erkekelerin bu kadar ilgisini mi cekiyo yani illahi pembe mi olmasi lazim kahverengi olsa cekici gelmez mi ?
Cevabın nedir?
+1 yılsoran arkadaşım çok cahilsin.resmime bak ben sarışın olmadığım halde beyaz tenliyim.kardeşim sarışın ama ben ondan daha beyazım :) verilen cevaplara yazdığın cevaplar fazlasıyla saçma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Takilma yahu Türkiye'de nefes alan disi olsun yeter..Hep Kahverengi daha iyidir bence koyu ve daha belirgin pembe ne öyle yeni gelisen çocuk gibi :D
219 Yorumla
Soran+1 yılaynen yaa bide oyle seviyoruz diyolar hic zevkleri yok :D
- +1 yıl
ne alaka sanki yurt dısında yıllarca yaşadıda gördü duydu sanır. burası türkiyeymiş. sanki başka bi yerde nefes alana bakmıolar . boş boş yorum yapmayın
- +1 yıl
Gevezegeeberik ben yurtdisindayim zaten isviçre'de yasiyorum.Yabancilar sizin gibi takintili ve kadinlari asagilamiyor malesef. :) Burada kimseye abazalik yapmiyorlar.Gögüsleri küçücük hatunun yaninda filinta gibi erkek görürsün.Sisko kadinin yaninda filinta gibiisini yani uzun yillardir yurtdisindayim merak etme neyin ne oldugunu çok iyi biliyorum. :)
Soran+1 yılbanada oyle geliyo ama rus hatunlarda cok fena yaa beyaz ten falan :((((
- +1 yıl
Aman kiz sende takma sanki erkeklerin bi özelligi var her yerleri kil içinde maymun goril ayigillerden kendilerine bakmadan bir sürü istekleri oluyor..Rus kizlarina gelincede yapcak bisi yok güzelim Rus hatunlari gibi hatun istiyorsak 5,6 adet Rus erkegiyle Türk kizini ciftlestirip üretmek Lazim bizim kizLarda öyle olsun bizim erkeklerden anca bu kadar cikiyor :DD simdi bana yine sinir olcaklar hay dilime :))
Soran+1 yılhaklisin canim aynen oyle
- +1 yıl
ne yapıolar peki. aaa bu kız çirkin ben bunla yatmammı diorlar. senin verdigin cevap bizim türkiye icin de geçerli. güzel kızın yanında cirkin erkek yada tam tersi . aynı olay burdada mevcut
- +1 yıl
sevgili yurt dısında yasayarken türk erkeklerine laf atan arkadasım kaç ülke gördün de türkleri bir kefeye koyuyorsun? bir avrupada yasayınca türkler ve diğerleri diye ayırabilirmiyiz. yıllardır yurt dışındaymıssın ya bende söyle söyleyeyim antartika ve avustralya dısında görmediğim "kıta" kalmadı. gittiğim ülkeler buraya sığmaz sehirlerden bahsetmiyorum bile ve diyorum ki bende türk kızları gibi elli kişiye verip kız oğlan kız numarası yapanı görmedim, gösterip gösterip vermeyenini görmedim :))
- +1 yıl
Ne o çokmu dokundu ? Sizler yillardir Türk Kizini Avrupa Hatunuylaa Rus KizLariyLa asagiLyorsunuz! O Zaman iyiydi de Size Laf geLincemi Kötü oLuyor? Yalanmi Abazasiniz abaza! Türkiye'de kaLdirimda bir bayan rahat biLe yürüyemiyor...Bana saldiracaginiza gercekLeri kabullenmesini ögrenin! Hadii yolunuzaa!
Soran+1 yılaynende oyle burda hayvan gibi davraniliyor kadinlara. bide avrupadaki erkeklere bakin kadin onlarda ne kadar degerli. sercecim canim katiliyorum sana bosver sen bunlari. isvicredeymissin hem orda sari mavis gozlu ne yakisiklilar vardir simdi :D
- +1 yıl
Soran arkadasim ben yurtdisindakileri övmemistim ki...Bir arkadas avrupada yasiyorsun sanki de diger milletleri biliyorsun dedi bende yurtdisinda oldugumu söyledim..Ve gercektende yurtdisinda kadini oldugu gibi seviyorlar.Yok memen küçük yok memen sarkik yok kalcan söyle böyle diye birsey yok.Benim ne komsularim var erkek gibi kadinlar giyinmesi tarzi ama esleri dizinin dibinden ayrilmiyor öyle gözlerine bakiyorlar cocukalrina eslerine düskünler asagilamiyorlar..He kis cok yakisikLiLarr :)))
Soran+1 yıliste bende onu kastettim :) off bende gitmek istiyorum yaa cok sanslisin :(
- +1 yıl
Dağılın lan :D
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. farketmez illaki pembe olması gerekmiyor sevdiğimiz asık olduğumuz kız olursa onun önemi kalmaz hatta esmerlerdeki siyah bile olur
00 Yorumla
+1 yılpembe meme ucu mu varmış. 15 yaşındamısın? meme ucu zaten kahve rengi olur
313 Yorumla
Soran+1 yılbizim kahverengiyse sarisin kadinlarinda pembedir herhal sorukar donup duruyo burda onuda mi gormedin
- +1 yıl
pembe dediğin açık kahverengi o :D Ayrıca memlekette gerçek sarışına rastlama ihtimalim nedir biliyormusun millet hep çakma bu devirde
Soran+1 yılogru ama varmis iste orjinal civciv sarisi falan yazmislar ama arkadas turk degil sanirim zaten :D pembe var yaa google yaz ne ruslar cikiyo pembe pembe
- +1 yıl
Bakma sen orjinalim diyene çoğu çakma. Ruslar ilgimi çekmiyor güzel ama soğuk ve kalıp gibi kadınlar. Memleketimin kızlarını değişmem hiç bir şeye hoş meme ucu kahve rengi olsada :D
Soran+1 yıl+ladim iste bu yaa :D
- +1 yıl
eyvallah sağol dostum :)
- +1 yıl
yaş ve boy kaç soran? :D
Soran+1 yıl18 yasindayim 162 boy 49 kiloyum :) 86 58 93 gibide olculerim var :)
- +1 yıl
o kadar detaya girme kız siteyi başımıza yıkacan :)) boy kilo oranı çok güzel ölçüler süper yaş tamam şimdi meme ucunamı takıldın sen :D
Soran+1 yılne biliyim burda ayilip bayiliyo erkekler pembe meme diyede
- +1 yıl
ya bırak ya memeyi buldularda pembe ucu kaldı. neyse soracaklarım varda sormayayım site silmesin durduk yere bizi :DD
Soran+1 yılmemelerim dik ve orta buyuklukte bu arada
- +1 yıl
haha pislik iş vakti milletin aklını bulandırma :) çok anlatmak istiyorsan ekle anlat
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
49Cevap
+1 yılGöğüs uçları için ruj tarzı birşey imal edeceğim, isteyen istediği renge boyasın ne takıntı ne sıkıntı kalmasın.
10 Yorumlarenk çok önemli değil... ama iri olması çok daha çekici... sevişirken hafif hafif ısırıyorsunn harika bişey ;) mmmm... mümkünse göğüsler de çok büyük olmasın... küçük ve orta çaplı olanlar harika...
00 Yorumlaasıl olan genel yapı ve nasıl kullanıldığıdır. sarı mavi pembe kırmızı renk ayrımı yapmamak lazım... :)
00 Yorumla
+1 yılaz olan herşey arzulanır. nasıl sarısın kız seksi geliorsa buda onun gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılevet onlar aksine itici
- +1 yıl
kıskançlar :D
+1 yılOraya kadar gelince senin meme ucun kahverengi ben ellemem diyip kalkıp gidicek mi :D
( Yanlış anlama soruyu sen sorduğun için senin diye söyledim şimdiden affola )00 Yorumla
+1 yılTen rengiyle de alakalı. Bence renginden ziyade şekli daha önemli.
