Benim babam sapık. Annemi de sadece cinsellik için tavlamış düğünsüz evlenmiş annemin ailesi hiç istememiş sırf doktor diye evlenmişler. Ergenliğe kadar beni hep döven bağıran sevmeyen biriydi. Hiç çocuk istememiş zaten annem bağlamak için yapmış. Hiç eve gelmezmiş kocalık babalık yapmazmış sadece para verirmiş. Ben hep mutsuz olup ağladığımda beni susturur dışarı atarlardı. Komşuya şuraya buraya. Hep dışarda büyüdüm hiç anne baba yuva ortamım olmadı. Ben ergenliğe gelince adam bana da sapık davranmaya başladı hep mememe popoma bakar cinsel ilişki sohbetleri yapardı. Sapık sapık bakardı rahatsız olur gerilirdim. Zaten çok vakit geçirmedim onla ama az görsem bile hep sapık bakar sohbetler yapardı ben de korkup kaçardım anneme dediğimde de hiç tepki vermez ya da birkaç kez sertçe adamı uyarırdı adam da inkar edip kavga ederdi. Benim duş lifim diş fırçam havlumu kullanırdı. Banyoma kapıyı çalmadan girerdi. Halamla ilişki yaşadığını anlatır. Senin ilk sevgilin aşkın benim gibi sapık cümleler kurardı. Hiç babalık yapmadı Baha sevip sarılıp öpmedi güzel vakit geçirmedi. Lise üniversitede yan odada p*rno izler çıplak kadın fotoğrafları gösterir koyar telefonunda elime p*rno videosu filan verirdi hep psikolojimi bozdu sonra da beni hep kadın doğum kliniklerine götürürdü kürtaj yapılan yerlere. Herkes bunları görür ama kimse işine gelmediği için beni korumazdı. Ben hep kavga ettim polise gittim ettim ama beni susturdular para vermeyiz diye korkuttular. İş bulup çalışsam ayrı yaşasam bile zorluk çektim. En son yine iç çamaşırlarımı karıştırıp sapık not bıraktı polise gittim uzaklaştırma çıkardım bi daha rahatsız etmedi hiç ama sitem etti annem de beni rezil ediyorsun diye bana tepki verdi. Annemi de hiç sevmiyorum. Bu süreçte dost diye güvendiğim kadın bana kazık attı yalnızlığımı kullanıp benden yararlanmaya çalışıp korkuttu. İnsanlar cidden çok kötü ya. İyi olanlar da var ama şu an çevremde yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En iyisi ne yap biliyor musun, bir gün onu yakala mesela gizli bi kameran olsun sapık hareketlerini ele geçir hemen polise git her şeyi anlat yetmedi sülaleye at videoyu rezil rüsva et bu itt heriffi, ben orada olsam babam demem hayatını karartırdım onun!!
Kuzum bu dediklerimi yap en iyisi video kanıtı olsun olur mu, sonra gerisi kolay.
Merak etme devlete sığındığın an korunursun ve uzaklaştırma kararı al bir de polise gittiğin zaman ağla böyle ellerin titriyormuş gibi yap.116 Yorumla
Soran+1 yılYa o kanıt için birlikte yaşamam lazım. Adamı görmüyorum ki. Görsem en fazla ve gelir kahve içer bir şey alır gider yani. O hemen olacak şey değil. Ben zaten adama görünce irkiliyorum tedirgin oluyorum istemiyorum aynı ortamda bulunmak. Adam ben yokken eve odama geldiğinde bile kesin odamı eşyalarımı karıştırıyor çünkü sapık. Ama kanıt bırakmıyor en son işte kanıtlı yapınca zaten polise gittim.
Soran+1 yılŞimdi yapmaz zaten korkar. Biliyor çünkü yapacağını polise vereceğimi önceden hep sessiz kaldım diye cesaret buldu.
