3 kardeşiz 1 abim bir de erkek kardeşim var. Bu hareketi küçüğünün yapması gerekirken 27 yaşında abim yapıyor ne zaman regl olsam nasıl anlıyorsa onu da anlamıyorum fark ediyor bana sürekli takılıyor bak sana çikolata aldım ooo yüzümzdede sivilceler çıkmaya başlamış bu ara ya da sinirlensem ah seni bu dönemde napmalı cadı diyor büyüdün mü sen diyor beni sürekli utandırıyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Abimle bunu nasıl konuşabilirim ve bunu yapmasındaki amaç nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu yapan 27 yaşında ve karşısındaki kızkardeşi ise çok gereksiz ve sulu bir hareket olarak görüyorum; kız arkadaşı varmı bunun ? Böyle bi davranışı bu yaşlarda bir erkeğin helede kız kardeşine yapmasını dozajını veremesemde sapkınlık ve abazanlık olarak görüyorum, aklı başında adam bu durumu anlasa bile kız kardeşine çaktırmaz hatta bu dönemlerde çekinip utanmaması için daha da dikkat eder... Kısaca ve uygun bir dille; abi ben bu tür konuşmaları sevmiyorum ve hoşlanmıyorum lütfen bir daha tekrar etmesin diyebilirsiniz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
biraz garipmiş galiba .sivilcelerle masturbasyon yaptığını söylüyor galiba.çikolatayla da regl olduğunu bildiğini.galiba seninle yakın olmaya çalışıyor .ilgili ağbi yani.ama fazla ilgili.
09 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyonla alakalı bana birşey demedi sadece erkek kardeşim yaptığında birazda ufak olduğu için oğün hepimiz naladık arda ona takılır bana bu konuyla ilgili birşey demedi dikkatli okuamdınız heralde
- +1 yıl
ergenlikte sivilceler genelde masturbasyonla ilgilidir.erkeklerde her yaptığında sivilcesi çıkar ama kızlarda bilmiyorum büyük ihtimal kızlarda da öyledir.bağlantıyı bu sebeple kurdum.sana yakın olma istediği belli. o kadar utanmana gerek yok.her kadın regl oluyor sonuçta.bu utanılacak bişey değil
Soran+1 yılutanmıycam napalım ama her kız ilk olduğu zaman utanır biraz abim babamız olmaya çalıştığı için bize yakın olmaay çalışıyor aaaa ... buğün regl olmuş hahaha demiyor karnınmı ağrıyor hmmm analdım ama geçicek bücür bu snn sağlıklı olduğunu gösteriyor felan diyor ama utanıyor insan bende artık bizim ergene takılıcam bende ona laf atıcam acaba bu onu olumsuz yönde etkielrmi ne zaman yapsa anlıyoruz çünkü çok belli ediyor size takıldıkalrında utanır mıydınız ?
Soran+1 yılbence sen mevzuyu bulandırmaay niyetin var ben saan akrdeşime takılıymmı dedim sen ne diyosun avrmı başında geçen böyle bir olay yada tavsiye etmez misin mesela insan o zaman utanıyormu çok
- +1 yıl
senden duyarsa utanır tabii.bu konuda söylenebilecek o kadar az şey var ki.ağbini de incitmeden yapabileğin fazla birşey yok açıkça.yinede konusu açıldığında kızsal meselelere girmesek dersen belki biraz farkeder.belki sana yakın davranmaya çalışoıyor ama utandırarak da psikolojini bozuyor.senin kardeşine masturbasyondan bahsetmen de fazla yakışmaz aslında .
Soran+1 yılya dediğim gibi bana bücür iyi misn diyo çünkü bnm akrnım çok ağrırı anladığını farkediorum bu sefer utanıyorum ama çokta üzülmiycem artık nasıl anlaamsın yani evin tek olanı bnm sonuçta akrdeş meseelsindede abim ve amcam bazen utandırıyoalr onu ben kardeşime bişey demeyin diyorum ama o ahline gülmem geliyor kızarıyo bozarıyo felan normalde çok yaramazdır :D ama bundan utanıyor sen en çok kimlerden utanırdın ergenliğinde kimler sana takılırdı bu konuda
- +1 yıl
ergenlikte takılan fazla olmadı aslında yani aile içinde kimse olmadı.senin yanında bu konuda takılmaları da hoş bişey değil gerçekte.yinede gülme.herkesin cinselliği var sonuçta ama bunu yüz kişiye anlatmanın bir gereği de yok anlamı da.bazı şeyler sonuçta kişiye özel.herkes bilir ama uluorta konuşulmaz.sen de artık büyüyorsun ve fazla ileri gitmeden biraz sert ol ve yoluna girmesini sağla.her seferinde senin adet görmeni mi konuşacaklar yada ağbinin masturbasyon yapmasını.daha ilerisi de ilerd
- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılabin sana takılıyor bunu dert edecek ne var yoksa yine adetli misin :)
011 Yorumla
Soran+1 yılutandırmak içinmi yapıyor acaba ?
- +1 yıl
takılıyo küçük kardeşisin sonuçta gözünde hep yanaklarını sıktığı kardeşisin büyüdüğünü görünce hoşuna gidiyor böle takılmak hoş oluyooo yaaa :)
Soran+1 yılgaliba sende biraz takılıyosun :D ne dersin ?
- +1 yıl
evet ya hoşuma gidiyoo benim pamuğum genç kız olmuş nasıl takılmayayım :)
Soran+1 yılsen akç ayşındasın pamuk kaç yaşında ? sizn aranızda kaç yaş var ? bu arada pamuk lafınıda sevdim
- +1 yıl
ben 28 yaşındayım o 19 gibi
Soran+1 yılsizde bizim gibisiniz aşağı yuakrı sizin pamukta utanıyor mu sana bişey diyor mu?
- +1 yıl
böyle kaşlarını çatıyor hiç beni duymamış gibi yapıyor hiç sorma :) kızdırıyom ama ara sıra hediye alıyom çok hoşuna gidiyor ama artık cipsle kandıramıyom :)
Soran+1 yılyani biz o anda utanınca size komik geliyor öylemi :D
- +1 yıl
evet geliyooo ne yapalım
Soran+1 yılasıl siz cadısınız yaaa :D biz sizi hiçbir zaamn sıkıştırıyomuyuz cadı abiler :D
+1 yılBence abin seninle yakın olmak istiyor aranızda gizli saklı yada herhangi bir utangaçlık olmasını istemiyor ayrıca regl zaten çok normal birşey sizinle takılarakta bunun normal birşey oldugunu gösteriyor zaten bunun normal birşey oldugunu düşünmeseydi sizinle takılmazdı bence utanmak yerine böyle abiniz oldugu için sevinmelisiniz bazı erkekler regl konusu geçtiginde kızıyor anormal birşeymiş gibi tavır sergiliyor sence böyle olsaydı daha mı iyi olurdu?
02 Yorumla
Soran+1 yılöylemi diyorsunuz beyefendi
Çöp kutusundaki pedlerden anlıyordur belki de. Ya da regl dönemin sancılı geçiyorsa, karın ağrısından şikayet etmeye başladığında seziyordur. Bence amacı seninle konuşacağı bir konu bulmak olabilir. Babanızın olmadığını söylemişsin, kendini ona yakın hissetmeni, ona her şeyi söyleyebileceğini düşünmeni istiyordur.
00 Yorumla
+1 yılabin gerçekten daha büyümemiş:)sende onu mastürbasyon yaparken bas bi kez.eminim bi daha senle hiç bi konuda dalga geçemez:D
011 Yorumla
Soran+1 yılhehehe güzel bir fikir ama çok utanır yinede kıyamam ona abin avrmı bilmiyorum ama sana böyle dese abin napardın ?
- +1 yıl
abim yok.erkek kardeşim var.kendisi şuan ergenliğin zirvesinde olduğu için böyle şeylerin bahsi çok geçiyo.ama ben 23 yaşındayım:)yani 6-7 yıl önce biz de utanırdık böyle şeylerden.marketten ped almak bile işkence olurdu.yaş ilerledikçe kaşın gözün kadar doğal bişey olduğunu anlıyosun.hatta bugün asistana söyleyip okuldan izin almamı sağlayan eşi bulunmaz bi durum:)sen bu konudan bahsetmekten çekinmedikçe o da bu konuyla dalga geçmeyi gereksiz bulacaktır.
Soran+1 yılbelkide çünkü babmızda olamdığı için bize yakın olmaya çalıuşıyor buda aetkilidr heralde demi ?
- +1 yıl
evet yakın olmak istemesi bunda başlıca etken.sana bu konularda takılıyo ki başka özel sorunların oldugunda ona daha rahat anlatabilesin
Soran+1 yılsevgilimi felan anlatırımda ne biliyim bundan biraz çekiniyorum işte :D bnmde 14 yaşında erkek akrdeşim var ondada bazı şeyler oluyor abim onunla hep ilgileniyor kendisini babamzı ilan etti diyebilirim sen küçk kardeşinle hiç konuşuyor musun bende ablayım gerçi aramızdda 2 yaş var ama bazn ona yakın olmak istiyorum ona nasıl yakalşıyorsun
- +1 yıl
o konuya hiç girmek istemiyorum:)ben zaten ailemle aynı şehirde diilim.ama bizim ufaklık biraz sorunlu bi velet.gittiğimde de pek konuşamıyorum çünkü baya bi şiddet eğilimi var ve pek sevmiyo özelinden bahsetmeyi.kız arkadaşından bile bahsetmek istediğimde dayak yediğim oldu:)onu psikitrist bile paklayamıyo.1 aydır bilgisayar başından kalkmıyo şimdi de:)sabırla ergenliğin bitmesini bekliyoruz üstüne gitmiyoruz o kadar.zamane gençleri:)
Soran+1 yılayyyy bizimki gibi desene aramızda 2 yaş var bende ergen sayılırım daha ama o felaket yaaa babanız varmı onla arası nasıl bizim babamız yok :(
- +1 yıl
babam eskiden ders konusunda çok üstüne düşüyodu.şuan o da cesaret edemiyo bişi söylemeye:)deli gücü diye bişi var ya hakikaten dogru:)bi kez annem telefonundaki videolarda görmüş koca kayayı kaldırıp arkadaşına doğru atmış.kadıncagız videoyu izlerken dehşete kapıldıgını söyledi.korku filmi izler gibi:)şu dönemde üstüne gidersek birine bişi yapar diye korkuyoruz.umarım 1-2 yıl içinde düzelir.yoksa yeni bi seri katil çıkabilir:)
Soran+1 yılaayyy allah korusun kayayı kaldırmış ha bizimki daha kaya kaldırıcak kıvamda değil allhtan ama cinsellik üzerine konuşmalar felan olduğunda kzırıp bozarıyor bazen :D abim ona takılıyor o zaman babamız olamdığı için abim konuşuyor :(( sizin abbanız mı konuşuyor onunla bu konualrda
- +1 yıl
aralarında bu tür konular geçiyo mu bilmiyorum.ben bazen takılıyorum ona.banyoda uzun süre takıldığında falan yeter oğlum sen ergensin diye biz duş alamıycakmıyız.napıyosan git odanda yap falan diyorum.:)veya bunun kız arkadaşının ailesi şehir dışında olduğundan kızı sahipsiz bulup eve falan atmıyosun dimi diyorum:)sanırım bende abin gibiyim:)o da kızarıp bozarıyo o durumlarda.ergen kardeşle dalga geçmek zevklidir.aslında kendi ergenliğini de hatrlayıp yaadediyosundur
Soran+1 yılabimin dişi versiyomusun evet ama abim hembana takılıyor hemde kardeşime ama ona daha çok :D kzı olamnın avantajı diyelim geçen mast. yaparken yakalamış abim bizimkini banyoda saf daha ya kapıyıda kitleememiş bizimkisi :D elizabeth diyo kaç gündür ona buda çok utanıyor ama yazık ya kıyamıyorum ona traş olmaya çalışıyor daah 14 yaşında abim geçen gördü onu delikanlı seni traş kesmez sana ağda yapalım saan malum çok sakalın var diyor bende dalga geçicem artık kardeşimle :D çokmu zevkli oluyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar Ne Diyor
6
+1 yıldostum benim abilerimde bana takılır hatta en büyük eglenceleri bu
04 Yorumla
Soran+1 yılregl olduğunda takılmak mı eğlenceleri ?
- +1 yıl
yok o dönem değil ama genelde herşeye takılırlar sonrada bana sen herseyle alay ediyorsun derler
Soran+1 yılhahaha zeytinyağı gibi üste çıkarlar hemen sende dalga geçer misin gerçkten
- +1 yıl
ben şaka yapıyorum erkekler farklı algılıyor heralde
lafın altında kalmak yok ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşındaki bir erkekteki olgunluk yok abinde cıvığın teki :) yapma de otur konuş çok ayıp sana bunu yapması
00 Yorumla
+1 yılabin çevrede utangaç biri mi sadace sana mı böyl ekonuşuyor
012 Yorumla
Soran+1 yılnormalde utangaçtır bunu başka bir kıza asla söylemez ama erkek kardeşime elizabeth der bnm yanımda değil tabi ama banada regl takılır kardeşimin yanında yada birinin yanında demezde bana söyler hep
- +1 yıl
bence farklı şeyler var bu durumda
Soran+1 yılne gibi?
Soran+1 yıltabikide öyle birşey olmuyor bence sen farklı bir açıdan bakıyorsun bunu düşünmen bile yanlış
- +1 yıl
27 yaşıdnki biri niye böyle şeyle yapsın ki
Soran+1 yılbabam gibi yorumalrdanda okuduğum kadarıyla utandırmak için diye düşündüm ama sizinm düşündüğünüz gerçekten çok çirkin
- +1 yıl
canım maalesef olan şeyler bunlar aklıma geldi benim aklıma zaten hep böyle şeyler gelir
- +1 yıl
farklı anladığım için özür babanızın olmadığını gözden kaçırmışımmm bu kadar sahiplenmesi normal o zman
- +1 yıl
ben izlemiştim sadece
Soran+1 yıltamam özürünüzü akbul ediyorum demekki haaytınızda iz bırakan olaylar olmuş bu konuda ama emin olun abim bana hiçbir zaman öyle yaklaşmadı
- +1 yıl
birinden kulak misafiri yoluyla duymuştum dolayısıyla aklıma geldi.
bence anladığından değil de sallıyor ve tutuyor
07 Yorumla
Soran+1 yıl:%100 tutturuyor ama bu nasıl oluyor ya anlamasınıda geçtim artık bari beni sıkıştırmasın bizim küçük kız genç kız mı oldu diyor hep beni çok mahcup ediyor :(( çok moralim bozuk
Soran+1 yıl16 yaşındayım abim bnmle ve küçük kardeşimle oda 14 yaşında çok yakındır herşeyimize ilgilenir babam yok abim baba gibidir bize ama beni bo konuda utandırıyor bi kaç kerede erkek kardeşime elizabeth dediğini duydum bizi bu konuda utandırıyor
Soran+1 yılya biliyodur sonuçta 16 yaşındayım ama bana neden söylüyo ondan utanıyorum :((
+1 yıltakiliyor ya, cok dogal bisey
06 Yorumla
Soran+1 yılsana hiç böyle takılan oldu mu ?
- +1 yıl
abim bana baska konularda takiliyor, sevgilimle ilgili dalga felan geciyor
yani dogal bisey kucuk kardesine takiliyor
Soran+1 yılama utandırıyorda ben sevgilimi söylerimde bu şeyi anlaamsından çok utanıyorum
- +1 yıl
Utanilcak bisey yok bence, o senin abin ben her oldugumda yatarim abim sorar neyin var anlatirim cok dogal bisey hic cekinme bence
Soran+1 yılo ne der sen söyleyince
- +1 yıl
bisey demez gicik oluyor tiksiniyor cunki
+1 yılsana yakın olmak istiyor çekinmemeni istiyor
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
8
- Özel Günler & Hijyen konusunda 320 cevap paylaştı.
u +1 yılevhanimi31 nikli üyenin bu soruya verdiği iki cevaptan, rahatsız olduğunuzu anladığım ve uygunsuz olduğunu değerlendirdiğimi sildim. O cevaba yorum yapıp yorumları da cevabın kaldırılmasıyla silinen arkadaşlar kusura bakmasın lütfen.
Rahatsız olduğunuz cevap ve yorumları moderatörlere veya arkadaş listenizdeki kızlarsoruyor kullanıcısına mesajla bildirebilirsiniz.02 Yorumla- +1 yıl
Bir tepki alamadım. Sildiğim cevap rahatsız olduğun cevap mıydı? Yoksa yanıldım mı?
Soran+1 yılteşekkür ederim yanılmadınız :))
mümkün değil anlaması zaten, ama konuşurken ya da davranışlarınızla belli ediyorsunuzdur durumunuzu, ramazanda oruç tutmazda herkez tutuarsa, her zaman namaz kılan biriysen 2,3 gün kılmazsan anlaşılır, bu tür şeyler
011 Yorumla
Soran+1 yılkarnım çok ağrıdığı için yani her ay acili ziyarete gideriz ondan felan anlıyo olabilirde bari bana söylemsin belli etmesin ben ondan utanıyorum bunu neden yapıyor olabilir ?
- +1 yıl
takılıyor ya insan niye takılır can ı sıkılabilir, seninle konuştuğu birşey bulmuştur, söylediğinde utangaç gülmeseydin, biraz sert tepki gösterseydin, yumuşamadan daha farklı olur, ve yaptığı zaman seni üzdüğünü bilir yapmazdı,
ama şu an abin dediğinde seni üzdüğünü bilmiyor, çünkü sen üzüldüğünü belli etmiyorsun,
Soran+1 yılonu üzmek istemiyorum ama söyliycem aslınd ben bunu sormak istemiştim ama bazıları cwp ensest bile bahsetmeye başladı yani o an utanmam komiğine gidiyodur belki aramızda 11 yaş avr baan çocuk der haal bu etkili olabilir mi ?
- +1 yıl
EVET YANAKLARIN AL AL OLUR SENİN, İNSAN SADECE GÜLEREK DALGA GEÇER SENDE AL AL DUDAKLARINLA TELAŞLI TİTREK ELLERİNLE ÇARESİZ ÜZÜLÜRSÜN AMA BELLİ EDEMEZSİN, SEN İYİ BİRİSİN SÖYLE AMA ABİNE DEME ANNENE DE ANNEN DURUMU ABİNE GÜZELCE ANLATSIN ÜZÜLDÜĞÜNDEN BAHSETSİN, O SENİ ÜZMEK İSTEMEYECETİR, İNSAN SENİ NİYE ÜZMEK İSTESİN Kİ BU KONUDA YaRDIMCI OLURLAR
Soran+1 yılevet baan kıyamaz bana hep sen çocuksun der zaten babam gibi görür kendini ben utandığımdada güler tamam tamam cadı aşak yaptım üzülme der baan kıyaamz annem söyleme fikri güzeldi saol yırumdada yardımcı oldun bazıalrı gibi saçmaalamdın teşkkür ederim
- +1 yıl
saçmalayamam ki bu benim genetiğimde yok, eğer biri buraya bir soru soracak şekilde davranıyorsa muhakkak ki sıkınıtısı vardır da ondan yazmıştır, inşallah hiç sıkıntılar bulmaz tüm insanlardan uzak olur, insan mutluysa pozitif enerji yayar, tabiki onu da kullanmasını bilene, ben teşkkür edrim, kendine iyi bak
Soran+1 yılsaol sende iyi bak ama şunu merak ettim snn kzı akrdeşin ayda ablan felan varmı sen anlasan belli edermisin ?
- +1 yıl
ben onun utanmasından, dolayı üzülürdüm, o yüzden demezdim, ablam yerine koyduğum biri var beraber yaşadık ve hiç bir şey demedim, bu konuda,
ama yanlış anlama abinde seni çok seviyor, herkezin sevmesi bir olmaz, birisi çocukları ıstırarak sever, kimisi de öperek sever, bende öperek tat alırım, ama sert dondurmayı yalamam ıstırırım, kimisi de dondurmayı yalar, işte böyle anla die bir kaç örenk verdim ama uzattım galiba
Soran+1 yılbeni çok sevdiğini biliyorumz aten :) baba abi akrışımı bnm için erkek kardeşimle bazı konualrda daah çok konuşabiliyor o yüzden bende kıskanmıyım diye heralde bana da böyle yapıyor ne biliyim
+1 yılabin sana değer verdiğini anlatmaya çalışıyor ama senin bu kadar moralini bozduğunun farkında değil anlat utanıyorum hatta regl olmamak istiyorum beni utandıracaksın gene diye de baktın akıllanmadı küs onun moralini boz
00 Yorumla
+1 yıldaha öncede konuşmuştuk yanlış hatırlamıosam bu durumdan utanmaman gerektiğini sölemiştim tekrar sölüyorum utanmamalısın her sölenenide ona bağlamamalısın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim ama inanın daha önce hiç konuşmadık zaten 4 günlük üyeyim :S
- +1 yıl
ben yanıldım sanırım rica ederim umarım yardımcı olur
+1 yılBence abinin acilen bir psikologa gorunmesi lazim 27 yasinda adamin yapacagi seyler degil
22 Yorumla
Soran+1 yılsen sende 11 yaş küçük kardeşin olsa ve ona abi baba akrışımı gibi olsan çünkü baabmız yok o zamanda yapmaz mıydın yada bu bilgilerdden sonra ansıl düşünürsün ?
- +1 yıl
Bilemeyecem benim yapacagim seyler degil ondan garipsedim utandigini soyle bi daha yapmaz
kokusu çok farklı farkediliyor sinirlilik haline takmış olsun takılsın sonuçta abin bence sorun etme
00 YorumlaBazı hatunların pedleri yürürken ses çıkartıyor burdan anlayabilir
10 Yorumlaamacı seni utandırmak takılıyo sana işte... :)
04 Yorumla
Soran+1 yılama neden söylüyo ya ben o öyle deyince ağlıyorum siz kız kardeşinize yada anladığınız birine söyler misiniz ?
Soran+1 yıltakılmasanda hiç belli eder misin analdığını peki ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Abim ben regl olduğumda anladığını bana hep belli ediyor, beni utandırıyor.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler