Erkekler; partnerinizin vajinasının nasıl olmasını istersiniz sizin için bir kriter varmı tarif edermisiniz?
Kızlar; partnerinizin penisi nasıl olmalı asıl olursa mutlu olursunuz
Kızlar; partnerinizin penisi nasıl olmalı asıl olursa mutlu olursunuz
kılsız tuzsuz etli dar pembe 20cmi rahat alabilen bi vajina olmalı ve bacaklar sarı beyaz yada hafif esmer olmalı onlarda kılsız tuzsuz olmalı bacaklar uzun olmalı çünkü omuza almak güzel oluyo :)
beyaz kılsız güler yüzlü ve etli olsun dudakları dışarı sarkık olmasın mümkünsen başkasıda girmemiş olsun :)
şekil olarak düzgün beni tatmin edecek kadar uzun ve kalın.kılsız tüysüz olsun
elbette
tecrübeli sayılmam ama terübelilerden daha başarılıyım yatakta
tamam tecrübelisin peki sana bir soru. sevdiğin bir adamla evleneceksin ciddi düşünüyorsun ama adam sana hiç o yönden yaklaşmadı. ama seni çok seviyor tabi sende onu seviyorsun. ama içinde ne var adamın boyutları ne penisinin bilmiyorsun evlendiniz ve baktın ki adamınki biraz küçük. ne yaparsın mutlu olmayacak mısın o adamla
affetmedim kendimi :seks benim için aşktan daha önemli evlilikte evlenmeden önce görürüm muhakkak birşeyler yaşarım hayatımı mahvedemem
hayır değilim evli. ne soracaktın
kaç sevgilimmi? sevgilim yok şuan
Mast. yapıyorum
doyuramıyor ama yapıcak birşey yok tek gecelik ilişki sevmiyorum
yani sevgiyle aşkla sevişmek isterim buda ancak sevgilim ile olur öyle orada burada tanıştığım adamlarla tek gecelik bir ilişki istememyo
Tırtıklı olabilir mesela
Girintili çıkıntılı
Cevap
8Cevap
dikkatlice okuyorum istekleride gercekden bir kişi bile çift kapaklı olsun diyen olmadı . varmı kızlardan bilen :) en makbul olanı bu araştırınız
açılmamış olmalı, temiz, hep güleryüzlü, biraz etli olmalı
kılları alınmış olsun temiz olsun temiz olsun sanki sipariş veriyorz sdf
içimi olabildiğince doldursun.penis etrafında kıl tüy o şu bu olmasın
kalın ve yeterince uzun olsun.17cmden aşağı olmasın :)
sen 17 cmi bul da öp de başına koy
17den fazlasına çok rastladım emin ol
:)) zevkini aldım
17 den fazla olduğunu nerden bildin ölçüyonmu
Önemli olan aşk şehvet ve tutkudur<3
temiz olsun yeter heralde
Haahaaa :D Oğlum baaak git :D
aşırı tüylü olsun
Teretemiz olmalı...
dar
yes
kupkuru