TRT Belgesel kanalında ceylanın cinsel organının sansürlenmesi tabi ki doğru değil, normalde değil "Belgesel" kanalı olunca bu daha da trajikomik hatta kara mizah oluyor...
Sansürün anlamı, gerekliliği ve faydası bu coğrafyalarda tam bilinmez, herkes kendi inançları doğrultusunda hareket eder ve öyle hareket edilmesini ister. Medeniyetten uzak ve yobazca bir yaklaşım.
Bir örnek de ben vereyim; İran televizyonu Roma futbol kulübünün armasındaki kurt figürünün memelerini sansürlemişti, kafa aynı kafa... 😒
senin aklının almayacağı dosyalar gördüm ben bu tarz sansürler olsun hani hatta evde televizyon bile olmasın çocukları abilerinden babalarından amcalarından korumanın bir yolu kalmadı
bu yetersiz bile dediğim gibi mümkünse evde televizyon olmasın eğitim seviyesine bakmaksızın evlerde çok şeyler oluyor çocuk ortaya çıkarmadıktan sonra bu devam ediyor uzun süre hayvanlarla alakası yok fakat köpeğe ve koyunada tecavüzde bulunan insanların olduğu bir ülkedeyiz bunu p*rno gibi değerlendir bazı sağlıksız beyinlerin bundan haz aldığını bil sadece
Ya tamam çok güzel diyorsun çok güzel söylüyorsun da çare bu değil mesela şöyle örnek vereyim Arap kadınlar siyah çarşaflı dimi peçe altından içecek içerler ama yinede bu şekilde olmasına rağmen her Arap erkeğin 4 5 tane karısı var demek o ki birşeyleri kapatarak saklayarak engel olamazsın çözüm bu değil
bu şekilde olmayan ailelerde de görülüyor araştırmaları oku mutlaka aile içi ensestin ve pedofilinin normalleştşrilmesine yönelik bazı çalışmalar var şu an insanların bilinç altına işlenen bu durum doğuda sesinin dediğin gibi etek altından peçe altından yapılırken batıda ise legal bir şekilde yapılmaya çalışılıyor her iki şekilde de istismar edilen çocuklar ve hayvanlar bastırılan kadınları saymıyorum bile
Evet o konuda bende sana hak veriyorum zaten ama şundan örnek alırsak az önce ne olduğunu bilmiyordum ve merak ediyordum bunun arkasında ne var diye bu nedir diye bu kimdir diye dimi şu an hiç bir merakım kalmadı demmeki neymiş bir şeyleri saklayarak gizleyerek ona daha çok merak saldırmış oluruz bu sansür olayı kesinlikle çözüm değil
Valla sapıklık insanın kişiliği ile alakalı bir durumdur bunu topluma yüklemek çok iyi bir şey değil tam tersi bunlar toplumda merak uyandırır buda sürü psikolojisi halinde ilerler yarın bu sansürü Gören çocuk emin ol ilk gidip Google de arayacağı şey Ceylan penisi olur
ben seni anlıyorum eğitimle verilsin bunların tamamı beni anlamadığın konu şu aile ortamında bu tarz şeyler bazı insanlar için hoş değil kötü etkiliyor örnekleri çok anlatamam maalesef ama çok
İşte bu olayların daha derinine inersek içinden çıkamayız düşünki şöyle bir örnek vereyim çocukların izledikleri bütün çizgi film kanallarında bilinç altına cinsellik islenmekte hatta ATV de bir dizi vardı dizide kapalı kadınlar rol alıyordu adını unuttum konusu muhazafakar bir konuydu sahnelerin bazı bölgelerinde gizlenmiş seks yazıları vardı
yazımın en başına dönersek evde televizyon bile olmasın diye boşuna demedim evet bu bilinç altı çalışmaları mevcut çocuklarda cinselliğin keşfi de vardır erken yaşlarda bu normaldir ama bir yetişkin bu keşfi suistimal ederse sorun burada başlar
Evet öyle ne yazık'ki bir kere çivisi koptu dünya şeytanın eliyle yönetiliyor dünya daha çok şey anlatırdım sana kanıtlı belgeli ama işte anlat anlat nereye kadar 😂
En İyi Cevaplar