İlişki esnasında söyledi.. böyle bir şey olamaz da… arkadaşlarından biriyle birlikte olmak istersem, onunla olurdum dedi… bende hiç bozmadım devam ettim. Ama biraz soğudum gibi kocamın bu tarz konuları konuşması bile yanlış… sonra sadece konuşmak bile iyi geldi falan dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki esnasında böyle bir laf sarf etmesi kadına hakarettir. Sanki sen ondan güzel değil misin ya da onun kadar yeterli değilmişsin gibi bir durum çıkıyor ortaya
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle soğudum gibi gram zevk almadım..
- +1 yıl
Aynı lafı sen kullanırsan kendisi ne düşünür acaba. Bu tam ilişkinin en güzel dakikalarında böyle bir laf sarf etmesi tabii ki senin zevk almanı engeller soğuman normal
Soran+1 yılSonrada konuşması güzeldi falan dedi… bende evet dedim ama bilmiyorum böyle bir insanla devam etmek istemiyorum sanırım…
- +1 yıl
Yani bu kadar dikkat etmiş olması detaylıca incelenmiş olması onu ne kadar istediğini gösterir. Yani araya bir soğukluk girdikten sonra devam etmek zor olur bir laf yap sen de ona aynısını ben desem nasıl tepki verirsin diye
Soran+1 yılOlmaz diyor erkek farklı bir şey … kadın olabilir erkek olamaz diyor hastalık gibi
Soran+1 yılBuradan yazabilirsin
- +1 yıl
Neyse artık ben buradan soyleyebilecegimi söyledim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok doğru olmamış Ancak şu soracağım Öncelikle bu kişi sevgiliniz değil mi Sadece cinsel ihtiyaçlarınızı karşıladığınız bir kişi karşılıklı olarak öyle mi
010 Yorumla
Soran+1 yılKocam
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya sen öyle bir soru sormuşsun ki hiç Kocanız olduğu anlaşılmıyor yani Kocanız durup dururken bu cümleyi mi kurdu
Soran+1 yılİlişki esnasında söyledi.. ondan önce de aramıza bir kadın alalım falan diyordu
Cevap sahibi+1 yılBir şey söyleyeyim mi Bak senin kocan aklında bir şeyler var şu an Nabız yokluyor seni duruma alıştırma niyetinde yani ölçüyor Şu an seni sen kabul edersen bir şekilde ortaya bir fikirler koyacak Ama şu an senden cesaret edemiyor Şu an seni deniyor
Soran+1 yılDoğru dedin. Alıştırmaya çalışıyor beni.. öncesinde de aramıza yabancı bir kadın alalım muhabbeti olmuştu.. bende bir şey demedim.. bana bunlar aş diyor sanki kolay şeyler miş gibiii
Cevap sahibi+1 yılTamam da şunu soracağım Senin bu duruma bakış açın de Yani diyelim ki zamanla sana aş dedi aşabilecek misin yani sizin evliliğiniz daha çok evlilikten ziyade öyle karşılıklı menfaat üzerine kurulu gibi duruyor yani bir kadın Buna tepki göstermiyorsa farklı şeyleri var demektir ortadan
Soran+1 yılYok abicim ne menfaati sadece artık eskisi gibi olamıyorum ona karşı.. ben tepkimi vermiştim, ama sürekli devam ettiği için uzaklaştırdı beni kendinen
Soran+1 yılO yüzden tepki vermiyorum… soğudum anladın mı ayrılmayı düşünüyorum kafamda o var hep
Soran+1 yılBeni fiziksel olarak aldatmamış olabilir ama bu da aldatmadır bana göre… ve arkadaşlarımdan birini bu şekilde söylemesi iğrenç yani
Cevap sahibi+1 yılSizin Bence evlilikte sadece mesele aldatmak değil ya da adam böyle bir ilişki ortaya sunması da değil gerçek bir karı koca ilişkisinde böyle bir cümle kurulmaz böyle bir düşüncenin hayali bile kurulmaz demek ki size kopuk bazı şeyleri var yani sizin evlilik birazcık normal evliliğin dışına çıkmış durumda profil açsam bana yazar mısınız siz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
Böyle bir ilişki türü ne kadın ne erkek için kabul edilemez bence her şeyden önce bana bunu söylemişse demek ki benim dışındaki karşı cinsleri de süzmüş süzgeçten geçirmiş demek ki beni yetersiz görmüş ki böyle bir isteği doğmuş diye düşünürüm ben?
124 Yorumla
Soran+1 yılBakıyor zaten yanımda da milletin popon bakıyor vs kaç defa uyadım.. benlik şeyler değil ben konuşamam düşünemem dünden beri ruh gibiyim
Soran+1 yılEvet maalesef ki öyle.. kendi bilir bende istemiyorum eskisi gibi… ayrılmayı düşünüyorum. Bu tarz konu için ayrılmak doğru mu bilmiyorum
Soran+1 yılAdam doyumsuz ise ne yapabilirim ki.. evli çiftler zamanla kardeş gibi oluyor diyor.. biraz hareketlendirmek iyi geliyor diyor.. kendimi biliyorum böyle bir şeyi kabul edip yaparsam eskisi gibi olamam hatta duygusuz biri bile olabilirim..
Soran+1 yılElimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım
Soran+1 yılTamam almayalım o zaman konuşuyor sadece konuşmada mı kalsın. O da rahatsız ediyor beni
Soran+1 yılSöylüyorum bana bunları aşmam gerektiğini ilişkimizi canlı tutmamız gerektiğini söylüyor… ağzı o kadar laf yapıyor ki adamı pişman ediyor söylediğine
Soran+1 yılBu konuları çok önceden de açmıştı ve ben istemediğimi söyledim.. ama yine tekrar söylüyor
Soran+1 yılAceba diyorum istediğini yaptıktan sonra. Ayrılsam o zamana kadar düzenimi kurmaya mı çalışsam diyorum kendi kendime… bir çocuğum var ve küçük daha
Soran+1 yılDoğru çocuk olmadığı zaman kolay karar vermek olunca da zor oluyor… bana vermez çocuğu kendisinin maddi durumu iyi evlenince kötüydü şu an baya düzeltildi… konuşmayı deneyeceğim tekrar
Soran+1 yılAynen öyle konuşması bile rahatsız ediyor beni… sevdiğim bir arkadaşımdı kızla bir daha görüşemem yüzüne bakamam… bizim eve gelse bu sefer kocamdan rahatsız olurum. Yan gözle bakıyor diyor samimiyetine inanmıyorum artık.. ve bizim aramızda 18 yaş farkı var ben daha 25 yaşındayım
Soran+1 yılEvet o yüzden soğudum kendisiyle olmak istemediğimi söyleyeceğim… neden düşünce olarak aynı fikirde olmadığım biriyle devam edeyim ki.. bende yoluma bakarım daha gencim çalışır kendime bir kariyer yaparım… beni çok fazla manipüle ediyor her konuda artık bu toksik ilişkiyi daha fazla sürdüremeyebilirim
Soran+1 yılSadece kendi zevkine odaklanmış bir insan… bu söylediğim de iğrenç ama şöyle de diyebilirdi sende o zaman bir erkekle birlikte ol… ikisi de iğrenç şeyler ama burada sadece kendi odak noktası kendisi olduğu için sadece kadınlardan bahsediyor
Soran+1 yılEvet akşam konuşacağım.. aynı şeyleri tekrar söylerse olmayacağını uygun bir dille belirtirim. Sohbet için teşekkür ederim iyi geldi gerçekten
Soran+1 yılNasip. Hakkımızda hayırlısı olsun herkesin bir hayatı var sonuçta
Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı. Seninle yaşarken birlikteliği başkası ile yaşarım demek aşırı yanlış sonuçta seninle evli ve başkasını bile düşünmemeli bana göre insanın hayatının içinde 1 kişi olmalı yani 2. Kişiye o kişi yer veriyorsa aklında bile o iş ileride sorunlar doğurur
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bu sefer ondan uzaklaşmamı sağlıyor. Soğudum konuşmak dahi istemiyorum.. komik olan da sadece kadınlardan bahaedebiliyoruz. Erkeklerden bahsetmiyoruz… çünkü beyfendinin zevkleri tek önemli olan
+1 yılAynısını ona da yapmak lazım ya. Benim midem almaz öyle şeyleri biraz yani, harbiden iğrenç. Hele ki bunu yapan evli bir eş ise daha da berbat bence
113 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle konuşması bile güzeldi diyor.. itiraz edince bu konuları aş diyor bana… evlilik zamanla kardeşe dönüyor canlı tutmak lazım diyor
- +1 yıl
Kardeşe neden dönsün? Canlı tutmak heyecanlandırmak insanların kendi elinde. Ki benim partnerim olsa ne olursa olsun onu arzular onunla yaşarım öyle saçma sapan hayaller kurmak mantıklı değil. Yok oldu olacak kardeşini de hayal etsin
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Değişik fantezileri var anladığım kadarıyla bende kaldıramıyorum böyle şeyleri
- +1 yıl
Ne zamandır böyle ki, hakikaten çok çirkin ya. Cinsellik ve seks iki kişi arasında olmalıdır ya bence
Soran+1 yılÖnceden de aramıza birini almaktan bahsediyordu… istemediğimi söyledim dün de arkadaşımı söyledi laf olsun diye… kızla öyle bir şey olması mümkün değil zaten. Beni bir şeylere alıştırmaya çalışıyor
- +1 yıl
Yarın öbür gün getirirse birini şaşırma yani. Zemin atmaya çalışıyor ve hiç mantıklı değil cidden
- +1 yıl
Hayatındaki kadını bu kadar ezmeye ve düşürmeye hakkı yok ya bence
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Hayatında hayırlısı olsun umarım... Seni mutlu edemiyor ise artık karar ver ona göre
Soran+1 yılAmin inşallah kendine yoğunlaşmış artık gözü dışarı kayan bir adam.. beni manipüle ediyor… her evli çift böyle şeyler mi yapıyolar Allah aşkına bana yapıyolar diyor.. yapamayan da karısını gizli aldatıyor diyor
- +1 yıl
Niye anası babası öyle mi yapıyormuş. Bilmiyorum ben hiç evlenmedim de. Karakter meselesi bu ya. Öyle şey mi olur.
Soran+1 yılOlmaz tabi bana ters böyle şeyler ben insanların yüzüne bakamam
- +1 yıl
Harbiden zor
Ne iğrenç iğrenç fetişler fanteziler bunlar kafayı yemis bu erkek milleti
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle soğudum gibi bu sabah konuşmak bile istemedim
Seninleyken arkadaşını hayal ediyor, yani beden sende beyin başka yerde , söylemeside ayrı olay zaten, öyle bir durumla karsilassam, tekmeyi koyar siee derim atarim yataktan
00 Yorumla
+1 yılFikir neyse zikir odur , demekki aklının köşesinde varmış. Dışa vurmuş , mevzu nasıl oraya geldi önemli olan o
014 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde aramıza birini alalım diyordu
- +1 yıl
Wow fantezi seviyor beyefendi. Ufaktan yol yapıyor ve seni alıştırıyor. Sen hazırmısın bu konuya
Soran+1 yılHayır benlik şeyler değil
- +1 yıl
O zaman bunun evliliğiniz için sorun oluşturacağını ve zarar vereceğini söylemen gerekiyor.
Soran+1 yılSöylüyorum ama fiziksel olarak değil konuşalım diyor bu seferde ne bileyim… her evli çift böyle mi yapıyor anlamadım ki… sensiz bir şey yapmam diyor senle yaparım diyor
Soran+1 yılYani kısaca haberim olmadan aldatmak yerine gözümün önünde başka bir kadınla birlikte olmayı teklif ediyor
- +1 yıl
Çokta güvenme derim ben. Hedef saptırıyor bence.
- +1 yıl
Aynı şeyi sen ona söylesen sana boşanma sebebi derdi. Aptal olma
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz diyor… ama kadın olur diyor kendisine odaklanmış bir ruh hastası….
- +1 yıl
Hah işte sende aynısını yapacaksın. Sende kesin ve net şekilde bir daha bu konulara girerse sonu kötü olacağını belirteceksin
- +1 yıl
Senin ona olan saygısınıda kaybediyor bu şekilde haberi yok
Soran+1 yılAynen öyle benim için ilişkide önemli olan saygıdır iki taraf içinde.. saygı duymuyorum, yüzüne dahi bakmak istemiyorum.. sürekli aklımda arkadaşlarımı hayal ettiği
Soran+1 yılVe bir kaç gün önce telefonundan googleden bir şey bakıcaktım… aramızda böyle sorunlar yok baktım sonra geçmişe bakmak istedim normalde huyum değildir eskort sitelerine bakmış
- +1 yıl
Rica etsem eklermisin kendi hayatımdan bir olayı yazıcam burada okunsun istemiyorum.
Kocanızsa agzinizi aramistir. Belki olur diye. Yok sevgiliniz falansa arkadaslarinizda gozu olabilir :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelliki en başından onunla bunun hayalini kuruyordur. önüne böyle bir fırsat gelse değerlendirir
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylediğine göre kuruyor demekki… aynen doğru valla yapabilir hiç güven vermiyor
- +1 yıl
dikkatli ol.
Adam arkadaşını istiyor fantezisi buymuş ama iğrenç
08 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç tabi.. kızda evli.. gerçekte olamaz zaten de konuşması hoşuna gidiyor herhalde anlamadım.. ama bende rahatsız oldum
Soran+1 yılYa hayır öyle bir şeyi kabul etmez.. sadece arkadaşlarından onunla birlikte olmak isterdim dedi
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılSöylesene ya bir konu da fikirlere ihtiyacım var
+1 yılAslında 3 lü yapalım demenin başlangıç noktasıdır bu , nabzını yoklamış
013 Yorumla
Soran+1 yılAbi soğudum ya valla şu an hiç bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Gayet normal , aynısının tersini düşün senin söylediğini, bunu ona söyle bir daha tenezzül edemesin
- +1 yıl
Muhtemelen fazla p.. no video izliyor ve hayal ediyor
Soran+1 yılİğrenç soğuttu kendini
- +1 yıl
Sevgilin mi? Yoksa eş/nişanlın falan mı?
Soran+1 yılKocam
- +1 yıl
Bence bunu onunla otur adam akıllı konuş, kendi kendine konuşma
Soran+1 yılBu tarz şeyleri aş diyor bana ne diyim… ilişkiyi dinamik hareketli tutmak lazım diyor….
- +1 yıl
Bence sen evliliğini bi gözden geçir , böyle rahat insan, bilemedim. Böyle şeyleri aş ne demek ya !
Sen de ona peki swinger yapalım de bakalım ne tepki verecek, eğer olumlu ılıman yaklaşırsa bence evliliği bile bitirebilirsin
Soran+1 yılOlumlu yaklaşmıyor.. erkek olmaz kadın gibi değil diyor.. konuyu açmıyor bile ama kendisi kadınla olmayı istiyor yalandan beni de araya atıyor
- +1 yıl
Senin kocan sapık, %1.000.000 da aldatıyordur
Soran+1 yılAldatmıyor ondan eminim.. canı milleti çektiği için de yapmak istiyor işte aldatamadığı için bunu teklif ediyor
- +1 yıl
Sen öyle sanmaya devam et
Aklından geçenleri hayal ettiklerini dökmüş piyasaya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılYavaştan konuyu açmaya çalışıyor bence grup ister yakında
00 Yorumla
+1 yılHerif fena niyeti bozmuş sende ona de kuzeninle yatmak isterdim
00 YorumlaCinsellik konusunda 463 cevap paylaştı. Sanki yapmayan ya da hayalini kurmayan yokta 😁😂
00 Yorumla
+1 yılBu tarz fantezileri var demek ki. Geçmiş olsun
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. sende bende başkası ile seks yapmak istiyorum de kalın büyük bir penis istiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de onun arkadaşlarından birinin adını söyleyip o da olsa fena olmaz demedin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılYok demedim.. diyemem ben iğrenç çünkü hepsini kardeş abi olarak görüyorum
Cevap sahibi+1 yılYok kendisine empati yeteneği kazandırmak amaçlı bir yazıydı.
Ama bahsetmesini geçtim şu bile saçma. Düşünsene karının içindesin gidip gelirken baska bir kadından bahsediyorsun yani sanki o an onu dusunup girp cikiyor gibi. Tuhaf neyse. Hassas ve ince konular
Soran+1 yılSen bi erkek olarak ne düşünüyorsun amacı nedir bunun
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuz birisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim soyledi kizdim biraz ama soylediginde tahrik oldum baya
03 Yorumla- +1 yıl
Bayağı cuckoldsun
Soran+1 yılAranızda böyle şeyleri mi konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılseks esnasinda oluyor bazen
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki yarıda keser ayrılırım o dakika istediği kimse onunla olabilir o dakikadan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir cuckold sever olarak hosuma gidebilir 😈🙈
00 Yorumla
+1 yılBöylelerini bulmak için çok mu uğraşıyonuz?
22 Yorumla
Soran+1 yılUğraşmıyoruz onlar bizi buluyo
- +1 yıl
Sen de ayrıl o zaman.
Yazık olmuş sana bir sapık denk gelmiş fanteziye bak
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılolabiliyor böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılölmek istediğini düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimin arkadasima vermesini isterdim karsimda
00 YorumlaOluyodur zaten emin ol
00 Yorumla
+1 yılAldatmasın dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaz ondan eminim.. ama herşeyi benimle konuşabileceğini düşünüyor.. tamam konuşalım da bu nedir
- +1 yıl
Kıskandığını belli mi etsen
+1 yılYok artık ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılısterlet
00 Yorumla vay anasını ya :O
00 Yorumla
+1 yılS. tir git
00 YorumlaOnun kalıbını 😀😀
00 Yorumla
+1 yılOnun niyeti bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onun bir arkadaşıni söyle
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO duyguyu hissettir
Cevap sahibi+1 yılTatmin olmuyor maalesef evdeki bulgurdan olabilir