+1 yıllink
bu linkteki fotoğrafa bakın arkadaşlar. müslümanlık diyorsunuz. hepimiz müslümanız elhamdülillah. ama şunu da unutmayın ki herkesin dibi, görüşü kendinedir. kimsenin hal ve hareketlerine, giyim kuşamına, nerde nasıl davranacağına karışamazsınız. böyle bir hakkınız yok. o namus namus diyenler yolda açık saçık bir kadın gördüğü zaman saldıracakmış gibi bakıyorlar. bu yobazlıktır, gericiliktir. haşemayla denize girenler, zorla kapattırılan genç kızlarımızı görüyoruz hemen hemen hepinizin önünde örnekleri vardır. tabi hepsi için demiyorum. ama bir kadın üstsüz güneşlendiği zaman -görüyomusunuz kafirleri namus elden gidiyor diyor bazı örümcek beyinliler yobazlar. ama senden benden çok onlar bakıyorlar.
bu arada cwdarker sana helal olsun bu cesaretinden dolayı kutluyorum seni!23 Yorumla- +1 yıl
ben izmirde yaşıyorum alsancakta. izmirin kızları da kadınları açık giyinmeyi sever. medeniyet şehridir burası. kimse dönüp bakmaz bile. ama bazı yobazlar var izmirde bile yicekmiş gibi bakarlar..! sonra da namustan behsederler... benim gibi düşünenler olmasa vay bu ülkenin haline... :(
En İyi Cevaplar
+1 yılGünaydin diyim Sen büyük ihtimal Yeni uyandin bense daga hic uyumadim :( (
Neyse Böyle üst cikarmalar normalde okadar Arkadaslarin mantikz yapmis olduklari Yorumlar
neticesinde büyütülcek bisey degil. Sorun nerde Biliyormusun Senin Türkiyede yasiyor olman orda 90 Yasindaki bir Bayanida görseler üsdü acik Affedersin onuda bilmem ne yapmaya kakarlar. Mantik cogunlukla ayni nasil götürürüm buda nerden Kaynaklaniyor benim Insanim %80 kendi Ülkesinden cikipda farkli Kültürleri yasamamis o yüzden desek dogru olur. Sen keyfine bak ona buna Takma :)))717 Yorumla- +1 yıl
haklısın, avrupa rusya gibi kadının kolay elde edildiği yerlerde kimse kimseye bakmıyor. Rusya da bir kadın pazarda südyenini çıkarıp yeni südyen deneyebilir. kimse bakmaz. çünkü meme *m oralarda ucuzdur. her erkek istediği an bir kızı becerebilir. kimse bundan gocunmaz. hatta karılarını türkiyeye Para Kazanmak ! için bile rahatlıkla yolluyorlar. bir çift meme oralarda sorun olmaz. ama burası türkiye...
- +1 yıl
ne özgürlüğü be özgürlükmüş nerde o zaman türklüğünüz kültürünüz, örf adet ve değerleriniz. adam akıllı aydın insanlara sorun bunları bakın sizi nasıl rencide eder. günah mı değil mi günahsa yaptığın o zaman başka bir açıklaması yok bu işin. allah sizi bildiği gibi yapsın. karanlıkkaya da doğru birşeymiş gibi onaylıyor profil resmine bak kaya!
- +1 yıl
evet ah özgürlük nerde o günler ! bu gidişle şu akdenizdeki seks gemisine katılacaz gibi :D özgürlük orada vah bize vah :D
@soran sana da tavsiye ederim değil üst istersen altı çıkar ayır bacaklarını güneşlendir. kimse bakmaz o gemide sana çünkü herkesin malı meydanda :D özgür gemi, seks gemisi link - +1 yıl
kardesım goguslerını o kadar gostermeye meraklıysa gıtsın o cıkıp farklı ulke dedıgın yerde yasasın yaaaa benım Turkıye mın dını ınancını kotuye goturecek yenı nesılı dınden uzaklastıracak seylerı gıdıp o farkllı kulturdekı ulkede yapsın Turkıye gıbı begenmıyorsa gıtsın nerde yasarsa yasasın o bu ulkede olmayınca daha mutluyum
- +1 yıl
Arkadaslar herkezin Dini Kendine herkez tabikide Müsliman ama Delikanlica Soruyorum Sizlere delikanliysaniz Söylesin dogrulari.
Simdi Sizler burda isyan bayraklarini cekdiniz benim yazdiklarimi Tamam diyelim Özürde dileyelim.
Soruyorum Ey Arkadaslar Siz cokmu Dürüst Namuslusunuz Dininize okadarmi Baglisiniz.
Namus nedemekdir Sizler acisinan bide Ona Cevap verin.
Siz simdi Hic bir Kizla cikmadiniz hic bir Kizla Öpüsmediniz Hic bir Kizla Iliskiye girmediniz Sizler hep Nikahi Beklersiniz - +1 yıl
aynen. yarında istemeye gelirler çok terbiyeli çok efendi örf adetimize göre yetiştirdik biricik kızımızı derler adamlarda türkiyede sanki bi o kalmış gibi götürür bir de bakarlar ki onlar istemeden önce herks istemiş. ayıp yahu din var iman var zaten profil resminden yaşlı olduğun anlaşılıyor gidicisin bari imanlı git.
- +1 yıl
ben sımdıye kadar hıc bır kızın elını tutmadım evlenmedende ne operım ne ılıskıye gırerım aldıgım dını terbıye musade etmez k.b
- +1 yıl
@soran ben erkeklerr ozgur demıyorum nıkahsız bır sekılde opusen ılıskıye gıren hıcbır kıımseyı desteklemıyorum kım yaparsa hatalıdır
- +1 yıl
neden ortaligi Karisdiryorsunuz aaaa Gencler aaaa olurmu yani dermisim .
Her Insan özgürdür ve isdedigi yasar buna kimse engel olamaz.
Yabanci ülkelerden bir Turusit geldiginde Cikardiginda bisey olmuyor benim Insanim üsdü acik Güneslenince hemen Vurun kesin ne geri Düsünce Namus Gögüs gösdermekle olmuyor vehaut acmakla Namus Ruhda olur beyinde - +1 yıl
Allah Kolaylik versin bu Tartisma bitmez of of teske Yazmasaydim bisey
- +1 yıl
Nasil Müslümansiziniz Sizler Arkadas Günaha Sabah sabah Sokdunuz beni gercekden.
Arkadaslar madem okadar Dine baglisiniz okadar Kurani Kerimi iyi biliyorsunuz onun bunun Ailesini katiyorsunuz Cocuklar gibi Anne Baba diyerek agliyorsunuz yazik diyorum Sizlere.
Kurani Kerimde söyle bisey yaziyor acin Bakin ondan Sonra konusun.
Ey Müslüman Sen dinine ibadet ediyor olabilirsin ama hicbir Müslüman Kardesini dini hakkinda yargilama yargilarsan ozaman Günaha girersin. Sizler dinden bahsediyorsunuz
siz hiç bana medeniyetten falan bahsetmeyin.. medeniyet dediğin şeyin tanımında üst çıkarmak diye birşey yok..erkeklerin en kültürlüsü dahi olsa bakar.. neden doğaları bu böyle yaratılmışlar.. erkekleri bakıyor diye suçluyorsanız eğer ben sizin medeniyetinizden şüphe ederim keza medeniyet aklı selimliği de barındırır.. hoşunuza gitmesi ise zaten bünyanizde nasıl bir ironi barındırdığınızın göstergesi.. madem yanmak için yaptınız bunu niye hoşunuza gidiyor? niye bakışlar sizi havaileştiriyor? çünkü sizin medeniyet dediğiniz şey tam da zevk demek.. kadınlar bedenini kullanalı beri, erkekler dünyanın hakimi oldular..
