Sevgilim benimle evleneceğini söylüyor.
İnanmalı mıyım?
Sonuçta o bakir..
İnanmalı mıyım?
Sonuçta o bakir..
İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta sözünü verirken böyle söylemiyordun herhalde.
Bu kadar emin değilseniz kendinizden, tutamayacaksanız verdiğiniz sözleri evlenmeyin bayan. Dost hayatı yaşayın, en azından kapıyı çarpıp istediğiniz zaman çıkarsınız o kapıdan.
Hayat dizilerde izlediğimiz aldatmalardan, kişisel zevklerden ibaret değil. Bu dizileri örnek alacağnıza eski Türk filmlerini örnek alın. Sevdiği insan için canını verenleri düşünün. Sevmese dahi evlendiği kocası için saçını süpürge edenleri düşünün.
Hayat bu kadarmı boş bee? Bu kadar mı düştü insanlık? Anlaşamazsın, evliliğiniz zarar görmüştür, yaşadığınız türlü türlü şeyler vardır bilemiyorum. Ancak bu durumda öncelikle eşinle ayrılmayı, sonra onunla görüşmeyi dener insan. Zaman ister, durumu anlamasını ister karşısındakinden. Sen direk sevgili olmuşsun. Yarın evlenmeyecek belkide. Evlense dahi sen eşini bıraktın, benide bırakabilirsin diyecek. Hergün başına kakacak. Tonlarca laf söyleyecek ve başka kadınlarda arayacak mutluluğu sevgilin denen adam.
Ne adamlar gördüm bayan dağ gibi. Kaç yumruk darbesi, kaç bıçak darbesi indiremedi yere. Ama bir çift söz yıktı onları, hayata küstüren bir çift sözdü...
Sen eşine ne diyeceksin? Sevgilim var mı diyeceksin? Peki yarın öğrendiğinde, başkasından duyduğunda ne olacak?
Yazıklar olsun diyorum...
İnsan evli olsa dahi boşluğa düşebilir, gönlünü başkasına kaptırabilir. Gönül bu, elinde olan birşey değil. İstemimiz dışında gerçekleşiyor. Ancak hatalarımızı düzeltmek, en azından bir süre karşı koymak bizim elimizde... Olmadı eşimden ayrılmamı bekleyeceksen o zamana kadar görüşme benimle demende mantıklı olurdu herhalde.
Gerçi ben kime anlatıyorum. Bir kulağından girer, diğer kulağından çıkar...
Ne diyeyim. Eşine sabır, sana mutluluklar diliyorum bayan...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
Hayir tabikide seni oyalicak senle yaticak
İstemiyor :(
Hikayeeee bakir biri dul almaz ailesi cevresi karsi cikar bakir oldugunu ne biliyon zar mi var
Öyle dedi ben sevişmek isteyince
İlginc ama bu isler kolay degil senle evlenmesi zor eger dul olsaydin neyse ama evlisin catirti kopar
Bu soruyu sorarken hic mi utanmadin? Kocandan ayril ne pok yerseniz yiyin.. Yazik degil mi o adamaa? Allah bilir sabahtan aksama kadar evine para getirmek icin kimbilir nasil calisiyordur... Sonraa sen sevgilinle bulusup fingirdesip aksam kocanlaa ayni sofra da yemek yiyorsun demi? Nasil bakiyorsun suratinaa... Umarim bosanirsiniz ve o sevgilinde sana bir süre sonra tekmee atar... Mutlu degilseniz araniza baska biri girecek kadar kötü evliliginiz varsa insan gibi ayrilin niye insanlari kullaniyorsunuz ki yazik ya cidden yazik...
Deli mısın sen?
Inanıyor musun bakır bir adamın veya ailesinin dul bir kadını alicagina helede evli iken eşini aldatan bir kadın bu gun kocasını aldatan yarın beni de aldatır gibi bir düşünce vardır onda emin ol..
Eger bu yuzden esinden ayrilmayi gercekten dusunebiliyorsan o evlilik bitmistir gercek manada..