Soran+1 yılBen zaten baba olarak filan görmüyorum hiçbir sevgim yok ölsün gebersin diye dua ediyorum çocukluğumdan beri.
Soran+1 yılE olalım arkadaş. Akıl verirsin.
Soran+1 yılAnkara . Önemli değil mesajlaşırız. Sen
Soran+1 yılYok yani mesajlaşırız öyle de destek olsan yeter manevi destek ve sevgi ilgi iyi geliyor bana. Çünkü normal hayatta insanlara güvenip anlatamıyoeusn kullanır diye. Zaten kendi paramı kazanıyorum maddi muhtaç değişil ama sevgi ilişki eksiğim var. Arkadaşlık da iyi oluyor çünkü arkadaş bulamayınca sapık erkekler üşüşüyor başıma. Beni kullanmaya çalışıyorlar seks için ya da para. Ondan arkadaş beni onlardan koruyor. Ama arkafaşım sanıp kazık yediğim iki kız oldu.
- +1 yıl
Ruhumu döktürdün, bende senin gibi sevgisiz biriyim ve sevgi, ilgi iyi gelir bana. Benimde yaşadıklarımı bilsen aynı kaderi yaşamış olurduk ama senin kaderin daha zor emin ol bunun üstesinden geldin ve hâlâ geliyorsun, elimden geldiğince dost oluruz belki ve tabi ki senin kötü bi niyetin olmazsa :/
Soran+1 yılNiye kötü bir niyetim olsun ki. Yani bunu zamanla görürsün zaten. Mesela hayatıma giren bir kız oldu ailesinden acılar çekmişti benzeriz diye be tanıdıkça gördüm hiçbir zorluk yaşamamıştı. Onun zorluk dediği sadece annesinin sevgisiz ve huysuz olması babasının da hırslı olmaaydı ama hep sevip korumuşlar sonuçta. Her neyse yani o lafın beni rahatsız etti çünkü gerici bir laf ama tanışabiliriz özenli olursan.
Soran+1 yılHa bu arada o kız beni kandırdı kullanmaya çalıştı tehdit etti sonra ds dedi ki ben seni çok sevdim özür dilerim seni üzmek istemedim. Yani çok iğrenç.
Soran+1 yılAttım. Ben de güvenemiyorum sen de güvenmiyorsun ama bu sözle olacak iş değil zamanla göreceğiz. Ondan bunu dillendirmen saçma dedim.
Soran+1 yılO kadın evet iğrenç biriydi ve sorunluydu zaten arkadaşlarım da nefret etti herkes. Bi de ünlüydü.
En İyi Cevaplar
Eğer hikaye gerçek ise dehşet ile okudum ve çok üzüldüm. Sana ne desek boş gelir. Yani bu nasıl baba bu nasıl anne. Sen nasıl hayata tutunacaksin nasıl hayatına devam edeceksin hiç bilmiyorum
064 Yorumla
Soran+1 yılÖyle aynen ve bunlara rağmen ben 3 okul bitirdim ve çalışıyorum dışardan da baksan harika ve normal hayatım var. Zaten bunları öğrenenler şok oluyor. Psikoloğa gittim birkaç kez. Hepsi şok oldu ve tebrik etti beni. Helal olsun diye. Çünkü başarılı bilinçli ve çok sağlıklı biriyim.
Soran+1 yılEvet de hayatım hep stres mutsuzluk huzursuzluk içinde geçti dışarıya normal iyi aileyi oynayan evde kıyamet kopan bir evdi. Adam sapık 70 yaşında ben 40 yaşında doğmuşum ama adamın tek aklı fikri seks. Hep bana sapık bakar konuşur dikizler banyoma girer huzursuz eder korkutur. Çamaşırlarımı eşyalarımı karıştırır sapık sapık hediyeler notlar bırakır. Hiç kızı değil resmen yavşadığı biri gibi davranır yüz bulamayınca ben kavga edince kavga eder inkar eder sen delisin uyduruyorsun filan der.
Soran+1 yılTeyzemi bile taciz etti kuzenimi. Onları fiziksel bi de. Oralarını buralarını elledi. Evli kadınları da hep taciz etti. Herkesi zaten. Çok sapık.
Soran+1 yılBeni üniversite de taciz edenler oldu banane ben de yapıyorum zaten dedi.
Soran+1 yılVe annem akrabalarım hep üç maymunu oynadı. Hiç umursamadılar bize anlatma etme film dediler geçiştirdiler. Yok işte dava açma bi şey yapma diye beni susturdular durdurdular.
Soran+1 yılYok demek ki adamın içi yanıyor haha diye espri yapan arkadaşı bile oldu. Düşün ben 27 yaşındayken adam kğşotlarımı elleyip karıştırdı. Ben amcama açtım söyledim gittim dava ettim.
Soran+1 yılBen iş arıyorum ediyorum hayatımı kurmaya çalışıyorum hiçbir desteği olmadı.
Soran+1 yılBen dost edindim evli çocuklu bir kadın zengin o kadın Baha sapıklık yaptı çalıştırdı paramı vermedi sonra ben kadınla kavga ettim kadın ben tekim diye kocasıyla beni korkuttu tehdit etti düşün. Ne kadar iğrenç insanlar. Kime güveneceğim bilemiyorsun. Mesela belediyede telefonla terapi aldım. Psikolog kadın bana aşık olduğunu beni arzuladığını söyledi. İnanabiliyor musun herkes oha diyor.
Soran+1 yılEvet bence de öyle zaten bu adam iğrenç biri. Çok illegal şeyi var alkol sigara uyuşturucu vergi kaçırma aşırı tehlikeli araba sürme ve yasak ilişkiler filan say say bitmez. Çok kirli pis bir adam ama gizli yapıyor ben bilmiyorum adamı. Zaten yıllardır birlikte yaşamıyorum önce de eve sadece akşamdan akşama gelirdi tanımıyorum adamı bilmiyorum hayatını yani. Evi otel gibi kullanırdı sadece çünkü.
Soran+1 yılPsikolojik destek alıyorum güveniyorum da zaten ama bıktım tabii.
Soran+1 yılşu an destek almıyorum da arada alıyorum ama ona da inancım kalmadı son terapistim bana sarkıp yavşadığı için mesela ondan öncekiler de hep yılıştı. Hep sınırları aştılar benle arkadaş olmaya kalktılar ondan onlara da güvenmiyorum.
Soran+1 yılHiç mesleğini düzgün yapan yok. Herkes kendi keyfi çıkarı derdinde. Normal bir iki güvendiğim dostum var sadece onlar iyi.
Soran+1 yılEvet gerçek.
Soran+1 yılYa benim mesela odtüde okudum kaç yıllık dostum dediğim erkek vardı namuslu düzgün diye. Hani bi bana sarkmayan sulanmayan. Bana millet sarkıyordu ben tek yaşarken hep ben seni korurum ederim ararım konuşurum korkuturum abisi derim dedi. Evet yap dedim çünkü koruyan yok. Hiç yapmadı. Odtü zamanı da öyle beni rahatsız efen olurdu hiç korumazdı. Bi de üstüne dedi ki ben sana aşığım sevgili olalım mı. Ben de reddettim. Onun da tek derdi kullanmak ve seks değil de ne yani. Ne iğrenç.
Soran+1 yılEvet bana herkes öyle diyor zaten çok güçlüsün şu bu. Evet ben çok güçlüyüm.
Soran+1 yılYa ben en çok neden nefret ediyorum biliyor musun dost zannedip güvenip bana sarkan sapıklık yapan bu durumumu kullanmak isteyen insanlardan.
Soran+1 yılHani mesela bir kız vardı yine kankam dediğim odtğde sekiz yıl arkadaşlık yaptık kız beni evine çağırdı dört gün zor kaldım Külkedisi gibi tüm temizliği yemeği bana yatırdı market alışverişini resmen sömürdü beni ben de isyan edip bitirdim ilişkiyi.
Soran+1 yılEvet ben de duymadım. Bi de bunu herkese de anlatamıyorsun. İşte birkaç insana güvenip anlatıyorum çoğu çürük şerefsiz çıkıyor işte. Bak mesela şuana kadar hiçbir flörtüm sevgilim bilmedi ailemi bu olanları. Ona rağmen çok taciz tehdit eden rahatsız eden oldu beni.
Soran+1 yılBi de düşün bilseler neler yaparlarmış diyorum. Sadece kızlar ya da o dost dediğim bir iki erkek bildi ve onlarla da zaten ilişki yaşamadık sadece arkadaştık ama onlar da beni hep yalnız tek bıraktı. Hani hiç korumadı destek olmadı maddi manevi.
Soran+1 yılBen şimdi tek yaşayamıyorum. Tek yaşamak tehlikeli çünkü. Taciz eden çok oluyor ve ekonomik olarak zor ondan annemle yaşıyorum. Ucuz diye bi de güvenli. Hani millet evime gelemiyor. Tek olunca bir şekilde evime giriyor taciz etmeye çalışıyor erkekler çünkü.
Soran+1 yılHayat çok zor ve karışık gerçekten.
Soran+1 yılŞanslı olduğum birçok nokta var özgürüm güçlüyüm eğitimliyim istediğim her şeyi yaparım. Yurtdışına gidip tek de yaşarım yani yaşadım da zaten.
Soran+1 yılAynen onlar zaten söz verip yarı yolda bıraktı sorun o.
Soran+1 yılYani yoksa normal arkadaşlık olsa koparsın edersin ona bir şey demem ama bunlar bana beni sevdiğini evlenmek istediğini işte emek vereceklerini söylediler tamam mı ama hiçbir şey yapmadılar ne geldiler ne korudular ne bir destek oldular. Hiçbir şey yapmadılar bi de üstüne bıraktılar. Ondan sinir oldum. Yoksa normal arkadaş olsa mesela bu konulara girmese büyük vaatler vermese zaten takmam.
Soran+1 yılBak şöyle taciz olayı. Dışarı çıkıyorum mesela taciz eden oluyor şikayet ediyorum direk. Ama büyük değil sadece takip etme ya da sarılma öpmeye çalışma diye ciddi almıyorlar. Kurye rahatsız etti şikayet ettim kovuldu. Apartman görevlisi hep dikizliyip laf atıyordu onu şikayet edemedim. Taksiciler yapıyordu onları durağa şikayet ettim. Polisler taciz etti onları şikayet ettim atıldılar görevden. Sonra gruptan okuldan bir çocuk evime girip taciz etti onu da dava ettim.
Soran+1 yılAma psikolojim bozuldu herkes taciz ediyordu yalnızken. Mesela ev sahibim evli yaşlı adam sapık sapık mesajlar atıyordu tersliyordum. Para atıp benim yerime kendine çikolata al. Yalnız mısın tatilde kimlesin filan diyordu mesela.
Soran+1 yılBunları polise demedim çünkü ne diyim ki. Net suç değil.
Soran+1 yılHiç yalan söylemem ve kullanmam. İnatla çok iyi kaldım ve kalıyorum.
Soran+1 yılKimseye hiçbir kötülüğüm olmadı ama insanlar çok adi ve kötü o nedenle bıktım.
Soran+1 yılMesela işlere giriyorum kadınlar kıskanıyor sataşıyor zorbalık yapıyor. Erkekler ya da patronlar asılıyor rahatsız ediyor filan ondan bunalıp istifa ediyorum. Hep zorluk.
Soran+1 yılHayır hiç açık filan giyinmiyorum. Ama güzelim. Herkes diyor auran çok çekici diye.
Soran+1 yılGüzelim yani kapalı giyinsem bile insanlar beğeniyor. Şort etek dekolte giymeme gerek yok. Makyaj da yapmam. Şöyle diyim beren saat gibi biriyim yani. Ya da Tuba büyüküstün.
Soran+1 yılAyrıca sapık insanların zihniyeti kötü yoksa herkes herkesi beğenir ama rahatsız etmek taciz etöek ayrı bir şey.
Soran+1 yılYani mesela sarışın mavi gözlü çocuğu herkes beğenir ama taciz tecavüz edip ellemek istemek suç. Bunun gibi. Çok sapık var.
Soran+1 yılEvet samimi ve iyi davranırım ama çok değil. Yani onlar yanlış anladığı zaman soğuk davranır terslerim ama onlarda işte ya bozulur gider o iyisi ya da işte ısrar edip taciz eder.
Soran+1 yılYa ben izmşrde yaşarken işte cidden hepsi beni buldu ben de anlamadım yoksa Ankara veya Avrupada yaşadım tek baya gittim gezdim hiç olmadı. İtalyada sadece bir kere oldu mesela. Ankara’da ama hiç olmadı. İzmir’de de sordum herkese herkes dedi genel öyle çok sapık orası dediler. Sana özel değil herkese sarkıyorlar İzmir kızları kaşar diyorlar.
Soran+1 yılBen de ondan izmiri bırakıp Ankara’ya döndüm işte. Psikolojim bozuldu orada. Mesela iş görüşmeleri yapıyorum adamların hepsi sarkıyordu böyle özel sorular soruyordu.
Soran+1 yılYok düşün ve bu zamanlar terapiye gittiğim yani sadece telefonda konuştuğum türbanlı kadın bile bana sarktı ya. İnanabiliyor musun aylar sonra. Şaka gibi. Hani ya da mesela adliyeye gittim ya savcıyı beklerken ki adam bile bana sarktı akşam sosyal medyadan istek atmış filan. Artık böyle kimi şikayet edeceğimi şaşırmıştım.
Soran+1 yılVe herkese anlattığımda yuh artık oha işte orada durma annenin evine dön Ankara’ya dediler. Annem de istemiyorum ben tek yaşıyorum git hayatımındır ben tek rahatım diyip duruyordu geldim kavga ettim televizyonunu kırdım. Sonra ypk seni polise veririm evime zarar veriyorsun öanyak filan dedi gittim işe girdim kadına televizyon aldım. Ve kadın hergün onun evinde kalıyorum diye başıma kakıyor. Böyle iğrenç bir kadın düşün.
Soran+1 yılYa ben işte hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Ama olmuyor. İşlere giriyorum çalışıyorum ama genelde kötü yerler ondan çıkıyorum başka iş arıyorum. Onun dışında işte bana sarkan erkekler oluyor tanışıyorum ama düzgün evlenecek tip değiller. Öyle yani.
Soran+1 yılErkeklerin tek derdi seks veya para genelde kullanmaya çalışıyorlar. Ciddi düzgün evlenecek erkek yok. Hepsiyle birkaç haftada max bitiyor. İşyerleri de özel kötü yani. Az para verip mobbing yapıyorlar. Ama idare ediyoruz işte.
Soran+1 yılYok ben iyi yaklaşan birini anlarım sonuçta erkek seks ya da ilişki düşmanı değilim ama evlenmeyi düşünmüyorum yani şöyle düzgün biri çıkarsa olur sma şuana kadar karşıma çıkanlar hep benden düşük ve beni kullanmak benim üzerimden yükselmek isteyen tiplerdi benle evlenip ondan reddettim. Kendime denk ya da yukarda olması lazım o zaman evlenirim.
Soran+1 yılVeriyorum zaten. Zarar vermeye başlayınca bitiriyorum. Çoğu erkek başta iyi ama sonra hep yalan bencil kötü cimri adi çıkıyor. Yani benim karşıma çıkanlar öyle.
çok geçmiş olsun. bence en iyi intikam onun en zayıf noktası olan sapıklığı ile vurmak. mesela onu istediğini falan söylesen şurada görüşelim desen sonra da sosyal medyada rezil etsen?
030 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç.
Soran+1 yılYani evet en zayıf noktasından vurmak en mantıklı şey ama kendimle değil. Başkası ile daha mantıklı ama sonuçta bir yandan da babam. Hani dışarıya bilmeyenlere karşı bir koruma sağlıyor adı. İnsanlar bilmiyor sonuçta özeli. Başıma bir şey gelse etse yine uzaktan annem üzerinden yine o işimi hallediyor mesela sağlık para ya da işte biri rahatsız tehdit edince koruma ilgilenme olarak.
Soran+1 yılBaşka biri de demişti reşit olmayan birine yaptır hapse girer diye ama hapse girmesi benim işime gelmez ki.
Soran+1 yılSorun babam olması. Yani ondan para alıyorum ya da kullanıyorum yabancı ve çıkarım olmayan biri olsa yapardım.
Soran+1 yılAdam gelmiş 70 yaşına bi de ama hala sapık iğrenç midem bulanıyor. Ne zaman görsem geriliyorum ya da yanımda da hep başka kadınlara yavşıyor. Tek muhabbeti bel altı.
Soran+1 yılEvet ama sonra hapse girse ne olacak. Şimdi mesela bana para yolluyor o zaman çalışamaz para yollayamaz.
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten.
Soran+1 yılBen yıllardır çalışıyorum ama yine de ekonomi malum yani yetmiyor annem de çok cimri bir kadın asla para vermiyor.
Soran+1 yılEvet o dövdürme olayı da hep aklımda ama annem adama deli gibi bağımlı. Baksan 10 yıldır aynı evde bile yaşamıyorlar ama hep adamı koruyor. Adam bana sapıklık yapıp evden kovarken bile annem o adamı tutuyordu düşün. Bana kızıyor sus beni rezil ediyorsun diye beni suçluyor be adamın sapıklıklarına destek oluyor. Teyzemi bile taciz etti adam poposunu elledi.
Soran+1 yılEvet geçmişe yönelik dava açabilirim ama kanıt yok. Adam zaten çok sapık eminim birçok çalıştığı yerdeki kadın da dava açmıştır.
Soran+1 yılAma işte ben tek ve yalnızım. Annem de hep benle kavga edip korkutuyor adamı koruyor. Net fiziksel de bir şey yok hep sözel ya adamın yaptıkları. Tecavüz yok yani.
Soran+1 yılAdam mesela beni dikizlerdi izlerdi telefonunda fotoğraflarımı tutardı yanımda sapık konuşurdu. Şimdi bunlar için kanıt istiyorlar ama bir yandan da kadının beyanı esas yani.
Soran+1 yılAdamın adı doktor olduğu için hani güçlü bi de.
Soran+1 yılAma o zaman işte annem bana tavır alır düşman olur
Soran+1 yılAmmem babama hastalık derecesinde tapıyor çünkü
Soran+1 yılBenim de annem dışında kimsem yok yani ondan annemle aram bozulunca yek ve tehlikede kalıyorum
Soran+1 yılÇok sapık zaten herkes biliyor sapıklığını
Soran+1 yılAma dövecek adam nereden bulucam ki
Soran+1 yılEvet bak şu an anlayamaz mesela. Ama işte nereden bulucam. Zaten onun çok dğşmanı var. Ondan benim olduğumu anlayamaz asla. Ama nerden bulunur ki dövecek adam. Bi de ölür filan şimdi yaşlı ya.
Soran+1 yılİşte yok. Benim çevrem çok saf temiz böyle işlere kimse girmez de bilmez de yoksa beni çok taciz edem oldu nen onları da dövğdrmek istedim ama adam bulamadım.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılKnk yarisindan sonrasini okuyamadim Allah boyle orrrrrrrrrrrspu cocuklarina niye evlat verir ki oc da degil kan1bozuk insan musfeddesi insan kendi sknden inene bunu yapar mi mk adisi annende tam serfsizmis tencere kapak bulmuslar bir birini
418 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. İğrenç bir adam. Kendi öz kardeşine ya da teyzeme bile sarkıyor. Oğlunun karısına bile sapıklık yapıyor. Adamda asla sınır yok. Gördüğü tüm kadınlara yavşıyor.
Soran+1 yılAnnem aynen öyle iğrenç şerefsiz bir kadın ben de hiç sevmem ve saygı duymam zaten.
Soran+1 yılZaten ikisi de gram hal etmiyor anne baba olmayo alakaları yok. İkisi de bencil ilgisiz çok kötüler. Hiç ilgilenmezler korumazlar sevmezler beni. Annemin tek anneliği yemek yapması. Hasta olsam bakmaz. Akrabalar da vicdansız. Hiç umursamazlar ben küçükken arar ağlar yardım isterdim hep tersler reddeder tek bırakırlardı. Git evlen iş bul arkadaş bul derlerdi. Bizim hayatımız yoğun derlerdi.
Soran+1 yılBenim babam denen şerefsiz ben senin doğmanı istemedim ki zevk için yaptım filan dedi. Annenle sadece vücudu için evlendim dedi. Düşün ne kadar iğrenç olduğunu.
- +1 yıl
Ohaaaaaa oglunun karisi
- +1 yıl
Kizim boş ver Allaha bin sukur enein sagligin kafan yerinde. Psikolojin elbet hasar aldida yine saglam cikmissin cok sukur kendi evine cikma sansin olursa acil cik kurtul bu dol israflarindqn
- +1 yıl
Senin*
Soran+1 yılYa ama şöyle fiziksel edemedi tabii karısını. Sözel ediyordu sapık sapık konuşuyordu abim zaten yurtdışında yaşıyor evlerine de alıp çağırmıyorlar adamı zaten. Abim de uyarıp şey yaptığı için adam bir şey yapamıyor.
Soran+1 yılBi de adam ben regli oluyorum diye bana kızar bağırır aşağılar düşün kendi yanımda yatıp kalktığı kadınları anlatırken.
- +1 yıl
Ee tabi o erkek gucu yetmez mk abin. Sende abinin yanina git
- +1 yıl
Ya su sapik ocu sisleselerde kurtulsun kim vurduya gitse keske
Soran+1 yılAbim iğrenç biri ya hiç abi gibi değil ki. Hiç sevmez beni ilgilenmez çok bencil kıskanç ve cimridir. Yıllardır hiç ilgilenmiyor benle. En son üniversitede ilgilenirdi onda da sadece evgilin var mı derslerin nasıl derdi. O zaman yanına gittiğimde hiç ilgilenmezdi. Sadece oda yatak verirdi. Hiç sevmez beni sonra ben Avrupada yaşarken hiç görüşmedi benimle hep yoğunum dedi bahane buldu. Hiç aramazdı. Ben iş arıyordum yalnızdım işte hiç destek olmadı sonra ben de küstüm o da sildi zaten.
- +1 yıl
Knk sizin aile hepten pertte sen simdi trde mi yasiyon yurtdisinda mi anlamadim
Soran+1 yılşu an tr deyim. Aynen aile yok.
- +1 yıl
Dogma buyume nerelisin
Soran+1 yılAnkara niye ki
- +1 yıl
Yurtdisinda dogdun buyudun sonradan tr ye gittin sandim oyuzden sordum
Soran+1 yılYok yurtdışında okudum bir dönem sadece.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babamda vücudumu dikizleyip duruyor. neler yaşamışsın kızım sen?
10 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım