Cinsel Yaşam Bi erkek neden delik bulsam bacaklarını.. der bacakları beğenmiş de ondan mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Bacakları beğenmiş yani o yüzden mi Bi erkek neden delik bulsam bacaklarını.. der bacakları beğenmiş de ondan mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
karadeniizfırtınası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bacaklarını gördüyse beğendi sanırım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Dedim ya zaten Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Pantolonla öyle demesi garip 😀 Yorumla Soran +1 yıl Niye çok sapık da ondan mı dedi acaba Yorumla Soran +1 yıl Yoksa o anki libidodan falan mı Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Biraz cinsel açlık var sanırım Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Türkçe öğretmeninin Allah cezasını versin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Master81 +1 yıl Yazdığın cümleyi 3 kere okudum en az ama hiçbir şey anlamadım. Bu kadar bozuk bir cümle kurmamn hakikaten gelecek hakkında öğrencilerin hepsi mi böyle diye endişelendiriyor insanı Yorumla Soran +1 yıl Neyini anlamadınız bende onu anlayamadım Yorumla Master81 +1 yıl Beş erkek neden delik bulsam bacaklarını... Bu ne demek? Yorumla Soran +1 yıl 1. si beş erkek değil bi erkek, 2. si delik bulsam bacaklarını s*kicem, soru kaldırılır diye öyle yazmadım Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Soru tam olarak anlaşılmıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Delik bulsam bacaklarını s*kicem cümle Yorumla hhangoverr +1 yıl Beğenmiş Yorumla Soran +1 yıl Tamam beğendiğini söyledi zaten de, bu biraz sapıkça değil mi Yorumla hhangoverr +1 yıl Evet öyle Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Azmis tahrik olmuş belliki vücudundan hemde 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. O nasil bi abszalik :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Demekki. bacaklarını beğenmii 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tamam beğenmiş de o cümle biraz sapıkça değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen çok gösterdiysen sapıkca değildr adam söyleyince mi sapıkca brnce haklı Yorumla Soran +1 yıl Çok göstermedim ya pantolonlu halini gördü o zaman sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demmeki adam çıplak gözlüğü var 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarını çok hoşuma gitti dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl çıplak diye tecavüz edilmeyi de hak görür sizin gibiler o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka ben ke disi göstermiş sandjm Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl Sen bacağı açık erkek görünce böyle mi tavır sergiliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sen anladın galiba kendisi bilerek gösterdiyse demek istedin Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bilemedik ne demiş erkek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Delik bulsam bacaklarını s*kicem Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Eeee3 delik varsa bacakla ne işi var slagin Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarım hoşuna gitmiş Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Oylemiymis Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne saçma bişey o ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bacaklarını gördüyse beğendi sanırım
Evet
Dedim ya zaten
Pantolonla öyle demesi garip 😀
Niye çok sapık da ondan mı dedi acaba
Yoksa o anki libidodan falan mı
Biraz cinsel açlık var sanırım
Türkçe öğretmeninin Allah cezasını versin
Niye
Yazdığın cümleyi 3 kere okudum en az ama hiçbir şey anlamadım.
Bu kadar bozuk bir cümle kurmamn hakikaten gelecek hakkında öğrencilerin hepsi mi böyle diye endişelendiriyor insanı
Neyini anlamadınız bende onu anlayamadım
Beş erkek neden delik bulsam bacaklarını... Bu ne demek?
1. si beş erkek değil bi erkek, 2. si delik bulsam bacaklarını s*kicem, soru kaldırılır diye öyle yazmadım
Soru tam olarak anlaşılmıyor
Delik bulsam bacaklarını s*kicem cümle
Beğenmiş
Tamam beğendiğini söyledi zaten de, bu biraz sapıkça değil mi
Evet öyle
Azmis tahrik olmuş belliki vücudundan hemde
canım tır o yuzden
O nasil bi abszalik :))
Demekki. bacaklarını beğenmii
Tamam beğenmiş de o cümle biraz sapıkça değil mi
Sen çok gösterdiysen sapıkca değildr adam söyleyince mi sapıkca brnce haklı
Çok göstermedim ya pantolonlu halini gördü o zaman sadece