104 Yorumla
bunu burda anlatıp senin hayalini kuran erkeklerin seni hayal edip salyalarını akıtman takdire şayan. biz senin gibilere ego tavan insanlar diyoruz . bu bir soru değil teşhir. peki ben sana bir soru sorayım plajdaki insanların sana bakıp iç geçirmesi, erkeklerde oluşan çadır durumu boyunu ne kadar uzattı? ve bunları neden burda anlatma gereği duydun çok merak ettim? sabah sabah senin memelerini hayal ederek güne başlamak hiç hoş değil.
620 Yorumla- +1 yıl
aaa lütfen ama böyle üstsüz güneşlenen arkadaşlara kızmak yerine teşvik edelim...
- +1 yıl
özgürlüğünü kanıtlamış olabilirsinde burda sen erkekleri teşhir ediyosun özgürlük memeleri açmakla kanıtlanmaz emin ol Türkiye'nin en özgür ilinde yaşıyorum ben. eğer özgürleşmek istiyosan erkeklerin organına hitap etmek yerine beyinlerine hitap ette özgürleşmen bireysel değil toplumsal olsun.
- +1 yıl
"benim bedenim benim kararım " deyip tartışmayı bitirelim isterseniz...
- +1 yıl
shutup erkek büyük ihtimal bu arkadaş takılma o kadar. Kendince eğleniyor
- +1 yıl
dünyayı görmek meme göstermekten geçiyosa almıyım ben. işte bende sana diğer çabalarını soruyorum naptın diyorum başka özgürleşmek için ama sen cevap veremiyosun neden çünkü yok. senin primin yatak odasında tek geceye dayanır.(ki bunu verdiğin diğer cevaplara göre söylüyorum) ama haklısın her yatakta giderin var ama tek gece.
- +1 yıl
senin sevip sevmemenden banane. yapan kendine yapar. benim özel hayatımı bilemezssin çünkü ben senin gibi bunu burda ifşa etmiyorum. kendimi seviyorum en başta başkasına beğendirme çabam yok. benim zeka seviyeme gelmen için 40 fırın ekmek yemen lazım. çünkü seviye ve kalite ne kadar insanın yatağından geçtiğinle değil kültürle anlaşılır. Ayrıca ohhh sefam olsun kendim kazanıyorum kendim yiyiorum onun bunun parasıyla değil kendi alınterimle . ona buna salça olarak değil. kendimle gurur duyuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bazıları dar bir pencereden baktığı için sizin ne demek istediğinizi tam anlamıyla anlamış değil.
Boşverin kim ne derse desin Siz üstsüz güneşlenmekten memnunsanız ve rahatsanız öyle güneşlenin. Mayolu, bikinili veya Haşemalı güneşlenmek isteyen ve kendisini öyle rahat hisseden öyle güneşlensin, denize girsin.
Burada önemli olan Denize girmek mi yoksa yan tarafınızda yatanları dikizlemek mi ?
Ayrımını yapmadan söylüyorum Her kesimden kişiler genelde amaçları belli burada ahkam keser, deniz kenarında ayırt etmeden dikizler.
Ben denize girmek için gittiğimde kim çıplak kim kapalı bakmıyorum ilgilenmiyorum. Bu amaçla gittiğim zamanda açık ve net söylüyorum saygımı bozmadan, abartmadan, karşımdaki insanları rahatsız etmeden, renjide etmeden izlerim.10 Yorumla Arkadaşlar burasi özgur bi ulke herkes istedigi gibi giyinebilir yada giyinmeyebilir :-) kimse kimseye birsey diyemez kimse kimseyi yargilayamaz turkiyede ozgurluk yok askeriyeye basortuluyu almazlar kumsalda gunesleneni yadirgarlar otobuse şortla giren kizi kovarlar her iki kesimde daha özgurluk kavramini ogrenemedi
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi yapmıssın cesaretini kutlarım tabiki öteki yerlerin bronz oluyor göğüsler beyaz kalırsa kötü gözükebilir bazı turistlerde bu yüzden ibizaya gidiyor tam nude olmak için veya daha rahat insanlar özgürgür rahatça yaşayabilmelidir
22 Yorumla
+1 yıl@soran sana da tavsiye ederim değil üst istersen altı çıkar, ayır bacaklarını güneşlendir. oh özgürlük, kimse bakmaz o gemide sana çünkü herkesin malı meydanda :D özgür gemi, seks gemisi, Türkiye"de yapamazsın sen, sana malların meydanda olduğu mekanlar lazım. avrupa gibi seks gemisi gibi. mallar meydanda olunca kimse kimseye bakmaz. sonuçta elini atsan ellisi ha ne dersin :D
seks gemisi: link00 Yorumla
+1 yılKeşke bunu müslüman kimliği altında yapmasaydın! düşünsene o kadar insanı günaha soktun çok mu güzel oldu şimdi... çok afedersin ama erkeklerin seni becermek istemesi çok mu hoşuna gidiyor ya da erkekleri çıldırtmak çok mu hoşuna gidiyor k.b özür dilerim ama böyle davranana kaşar gibi şeyler diyorlar yani... birde millet onu bunu yapıyor benim yaptığım neyki demişsin kötüden örnek olmaz bunu bil ilk önce... ve millt onu yapıyor diye sende mi yapman lazım ordan geçen bir erkek oğlum herkez tevavüz ediyor nasılsa bak kadında açmış göğüsleri gel tecavüz edelim deyip yapsın o zman Allah ıslah etsin başka bir şey demiyorum artık ben bu yaşımda bunları düşünüyorum sen o yaşında düşünemiyorsan ailen iyi dini eğitim vermedi demekki ne diyeyim... bence kadın vücudu bu kdar değersiz olamamalı öyle orda burda gösterilecek şekilde !
73 Yorumla- +1 yıl
ben oyle orasını burasını acıp guzel zanneden kızlara acıyarak bakıyorum yazık onlara
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeşilköy sahilde ya da Sosyal Tesislerin orada falan yaşadıysan bu hareketi, insanların tepkisine anlam veremem açıkcası çünkü Yeşilköy, Basınköy, Florya insanı biraz daha nezihtir.
Büyükçekmece'de falan yaptıysan hepsi Esenyurt'tan geldiği için sıkıntı...
Cinsellik kategorisine bilerek mi açtın bilmiyorum ama içime kurt düşmedi değil. Her şeyi bi' kenara bırak şu cümleni sevdim "Ama inanılmaz keyif aldım çok eğlenceliydi" =)12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKilyos'ta o kadar nezih sayılmaz. Herkes (barzolar dahil) İstanbul'dan kaçıp oraya gidiyor. Yaptığın hareketi/aksiyonu sevdim ama insanlar aç biliyorsun.
Kaldı ki Solar Beach biz çok kaliteliyiz çok seçiciyiz falan diye reklam yapar ama orada bile böyle bön bön bakan dangalaklar olabiliyor. Buna yapacak bir şey yok. Zihniyeti değiştirmek lazım. Sen doğru yoldasın. =)
kıyafet giymiş bir hayvan görsem dikkatimi çeker bakarım, çıplak bir insan görsemde bakarım oda dikkatimi çeker bu hayvana neden kıyafet giydirmişler diye düşünürüm bi, birde bu kadın neden çıplak geziyor diye düşünürüm, insanlar sadece zevk almak için bakmazlar bazı şeylere benim gözümde senin kıyafet giymiş bir köpekten farkın yok dikkat çekme konusunda:)
40 Yorumla
+1 yılYo sen gayet ve gayet moder bir şey yapmışsın hani diyorlar ya oranı buranı açmak yapıyorsa medeni desene hayvanlar bizden daha medeni gibi bişe :D O çok doğru hayvanlar bizden daha medeni bu konuda b*kunu çıkarmıyorlar çünkü ve onlara normal geliyor onlarda zevk için yapıyor ama zamanı gelince ..
00 Yorumlatakdir ettim seni ya nasıl yaptın bunu bütün insanlık böle birşey yapılsada erkelerin nasıl bir tepki verecegini bekliyordu bu fırsat sana düşmüş artık bilimsel olarak kanıtlanmıştır cwdarker üstünü çıkarınca bütün erkekler yiyecek gibi bakıyormuş birdaki sefer söyle yerini tirübün koyalım adamlar rahat rahat seyretsin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece size karşı demiyorum ama yabancıların düşüncelerine uyupta kendi kültürümüzü yok etmemizin ne faydası var ? Ben buna özgürlük diyemiyorum. Bizden sonraki nesile kendi kültürümüzü böyle tanıtamayız kimse kusura bakmasın..
30 Yorumla"Size göre medeniyet bize göre mimsiz medeniyettir. Mimsiz medeniyet te densizliktir, densizlik ise görgüsüzlüktür..."
Üst çıkarmışta medeni olmuş, kendimi teşhir ettim, erkekler bayram etti desene şuna.64 Yorumlayok genelde ben altımı çıkarırım malum erkek olunca alt taraflar para eder :) niye yaptın ablacım amacın neydi? bana baksınlar ve arzulasınlar diye mi yoksa iz kalmasın diye mi? iz kalmasın diyeyse filinta gibi bir eşin veya sevgilin varsa ve biraz mantıklı düşünüp olayı çözdükten sonra kaderiri münevver karabulut'un kaderi gibi olacagının ihtimalini hiç mi düşünmedin? neyse allah seni bildiğinden de bilindik yapsın :D
16 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. ne var niye bakıyorlar anlamadım, alt tarafı çıplak bir kadınssadsadasrretreflkfmrelişişşşyyyyşş...
bizmemeleriseviyok43 Yorumlaoff ne bu ya ne olarak görüyosunuz siz erkekleri üstünü çıkarmış da herkes yicek gibi bakmışda bırakın artık bu işleri ya sanki bi tek meme sende var dimi kimse daha önce görmedi! üstelik fotodakide sensen eger öyle çok bakılacak bi yanın da yok yani herkes kendine gelsin biraz kurtulun bu egolarınızdan!
10 Yorumla
+1 yılSevgili yaşı büyük aklı ergen arkadaşım özgürlük memelerini açmak yada çıkplaklık ise hayvanlardan özgürlük manasında hala geridesin. Oramı açtım buramı açtım bana şöyle baktılar çadır kurdular felan geçti bu tür sorular yaratıcı olun biraz. Ergen zihniyle daha doğrusu acemi soruları sormayın. Maden sex konusunda bu kadar tecrübelisin tecrübeni gösterecek yol gösterecek şeyler sor.
14 Yorumla- +1 yıl
Neden paylaştın bizi ne ilgilendiriyor bu bir medem fikir almayacan neden buraya yazdın bu iki soru sormadınsa soru sitesinde ne işin var ergen bu da üç. Topla kapaklarını git taso oyna sen
- +1 yıl
eğer bu ülke senin gibilerinin kıçını başını başını açmasıyla ilerleyecekse yok kardeş dursun durduğu yerde. yanı başında ölen insanlar varken ilerlemez, biri kürtçe konuştuğunda sus dedikçeye kadar ilerlemez, siyasi partilerin her gün p*rno kasetleri yayınlanıyorsa ilerlemez yaniülke senin kıçının açık kapalı olmasına bağlı değildir ki eminim o hiç kapanmıyordur...
sana çok uzun bir cevap yazabilirim ama kısa yoldan gidicem nudist plajlar var, oralara gidebilirsin üstünde hiç bişey olmadan güneşlen ve denize gir istersen ortalık yarda sex yap kimse bişey demez. keyifaldığını söylüyosun bu keyif sana olan bakışlardan olabilir. yazılarını takip ediyorum rahat ve sex konusunda arzularla dolu bir bayansın lafını esirgemiyosun öyleyse bunlar seni rahatsız etmemeli.
12 YorumlaTürkiyede gerçekten büyük bir cesaret örneği... Ayağa kalktım ve seni alkışlıyorum.
20 YorumlaBende oldu ve her yaz benim bulundugum yerde ciplaklar pilaji var guzel bir zevk ciplak yuzmekguneslenmek hatta bikeresinde valeybol oynadik ciplak ciplak neden olmasin ..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüneşlenirken değil de denizin içindeyken merak ediyorum nasıl olur diye ama yapmaya cesaret edemem öyle birşeyi :)
30 Yorumla
+1 yılhadi len...burada erkekleri azdırmaya çalışmaktan ne zevk alıyorsun anlamıyorum.kişi,lik bozukluğu var sende ciddi manada.
20 YorumlaTakdir ettim abla.
not: Beyler yanık ablanın memesenini buldum ekleyin: eleavucasığmayanasimemeler31@hotmail.com53 Yorumla- +1 yıl
:)) güzelmişş
+1 yılRahat insanlari seviyorum.kimseyi umursamayip , istedigi gibi yasayanlara saygi duyuyorum.Sizide taktir ettim.Guzelliginizi bencilce kendinize saklamamaniz ne hoş :)
00 Yorumlaozaman senin kişiliğin gibi bende açık sözlü davranıp bi fotonu paylaşmanı istriyorum:)
30 Yorumlaamaaaan güzelim harbi bu gün yeni girdim şu ikinci konum sıkıldın yorumların içeriğinden. herkez her
şeyi çok iyi biliyo.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbegendikleri icin mi baktilar sanki.
ancak ayiplayarak bakan cok olmustur.
Erkekler bile ayiplamistir bu yastaki kadinin memesinden kimse tahrik olmaz kimsede yakistirip begenmez.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben alanyada guneslenmistim ustsuz bu senede sadece ustsuz guneslencem hatta cesaret edersem tangayla ama bu sefer hirvatistana gidicem
21 Yorumla- +1 yıl
Burdamısınız
+1 yıl31 yaşında sergileyecek kadar dik ve dolgun göğüslerin varsa ne ala sergile ki abazalar hayal ederekte olsa ona attırdığını düşünsün ve çeksin doğru söyle sende bunları düşündün mü şimdi şu bakanlar göğüslerime fışkırtsalar vb.şeyler
10 YorumlaTakma kimseyi, bir dahaki sefere daha cesur hareketler bekliyoruz senden :))
10 YorumlaBunu istanbulda yapıyorsun yarın öbürgün tecavüze uğrayıncada ağlarsın kös kös yapılacak yer var yapılmayacak yer var
30 Yorumlacanım bizim buralara gel,rahatça soyun bende kremleri her yerini deniz güneş kum süper öyle güzel koylar varki sessiz ve sakin:))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo kadar gözlerin bakmasına meraklıysan cıplak gez ne dersin? acayip keyif almak nedir ya?
Cıplak gezmek kültürsüzlükse sanırım sayılarımız cok cok fazla.10 Yorumla
+1 yılSoruda asık surat, aşağıda gülen surat, nedir bu çelişki ?
10 Yorumla
+1 yılMemenizle dünyayı yerinden oynatıyorsunuz, hayat size güzel amk
32 Yorumla- +1 yıl
mememe...mememe son ki üç
Güneşlenirken üst çıkarma normal. Göğüslerin de bronzlaşması lazım tabi onlar bembeyaz kalınca kötü bi görüntü oluyor. Ama bunu herkezin normal karşıladığı bi yerde yapman daha uygun bence. Yicek gibi bakmayanların olduğu biyer :))
00 Yorumlagenel olarak biz erkekler yer gibi bakarız valla, hiç meme görmemişizdir çünkü :)
00 Yorumla
+1 yılüst çıkarmak heyecanlı da, sen beni neden sürekli red ediyorsun arkadaş eklemek istiyorum seni ve konuşmak, tanışmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleh giysili insanların içerisinde çilpak dolaşırsan öyle olur, güneyde bazı plajlarda kimin *mı kimin zikinde belli değil, o yüzden bir çift memeyi önemsemezler. :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"güncelleme" senin bu bahsettiklerinden ne farkın var "kültürlü çıplak" :D insanları küçük görmek kendi küçüklüğünden kaynaklanır! haşema veya şor
+1 yılbenim henüz olmadı ama ben senin kadar cesaretli değilim tebrikler
00 Yorumlakimileri çıplak arar biz giyiniklerini bulamıyoruz doğuya mı taşınsam ne
00 Yorumla
+1 yılresim sana aitse bakılması normaldir, güzel yüzlü güzel fizikli kızların göğüslerine bakılır, ama çirkin ise cinsellikten soğutur.
01 Yorumlaİlk farklı geliyor ama plajlarda büyüyünce insan hmm diyip geçiyorsun ^^ antalya mod on :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendınıze nefsinize hakim olamıyorsunuz askınıza nefsinizi karıştırıyorsunuz ve hala iliskinize aşk diyorsunuz sonra kenedenzı kullandırıyorsunuz .
21 Yorumlaplajın adını söyle :) belki o an bende ordayımdır :)
00 Yorumla
+1 yılAllah askına bır aklı basında bayan ks üyesı su kadına yaptıgının yanlıs oldugunu soylesın
10 Yorumlaoldu ama rahat bir yerdeydi çok zevkli öyle güneşlenme:)
20 Yorumla
+1 yılBir sonraki güneşleme zamanını önceden bildirirsen sitece sana eşlik ederiz .
Yanlış anlama sadece aldıgın hazzı daha da artırma çabasındayız :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöğüslerin güzelse ve de büyükse bakarlar tabiki.
kaç beden takıyorsun 90 filan mı?00 YorumlaDenizin içinde seks yapıyor derken--inleme de oluyor mu? Abartma ya!
00 Yorumlaantenlerin bütün kapsama alanlarını çekmiyor sanırım. no signal ol bence.
00 Yorumlabilemem meme görme ihtiyacı olan bakmış işte sevaptır :9 iiy birşey yapmışın
00 Yorumlaüstsüz güneşlendiğinize göre evli değilsiniz yoksa erkek eşini öyle güneşlendirmez herkesi içinde
00 YorumlaDenizin icinde seks?
Nasil bir hayal dunyasi arkadas?10 Yorumla
+1 yılBen hep ustsuz gunesleniyorum zaten mesele altı çıkartıp guneslenmek
00 Yorumla
+1 yılşimdi birilerinin memelerini izlemesi sana zevk mi verdi ?
çok ironik.00 Yorumla
+1 yılgüneslenmeyi büyük bir olaymis gibi anlatiyorsun da ne var bunda yani?
12 Yorumla- +1 yıl
kıskanmayın, kız cesaretli
- +1 yıl
kıskanmayın, kız cesaretli
+1 yılben denizde memelerim hep açık geziyorum ama kimse dönüp bakmıyor
00 YorumlaOlur öyle abaza dolu her yer.
10 Yorumla
+1 yılYenikapı'da mı çıkardın da yiyecek gibi baktılar yahu =/
04 Yorumla- +1 yıl
bilmem mi :)) kilyos'ta güzel mekan :))
Not = bu arada evet bir kaç kez yenikapı'da girdim.. bu bi ayıp değil.. sen yiyecekler gibi baktılar falan diyince aklıma orası geldi.. - +1 yıl
deniz ortamında herkes bikinili olduğu için bayanlar çokta ilgimi çekmiyolar.. üstünü çıkarmış olman milleti tahrik etmiş olsa gerek..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük cesaret.istanbulda nerede gösterdin bu cesareti?
00 Yorumlabence sizin gibi kadınların sayısı artmalı
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne