İlişki sırasında bayan olmanın zorlukları veya kolaylıkları nelerdir...?
Sizce kim daha şanslıdır ve niye..?
Sizce kim daha şanslıdır ve niye..?
Cinsellikte iki tarafında olumlu yanları ve olumsuz yanları vardır bayan olmak demek cinsellikte;
1-arastırmalara gore kadınların orgazm sırasında erkekten daha fazla zevk aldıgı söyleniyor.bu taraftan bakılırsa bayanlar zevk bakımından sanslı
2-kadınlar bence erkekleri cinsel yönden her türlü çağırabilir çağırırsa karsı taraftan olumsuz yanıt almaz(en azından turkıye de boyle ispanya da boyle degıl) ama erkek bir kadına tam tabiriyle yavsarsa olumsuz yanıt alır hatta sapık gibi kufurlere ve hatta azgın teke gibi agır sozlere ve tokada maruz kalabilir.
3-olumsuz taraflarına gelırsek en basta kızlık zarı diiye birşey var ve ozellikle turkiye de bir zar için insanlar olduruluyor onu korumak cok onemli tabi ben bu goruse katılmıyorum mahalle baskısı var ve hafifde olsa acı var.
Sonuca gelirsek ben de bilmiyorum iki tarafında sanslı ve şanssız tarafları var :D
Cinsel yaşamda giren çıkan bayana olduğu için erkekler erkeklikleri ile gurur duyuyor ama olayın farklı bir tarafı var. Giren bize olsa da sonuçta Allah doğuştan bize girecek olan penis için bir yol vermiş , bu yok ilk ilişkide biraz sıkıntı yapar hepsi o . Penis matkap değil ki vücudumuzda bir yer delip girsin bir delikten içeri giriyor sadece . Biz yatıp gazetemizi okuyup çayımızı yudumlarken sizler boşalmak için uzerımizde debelenip duruyorsunuz :)
Kadınlar şanslıdır çünki, karşı tarafı tatmin edememe yada tatmin etmeye uğraşma gibi bir derdi yoktur...Erkekler çok kolay tahrik olur, boşalır ve her halükarda tatmin olur...Ama kadının şansız bi yönüde vardır ki, orgazma ulaşması erkekler kadar kolay değildir, bi çok etken olması gerekir, ve orgazma ulaşması Erkeğe bağlıdır...
siz bel boşalması ne demek bilirmisiniz amaaan aman bayan olmak da ne var 5 dk dişini sık kendini salıncak da gibi duşun aç bacaklarını gözlerini kapat başını arkaya ver sonrası erkeğe kalmış bişi.. ;)
Cevap
2Cevap
yatakta BAYAN olmak. neyse gormezden gelecegim.
yatakta kadin olmak, erkege gore eh daha avantajlidir. biz genelde 15 dkda orgazm oluruz. sonrasinda tecrubeli ellerde multiye baglariz. yani en azindan ben bagliyorum.
lakin soyle de bir sey var. erkek bir kez bosaldiginda ikinci birlesmede ayni sertligi yakalayamiyor. bunun bir yontemi var elbet. sertlesmeyi engellemeyecek kadar icirmek. kendim de icerim. daha relax olmami sagliyor. yoksa yani 5 dkda bosaliyorlar. cok can sikici bir durum. donup uyuyan falan var. denk geldi mi? neyseki bir, iki kere basima gelmistir.
tum bunlarin disinda daha rahat partner bulmak bir artidir. buldugunda da kacirmamak bir meziyet elbet.
ben bir bayan olarak ve hic cinsel iliski yasamamis olarak su anki dusuncem kadinlarin daha sansli oldugu, bilmiyorum ama ben yatakta erkeklere daha fazla is dustugunu dusunuyorum ve bence kadinlar daha cok sefasini suruyor
cinsel iliskiden sonrada ayni fikirde olurmuyum bilmiyorum ama
Bayan olmak duygularını yatakta harekte gecirebiliyorsan güzel kafan başka yerdeyse zevk alman imkansız
Erkek olmak daha şanslı bence sonuçda giren çıkan yok...
sağ elimi pantolondan içerii soktum devam edin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar