kadınlar da kendileri için cevaplayabilir
kişiden kişiye değişecektir ama
kadınlar da kendileri için cevaplayabilir
kişiden kişiye değişecektir ama
Hayatımda birisi olmadığı zamanlarda haftada bir sefer bazen iki üç haftada bir kere yapıyorum ama inan çok boş geliyor. Özellikle çevremde günde 2 kere yaptığını söyleyenleri duydukça hayret içinde kalıyorum. Aylar yıllar yapmasam umrumda olmaz açıkçası.
Seks yapmadan yıllarca durabilir, mastürbasyon yapmadan ortalama 15-30 gün demek doğru olabilir.
Mastürbasyon yapılmasa dahi, sperm üretiminin sürekli devam etmesi sonucunda rüyalanma yoluyla boşalma yaşanabilir.
Cevap
21Cevap
ben en fazla 1 hafta dayandim ama o bir hafta boyunca kendi kendine erekte olup duruyordu spor salonundaydim özellikle cok dikkat cekti kızın biri uzun uzun bakiyordu o gun dedim yapayimda kurtulayim yoksa ben bu kizi harcarim dedim 😂😂
20-30 gun. Erkek bu surede bosalmazsa ruyalanip bosalir. Fizyolojik olarak uretilen spermlerin vucuttan atilmasi gerekir
Ben mat yapmada duramiyom seks ise 2 3 ay dayanamiyom
3 gün boşalmasam d. ssaklarn ağrıyo bu herkeste aynı değil yalnız bir iki ay duranlar da var
mastürbasyon yapmaya alışınca bırakamıyorum. Yapmiyö diyorum. Bi kaç gün sonra istemfışı kendimi onla ilgilenirken buluyorum
Sanki kadın bekliyor hazırda yıllarca duruyoruz zaten
partnerin olduğunu farz ederek sordum seks kısmını
2 3bgün
sürekli yapan biriyse birkaç saat
istediğim kadar durabilirim
Ben 2 gun ancak durabiliyorum
Şu an 9 gün evliyim
sebebi var mı peki
memlekete gitti eşim
Kişiye göre değişir ama fazla dayanamaz
Ben duramıyorum ya..
Sabah akşam yapıyorum..
çok sık değil mi sence de :D
Sperm fazla geliyor galiba 😂😂
Iki ya da 3 gunn
5 gün maksimum
3 gün
Değişir
Yıllarca durdum
mastürbasyon da mı yapmadın
Yok ama daha sonra yapmaya alışınca uzun süre duramamaya başladım
bende de böyle oldu. uzun süre yapmamıştım (kendimi denemek için değil isteğim yoktu nedense) ve bir yapınca bir daha yapasım gelmeye başlamıştı
Ben boşalamıyordum mastürbasyon ile ama bir kez onun zevkine vsrınca istek oluyor yani
3 veya 4 gün
24 saat
4 ay rekorum
Şu an bile oksuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?