00 Yorumlaesmerde kahverengi, beyaz tenlide pembe.. ama daha önemlisi sert ve dik olucak .çok geniş meme ucuda pek hoş görünmüyor bence
00 YorumlaBeyaza pembe gidiyor bence Ten renginle orantılı ama o kadar da sorun değil ;) önemli olan zevkini çıkarmak
00 Yorumla
+1 yılpembe hoş görünüyor ama bence göğsün şekilli olması cok daha önemli.. emmek konusuna gelince tercihim ucu büyük olandan yana olurdu.. rengine bakmam..
00 Yorumlabenim memem de kahverengi ben renginden memnunum bayandakinin rengini de takmyorum dolgun ve diri olsun yeterli
00 Yorumlakahverengi yada pembe fark etmez güzel olsunlar ki zaten hepsi güzel o yüzden sorun olmaz ama kahverengi daha bi albenisi var bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm cikolatali mesela emmek daha keyiflidir dimi? :)
+1 yılÖnemi yok , vücudu tümüyle ele alanlardanım.Kalpte dahil..
10 YorumlaCinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. emerken rengi pembe olunca ayrı bir tat falanmı oluoki? çilekli falanmıki pembe olanı?
10 Yorumla
+1 yıleh isteklere bakma sen, millet yeter ki meme bulsun. renk mi sorulur yaw :D
00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim kadarıyla pembe meme ucu orjinal sarisinlarda olur.kahveremgi de olsa fark etmez.yeter ki sevdigin kişinin herşeyi güzeldir.Bence düşünceleri boşver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki pembe ama öyle ucu sert değil ya belli olmuyo çoğu zaman. anca soğukta flan çıkıyo ya da dokunnca sıkınca çok
010 Yorumla- +1 yıl
hmmm güzel pembe ucun varmış sevgilin yok mu
Cevap sahibi+1 yılvarı ama ayrıldım
Cevap sahibi+1 yıloynayınca ısırınca yalayınca çıkıyo tabi
Cevap sahibi+1 yılbazen acıtıyodu ya zor dayanıyodm itekliyodm o zmn o da ayarını bilemiyrdu
Cevap sahibi+1 yılazdın ha hemen :)
sen emerken renginemi bakıyosun.ne bu nargilenin yanında kahve kayfi ohh ne güzel
00 YorumlaRengin önemi yok, önemli olan sert bir meme ucu olsun.
00 Yorumlaküçük memelerin uçları genelde büyük olur...büyüklerin ise uçları küçük... bazılarında hem meme büyük hem uç büyük işte öyle olunca tadından yenmiyo...ama benim tercihim uçları büyük rengi farketmez :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkcası kahverengi benimki partnerim halinden memnun görünüyor.o daha çok şekliyle ilgileniyor sanırım :)
00 YorumlaYa fark etmez emecek meme olsunda rengi fark etmez :D
00 Yorumlaçapı küçük ama yüksekliği fazla olsun, ben pembe emiyorum, şikayetim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKahverengi itici bence pembe candır. Ben bile erotk film izlerken kızın göğüs ucu kahverengiyse kapatıyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
hangi siteden izliyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikli tercihimiz her zaman kimin memesi olduğudur.
00 Yorumlaaslında ikiside güzel :D ama pembe biraz daha çekici geliyor galiba ama kahve rengi bence daha iyi olgunluk gösteriyor biraz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılemerken hangisi peki?
benim bi gömem lazım sen beni bi ekle beğenirsem sorun yok demektir
00 Yorumlaofffff offff olurum ona ben biterim ona ben yalarim onu bennnn
00 Yorumla
+1 yılAslında fark etmez.Ama pembe olsa biraz daha iyi gibi.
00 Yorumla
+1 yılpembe meme ucu çok çekici.bi de beyaz tendeyse hele.
00 Yorumla
+1 yılKüçük Gögüs Olsunda Farketmez Ucu :)..Büyük Gögüslerden Nefret Ediorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu o kadarda önemli bişey değil benim içn. fazla küçük olmasın ucu yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kahverengi severim. Daha cekici ve seksi gelir bana. Ama maalesef cogu kizin pembe
09 Yorumla
Soran+1 yıltam tersi dusunuyosun bence sarisin kizlarin pembe olur turkiyede sarisin mi var :D
Soran+1 yılhmm enteresan :) benim tam bu renkte bundan daha koyusuda siyahi kadinlarda olur heralde :D
Cevap sahibi+1 yılVajina rengi ile meme ucu rengi ayni mi oluyor peki kadinlarda ?
Soran+1 yılevet tabiki. dudaklar gogus uclari ve vajina ayni renk olur. tabii sarisin kadinlarin pembe purussuz olunca vajinalari kimse hayir diyemez tabi
- +1 yıl
son yazdığın genelleme bile olamaz.yanlış denilebilir.çoğu kadının o bölgeleri birbirinden ayrı renktedir
Cevap sahibi+1 yılBir karar verin hanımlar. Meme ucu rengi ile vajina aynı renkte midir ?
Soran+1 yılbenim ayni sordum simdi bir kac kisiye cogu kisinin ayni :S
Cevap sahibi+1 yılEyv saol :) İyidir iyi koyu her zaman iyidir. Hem meme ucu hem vajina.
rengine bakarak ayrım olmaz o erkekden şüphe duyarım
00 Yorumla
+1 yılBenim için farketmez,ama pembe daha çekici geliyo kahverengi de emilir pembesi de yani
00 Yorumlapembe olması daha hoş gözükür gözüme ama kahverengininde zevki ayrı
00 Yorumla
+1 yılbenim için biraz iri olsun kahve flan farketmez benim işimi görür
00 Yorumlapembe ne ya iğrenç ergenliğe yeni girmiş çocugunki ancak öyle olur:S
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi meme ucudur gidiyor ne bu meme merakı simdi bi erkek aldı elıne goguslerı bunun ucu boyle hıc sevmedıgımdenmı der bırakın bu ıslerı turk erkegı ıste herkes aynıdır gogus olsun ucunu gorenmı var:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkahverengi olanı kullanılmış hissi yaratıyor o nedenle itici
07 Yorumla
Soran+1 yılpembe meme olsa istahla emerim diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılohoo nediyorsun :D:D
Soran+1 yılpembe vajina?
Cevap sahibi+1 yılofff offf ahh ahhh
Soran+1 yılanladim acilen bir rus bul
Cevap sahibi+1 yılniye rus
Soran+1 yılonlarin oyle oldugun icin hemen hemen hepsi sarisin beyaz tenli turkiyede bulamazsin
+1 yılÇilekli milkshake sevıosam pembe .Nesquik sevıosam kahverengi olur .
00 Yorumla
+1 yılburası türkiye. ucu olsunda mavi olsada farketmiyo
41 YorumlaCinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. benim bile ilgimi çeker neden onların çekmesin.
11 Yorumlakoyu kırmızı ve ucu iri olan tercihimdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpembe her zaman güzeldir :))
12 Yorumla- +1 yıl
pembe kızların rengidir güzeldir
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahhaha benimki pempe o yuzden sorun yok
15 Yorumla
Soran+1 yılsanslisin :D
Cevap sahibi+1 yılterbiyesiz
Hayır pembe çok hoş oluyor
00 Yorumla
+1 yılkahve daha seksi bnce be
10 Yorumlaofff çok abrttınız bu konuları:D
00 Yorumlapembee gibibiss:))) yokkkkkkkkkkkkkk
00 Yorumla
+1 yılben kahverengi seviyorum ...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boyarız sorun yok
00 Yorumlapembe ve belli bekşrsiz olması gerekir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPembe her zaman daha güzeldir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpembe her zaman için daha iyidir..
02 YorumlaMor olsun lütfen :)
00 YorumlaNefes Alsın yeter..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilla pembe olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılnedenki peki emme acisindan mi
pembe :D
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı