saat aldım, gömlekleride çok? farklı fikirlere ihtiyacım var
Cevabın nedir?
İnsanın sevdigi olunca birde özel bir gün yani doğum gunu ise isler degisiyo farklı guzel hediyeler alırken kararsız kalıyo ınsan bazen de abarta biliyo esimle dogum gunlerimiz aynı ve ben hala bısey bulamadım cok kararsızım ikimiz bas basa da olamıcaz aılemizde olacak napcamı bilemedim bir fikri olan var mı 👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
güzel bir yemek hazırla özenli bir sekilde giyin bence çok güzel bir hediye olucaktır esin için :)
17 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle yapcam canım ama bide hediye lazım :)
Soran+1 yılgeçen yıl kaliteli bir saat almıştım ama var yani :)
Soran+1 yılvallahi olur yaa süpersin canım teşekkür ediyorum.. harika bir fikir
Soran+1 yıltşkler canım benim
+1 yılsaat tesbıh cep teelfonu butcene gore kocanın zevkıne gore degerlendır
ama hedıyenın maddı degıl bence manevı degerı kıymetlıdır00 Yorumla
tesbih ya da güzel bir gümüş yüzük çakmak kaliteli bir zippo
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
kizma ama sevgililer günü diyon kocam diyon olur mu senin evlilik yıl dönümün var hem hediye ye ne gerek var ki sağ cebinden al sol cebine koy gibi bişey olacak iki güzel söz tatlı dil yeter ha çok istiyorsan bebek düşün ultrason resmi yolla en büyük hediye
00 Yorumla
+1 yılEeee önceki aldığın gömleklere güzel bir kol düğmesi almanın vakti gelmiş :)
10 Yorumlaeğer fantazılerden hoslanıosanız ona sadece bır roptesambır alıp ıcıne hıc brsey gymeden gymesını re onu o sekılde gormek ıstedgınızı kcuk bır notla rıca edeblrsınız bnce;)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı kurdelelerle hediye paketi şeklinde süslenmiş bir kıyafetle onu karşılayabilirsin doğum günü gecesi;)
10 Yorumla almak yerine bişeyler yapman için yardımcı olsam?
Kaç yıldır evlisiniz03 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay
- +1 yıl
güzel bir sofra, yemek vs..
mumlarla süsleyip, balonlar yapıştr ve uçlarına fotoğraflarınızı aasıp notlar yaz.
ona bir uzun ve etkileyici bir yazı yazıp saman kağıtlarına ama kenarlarını yakk ve ileride çocuğuna gösterebilceği güzel bir anı olabilir.
fotoğrafını kara kalemle bir tablo yapabilirsnz
Soran+1 yıltşkler canım değerlendireceğim :)
Kaliteli bir cüzdan alabilirsin sonuçta hep yanında taşıyacak baktıkça seni hatırlar
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMantıklı 👍
+1 yılguzel biyerde aksam yemegi rezervasyonu yap. kirmizi sarap olsun. bir kirmizida eve al yemekten sonra devam ediceksiniz kendinede iyi bir fantazi kiyafeti al onuda gece kullanicaksin
10 YorumlaSen kocanla sevgili değil ki karı kocasın?
Tabi ya.
Az kafayı çalıştır00 Yorumla
+1 yılOna zippo çakmak al ve hadi şimdi çak bana de ona 😂😂😂
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO ne yaa
- +1 yıl
google a yaz mobilim :)
Gizli Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılBüyük bir pasta yaptır içine sen gir. Eminim şaşıracaktır.
00 Yorumla24 saat boyunca her istediğini yap bak nasıl hoşuna gidiyor. Mesela tv kumandasını ver arkasına yastık ver sigarasını uzat kahve yap.
020 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBunlar zaten hep oluyor.. ama daha cok mutlu etmek istiyorum.. o mutlu olunca cünkü bende mutlu oluyorum
Gizli Soran+1 yılBu soruyu sorma nedenim baskaydi evli oldugumdan degil ama yardimci oldun hakkini helal et
Gizli Soran+1 yılNasil? Ben evli degilim ki.. ama sen evlisin ve esinden boyle birseylermi bekliyorsun
Gizli Soran+1 yılYok evli degilim diyorum ya soruyu baska bir nedenle sordum.. ama evli degilil henuz :)
Gizli Soran+1 yılKusura bakmayin ya oyle kandirmis gibi oldu ama sormam gerekiyordu.. niyetim kandirmak degildi
Gizli Soran+1 yılGercekten özur dilerim :)
Gizli Soran+1 yılNeden oyle dusunuyorsun
Gizli Soran+1 yılYane merakimdan sordum kusura bakma gercekten niyetim kandirmak degildi
Gizli Soran+1 yılHakkini helal ediyormusun.. benim icin kul hakki. Cok onemli
Gizli Soran+1 yılNedenini ogrene bilirmiyim.. ondan once etmistin.. lütfen ramazanin ilk günü bak cok üzüldum
Gizli Soran+1 yılGercekten cok ozur dilerim kul hakki onemli olmasa aciklama yapmazdim unutur giderdim.. ama icim rahat emedi ozur dilerim bir buyukluk yapip hakkini helal etsen vicdanim bir omur rahat etmicek lutfen
Gizli Soran+1 yılBak gercekten hic aklimdan cikmaz hata yaptim ozur dilerim lutfen ama lutfen helal et.. yoksa hep bir omur aklinda kalir bunu bana yasatmasaniz
Gizli Soran+1 yılTesekkur ederim yapmicam cok cok tesekkur ederim :)
+1 yılhediyelik plaket al odul ver ona basit ama anlamli bir yaziyla olumsuzlestir oni
10 YorumlaEğer maddi durumun iyiyse kendisine bir drone alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi herkesin akli belden asagida nasil bir millet olduk anlamiyorum :o
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Cevap sahibi+1 yıleyvallah
Doğum günü gecesi hazırla herkes gittikten sonra daha farklı ol bu gece hiç bise bir gün öncesiyle aynı olmasin
00 Yorumla
+1 yılmendil al ona icinede bas harflerinizi koydur
10 YorumlaHediyeye gerek yok yakinlas ona askini goster
125 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa o dediklerin hep var herzaman isten geldiginde alkarim operim sarilirim yemekten sonra masaj ama herzaman degil... her istedigini yaparim... hep ilgi gosteririm derdini dinlerim... ama degisik birsey lazim diye dusunuyorum.. belkide abartiyorum yeterince herseyi yapiyorumdur.. bilmiyorum tereddutdeyim
- +1 yıl
Yanlis anlama beni ama her konuda askini goster 1 gun herseyden fazla ne biliyim ozenerek yemek yap sevdigi seyleri sonra normalden fazla saril fazla op cinsel konudada degisik hosuna gitcek seyler yapabilirsin bunu farkli anlamda soylemiyorum buda cok onemli cunku bunu yaparken degisik seyler giy falan kisaca 1 gun ozel hissettir hergun yaparsan manasi kalmaz ama 1 gun herseyi doruk noktasinda yap
Gizli Soran+1 yılHaklisin yapicam.. ama bir sorum daha var yane yane bunun zaman araligi ne olsun.. yane her aya bir mi boyle ozel bir gun olsun her hafta cok olur demi..
Gizli Soran+1 yılPeki dogru soyluyorsun... ama bir kac sorum daha olucak eger zamanini aliyorsam yazmanda gerek yok.. yane bunlari yaptim diyelim... ama ne bilim erkekler nasil bir es ister.. kocami mutlu ettigimi dusunuyorum ama cok mu ilgi gosteriyorum diye dusunmuyorum degil.. korkuyorum sIkIlir diye.. sonucta evlilik bir omur surmeli yane ona hep sevgimi gostersem sadece bu bir omur mutlu olmasina yeter mi
- +1 yıl
Hayir vaktimi almiyosun bu sordugun soru kisiden kisiye gore degisir bnce kendimden ornek veriyim ben simdiye kadar sadece bir kisiyi svdim ona cok ozen gosterdim 2 yil surdu iliskim her hafta hediyeler hergun kalktiginda cicekler yatakta cok sey yaptim hergun uzun gunaydin mesajlari aklina gelebilecek er surprizi yaprim gelemiyevek bile bir cok sey 2 yil boyunca dile kolay ve her sabah ya bir tane cicek ya buket ilk baslarda harika birisin cok ilgi gosteriyosun falanlar gelirken sonralardan bir olay oldugunda gonlunu alamaz oldum cunku herseyi yapmistim ben ona daha sonra yaptigim seylerin artik onu mutlu etmedigini standart seyler oldugunu dusunmeye basladi sonra ip koptu o yuzden ne kadar az o kadar iyi ha ama ben sunu isterim diye bilirim cok ilgi gormek isterim bir iliskiden cok fazlada ilgi gosteririm ama esin ne ister bilemem bence az yap bunlari mesela cinsellikte oyle bunu az yap semiyorum ama ne biliyim degisik kiyafetler al ekstra tat kat emek ver yani herseye ama surekli degil
Gizli Soran+1 yılTesekkur ederin cok yardimci oldun.. tabi hic ilgi gostermemkte olmaz oda üzer onu aramizi bozar... ortasini bulmaya calisicam artik ama fark ettin ben ona biraz az ilgi gostersem daha cok ustume dusuyor.. yane dediklerinde haklisin... cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin :)
Gizli Soran+1 yılBu soruyu sorma sebebim baskaydi. yane evli oldugumdan degil.. yardimci oldun.. hakkini helal et
Gizli Soran+1 yılYane evli degilim baska nedenle sordum..:) cevap yaza bilir misin bana hakkini helal ediyor musun kul hakki cok onemli benim icin :)
Gizli Soran+1 yılSayilir ama merakta diyelim.. kizdin mi ya hakkini. Helal et lutfen
Gizli Soran+1 yılHahahah Yaaaaaaaa ufff dalga gecme ben ciddiyim
Gizli Soran+1 yılSevgilim de yok.. merak diyelim ve birseyler ogrenme amaciyla diyelim
Gizli Soran+1 yılAma helal ettin hakkini degil mi
Gizli Soran+1 yılJa kim olucagmi ne yapican :) ama bilmem icim rahat etmiyor boyle yalan soyleyince.. hata yapiyorum sonrada itiraf ediyorum. saf gibi :)
Gizli Soran+1 yılNasik ne istedigini anlamadim :D adim mi felan mi... hahaha sakin gulme :) gercekten anlamadim :)
Gizli Soran+1 yılProfilim zaten kizli sana ne bilim mesaj yazsam bile birsey goremessin:D
Sevdigi seyleri düşün ona göre karar ver
00 Yorumlabize böyle kiz lazim 😄
20 YorumlaAlabileceğin çok şey var.
02 Yorumla- +1 yıl
biliyorum var ama kararsızım
+1 yılıyı bır gece hazırla en buyuk hedıye bence
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHazırlıyorum zaten 17 aralıkta giycegm elbiseyi de aldm
güzel bir zippo cakmak alabılırsın
00 Yorumla
+1 yılbence güzel bir gece hazırla :)
00 Yorumla
+1 yılGüneş gözlüğü al. ya da saat
10 YorumlaCinsellik konusunda 553 cevap paylaştı. Güzel bir gecelik herşeye bedel olur
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO iş tamam zaten yaa
Gizli Soran+1 yılİş koliktr
Gizli Soran+1 yılHmm teşekkürler
hediyeye gerek yok onu sevdiğini söylemen yeterli
02 Yorumla- +1 yıl
bak bunu hc denemedm
+1 yılSenin düşündüklerin neler oba göre söyleyelim
03 Yorumla- +1 yıl
saat kupa kazak seni seviyorum yastıkları
- +1 yıl
Kazak ve saat daha kullanışlı bence diğerleri biraz basit kaçar
- +1 yıl
hmm tamam
+1 yılÇakmak al ;)
Zaten diğerleri olacakmış ;)10 Yorumla
+1 yılen iyisi guzel bir gcelik ve yatak
114 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOnlar haricinde
- +1 yıl
erkegi mutlu etmenin yonu odur bence
- +1 yıl
evde guzel bir yemk ypip snrasinda da o dedigimi ypsan ytrli olur
Gizli Soran+1 yılOnlar tamam yemek işide tamam çocuguda kayınwalidme götürcm o gün hediye eksik kaldım ne alcam yaa
- +1 yıl
hediye olarak bir saat kravat gomlek al bide onlar adamin gonlu doysum
Gizli Soran+1 yılOnu yapcam zaten yaw başka hediye alternatifn warmı degşk bişey
- +1 yıl
saat gomlek krvt baska erkege ne alinir
Gizli Soran+1 yılNe bilim onları aldm gömlk saat krawat kullanmıyo
- +1 yıl
erkege alincak sler o bide parfum
- +1 yıl
ama o gun gece uzun olck heral 😄😄
Gizli Soran+1 yılParfüm we traş makinesini gecen sene aldm gömleği önceki sene çakmak ise ufak bir hediye gbi geldi bna
- +1 yıl
erkege hp ayni sler alinir bnce onu bosver diorum ev ortamini iyi tutman ytr de artar
- +1 yıl
buldun mu bise
- +1 yıl
hpsi bir arada dha iyi bnce oral anal vajinal offff (ona yorum yapamadim )😄😄😄😄
+1 yılSaat al baktıkca hatırla de
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSaat aldım önceki dogm gününde
- +1 yıl
Tesbih al
Gizli Soran+1 yılHmm olabilir 👏
- +1 yıl
kaliteli al fakir işi olmasın
Gizli Soran+1 yılMerak etme 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılcesit cesit jartiyer al en guzel hediye olur ona
10 YorumlaSaat al
10 YorumlaCinsellik konusunda 360 cevap paylaştı. 14 Şubat ne
02 Yorumla- +1 yıl
sevgililer günü
+1 yılen iyisi bence saat
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeciktirici al bence çok mutlu olur
056 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen dalga gecmissin de benim kocam yok soruyu oylesine yazdim hakkini helal et.. kandirmak istemedim
Cevap sahibi+1 yılniye böyle bir soru sordun o zaman
Gizli Soran+1 yılMeraktan biraz ve bilgi edinme diyelim.. ya gercekten kotu niyetim yoktu :) hakkini helal et lutfen
Cevap sahibi+1 yılhelal edecek bişe yok takma :)
Gizli Soran+1 yılSagol ama helal ettigini soylesen isim rahat edicem..:)
Cevap sahibi+1 yılbiçay içersek olur :))
Gizli Soran+1 yılAbartma istersen:) ben turkiyede yasamiyor hem
Gizli Soran+1 yılHem buyukluk yapip helal ettim demek varken sen birsey icsek diyorsun.. cok mu zor helal ettim desende benim icim rahat etse:)
Cevap sahibi+1 yılsen nerede yaşıyor
Gizli Soran+1 yılBence bir onemi yok sen iyi niyetimi kullaniyorsun su an ben senden helallik istedim sen cay diyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılbüüyüklük esen bir çay ısmarlasan sen de ben de rahat etsek ne var :)
Gizli Soran+1 yılNasil cay icicez onu bir anlat
Gizli Soran+1 yılTovbe tovbe bak konuyu baska yere cekme helal et lutfen :(
Cevap sahibi+1 yılramazan günü asılacak değilim tövbe konuyu çekme ne, etmiyorum git yan o zaman :)
Gizli Soran+1 yılCiddimisin.. bak etsen ne var.. inan bana benim icin cok onemli kul hakki.. vicdanim rahat etmez.. benim icin bir iglik yapsanda helal etsen lutfen
Cevap sahibi+1 yılaçığa çık
Gizli Soran+1 yılSenden baska kimse zorluk cikarmadi :( bu kadar mi zor bir iglik yapmak :(
Cevap sahibi+1 yılhelallik hakkında ben de üzerime kul hakkı olsun istemem. Tanımak istedim seni sarkacak değilim
Gizli Soran+1 yılDalga gecmiyorum ama anlamadim ne demek istedigini yane ilk soyledigini
Cevap sahibi+1 yılben de senin gibi kul hakkına önem veren biriyim. Hatta diyebilirim ki öldüğümde üzerimde kul hakkı kalsın istemem öyle yani
Gizli Soran+1 yılAciklama icin sagol... anladim bastan anlatsana boyle :) .. peki helal ettin mi
Cevap sahibi+1 yılbiraz sohbet ederdik, madem istemiyon tamam o zaman ettim
Gizli Soran+1 yılIlk once cok cok cok tesekkur ederim :) ama burada gercekten kotu tecrubeler edindim.. yane beni cok uzucek seyler... tamam illa sende onlar gibi olmak zorunda degilsin.. ama artik kimseyle burdan sohbet etmek istemiyorum.. kusura bakma.. zaten yakinda silicem hesabimi iyi gelmiyor bu sayfa
Cevap sahibi+1 yıliyi gelmiyor derken?
Gizli Soran+1 yılYa mutsuz ediyor.. cok vaktimi harciyor ailemi ihmal ediyorum... sonra insanlar yane ne bilim pesini birakmiyor bir kere yazismaya baslayinca.. problem. ustune problem.. ve insanlarlada kirgin ayrilmak istemiyorum o zaman onlarla barisana kadar ohooooo 20 sene geciyor
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç senin
Gizli Soran+1 yılBu sene 18 olucam neden
Cevap sahibi+1 yılokuyor musun, bu yaşta hak meselesine duyarlı olman güzel
Gizli Soran+1 yılEvet okuyorum... ama gercekten ikindiyi kilmam lazim yane vaktim yok aksama az kaldi.. cikmam lazim.. tekrar tesekkur ederim hakkini helal ettigin icin :)
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin kendine iyi bak
Gizli Soran+1 yılSende ama gercekten helal ettin demi.. biliyorum * seni kusura bakma
Gizli Soran+1 yılPardon seni * yazicaktim
Cevap sahibi+1 yılalınmadım gücenmedim niye etmeyeyim
Gizli Soran+1 yılUfff yazmiyor birturlu * yazicaktim
Cevap sahibi+1 yıl* ne
Gizli Soran+1 yılSaka gibi sen anladin oriya ne kelimesi gelicegni yazmiyor ikidebir
Cevap sahibi+1 yılanlamadım valla:)
Gizli Soran+1 yılYazmiyor.. demek istedigim senin canini * biliyorum ama baska turlu yazmak istedim cunku burada i yin noktasizi yok ve buda terbiyesiz bir magna oluyor ama beceremedim.. pardon gercekten :)
Gizli Soran+1 yılAllahim deliricem anladin mi yazmiyor gercekten saka gibi kufur olarak sayiyor herhalde.. skyor.. yazmak istedim s ve k yin onune i koy noktasiz o kelime iste
Cevap sahibi+1 yılsorun yok dua et namazında
Cevap sahibi+1 yılhaa tamam anladım :))
Gizli Soran+1 yılIyi aksamlar hayirli ramazanlar sana.. allaha emanet ol tekrar tesekkurler..:) anladina sevindem :D
Cevap sahibi+1 yıliyi akşamlar sen de Allaha emanet ol buralara gelirsen yazarsın artık sözümü geri aldım helallik yok sana
Gizli Soran+1 yılDalga mi geciyorsun
Gizli Soran+1 yılNeden boyle yapiyon anlamiyorum
Gizli Soran+1 yılSende kul hakkina onem verdigini soyluyorsun yane benim icin onemli oldugunu anlaman lazim.. neden vicdan azabi cektiriyon
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi birini yani sohbet anlamında bulmak zor burada ondan dedim :)
Gizli Soran+1 yılYane benimle sohbet edebilmek icin haram olsun hakkim diyorsun ben pesinden kosim diye oyle mi ama ne kadar onemli oldugun farkinda degilsin
Cevap sahibi+1 yılniye bu kadar inatçısın anlamadım :(
Gizli Soran+1 yılNasil inatci ya bak biraz dan iftar yapicam daha camiye gidicem surda bana hakkini helal et dedim sen beni oyaliyorsun.. neden konusmak istiyorsun ki illa benimke bak iste bu yuzden bu siteden gitmek istiyorum birturlu insanlar pesimi birakmiyor
Cevap sahibi+1 yıldiğerleri gibi gördüysen beni tamam hakkım helal sana rahatça gidebilirsin. Seni farklı biri olarak görmüştüm :(
Gizli Soran+1 yılBen seni tanimiyorum nasil oldugunu bilemem.. ama zateb silicem hesabimi.. ve bak bu benim fikrim bir erkekle kizin konusmasini pek dogru bulmuyorum.. tecrube konusuyor.. hem konusupta neriye varicaz.. o yuzden son kararinmi helal ettin mi..
Cevap sahibi+1 yılbişe beklediğim yok senden uff bu insanlar niye bu kadar olumsuz düşünüyor tamam ettim helal
Cevap sahibi+1 yılburdan sanki sana napabilirim kötülük adına
Gizli Soran+1 yılBirsey bekledin demiyorum dogru bulmuyorum bir erkekle sohber etmeyi yane isim rahat etmiyor.. ve tesekkur ederim buyukluk gosterip icimi rahatlattigin icin.. cok tesekkur ederim umarim yine degismez kararin.. kendine iyi bak :)
Gizli Soran+1 yılBakiyorum alinmissin sende kendine iyi bak demek yok :) peki sen bilirsin.. ama tekrar tekrar tesekkur ederim helal ettigin icin.. hoscakal
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaat al bence
00 Yorumla
+1 yılKupa güzelmiş
00 YorumlaYaş 19 Ya La
10 Yorumla
+1 yılbalık oltası al :)
10 Yorumla
+1 yıloyuncak araba
00 Yorumlalaptop al
00 Yorumla
+1 yılsaat olabilir.
00 Yorumla