kendimden ve çevremden de duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum bunu.. fantezi giyimi nedense hiç sevemiyoruz
yabancılar bu konuda acayip :D

kendimden ve çevremden de duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum bunu.. fantezi giyimi nedense hiç sevemiyoruz
yabancılar bu konuda acayip :D

Hangi dönemde yaşıyorsunuz? Eski dönemde Türk kadınları'nın böyle bir ilgisi olmayabilir ama bu dönemde söz konusu bile değil. Üstüne başına dikkat eden Türk kadını, iç çamaşırlarına ve fantezi kıyafetlerine mi dikkat etmeyecek? Hiç inandırıcı değil.
Abla ben şahsen atlet pijama kombininin arkasında duruyom 😂😂😂
Bu dediğim sevgilin olduğunda ya da evlendiğin zaman geçerli. Aile ile yaşadığın zaman seksi iç çamaşırı giyebiliyorsun ama gecelik ve fantezi kıyafetler giyemiyorsun. Bu arada ben de pijama giyiyorum.
Yok ben eşim ile de böyle düşünüyorum 😂😂😂
Arada değişiklik iyi gelir, ilişkiyi canlandırır. Kendini böyle görmek hoşuna gidebilir.
Evet haklısın evlilikte böyle şeyler olmalı cinsel hayatı aktif tutmak için
Bu soruyu ciddi ciddi sordun mu şimdi? Oraldan iğrenen (ki oralsız seks , hiç yapılmamış sekstir), ilk geceyi ameliyata girecekmiş gibi sanki katliam yapılacakmış gibi görüp korkan, çoğu fanteziye uçuk kaçık ve ayıp gözüyle bakan Türk kadınlarına mı soruyorsun?
Manyaktır sevmeyen
O kadar güzel gösteriyor ki bu iç çamaşırları. Kadın ister kilolu olsun, ister zayıf olsun. Dantelmiş tülmüş hepsine ayrı bir güzellik veriyor
Cevap
24Cevap
Nasıl yok bende var, evde yalnızken de kimse olmasa da öyle kendimi görmeyi seviyorum ben
Yabancılar işi biliyor
Türk kadınları pek sıcak bakmaz çünkü Türk...
Tıpkı bizde p*rno'ya anormal baktığımız gibi
Yabancılar da normal
p*rno vb
özgüvensiz hissettikleri için olabilir belki.. şahsen kadına iç çamaşırı yakışıyor dişiliğini meydana çıkarıyor..
Biz turkiye pahaliliginda normaline zarzor para buluyoz bide onlarami para harcayacaguz 😀hangi parayla alacagiz acaba
Ben görünce bile çok beğeniyorum alasım geliyor 😄 diğerlerini bilemem
cinsellik anlamın da.. afrika diye tanımlanan bir ülkedeki kadınların
fantezi iç giyim anlamında yetersiz olması gayet doğal aslın da :)
fantezi ic giyim cekici degil ki. jartiyer falan bana hic cekici gelmiyo. pijamanın icinde dalgalanan kalca bile daha cekici bence
Turk kadınları cinsellligi bastan sevmedigi icin olabilir diye düşünüyorum
Hevesli hanımlar çok gördüm. Çoğunluğu evli kadınlardan oluşuyor. Belki şu anki hayat pahalılığ
pahalılığından* dolayı hevesleri kaçmış olabilir.
Sevmiyorum diyenlerin gardroplarini bı incelemek lazım.
Türk kadınının kendisi için yapmayacağı hiç bir şey yok inandırıcı değil bu
Hevesleri varda bunu isteyen ya da bu fanteziye sahip erkekler var mıdır bilmem. Ben çok severim.
Yaw zaten bazılarınjn istediği hayat seks olmayan hayat fantezi'nin f si niye olsun 😂
Yabancıları bu yüzden çok seviyorum hem estetik hem giyim olarak çok cezbediyorlar
Fiziğimi beğensem alırım ama kendime yakıştırmıyorum..
Al kız her türlü fizikteki kadına yakışıyor
Böyle 18 şeylerin böyle rahatça paylaşılıp erkeklerin azd ırıl ması çok rahatsız edici
Dertleri yetmiyor mus gibi gariplerimin birde fantasi seysine mi uğraşacaklar ya
Tesettürlüler olarak iç giyimde çok iyiyiz, kendi adınıza konuşun sdmdkdkd
genetik heralde illa pakize nene giyinip yatacaklar
Maddi anlamda iyi olsam ohooo çeşit çeşit alırım neden giymellyelim ki
Ay nasi yok, gece gündüz gezebilirim:)
Yerim seni
Yedirirsen tabi
Kim demiş yok ben dükkanda neler neler satıyorum
Şerefsiz pic erkek severlerse olacağı bu
Sende sevmeyip böyle soru sorman 😀
Yio ben severimm, he ben türk değilim o ayrı 😄
Türk kadınları sevmez fantezi nedir loo derler
Hayır var hem de fena
El alem ne der
Istek arzu yok bendede boyle bir eş bulmuşum.
Valla benim deprem korkusu dolap dolu giyemiyorum
ön sevişme çok olmadığı için olabilir...
Kendini bilen kadın giyer...
Ekşiden duyup buraya koş:))
Kim demiş
zaten çoğu konuda genelleme yapmak yanlış
Göreceli bence giymek isteyen her türlü giyiyor
ben aşırı severim
Mahalle baskısı altında olduğu için
pahalı 😁
Valla bayılırım...
Sence neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?