Akşam haberleri izlerken bazı ilahiyatçıların bikini bölgesine kuaförde ağda yaptırmanın günah dediklerini duydum.Sizin yorumunuz nedir?
link
link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu hacı hoca takımı her ramazan da haddini bilmez şekilde bir kaç demeç vermeden duramaz, milletin ağdasına,bikinisine ,giyim kuşamına, yaşam tarzına karışmaya çok meraklıdır bu terbiyesiz herifler.Size ne ya hu merak eden gider sorar hocaya ama bunların amacı gereksiz demeç verip ortalığı bulandırmak.Artık hacı hoca görsem yolumu değiştiriyorum,caminin önünden geçmemek için arka sokağı kullanıyorum,dinden de soğuttular iyice.Nerede o eskinin naif,hoşgörülü,güler yüzlü,efendi,insanları olduğu gibi kabuleden ve seven saygı duyan hacı amcaları.Şimdikilerin hepsi din tüccarı oldu sırf bu yüzden bunlarla aynı dinin mensubu olduğum için utanıyorum.Şu İslam aleminin haline bakın ya hu bir tane doğru düzgün modern ve gelişmiş ülke varmı en moderni en gelişmişi Türkiye on da da bir sürü gereksiz fetvalar veriliyor.Ulan herşey bitti de milletin uçkuruna, bikini bölgesine mi geldi sıra.Hacıyım hocayım diyen adam utanır ulan böyle fetva vermekten.Ben de İslam dinine inanıyorum ama benim inandığım İslam bunların inandığı İslam dan farklı bir İslam.Suç ceza ,korku ve baskı dini değil benimkisi.Hoşgörü,saygı ,sevgi,bireysel tercihlere saygı duyulan bir din benimkisi.Kahrolsun milleti sömüren din tüccarları...
diz kapağı ile göbek deliği arası haram kadın kadına da olsa gösterilmemeli ama millet işine geldiği gibi yorumlar
Bikini bölgesi bacaklarla kukunun birleştiği yer.sizin bahsettiğiniz genital bölge diye biliyorum.kuaföre gitmiyorum ben ,üst tarafını kendim alıyorum altını da jilet.çünkü ağda sarkma yapıyormuş ileri yaşlarda .lazer epilasyonu da sevmiyorum ne öyle kedi gibi :))yumuşak felan :))bir de kuaförün yırtma ihtimali var ,temizlik tamam ama sevgilim bundan hoşlanmasa bile ki hoşlanır ,sakalından 5 tüy koparıyım anlasın beni.feci bir şey şimdi bile bi acayip oldum :((
ben de ama mesela şu ağda bantlarında genital bölgede kullanılması uygun değilidr yazar.bikini ,bacak ve koltuk altı yazar .oradan öğrendim .
bana orayı kuaförde gidip aldırmak çok iğrenç geliyo bana sanki eli tutmuyo gibi uzatıp gitmek iğrenç günah olduğunu da ilk defa duydum olabilir tabi
Jilet Neden Vurmuosunuz ? Eriniomusunuz ?
jilet vurmam ağdayla evde kendim alabilirm gidip açmaya gerek yok
OZaman Bizde Ağda'yla Alalım Ne Güzel ::)...
Cevap
19Cevap
evet gunahtır. avret bölgesi denen bir durum var. gunahı sevabı burdaki yorumlarda arama. kafasına göre fetva veren cok olur.
alevisi başka yazar sunnisi baska şafisi baska.
ama hak mezheplerinin tamamında haramdır. cunku avret mahalini bir baskasına göstermek gibi bir durum var.
SÖyle söyliyim. banyo yaparken ellerini actığında duvarlara dokunamıyosan haşema giymen gerekir. cunku cinni ve melaikelerle beraber yaşıyoruz dunyada ve onlar senin cıplak durumunuda görebiliyolar.
bu böyleyken şeyini kuaförde acıpta ağda yaptırman normal olur mu sence?
ama dediğim gibi bu takım seyleri sanal alemden araştırma.
Dinde mahrem yerlerinin görünmesini bırak kadının hatlarının bile belli olması günah... Bunların sebebini herkes bilir ama söylemez yani kimsenin işine gelmez... Sen bide herşeyi ortaya döküyorsun... Ailenden yani birinci dereceden akraban bi bayanın yapması daha normaldir bu kişiyi bulamıyorsan iş başa düşer...
Şayet gerçekten doğruyu bilmek istiyorsan, Evet günahtır...Çünkü avret mahalini insanın Eşinden başkasının görmesi yanlıştır...Sağlık konusu haricinde hiç bir şekilde bunu mubah sayamazsınız...Farzetki, aynısını Erkekler tarafından olduğunuda düşünebilim, Erkeğin Erkeğin şeyini traş etmesi, Sence ne doğru olabilir?
bikiniyle denize girmek günah değil kılları aldırmak günah öyle mi
allah başımıza taş yağdıracak sizin yüzünüzden girmeyin denize kardeşim
denizler bizim
cok saçma aslında mantık dini olan bir kavram dinimiz ben kendim yapamıyorsam gider aldırırım . nedmek ..o kadar cok hacı hoca varki bu yurdumda ... denk getirse kendi epilasyon yapacak :)))
Walla dini hükmüne tam vakıf olmadığım için yorum yapmıyacam fakat caiz olma olasılığı gerçeğe uzak gibi geliyor. Düşünsene, bir bayanın bikini bölgesini lezbiyen bir bayan temizliyor. Direkt ereksiyon sebebi.
la mllet ne halt diyeceğini şaşırdı
kafalarına göre günah kafalarına göre ayet kafalarına göre din tespiti zıçmaya başladı herkes
Günah canım elbette. Çünkü kadının kadına avreti de diz kapağı ile göbek deliği arasıdır. Kadın kadınayken mini etek bile giyemeyiz bu durumda.
evet bende duymuştum kimse görmemeliymiş eşin görebilirmiş falan filan. bence bir kere gidersin iki kere gidersin sonra alışırsın evinde yaparsın bazıları yapamadığından değil üşengeçliğinden gidiyor
Elin herifine , kadınına kıl temizletiyorum diye hazineleri önüne sermek günah tabiiki.. Nikahlın olursa serbest veya doktor olursa yasak yok..
mahrem bölgenden bahsediyorsun dimi bunun farkındasın umarım önemli olan temizlik ise o temizliği de kendin yapabilirsin bence yok kabiliyetsizim diyorsan o zaman aç telefonu sor diyanete..
hayır harem bölgesinden bahse konu acmıştıkda ereksiyon . direksiyon derken konu dagıldı buralara kadar geldik . nedese hep kadınların orasına burasına yasaklar konmuş :)) amaçsızca acılan yerler için eski çaglarda agdamı vardı ? epilasyonmu vardı ? daha temiz olma ugruna zaruriyet ten neyse :)) herkesin inancı ve bilgisi kendine olsun :) kimsenin dili ve dini ile tartışmaya yoruma girmemeli aslında :))
tamam da biz bunu kendimiz yapabilsek kuaföre ihtiyaç duymayız ki zaten ona bakarsan uzayan kılları almamak da günah ne yapalım şimdi?
ama kendimiz yapamıyoruz işte elimiz her yere yetişmiyor çok hassas olduğu için kendi ağda bandımızı çekemiyoruz
hangi kanalı izliosun sen yaa bole bi konu haberlerde çıksın hayret dogrusu bu ilahiyatçılar kendilerini şaşırmış
Başkaları gördüğü için demişlerdir diye tahmin ediyorumda neler oluyor neler bunlara o kadar takılmamak lazım
Konu hakkında bilgim var ama buraya yazmıyım istersen.
elbette günah... baynlaar arasında dahi '' diz kapağı ile göbek deliği arası '' haram.
kendisi alması gunah degil baskasına aldırması ve kıllı gezmesi gnahtır bence
Gunahini sevabini bilmem ama kizlar bir harika oluyo o sekilde yalamak yutmak daha bi super oluyor
hay yaa şimdi sıra ağdanın günahına mı gelmiş!
Evet günahtır evde kendi imkanlarınızla almanızda sakınca yoktur. İslam temizdir.
benim yorumum... benim yorumum...
Oralar Tehlikeli Sular :)..
en cevap seçilmiş zaten. doğrusu o
Nefes almak günah diyecekler yakında.
kafalarına göre demiyorlar. kurana ayet hadislere göre hüküm veriyorlar. erkeğin kadının vajinasına bile bakması kör etkisi yapar diye ayet var.
Sakin yaptirma.allah carpar
kıl tuy ısler bunlar
ben dötümü kuaförde aldırıyorum mecburum napam :)
dötünde tüy mü çıkıyor? kızlarda enteresan
Günah değildir caizdir temizlik söz konusu çünkü
reese ye katılıyorum
nıye gotunu aldırıyosun orda nende mecbursun
hahah cok komık
Aldırmıon Demekki :)?..
Komik olan ne bayan çok bilmiş,güzel hanımefendi?
yanı cok komıkte ondan hahahahahahahahah
ugrastıkları şeye bak ya hahahahahaa
Ne oluyo kıss.Bakıyorum gülücükler artmaya başladı ne iş? :PP
Bu kadar gülme azına zünek gaçar :)
epilasyon uzun sure kurtulmak ıcın
Hmm.Epilasyonda açılmıyor mu orası?
ne
Yani diyorum ki epilasyon yapılırken bikini bölgesini birilerine açmıyor musun?Benim bildiğim bir işlem değilde.
acılıyor da yanı nolcuk kı onu anlamıyorum allala
E konu açılıp açılmamasıyla ilgili ya.
Muhabbete Bak :)..
Bizde böyle.Cerenle sağlam muhabbet çeviriyoz :)
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar