verdiğim değerde buhar oluyor :D
aslında iyi bir özellik sonuçta güvenini boşa çıkaran insana tekmeyi koymak gerekir hala denemek mantıksızlık sonuçta :D
aynen öyle vallahi :D Oooooo işte balık burcunda var mı bilmiyorum kıskançlık ama bende efsane kıskancım böyle sevdiğim kıza bön bön bakıyor ya bazıları öldüresim geliyor, kafa atasım geliyor ulan sen kimsinde bakıyosun dimi bir an kıskançlığım tuttu yine :D
yok zaten bakamaz bakarsa oyarım :D
Yok ya sert bir insan değilimdir aslında nereden çıktı ki :D Sadece sevdiğim kadına kimse bakamaz! :D o işler karışık ya ne sen sor ne ben söyleleyim pempe diziye döndü :P
ya ben çok belli etmem zaten sonra mağara adamı odun falan oluyoruz :D
:DD
l*n ben ikizlerim kötü mü öpüşüyorum onca kızı ben öperken kızların içi titredi niye oldu la o zaman onlar
Yengeç kızları baya iyi öpüşüyo resmen kene gibi yapışıyolar insan boğulma tehlikesi bile geçirebiliyo
Aslan en temiz öpüşen kendi burcum kızların dediğini söylüyorum güzel sağlam öpüşüyormuşum :D
riskli derken? zevk vermez mi? yoksa parçalıyor muyuz? nedir l*n bizim günahımız? :))
Bence en iyi öpüşen çiftler Oğlak ve Kova ;) Tecrübe ile sabittir :D
Burcum Oğlak
Yükselen Akrep
Evet çok risklidir mutlaka devamı gelir :D
diğer burçdaşlarımı bilmem ama ben ikizler erkeği olarak henüz dudaklarıma doyan karşı cins olmadı
Bence koç. Hem iyi öpüşür hem güzel seks yapar. Erkekleri için söylüyorum tabi.
Hangi burç bilmemde. Ben adayım. Burcumu soracak olursan KOÇ.
Akrep bir yana diyorum ve kendim de aslanım yani Akrep-aslan.
Akrep ile öpüşürken gezegenler arasında dolaşıyor gibi hissettiriyor, tartışmasız AKREP.
Onu balık burcuyum ilişkiye girmekten çok Sevişme yi öpüşmeyi severim :)
Ben aslanım ama çok iddialı değilim
öpüşmenin burçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Sen hangisiyle öpüştün diye sorarlar insana.
KOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
En iyisi Koç olsa gerek.
yok artık diyorum sadece
burca göremi yani öpüşmek?
saçmalık sadece ya. öpüşmek karsındakiyle olur beğendiğin sevdiğin hoşuna giden birini öpersin
O zaman en iyiler grubuna giriyorum akrep olarak
Öküz burcu
Agustos
Ben degil okuz burcu yer.
Gerci bende agustosum ama...
Ben degil, burcum okuz..
He iyi o zaman :D
Siz kafayı yemişsiniz.
Burçlar mı belirliyormuş bunu? Bunun geni var, huyu var vs. şeyler var. Saydığın burçlarla çıktın, test ettin bu sonuca mı vardın?
opüşken mi o yok artik
bu soru bizi aşar kaçın... :D
NEEEEEEEE :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q2115809-evlendiginiz-zaman-sizin-kurallariniz-neler-olacak sen ne içtin :D bilişim yazmişsin hayirdir hangi bolumu okudun
afiyet olsun. harbiden ne okudun bilişim yazmıssın
AKREP yalar yutarım <3
janımsın sen neyin altında kaldın bunca zaman?
Riskliler derken ne manada kötümü yani :D
ben akrebim.. akrep ve aslan diyorum.
Yay burcuyum huhuuv :d
bende 24 kasım bugün dogum günüm ama öpşürmüyüm bilmiyorum)))))
Aslan. Her seyin en iyisi.
İkizleri dene hepsini unutursun :D
Burcum aslan yukselenimde aslan sjdjdkdkd
Bir yay erkeği olarak, tabiki yay diyorum.
hepsiyle denedin mi? (ciddi olarak soruyorum)
demek iyiymişim. "akrep"
öpen olmadı daha :/
Benim göbek adım Risk zaten. d ($_$) b
Akrebim ama tık yok :/ :)
sen gel bide kovayı gör :D
Kendimden bilirim aslan )
Biz biz biz Biz jvjvjvjvjv
Neden riskliymişiz? :))))
yazmamıssın ama koc acaip opusur uff ne biçim
Akrep tabi erkekleri duygusaldır 😂
tabikide yay burcu :)
Başak Burcu da çok iyi opusur :-)
Bence. ikizler. en iyisi :)
Hay burcunuza :)
Unuttum :)
19 Ağustos :) Ayrıca herşeyi burçlara bağlamayın artık yeter :)
Yay tabiki yani ben.
At burcu.
Öküz Burcu dahs iddialı bu konuda Madam:ppp
Yay ahaha :D
koç'lar ölsün mü
Akrep candır aşktır
boğa
Yay tabiki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar