Sapık babamdan nasıl intikam alırım?

Benim babam sapık. Annemi de sadece cinsellik için tavlamış düğünsüz evlenmiş annemin ailesi hiç istememiş sırf doktor diye evlenmişler. Ergenliğe kadar beni hep döven bağıran sevmeyen biriydi. Hiç çocuk istememiş zaten annem bağlamak için yapmış. Hiç eve gelmezmiş kocalık babalık yapmazmış sadece para verirmiş. Ben hep mutsuz olup ağladığımda beni susturur dışarı atarlardı. Komşuya şuraya buraya. Hep dışarda büyüdüm hiç anne baba yuva ortamım olmadı. Ben ergenliğe gelince adam bana da sapık davranmaya başladı hep mememe popoma bakar cinsel ilişki sohbetleri yapardı. Sapık sapık bakardı rahatsız olur gerilirdim. Zaten çok vakit geçirmedim onla ama az görsem bile hep sapık bakar sohbetler yapardı ben de korkup kaçardım anneme dediğimde de hiç tepki vermez ya da birkaç kez sertçe adamı uyarırdı adam da inkar edip kavga ederdi. Benim duş lifim diş fırçam havlumu kullanırdı. Banyoma kapıyı çalmadan girerdi. Halamla ilişki yaşadığını anlatır. Senin ilk sevgilin aşkın benim gibi sapık cümleler kurardı. Hiç babalık yapmadı Baha sevip sarılıp öpmedi güzel vakit geçirmedi. Lise üniversitede yan odada p*rno izler çıplak kadın fotoğrafları gösterir koyar telefonunda elime p*rno videosu filan verirdi hep psikolojimi bozdu sonra da beni hep kadın doğum kliniklerine götürürdü kürtaj yapılan yerlere. Herkes bunları görür ama kimse işine gelmediği için beni korumazdı. Ben hep kavga ettim polise gittim ettim ama beni susturdular para vermeyiz diye korkuttular. İş bulup çalışsam ayrı yaşasam bile zorluk çektim. En son yine iç çamaşırlarımı karıştırıp sapık not bıraktı polise gittim uzaklaştırma çıkardım bi daha rahatsız etmedi hiç ama sitem etti annem de beni rezil ediyorsun diye bana tepki verdi. Annemi de hiç sevmiyorum. Bu süreçte dost diye güvendiğim kadın bana kazık attı yalnızlığımı kullanıp benden yararlanmaya çalışıp korkuttu. İnsanlar cidden çok kötü ya. İyi olanlar da var ama şu an çevremde yok.
Sapık babamdan nasıl intikam alırım?