Sizce bu bir sorun mudur lisede sevgilim oldu ama ilerisi olmadı şu an sevgilim yok bu zamana kadar bakire kalmak kötü bir şey midir acaba.
...
Sizce bu bir sorun mudur lisede sevgilim oldu ama ilerisi olmadı şu an sevgilim yok bu zamana kadar bakire kalmak kötü bir şey midir acaba.
...
Bakire olmak ayıp bir şey değildir hanımefendi. Cinsel istek ve ihtiyaçlarınız olabilir fakat bu devirde güven zordur. Benim düşüncem, evlendiğiniz erkek ile beraber olmanız. Şahsen ben evleneceğim zaman eşimin geçmişine; eşimin de evleneceğimiz zaman benim geleceğime dikkat etmesi olağan bir durumdur. Size tavsiyem, ileride erkekler sizin ile evlenmek için sıraya girecek iken bekaretinize zarar vermemeniz. Sağlıklı ömür dilerim 🙏🏻
teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Rica eder, iyi geceler dilerim.
Bende 21 e kadar bekleyebildim. Kendimi eşime saklayacaktim fakat insanların niyetinin aşk sevgi ciddi ilişki olmadığını fark edince. Benim gibi düşünen birisi ile ilişkiye girdim o benim ben onun ilki olduk
Cevap
22Cevap
değil lan değil lan değil lan değil lan. hatta seni tebrik ederim bu devirde bakire olduğun için
Ayn bu devirde zor
Kendini kullandırmamışsın bunun neresi kötü
Değil bunlara kafanı takma gençsin enerjini başka şeylere ver
Cevabını bildiğin soruyu neden soruyorsun kez ban?
IQ düşüklüğü alert! Saçmalamak için sorulmuş bir soru! Kötü olmadığını sen de biliyorsun!
çok kötü kanka Nasıl olur yaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Çözümü o kadar basit ki bunu bir sorun olmaktan çıkarabiliriz.
Neden kötü olsun kı
Dogru kısıyı bulunca yapmak en mantıklısı
Libidon artmış yapmayalı artık canın istiyor belli kaç yıl daha yapma ne olursa olsun yeter ki alet olsun kafasına gireceksin
Evlenmeden asla yapma.
Hayır niye sorun olsun
Normal değilmi sence zaten olması gereken budur
Senin için soruns bozarız yavrum
Herkes den bi farkın var ozaman
Bu sorununu çözebilirim
Ne gibi bri sorun olabilir?
Çevremdeki çoğu kadın bakire değil
O cevrendekilerin sorunu. Övülecek bir sey mi sence?
Normal kuzu bende 22bakirim
olabilir
hayır değil.
Hayir deyil
Çok kötü😑😑
İstekliysen yaşa bunu
evet kotu seks yapmaliyiz
Yoo degil
Sen nasıl düşünüyorsun önemli olan bu
İyi bir şey bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?