Vicdan azabından nasıl kurtulurum?

bundan 3 yıl önce yılbaşında arkadaşımın evindeydik herkes içti ve biriyle bir takım şeyler yaşadım ama inanın kendimde değildim farkındaydım ama kendimi kontrol edemiyordum ve orda biriyle birlikte olmuş bulundum unuda sabah yataktaki kneden anladım kimseye birşey söylemeden sadece evin sahibi olan arkadaşıma adet oldum diyip çıktım ve 2 yıldır düzenli bir ilşkim var ve çok tutucu bunu ona anlatamazdım ve asla daha önce bişeyler yaşamış biriyle evlenmem dedğinden anlatamadım ama içim içimi yiyor birde şu anki ilşkim olan adam daha önce bir çok kızla birlikte olmuş ama ben ciddi düşündüğüm kızla evlenmeyi beklerim diyor 2yıldırda birlikte olmadık ne yapabilirim gidip söylesem inanır mı bırakır mı kızlar siz olsanı napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sağolun sizinde yorumlarınızı dikkate alarak itiraf edeceğim bakalım ne olacak biteceğini biliyorum ama sanırım vicdan azabından daha iyidir sizede sonucu bildiririm.
Güncellemeler
+1 yıl
bugün söyledim ağlaya ağlaya anlattım ve sonuç ne mi oldu terk edildim keşke söylemeseydim dedim 1 2 saat zırladım sonra bir mesaj attım senin adına üzgünüm ama o kadar kızın ahını aldıktan sonrabenden iyisini bulabilirsen gel karşıma çık onla birlikte ben en azından vicdanımı rahatlattım seni kandırmadım dilerim bundan sonrada karşına benim gibi dürüstleri çıkar ki hiç sanmıyorum.sakın pişman olup dönme senin gibisiyle işim olmaz artık yazdım:(
Vicdan azabından nasıl kurtulurum?