Sorum Erkeklere bir bakin :)?
Sevgilinizi gordugunuz zaman penisiniz kalkiyomu. Vajina yaladinizmi hic
Sevgilinizi gordugunuz zaman penisiniz kalkiyomu. Vajina yaladinizmi hic
görünce değilde kıza sarılınca filan evet kalkıyor ya da göğüsleri bedenime değince. evet vajina yaladım. zevkten bağırtmıştım ki bende öyleydim. çünkü 69 pozisyonundaydık offff çok güzeldi ve şu an muhteşem canım çekti ııımmmm :) :) :) :) :) :) :) :)
neden kalmasın ki!! çoook yaladım :=)
Soktunmu
Bebis var mı
Kac yasinda kizmi erkekmi
Cevap
35Cevap
Sen neden matematik sınavına çalışmıyosun cevap vermeyin arkadaşlar daha çocuk 15 yasında kızla çıkarmısınız? cevap herkeste hayırdır eminim cvpta vermeyin bu kadar aptal soru mu olur... git kız derslerine bak sen..
Evet, ben zevk aldım o da havalara uçmuştu zaten, klitorise değdiğim zaman zor zapt ediyordum
cayırt
Soktunmu
Tövbe tövbe yapmayın lütfen ben namazında niyazında biriyim
Ben bir abdest alıp geliyorum :(
güzel bakımlı hoş seksi dekolteli her bayanı görünce ister istemez etkileniyorsun ama penisin kalkmaz. eğer o kadınla ilgili beyinde fantezi kurmaya başlarsan kalkar. evet yaladım sekste her şey güzeldir ama bakımlı ve temiz olmalı
Icine girdinmi
evet
Siz erkekler arkadan seviyosunuz
valla canım o kişiye göre değişir ve seks sınırsızdır o partnerler arasındaki uyuma bağlıdır.
Yoo ben kola kolay erektion olmuyorum.. üstüne otursa bile kiz birsey olmuyor yani eline falan alcakda ozaman erektion oluyorum.
Yoo ben ne yaladim nede yalattim sahsen tiksiniyorum.
Bir kız bendne hoşlanıyordu o zamanlar 17 yaşlarımda ergendim. Koluma girdi vücudu tamamen bana yapıştı öyle yürüyorduk. O an nasıl kalktı anlatamam pantolonu yırtıp dışarıya fırlayacak diye korktum :)
Evet ister istemez kalkiyor haliyle heleki sevgilimiz gordugunde bazen cekinip utanablyrz haliyle evet yaladm vajina hemde kac kere yaladigimin maddi hesabi yok :P peki sen penis yaladn mi sperm yuttun :)
Sevgilimi gördüğüm zaman kalkmiyor. Ama yanima gelse biraz dokununca falan kalkiyor o da goruyor bunu. Vajina yaladim evet
Soktunmu tadi nasil
Kalkiyordu ne yalan soyleyeyim oda bundan hoslaniyordu. Yok onu denemedim ama merak ediyorum
vajina yalamak harika bişey ya kızlar çıldırtıyorum dilimi sokuyorum vajinalarına kendielrinden geçiyolar :)) penisim güzel bir kız görüyüm hemen ona dogru kabarır
Yalar , yutulur , emilir ama sevgiliyi görünce şak diye kalkmaz ne len bu :D Hele bir dokunsun ten tene değsin ohoo : )
eski sevgilimde kalkıyordu hiç ilişkiye girmedim ;)
Evet yaladim kız acayip bir şey oldu yalamaya başlayınca kendinden geçti :)
Yalayinca o sana kendini verdi dimi
Tabiki de kendinden geçmişti zaten.
saçma sapan sorular sorma * . belliki azmışsın s*ktir git p*rn aç izle.
Güzel kadın görünce kalkıyor
evet dibine kadar soktum tabi. sokmazsan olmaz bu işler
Sevgilim olmadı ama vajina yaladım..
Soktunmu
Evet
Kızımız azgın bir lolita çıkmış.
Onun adı oral seks :) evet. Neden soruyorsun
Soktunmu
O ne ya ne diyosun
Hayır kalkmıyor. Evet.
evet kalkıyo ve yaladım ;)
Soktunmu icine
ee heralde içine kolay girsin diye yalıyorum zaten ;) iyice sulansın diye
He kalkıyor hatta yer veriyor gel otur diye
yok vajina yalamam ben
Allahım bitsin ergen sorularindan
zevkten bayılcaktı nerdeysee;)
Soktunmu
herkeze aynı seyi soruyorsun neyım pesındesın evet soktum ve dılımıde ıcınde gezdırdım çokta zevkliydi
Evet kalkıyor yaladım neden sordun?
Icine girdinmi
eveet... niye sordun?
Evet yaladim muhtesem bişi
Nasil tadi soktunmu
Ya boyle meyhos bir tadi var orda zevk aldigin sey zaten partnerinin inlemesi ve zevk almasi :))
yok tarzım değil
Harun abi?
kalkar sevgılımı gorunce. yaladım vajına
çoook yaladım
Evet evet :)
Soktummm:):):)
sarılınca evet
Yaladım emdim hatta
yaladım da neyse. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?