Bir gun ayrilicaksan sakın bunun sebebi bir erkek olmasın..
bravo
Cevap
131Cevap
kusura bakmada o zaman neden evlendın bumudur sevgı saygı ya da aldatacaksan neden evlendın bana karsımak dusmez benıde ılgılendırmez ama sana sadece dedıgım su bır kez daha dusun hem dıyorsunuzkı erkekler neden sevme sadık degıl ama sen resmen aldatıyorsun bu hıc dogru bır sey degıl ayrıca sunuda unutma yıkılan yuvanın ustune kurulan yuvanın temelı asla saglam olmaz sevgılım dedıgın karaktersızde gurur seref olsaydı senınle bır seyler yasamazdı hıc kusura bakma sen dogruyu gor vede bence yol yakınken bu yanlıstan kurtul ınsallah hakkında hayrlısı olur yoksa bu vebal sana cok buyuk acı cektırır bosuna gunahlara gırme
Ne zaman evlendin? Hangi ara kocandan sıkılıp onu aldattın? Hayal dünyan neden bu kadar geniş?
Babam böyle pastayı yapmayı nereden öğrendi?
https://i.ytimg.com/vi/qWLd8U6ePyo/hqdefault.jpg
Yaşın 18-24. Hangi ara evlendin de kocandan sıkıldın ve o da yetmezmiş gibi sevgilin oldu? Hadi erken evlilik diyelim. Aynı şeyi kocan yapsa kocam beni anlattı diye diye arkasından konuşacaktın ve hemen boşanacaktın. Erkekler daha akıllı sizin gibilerinden. Onları suclamayın, yargılamayın.
Yaaa allah aşkına aklınızı başınıza toplayın. Allah korlusu olsun içinizde ya. Azıcık vicdan olsun. Hem evlisin hem sevgilin var. Kocan yapsa topa koyarsın ondan adisi şerefsizi olmaz ama sen yapınca iyi dimi. Kaldıki kocanda aynı hareketi yaptı diyelim. Bir kadın olarak aldatmayı nasıl yakıştırırsınız kendinize aşkınızdam emin değilseniz girmeyin kimsenin kanına kimsenin canını yakmayın ya. Utanmadan yazıyorsun birde.
Ne yapim
Şunu unutma herkes yaşattığını yaşar. İnşallah sende yaşarsın.
Bu saatten sonra kocana dön desem kocanı koynuna aldığında vicdanın rahat edecekmi. O akıl o kalp evliliği boşamış bir kere. Sen evliliğin anlamını bilmeyen laykaylom bir çocuksun. Büyümeden neden evlenirsinizki. Birde dert yanıyorsun evliyken yapamazmış sevgilim diye. Oda ayrı bir tezat ya. Kesin kocan kafasına elinden ekmeğini al tipi bir adamdır. Sen boşan ruhunu satmışsın sen o ruh daha o yuvada durmaz. On sene dursa onbirinci sene bir bakir daha bulursun sen o zamana kadar çocuğun olmuş olur olan çocuğa olur. Sonra kadına siddete hayır deriz. Onbir yılın özeti sana.
Bole kadinlara siddet uygulamiycan da ne yapican
Şimdi sevgilim bakir diyorsun ve sana boşan diyor hımm kız büyük risk bu iyi düşün kesin seni seviyor mu diye çünkü erkeklerin tamamına yakını bâkire kız ister çünkü ilk olmak Önemlidir. Birde sevgilinle hiç ilişkiye girdin mi ve onunla nereden tanışıyorsunuz
Sevgilin fakirse boşanma, kocan zenginse önce evi, arabayı üstüne yaptır sora boşan.
Ondan sonra zengin bir koca bul arabayı onun üstüne yap ki sana daha iyi şeyler vaadetsin.
Sora ondan aldıklarınla falan filan derken zenginliğin formülünü buldum yine bak lanet olsun.
Sebebi neydi ki? kocaan yanahlarından öp benim için.
Bukadar pervahsızca ve rahat bir şekilde yanlış yaptığının farkında bile olmadan
Hatta bir marifetmiş gibi böyle bir soru sormaya cüret ediyor ve hiç utanmıyorsunuz
Gerçekten çok yazık siz o oyolda yolcusunuzda sizi eş yerine koyan o insana acıyorum
Evliysen baskasina sevgilim diyorsan sende pezevengì yoktur kardesim bence git balkondan at kendini kurtul. Bence adama yazik be günah vicdan şeref yok mu sizde kizim adamdan sörf bunun icin bosanacaksan. Diğer kopek seni yolda satar emin olabilirsiniz bundan sanmaki bosandim diğerine kosacam dul kadim olduktan sonra hayatin. Biter. Yazik size çok aciyorun sana be kardesim çok safsin be kardesim yapma hayatini karartma...
:) :) :D
Sen kocanı aldattın ya boşandıktan sonra sevgilinde seni aldatır sap gibi bırakırsa
Boşan sonra evlenmek istediğinizi ailesine açsın ailede dul kadınla evliliğe müsade etmesin. Sonra o yoluna sen yoluna. İhtimalde olsa bu var. Evet napalım açalım mı kutuyu
Sen onun için kocanı boşa onla evlen sonra oda bir karı bulsun seni onun için boşasın ortada kal, süper olur dimi :D
Bir de bayan olcaksın. Çok kötüsün valla
Kocanı madem bosayacaktın neden evlendin? ya da madem aldatacaktın? şu an hangimiz kötü sence :D
:D haklısın
Başuna mi NAMUS bacak arasında değil beyindedir diye. Sen ikisini de becerememissin hem beynin kirli hem bacak aran kirli...
Sevgilini tanımıyorsun güvenmiyorsunki bize soruyorsun.
Hayır boşanma, sevişirken zevkten diyordur..
Ya siz nnasil , kisiliksiniz esinize yazik ya gerci sevgilinize laf solemek gerekir bir yuvayi bozdugu icin bole kisiksizlari yakacaksin aslindaa...
Kanka siz ne yiyonuz ne içiyonuz da böyle konya ovası gibi genişsiniz.
Bilmem
SiZin gibilerin Allah tarafından toplu bela bulup azalarak soyunuzun bitmesini istiyorum. Boşan o adamın kanına girme. Boğan da o sevgilim dediğin seni de aldatır inş ve görürsün dünya kaç bucak.
senin gibileri görünce kendi kadınlığımdan utanıyorum bıde buraya yazıyorsun ınsanda birazda olsa namus duygusu olur bide erkeklere laf sölüyolar ...
Seni öldürsem kac yil yerim acaba avukat yok mu bu sitede !
Sevgilim avukat :)
Git cagir ona sormam gereken sorular var.
Bu sitede yazdığımı bilse kızar sen söyle ben sorarım.
Kocanin kizip kizmicagini dusunmuyonda onu mu dusunuyon tuuu sana
Bu hanim abla bence adamı ayartmis aklına girmiş adamda günaha girmem boşan gel demiş buda adama sevgilim diyor adamı almak için kocaya bosuycak ama bu kadın nasıl biri anladınız siz.
Yavrum buna hanim abla denir mi yaa ne oldugunu soylerimde sitede olay olurr belli zaten ne halt oldugu :D @gökyüzü-00
evlisin ama sevgilin var? ulan nerden buluyosunuz bana da soyleyin ya
:))
Lutfen vazgecin evli olupta baskalariyla iliski yasamaktan. evlenmissin yuva kurmussun birde sevgili yapiyosun gunahin buyuyunu isliyosun zaten. ama yuva yikmak kolay degildir kendi egolarin icin yapma bunu
sevgilin çok mübarek adammış. kocanla boşan diyor sekse günah diyor. sen zaten ayrı alnından öpülesi bir kadınsın.
:DD
kocanı aldatıyorsun, o aldatsa ne hisserdersin. ayrıl adamdan. adam öğrenirse katil olur.
evlisin ama sevgilin var inşallah kocan öğrenir ve senin gibi karaktersizden kurtulur
Evli sevgili? sevgili evli? sevgilisiz evsiz? ERROR!!!
Defol git bence aptalın tekisin sonra burds kadınlar bağırıp duruyo aldatan erkektir diye..
Bakir oldugunu nerden biliyon. Bence bunlar senin masturbasyon yaparken dusundugun fanteziler geliyon buraya bosaliyon ahahha
ahahaha
Mantığa bak hizaya gel.. Kendinizi yakmayı ne kadar seviyorsunuz.. Zaten evli olduğun halde ihanet ediyorsan ayrıl zaten sonra kiminle evlenirsen evlen.
yapacağın en büyük hata olur bence sevgilinden ayrıl ayrıca sana şunu söyleyim belliki aldatmanın tarifsiz heyecanını tatmışın aldattığın kişilerle birden fazla görüşme sonu boka sarar haberin olsun
Boşan da çocuğun olursa kimden olduğunu bil. Hey Yarabbim.
Yaptigin buyuk hata. Adam da evlenmez senle. Kocani bosadin diyelim. Ortada kalirsin.
nerden biliyosun ki bakir olduğunu sonuçta kadındaki gibi zar yok
ve evliyken bir sevgilin varsa ahlaksızlığın doruğundasın hadi yallah
Bide evliyim diyosun rezil , umarim inanirsin bosanip tekme yersinde sevgilinden ortada kalirsin
sadakat çok önemli birşey bilirmisiniz bilmem ama yaptığınız acası kötü çıkar ilahi adalet tarafından bence hatanızdan bir an önce dönüp yuvanıza sahip çıkın...
Kac yasindasin sen doymadinmi yemeye bence seninki ask falan degil doyumsuzluk tatmadigin seyi istiyorsun daldan dala sallaa
Yavrum
Ne yavrusu l*n
Hoşumami gitti @hoşşik
Bence sevgilin boşanmanı değil boşalmanı istiyordur yanlış anlamışsın sen durumu :D
bir troll sorusu daha. Neyse xperimi alim Bende ciao :D
Yok kiz delimisin ne bosanacam kocayi kandirabildigin kadar kandir bence parasini sonuna kadar tuket oyle bosan sevgiliyide sonra * ceken sonrada tam manasiyla Adam akklli buriyle evlenin
sende bu kaşarlık olduktan sonra sen sevgilini bile aldatırsın
seninle evlendikten sonra başkasına da aynı lafları etmicegi ne malum?
vakti zmnında evliyim ama uygunum diye bir site vardı bir an o geldi aklıma..
Evliyken sevgilin varsa boşan daha iyi. sonra evlenip evlenmeyeceğine bakarsın
Sevgilin sana boşal demiştir sen heyecan yapmışsındır.
Kocan seni doyurmuyor. Sevgilinde sana cakmıyorsa üzülme bu sitede seni boşanma
bøyle bir sacmalik yapma sakin :S keske sevgli bile yapmasaydin nedn ihant edrsnzki anlamiyorm :S
yaş 18-24 grubu bu grup genelde iyi atış ustası gerçek olmayan işleri uydurup söylemekte üstlerine yok
Daha önce bu soruya çok küfür ettik başka birşey buL xper için :D
:DD
Oha * sacma sapan konusma bunu bide günahi var ve kocanin ne günahi var ona bu kötülüğu yapmaya hakin yok
Sevgili yaparak kocana ihanet ettiğinin farkındasındır önce bundan dolayı utanmayı bil sonra git boşan
bakir adamın evli kadınla ne işi olur. bence boşanmalısın kendin için değil kocan için.
bu kadar edepsiz mi insanlarımız hayasız namussuz vagarsızsınız lan...
birşey demek istiyorum sizin gibilerin ta... anladın sen onu
Sen bu gidişle onuda boşarsın ama konuyu az daha işle çok yalın bir hikaye olmuş
Neyin kafası bu sizdeki inamıyorum gerçekten bu kadar mi midesizlestiniz
Biz daha bir sevgiliyi bulamazken kadın evli üstüne bir de sevgilisi var maşallahh
Senin gibi ruhu o****u olanlar yüzünden hepimiz yanacağız!
Xper kazanmak için türlü türlü şaklabanlıklar yapıyorsunuz !!! yeter yahu yeteer !!!
Yok artık. Trollüğün bir seviyesi varsa artık o seviye yok. Soruya bak sınır tanımamış.
valla bu devırde babana bıle guvenmeyeceksın dıye bosuna demıyolar
heee bıde soyle bısey var sen evlısın ve sevgılın var ne kadar dogru
Bosandigin zaman da burada su soru olur güvendim bosandim simdi benim le evlenmiyor sizce ne yapmaliyim?:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar