İdrar kanalından geçerken sperm ile kontamine olduğu düşünülür. Bu nedenle erkeğin zevk suyunda sperm bulunmaktadır. Tam bir ilişki olmasa bile zevk suyunun sperm içermesi ve vajinal girişe teması ile gebe kalma olasılığı vardır. Bu durum da kızlık zarı bozulmadan hamilelik oluşur.
İdrar kanalından geçerken sperm ile kontamine olduğu düşünülür. Bu nedenle erkeğin zevk suyunda sperm bulunmaktadır. Tam bir ilişki olmasa bile zevk suyunun sperm içermesi ve vajinal girişe teması ile gebe kalma olasılığı vardır. Bu durum da kızlık zarı bozulmadan hamilelik oluşur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bakire olmayıp sürtünsen ihtimal vardı da zarı aşıp yumurtayı dölleyebilcek bi sperm yoktur herhalde 😄
regl deliginden girer demisler
Okudum, zor ama ya. Ella da içmişin zaten dert etme sanmıyorum hamile kalcağını.
Zarı aşıp diyorsun zar nasıl bişi sence vajina deliğini perde gibi kapatan bişi mi
@Hatırlasevgilim55 abicim sağlık öğrencisiyim anatomi dersi verme bana burada. Biliyoruz perde gibi kapanmadığını.
Tamam sağlık öğrencisi olabilirsin sıkıntı yok ama anlatım yanlış o yüzden yazdım kardeşim
İçine boşalma olmadıysa sorun yok. Öyle yapacağınıza arkadan yapın daha iyi
aciyo arkadan
O yapmasını bilmiyordur alıştıracak arkayı baya bi acı filan hissetmezsin aksine sürekli arkadan istersin
bakirdi o zaten sonra baskasiyla olmus
Seni arkadan yapmasını söylüyorum senin arkayı hazırlamasını bilmiyor diyorum
var evet
ya bakireyim ama
olsun regl kanının çıktığı delikten içeri sızar sonuçta sıvı bu
ama zar var zar
zarda delik var ondan haberin yok galiba
Boşaldıktan sonra sürttüyse ihtimal daha yüksek
zevk suyu diyorum ben orada
Tamam anladım zevk suyunda çok az var erkek boşaldıktan sonra da zevk suyu geliyor onda çok fazla sperm var onu söylüyorum
Bakire olman korunduğun anlamına gelmez
yinede ella mi icmeliyim
İçmedin mi zaten
Yaptıktan sonra adet oldun mu
oldum ki
tamam o zaman adet olduysan sorun yok
Sanmam alakası yok neddn öyle düşünüyorsun ki
Yok ya o kadar sürtündük hiçbir şey olmadı
regl deliginden girer demislee
Her yerden girmiştir
Nasıl ya? Ama bende hiçbir şey olmadı. Birçok kez sürtünme yaşadık
Hayır olmaz imkansız korkma
var demisler ama
bir şey olmaaaaz, dewamkeee
var.
nasil zarım var ama
Zor ama olabilir