orda calisanlarin hepsi o.. spudur diyen gizli kullanici olan beyinsiz arkadas arkadas senin kalbin beynin o.. sspu olmus !!! insanlar ne durumda neye mecbur olup bunu yaptilar yapiyorlar bilmeden haricden gazel okumasi kolay dimi? sen hic elinde bir vasfin olmadan hangi kapiyi calsan is icin rededildin mi? universite mezunu tahsili iyi olan arkadaslarimiz bile issiz kaliyorken bu arkadasin ne gibi bir sikintisi var bilmiyorsun bile!! belki ailesi bile yok belki tek basina elinden tutan yok belki kalacak yeri bile yok! kusura bakma boyle sorulmadigi surece ulkemizde yaln iz gorulen bir kiz oldugunda ilk akla gelen yardim etmek olmuyo ilk akla gelen uckur oluyo! neden annemiz babamiz gece disari cikarmiyo? (sahsim adina konusuyorum) cunku disarisi tehlikeli cunku insanlar artik iyi degil! eger bir toplumda bu yasta gencecik bir kiz bunu yapmak zorunda oldugunu soyluyoprsa suc kizin degil herkesindir! allah kimsenin basina vermesin insallah bacim seninde yardimcin olsun rabbim derdini soyle belki yardim edebilecegimiz bisey olur
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğru değil... başka bir iş bul ve güzel ömrünü zehir etme o zehirli ve pis insanların içinde. Adamın biri çoluk çocuğu eşi evde kendisini beklerken gelip onların rıxkını pavyonda harcayacak sen de bu parayı kullanıcan. Helal olur mu sence? Sen dua et. Allah b i yol açacaktır. .
30 Yorumla
batağa düşeceksin ve ordan kurtulacağını sanıyorsan hayatının en büyük yanılgısı olucaktır buna hiç bir maddi manevi koşul mecbur tutulamaz çaresizlik kendini çaresiz hissettiğinde başlar bazen yaşam okyanusta fırtınanın içinde sandala tutunmak gibidir fırtına bitene kadar ya hayata tutunursun ya da tutunmayıp köpek balıklarına yem olursun ! olayının içeriğini bilemiyorum kabaca özetlemek istedim bazı şeylerin sonucu ne kadar ağır olsada başını öne eğicek hayat boyu gözlerinde her an canlanıcak lekelerden uzak kal bacakların o gitmen gereken yere gitmezse seni kimse oraya götüremez...
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Her şeyden önce senin bu yaptığın mecburiyetten önce kolaya kaçmak. artı 30 yaşındaki adam seni verdiler madem eşin buna nasıl razı gelicek bilmiycekmi ne olucak yani o kadar paraya falan mı sıkıştın ki. git bir markette ya da buna benzer yerde üç kurusa çalış namusunu iki paralık etme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
neyine mecbursun ya bırak allah aşkına kolay geliyo oyüzden ona mecburum diyosun. git tarlada bahçede çalış, ya da git burgerkin McDonald's afalan başvur marketlere başvur herkesi alıyolar zaten ne diye pavyonda çalışmak zorunda hissediyosun kendini yani çok saçma.
40 Yorumlapavyondaki durumun önemli, sohbetini satıyosan başka-bedenini satıyosan başkadır. umarım bedenini satmıyosundur. okadar zordaysan ve bunu yapmak istemiyorsan zorunluluğun 5milyarı geçmiyorsa zengin bir emekli mühendis var kızını bu yolda kaybetmiş ve 5 milyara (5binTL) kadar BU DURUMDAKİLERE YARDIMCI OLUYOR
30 YorumlaUzun uzun yazardımda, hiç içimden gelmiyor bayan.
Şu kadarını söyleyeyim, kendine yapacağın en büyük kötülüklerden birini yaparsın !
Umarım bu hataya düşmezsin !
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg20 Yorumlaherkes kalkmış fikir veriyor şunu yap bunu yap ya arkadaş bu kişi çaresiz olduğunu mecbur olduğunu belirtiyor fikir vermek yerine önce mecburiyeti nedir bunu öğrenmeden akıl hocalığı yapmayın düşünün ya kim ister öyle bir hayatı.
mecburiyetiniz nedir anlatın yapılabilecek bir şey varsa yardımcı olmaya çalışalım10 Yorumla
+1 yılkim seni yargılayamaz kimse kimsenin hayatına karışmaya hakkı yoktur geçmişin de özel hayatında yaşadıkların da kimse bilmez ve hayat her zaman senin dir her şey senin elinde olan bir şey dir çaraziz olabilir sin ama düşünürek haraket bence bu her kezin kendine göre bir hayatı vardır sen de bu hayatı iyi degerlendir bnce bu hayata bir kere geldik bir daha gelemeyiz ben sana ya da diyer arkadaşlara bilmişlik yapmıyorum sadece firkrimi paylaşdım..
00 Yorumla
+1 yılyazık boşver heryerde iş var ayda 1000 tlye çalış ama namusunla çalış bak yüzde yüz genç bir kızsın düşün ileride eşini işe gönderdiğini, çocuıklarını giyindirip oıkuluna götürdünü bu mu güzel? yoksa onun bunun kucagına peşkeş çekilip 60 yaşında adamların keyfini yapmak mı güzel? bu dediklerimi oku ve ona göre hareket et.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini buna neden mecbur hissediyorsun keske bir acıklama yapsaydın..
Para kazanmak bu dünyada herkesin ihtiyaci..
Ama bunun icin pavyonda calısmak gerekmiyor..
Yanlis anlama fakat böylesi bir yol cizersen kendine sonuclarını agır ödersin..
Genc kızsın yazik etme mahfetme hayatını.20 YorumlaInsanlar hayatlarini kendisi yonlendirir ve ona gore bir yasam belirler pavyon vs calismandaki mecburiyetten kastin nedir ki yani sahsen yadirgamiyorum ama oyle bir yerde calisacagima tuvalet temizlerim oylede midem bulanir boylede ama en azindan kendime saygimi kaybetmem
10 YorumlaMecbursa diye birşey yok,, git namusunla temizlikçilik yap git bulaşık yıka git garsonluk yap bir ton iş var.
Ha diyosanki ben pavyonlarda her erkegın kucagına oturmayı daha kolau buluyorum daha kolayıma geliyo o zaman kafana gore.31 Yorumla- +1 yıl
helal sıze ne kadınlarlar su hayatta dogru soyluyosunuz namusla para kazanan
+1 yılmecburluk hiçbir şey yok bu hayatta mecbur değilsin. bir gün diğer günü tutmuyorken kendini zorlamaa böyle düşünrek. ha anlatmak istersen dinlerim varsa yapabileceğim birşey yaparım da ama böyle düşünme
00 YorumlaDoğru değil oraya masumca bile girsen öyle çıkamazsın. Geçmişini değiştiremiyorsun. Gelecekte karşına çıkacak ve seni mutsuz edecek şeyler yapmamalısın
00 Yorumla
+1 yılkardeşim saçmalama ne alaka?
mecburiyet diye birşey olamaz.
imzalanmış bir sözleşme falan mı var pavyon işletmecisi ile aranızda?08 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
eee
sorun ne oraya satılmadıysanız ki sözleşme olmadığına göre böyle bir durum yok demektir
geriye tek bir gerçek kalıyor oda sizin pavyonda çalışmak istiyor olanız
öyle sanıyorum ki maddi bir durum söz konusu çok para kazanacağınızı düşünerek bu yola gçrmek istiyorsunuz
ancak bu yolun sonu bataklıktır dönmek için hiç girmemiş olmalısınız - +1 yıl
@κiκiвu
bende ciddi ciddi cevap veriyorum üzüldüm
hay Allahım ne insanlar var
mecburiyeti olan bir bayan buraya yazacağına resmi işlem başlatır onu zorlayan varsa
Soran+1 yılSözleşme yarın olacak :( :'( ben istemiyorum ama çaresizim ya off :(
- +1 yıl
bırak Allah aşkına
şayet ciddi isen açık açık adam gibi yaz bilelim varsa elimizden gelen birşey resmi yollarla yapalım - +1 yıl
@κiκiвu
öyle olacak görünüşe göre
Böyle bir şeye nasil mecbur olabilirsin ki
Benim bir tanidigim var adam gece klubunde calismaya baslayacak kizi işe baslamadan kurtardi mesela
Umarim sana da onun gibi iyi niyetli birileri cikar
Su an kiz hukuk okuyor00 Yorumla
+1 yılGit temizlikçi ol merdiven yika yine rizkini cikarirsin. Rakı masalarina meze olmaktan iyidir. Üstelik pis ortam oralar. Yarin birgün evlenecek olsan geçmişinde pavyon cikacak. Günü bugünü değil yarini düsüneceksin. Bugün zaten yasaniyor.
00 Yorumla
+1 yılsoğutalım kızı bari. bol bol arabesk dinlersin, orta yaşlılı ya da gereksiz gençlerden laf yiyecen tonla, köpek öldüren şarabını tadını unutmayacan seninle seks yapmak isteyen bakımsız kişiler olacak.
10 Yorumla
+1 yılAsla günah işlemek zorunda değilsin pavyonda günah olmaz demeyin lütfen namusuyla pavyonda kim çalışabilir
10 Yorumla
+1 yılSen kendi ekonomik nedenlerin sebebiyle pavyonu seçmişsin , daha bir çok işde çalışabilirsin ama onlarda senin gözünü doyurmaz, üzgünüm ama böyle.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Mecburum diyorsun ama hiç de mecbur değilsin... Eğer gerçekten caresizsen gel ben bakarım sana...00 YorumlaBöyle düzenin canı cehenneme bu senin hatan değil ülkenin kadına verdiği değerin hatası kendini çok yargılama bence ve hiçbir şeye mecbur değilsin
00 Yorumlapavyon harici kızlara yapilacak işler cok bol sen bol cabuk para getirisi olan ve zevkli bir hayatı secmişsin pavyonda Adamı harcarlar iyi güzel sanarsın ilk baslarda ama Sonradan Ebeni atlarlar binlerce iş var pavyonda calısıp ne yapcan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedenini yazsan daha çok yardımcı olabilirdik.
Pavyonda çalışmanın doğru olmadığını sen de soruyu sorarken söylemişsin. Oraya gidenlerin nasıl insan oldukları meydanda, bunu herkes biliyor.
Güncelleme ile detaylandırmanı öneririm.00 Yorumla
+1 yılKıyamam ben sana.. :'( Zorunda bırakan eğer birisiyse onun Allah belasını versin.
10 Yorumladostum eğer adli bir durum söz konusu ise yardımcı olurum. sakın boyun bükme devamı gelir... şu lafı unutma su testisi su yolunda kırılır...
00 Yorumla
+1 yılKasiyerlik yap baska bir tin is var satis danismanligi falansa cok aliyolar maaslarida gayet iui orays dusmektense namusumla calistim dersin alnin ak olur
00 YorumlaYargılamak kötü birşey ve bunu yapmayacağım dostum para kaznmak için ise eğer bak ben sana yemin ederim sabah 8.5 da işe başlıyorum gece 3 e kadar çalışıyorum para kazanmak için yapıyorum bunu sen kendinle baş başa kal ve bu olayı iyice düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. mecburiyetin ne dir bilmiyorum ama çalışmamalısın bence
00 Yorumla
+1 yılKaldıramazsın sen bu yükü, uyuşturucuyada başlarsın orada. Uzak dur derim...
00 Yorumla
+1 yılolaylara göre yaşanılmaz islam sabırdır ve samimiyettir.. neye ihtiyacın avrsa söle vereyim sana.. çalışma oarada
02 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
- +1 yıl
islam samimiyettir lütfen çalışma orada sabır et
+1 yılbanada okadar para verseler bende pavyonda çalışırım tövme bismilalah yav
00 YorumlaÇaresizsen, karnını doyur kardeşim. Hırsızlıktan daha iyidir..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden mecbursun arkadaşım istersen sana adam akıllı bir iş bulayım. fiziki yaşam için manevi yaşamdan vazgeçme. manevi ölümün gerçekleşirse fiziki yaşamın senin için bir anlamı kalmaz!
30 Yorumlane kadar çaresiz olursan ol orada çalışma git bir cafede garsonluk yap
00 Yorumlaİçini rahat tut. Müsait zamanında da anlat. Seni oradan çıkaralım
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni zorla evlendirecekleri icin ceza alılar. Kız kardesim 6 yasında erkek kardesim 14 yasında. Evet çok sey vardır ama bulamıyorum ya olmuyo bir türlü
Soran+1 yıl18 yasındayım
Soran+1 yılİntihar olabilir bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kızların hepsi o.. pudur. kesin ve nett. başka şeylere özen. bizimde paraya ihtiyacmz var ama erkeklerle eglenerek kazandgm paranın içine sçrım.
10 Yorumla
+1 yılBenim tanidigim bir kiz var, üniversite okurken hafta sonlari konsomatrislik yapıyordu, denizlide, şimdi okulunu bitirdi ve memur oldu, geçici is olarak yapılabilir, mantikli ama ömür boyu yapılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir kızın orda çalışmak gibi bir mecburiyeti yoktur. Bu işin istisnasıda yoktur. Hiçbir bahane oraya sürüklenmen için bir neden değil. Sonuç olarak o işi kendi isteğinle yapmış olacaksın.
10 YorumlaKolaya kaçma hayatın batar başka iş mi yok hem istersen bulursun sadece biraz sabır..
10 Yorumla
+1 yılbayana işten çok ne var Türkiye'de bence sen birilerinin sana çakmasına meyillisin
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı paraysa başka yollarla kazanabilirsin namuslu bir şekilde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMecbur diye birşey yok kolaya kaçıyorsun sen... Doğru dürüst bir sürü iş var sen buna mecbursun öylemi?
00 Yorumla
+1 yılsöylmesi kolay ama hiç kimse çaresiz değildir. mutlaka baska bir yol vardır. Sadece insanların çok büyük bir cogunlugu o yolu seçmeye korkarlar.
00 Yorumla
+1 yılbunu cinsel yaşam kategorisinde değil dram katogorisinde sormalıydın. zorla bu işi yapman gerçekten üzücü. en kısa sürede inşallah düzgün bir iş bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni asla ve asla yargılamam ben orda çalışmayı ayıp falan da bulmuyorum mecbursun belki paraya ihtiyacın var Mecbur sun belki seni zorluyor birileri ama sakın ve sakin orda uyusturucuya bulaşma
01 Yorumla
+1 yılama neden mecbursun mantıklı bir açıklaması olmalı.
00 Yorumla
+1 yılMecburiyttn diyosun o zaman hic kmsenin dediğini tkma
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle çalışma bayanlarin çalışacağı işler de çok git onurunla namusunla baska bir işte çalış
00 YorumlaSeni buna kim mecbur ediyorsa, o kişiden uzak dur..
Böyle ortamlar tehlikeli..01 Yorumla- +1 yıl
Ya o ortamdan kurtulamiyorsa mecbur derken benim anladgm kurtulmasi zor demekki sıkıntı büyük...
hiç birşey o pis ortamda olmana mecburiyet getirmez. dilencilik yapsaydın da gururun olsaydı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni yargılamak gibi düşünme lütfen amacım yardımcı olmak pavyonla hayat kadının farkı nedir söylermisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ama mecburum buna
Cevap sahibi+1 yılNedenini sorsam?
Parayamı ihtiyacınız var?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHangisine hayır?
yapabileceğim bişey olursa diye soruyorum birçok kadın bu ortamdan uzaklaşmak isterken neden siz içine girmeye çalışıyorsunuz anlamadım
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya yardımcı olmayı seven birisiyim birde bu durumdayken
+1 yılbu īsi yapip iyi insanlarda var kotuleride ben yaşadim gõrdüm başka iş bulursan ayril insanlarin agiz kokusunu çekmek zorHangi şehirdesin
00 Yorumlabirini zoruyla yapıyorsan bilme ama başka işte yapa bilirsin kurtulmayorsan bir çare ara
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun nediyeyim kurtulma Şansın hic mi yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol buna mecbur değilsin sadece kolay ve çok para diye cazip geliyor ama işin içini bir bilsen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkendini öyle şartlandırırsan başka yapcak bişin olmaz. ama çare değil.
00 Yorumla
+1 yılben izmirde bulunduğum sırada pavyonda çalışan çok dürüst kadınlara rastlamışlığım vardır
02 Yorumla- +1 yıl
Nasildi masana gelip oralarini buralarini ellettirmeden mi kalktilar masandan.
- +1 yıl
hayır pavyonda garsonluk yapıyorlardı konsmatrislik değil
Neden. zorunda. oldugunu aciklada sana. ona göre birsey soyleyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltehtitmi ediliyosun zorlamı yaptırıyolar yok sa parasındanmı ne gibi mecbursun söyle yardımcı olalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavrum kendini kandırma
Kimse bişeye mecbur değil.
Haa şuna alıştım buraya.
Yapamam dışarıda dersen anlarım.
Ama mecburum... Bu ne? ?00 YorumlaŞimdi senin kesin dostunda vardır paranın yiyordur arabasını aldirmiistir deqilmi
00 Yorumla
+1 yılAvrupaya taşın
işin yoksa bile devlet sana para veriyo00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar