İnstragram da airiz ped markası var onu bakabilirsin ağrı düzensizlik mantar bir çok şeye iyi geliyor emiciliği gayet iyi bir bak istersen bende kullanıyorum gayet güzel
Ders var anatomi fizyoloji konu maket kadavra ve muayeneleri oluyor üroloji kadın doğum staj var doğum yaptırıyor sorum hayatinda ilkez kadın gören masum köylü gibi arakadasn at önden at hiç görmemiş gibi ya bence senin sevgili çoban çıkma ihtimali yüksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnstragram da airiz ped markası var onu bakabilirsin ağrı düzensizlik mantar bir çok şeye iyi geliyor emiciliği gayet iyi bir bak istersen bende kullanıyorum gayet güzel
Ne alaka atıyon resmini doktor mu 😂😂 yapacağı yorum bu olur tabi
Cinsel olarak kendini doyurma peşinde galiba daha önce cinsel ilişkiye görmediniz ondan o da fırsat bulup foto isteyip konuyu farklı yerlere çekiyor
Şunu şöyle aşkım bir kere sokunca geçiyormuş bunu sen yapmak ister misin de bakalım ne diyecek sana
zaten şey dedi ilişkiye girsek düzelir
Koş gel aşkım becer beni de sadece seni becermek istiyor yoksa başka bir amacı yok
Sevgiline yazana kadar doktora gitsen?
tıpçı
Peki.
ne demesini bekliyorsun ya
Mantar beyini etkilediyse demek
ilişki yalıyor musunuz. ?
kız can derdinde çocuk ne derdinde dlsla
Ya ahhahaaha igrenmks
Seviyesizlik şaka mı
ne seviyesizligi
Sende bu abazanin tıpkı olduguna inandın mi
Nasil tıp. Ci bu hayatinda ilkez ***. mm görmüş gibi davraniyor
çocuk milletin * *mina mi bakıyor
Ders var anatomi fizyoloji konu maket kadavra ve muayeneleri oluyor üroloji kadın doğum staj var doğum yaptırıyor sorum hayatinda ilkez kadın gören masum köylü gibi arakadasn at önden at hiç görmemiş gibi ya bence senin sevgili çoban çıkma ihtimali yüksek
Daha doktorların ne iş yaptığını bilmeyende sen şaşırmadım yani