O kadar canım yanıyor ki ağlamaklı oluyorum.
Rengim kireç gibi oluyor acıdan.
Tecrübeli üyeler böyle mi oluyor partnerleriniz?
Teşekkürler.
Rengim kireç gibi oluyor acıdan.
Tecrübeli üyeler böyle mi oluyor partnerleriniz?
Teşekkürler.
Kadının boyuyla doğru orantılı olarak bel kısmındaki uzunlukta belirli olduğu için eğer karşı partnerinizin erkeklik organıda ortalama 16 cm olduğunu varsaysak rahatsızlık duymamak elde değil birincisi zaten sizin boşluk olan bölgeniz kısılıyor bacaklar kırıldığı için sizin üzerinize doğru dahada kısalıyor mesafe yani o kadar hezimetin içerisinde birde birisinin baskı uygulaması ister istemez acıya sebep olur benimde kız arkadaşım aynı problemi yaşıyordu daha farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz ama acır yani tecrübeyle sabit
bir sen değilsin. neden dersen eğer , bacak omuza yapıldığında ya da bacaklar karın bölgesine çekildiğinde rahim ileri hareket eder. yani rahim derinliği azalmış olur. en son esneme normal konumda 16 cm ise bacak omuza konumunda bu 13 e falan düşer. dolayısı ile penis rahime baskı yapar ağrı verir. bir tek sen değil her kadında böyledir.
penisim çok uzun değil. normal ölçütlerde ama bacak omuza yaptık mı sıkıntı yaşıyoruz.
Benim de esim o pozisyonu seviyo yapma canim cok aciyo herseyi deneyelim ama o pozisyon olmasin diyorum. Galiba daraliyo o yuzden daha cok hissediyoruz girip ciktigini zevk oluyo ama aci daha fazla hissediyorum anliyorum seni
bir birimize ulaşalım aynı durumu yaşıyorum bende. burdan yazabildiğim bu kadarı ancak.
Canimcim iliskiniz yeni mi? Ben yeni evli sayilirim esim dar oldugu icin bu kadar cok hissediyosun dedi iliski sayisi arttikca genisleme meydana gelirmis o zaman rahatiz :)
yeni değil ama darlık nedenimiz aynı sanırım.
ekleyelim birbirimizi. ben açarsam görünücem sen açabilir misin çok kısa. mesaj atayım.
dönmedin.
Cevap
44Cevap
Kadının esnekliği önemli bu durumda ve tabiki Erkeğin kontrollü olması da önemli.. Penisi kalın bir erkekse daha nazik davranması gerekir, uzunsa Tümüyle girmeye zorlamaması gerekir.. Zamanla karşılıklı şekilde en zevk alınan rahat bir pozisyon haline gelebilir ama ilk denemeler hatun kişi için acı dolu olabilir. Tecrübeyle sabit :)
kısa boylu kısa bacaklı, özellikle esnek olmayan kadınlar için uygun pozisyon değildir, düzgün nefes bile alamazlar. Ben daha çok bacaklarını geriye bastırıp göğsüne yapıştırırım. Dizlerimin üstünde kucağıma çekerim, hem kadın için rahat olur, hem yaparken izlerim. Tabi yine bir miktar esneklik gerekecek.
https://www.kralcaps.com/media/created/7zpn17.jpg :D , Aslındaherşey normalse acı olmaması gerekir ya tam ıslanmadan sevişiyorsunuz ya psikolojik ya da bilmedğimz başka bir sorun var
Bacak omuza değild. Bacakları Hafid yana açıp içine girmek ayni zamanda kulagna güzel söz söylemek gibisi yok. Bu arada domalmayi denedn mi? Ben daha çok yere uzanirim partnerimi alırım üstüme ama tabi camasr üzerinden falan çok daha tahrik edici :)
Rengim kireç gibi oluyor diyince aklıma geldi..
Ewet oyle olur. sendeki normal. o yuzden sadece bosalma oncesi son 30 saniye o sekilde iliski yasiyorum. benim adima zevkli fakat kadini acitir. Mumkun oldugunca kısa tutuyorum o pozisyonda
özellikle neden o zaman tercihiniz?
o zevk alıyor mu?
zo pozisyon vajınan iyice daralır ve her darbede vajınan ateş gibi yanarbence en güzel seks pozisyonu kadın acı zevk için opozisyonu orgasma yakın yapacaksın bak neler oluyor ve daha zor pozisyonda var çığlık atacan
daha zoru ne olabilir?
bacak omuza olmucak bacakların daha geri göğsüne kadar eğilecek işte o varya bir kızı mahveder emin ol resimli link veremıyorum acık oldugu ıcın ama bacak omuz ve daha gerıde oldu vajına ıyıce kıvrımlasır ve vajına alev alev yanar kıpkırmızı olur tabi sende altta tükeirsin
mahf etmesi acıdan mı?
bu turk kizlarida hic anlamiyorum elin gavuru 150 boyuyla bu pozisyonda aslanlar gibi birde size bakin hahahaha
ne kadar gerekli bir cevap vermişsin? çözüm sundun kendince.
cozum belli, dayanicaksin ya da yapmicaksin caniniz cok kiymetli
zamanla zevke donen bir acidir abartmayin bu kadar yaaa,
Belfitiginiz yoksa hic bir sikinti yok ve herifin abanipta seni ikiye katlamiyorsa 😎
beş sn en fazla olabiliyor fazlasına dayanamıyorum ki zamanla dönüşsün.
Ne dönüşsün?
Anlamadim?
zamanla zevke dönüşemiyor acıdan bırakıyoruz çünkü.
Ee kocanda bitiyor iş, aciyi zevke dönüştüremiyor :(
kocamla ne alakası var en fazla bir kaç cmden sonra acıdan kıvranıyorum ne yapsın adam.
Neyse iş kocanda bitiyor oyle ya da boyle bunu neden diye uzun uzun anlatim mi simdi 🙏?
siz bilirsiniz. yavaş olsa acımaz diyorsunuz.
Yavas ve ön hazirlik, onsecisme vs seni beynen hazirlamasi gerekiyor ve sonra bedenen hazir olman ve ardida havayi fisekler patlar zaten :))
Bacak omuza olunca penis daha çok yani komple giriyor vajinaya o yüzden daha zevkli oluyo genelde kizlar daha zevk alir acida ceker ama seninki muhtemelen dar olduğu icindir
her gulun vardir dikeni
kadin aldatmaz, kendini iyi s. keni
enisteye. selam gozunun yasina bakmasin acirsa namert olsun,
birde normsl pozisyondada ayni sey oluyosa doktora git, jinekologa
dayanamıyorum çok acıyor ne yapabilirim ki?
misyonerde olmuyor? geniş olduğunu nasıl bilebilirim ki?
Bayanin en fazla zevk aldigi pozisyon o pozisyondur. Ya paetnerin cok fazla baski uyguluyo bilincsizce ya da rahim darligi gibi bir problemin var :/
pozisyon gereği baskı oluyor ama.
rahim darlığı nasıl?
Rahimin yer olarak basinda ortasinda veya sonunda darlik olabiliyor. Mesela parmagini hafif iteleyince agri veya aci olmuyosa basta degildir. Baska pozisyonlarda aci olmuyosa yoktur zannimca ama bu pozisyonda bagagi ileride hissedersin ki bununda verebilecegi acidan olabilir.
ilk bir kaç cmden sonrası felaket bir değme- keskin acı hissi.
Bacak omza da vajina daha on plana ciktigi icin penisin hemen hepsi giriyor yasanilan acı ondan partnerinize hepsini deyilde ilk etapta yarisini veya yarisindan fazlasini girdirmesini isteyin ikinizde mutlu olursunuz
neden zevkli kadın için bu?
Bacakları kaldırıp omza alınca vajina daraliyo ve penisi daha iyi kavriyor yani daha iyi hissediliyor
Mesela benimki 21 boyutunda yanlız vajinaya girince hayvan gibi saldirmiyorum partnerimi de düşünmek lazim
penisin vijinaya dik girdiği pozisyonlarda ters rahim sorunu olan bayanlar acı çekerler. sizdede bole bir durum sö konusu olabilir.
nikini açabilir misin mümkünse?
kısa bir süreliğine
gizlenebilisin.
Sanırım sende bir sıkıntı var. Sıkıntı derken bu fiziksel farklılık da olabilir. Acıyan bölge vajina mı yoksa kasıklar falan mı?
bu pozisyonda ilk bir kaç cmden sonrası felaket bir acı zıplatacak kadar.
fiziksel sıkıntım doktora gittim yoktu.
daha darlaşıyor olabilir mi pozisyondan dolayı.
bu pozisyon çok acılı
ne gibi?
onları biliyoruz da ekstra bir şey mi demek istediniz diye sormuştum.
teşekürler.
Her şey psikolojik.. Partnerin kaldırıyor bacaklarını ay gene acıcak diye beynine emir veriyorsun ve acıyor doğal olarak önce kendini rahatlatman lazım.
En sevdiklerimden Ama Maglesef ayni durumu bende yasiyorum. Aci ve zevk bir arada oluyor ama aci daha yogun.
acıdan zevki hissedemedim ki.
Saat oldu 12.00 git yat uyu uğraşma boş işlerle yaşıtların çoluk çocua karıştı.
tamamen gerçeklerden bahs ettim.
inandırmak gibi görevim yok inanmıyorsan cevaplamazsın.
sorunum varmış ki sormuşum bu kadar mı duyarsızlaştık.
adam için seks yapmak o kadar olanaksızki herkesi kendi gibi sanıyor :D
@rumuzyok07 seks benim varoldugum zaman da icat olmadi ben yitip gittigimde de yok olmayacak g. harfi zekali. Burada maksat Troll hesaplarla boyle si. girca paylasimlarla abazanlar siteden ucmasin. Netice de burada ki her abazan site icin velinimet. Ne kadar abazan uye o kadar reklam geliri. Senin gibi beyin ozurluler de asosyal kraliceler sanirsin seks ilahesi olur site de. Yersen...
trolll soru böyle olmaz ;) bu kadınların yaşadığı bir sorun hattta kendimde yaşadığım için googledan aratınca bu sayfa çıktı ota boka troll deyip kalabalık etmeyin bu gibi sorularda kız gerçekten problemini payaşmış d. angalakkça laflar etmişsin... cinsellik böümünde gezme sen abazalık başına vrmuş etrafına saldırıyosun bu kadar doğal bir olaya troll diyosun ha deseki kuzenimle ilşki yaşadım enişemle yattım 10 erkekle grup yaptım hadi bir derece yalanlarsında buna troll demen cidden yoklukta olduğunu gösterir
@rumuzyok07 İfsa oldunuz agir M. allar. Artik sizin gibi sumuklu boceklerin troll paylasimlarini İstanbula yeni gocup buldugu hepiduk hupuduk moktan islerden aldigi asgari ucretin yuzde ellisinin 24 ayini gomdugu telefonlardan katildigi bu ve bunun gibi moktan sitelerde agzinda salya sizi deli gibi arzulamasi takip etmesi sayesinde prim yapiyorsunuz. Artik sehirli ergen abazanlar bile sizin trollerinizi yemiyor. Lan olum ( yuzde 90 pembe nikli bir abazansin) ya da herne haltimsan bu sanal tezgahlarin membasini isleten kisilerin bircogu tanidigim kisiler bir de banami yutturacaksin. Abazan kekleyin bize ne ha sanalin kalitesi artik kurtarilir mi e tabii ki asla ama benim zevkim de sizin gibileri ifsa edip her firsatta mort etmek.
öff bu nasıl bir hırstır görende birilerini tutup seni s. ktirdim sanır :d lan sen hastamısın ruh hastaısımısın çok rahatsızsın burdaki sorulardan s. git siteden dngalak herif anan seni doğurmamış s. çmış zaten...
@rumuzyok07 O harfi cocuklugu yapma p.. ezev.. nk ben senin annenin hangi mesleki sektor de calistigini seni nasil peydahladigini dile getirdim mi namus seref ozurlu. Erkeksen erkek ol kadinsan kadin İnsan ol Mert ol. Gizli profiller de takilip burda marjinalim aykiriyim sinir tanimazim ayaklari cekme sumuklu bocek bir daha da karsima cikma.
İşi bilip bilmemekle alakali degil tamamen penis boyuyla alakali bir durum. Penis boyu uzun olduğunda bu pozisyonda tüm kadinlar aci ceker.
kaç olunca mesela?
acının sebebi bacaklarının ağrıması mı farklı bir acı mı :)
farklı.
o uzun gelmiştir
17- 18 uzun mu gelir?
18 maksimum olması gerekendir bu uzunluk be fazlası acı verir ki herkesin vajşna kanalı bu kadar uzun da değil bir de bacak omuza yapınca daha da sıkışıyor tabi ondan dibine kadar girmesin o da
15 olsa acıtmaz mıydı sence?
Acıtmazdı bence
bir kaç cm fark ediyor olabilir mi bu kadar?
vajina kanalı aslında 9 cm falan uzunluğa sahip ancak katlanmış bir şekilde duruyor. cinse ilişki sırasında açılıp esniyor ve en derindeki uterus girişi hassas bir bölge sadece penisin dokunması cinsel zevk verir ama biraz zorlanırsa sıkışırsa acı verir. direk sinir uçlarına temas gibi düşün baya hassas
sizde acı oluyor mu partnerde?
normalde olmuyor ama bacaklarını katlayınca oluyordu uzunluk problemi bende de var. övünmüyorum problem çünkü karşındaki zevk alamıyor
evet övünecek bir durum gerçekten değil.
sizde de acı olduğuna göre boyut eşimle benzer mi?
evet
ne yapmak lazım?
bir çok pozisyonda acı oluyor mu?
gerçi size boyutu yazmadım eşimin ama evet dediniz biliyor gibi :)
17-18 uzun mu gelir yorumuna göre cevapladım ben
bacaklarınızın kendinize doğru toplu olduğu pozisyonları tercih etmeyin fazla başka yapacak birşey yok
anladım.
sizdede genelde farklı pozisyonlarda da acı oluyor galiba. öyleyse neden belli.
birde boyutla övünür erkekler hiç alakası yok.
neden belli derken? yoo fazla acı problemi yaşamıyoruz o pozisyonları tercih etmiyoruz sorun çözülüyor. cinsellikte karşımdaki insanın zevk almasına çok önem veririm ben b*şaldığımda o hala olmamışsa elle falan b*şalmasını sağlarım öylece bırakmam vs. çocuk yapma amacında değilsen cinsellik zevk alma meselesidir zevk alamazsan ne anlamı var ki
zevk almıyorum demedim ki.
bu tarz pozisyonlarda acı oluyor dedim.
evet evet nedeni belli fazla uzun olması acı verir. Uykum var da artık aklım yerinde değil algılayamadım iş hayatı zor :)
bu ancak tamamı kullanılmadığında anlaşılabilir.
evet öyle tamamı girmeden deneyin acı yoksa evet bundanmış kesin olarak diyebilirsiniz
siz bunu denediniz mi? sonuç aldıysanız aynıdır neden.
bizde öyle oldu bende o pozisyonlara girmedim tekrar sorun çözüldü
bu ikisi olmayınca sorun çok olmuyor bizde de.
demek ki problem buymuş :)
evet.
benim aklımın karışması aynı boyutlarda olupta acı olmuyor diyenlerden oldu.
pozisyon meselesi işte sen kıvrık bir pozisyon alınca zaten vajina sıkışıyor genişleyemiyor normal uzat bacaklarını sorun olmaz
tamamı kullanılmayınca çözüm bulundu işte.
evet. başka soracağınız varsa gizliyi kaldırayım kısa süreliğine özelden yazın
buydu sorum ve ortakmış sorunumuz aslında. değişmeyeceğine göre durum sormakla çözüm olmayacak gibi:)
yani boyunu kısaltmanın bir yolu yok :) yani hadım edersen başka :D
aynen:) neden o halde benzer olduğu halde acımıyor diyende var ben anlamadım:)
vajina uzunluğu büyük dudakların küçük dudakların şekilleri falan kişiye özel gibi birşey kişiden kişiye değişir. boyu 1.50 olan birisiyle 170 olan insanın vajina uzunluğu da aynı olmaz mesela
doğrudur uzmanım:)
estağfirullah :)
:).
Tamamen senin bacaklarını omzuna alanla ilgili bir durum
Favorimdir ama çok köklememek lazım :) uyar partnerini yavaş olsun
Bacak omuzaaaaaaa ummmm ;)) dog anal ya da partneri yatirip üstünde hızla oturup kalkicaksin offf offf
Ben böylesini daha önce hiç görmedim kadın olduğu kesin :)
@karakartal190354 kadın olduğu kesin derken
Yas araligin 30-35 ya hani kadin olmusundiye dusundum. Cevabindada tecrpbeliymissin gibi konustugun icin kadin oldugu kesin dedim.
Ters bir durum mu vardi?
Yok tamam ben yanlış anladim
Tamam :)
bizim içinde zevkli sizin için daha çok zevklidir bacaklar omuzda
Benim parfnerde olmuyo rahim yapınla alakalıdır ve adam işi bilmiyoda olabilir
En ağrısız ve en kolay pozisyonda bile acı çekiyorsan erkek arkadaşın odun bence kadın ruhundan ve seksten anlamıyor delik buldum derdinde resmen halbuki nazik olarak seni zevkten uçuracak pozisyon o
en ağrısız ve kolay bir pozisyon değil.
Defalarca yaptım ama ilk defa senden duydum acıyor diye daha çok zevk aldığı pozisyon kadının
Vajinismus olabilir sende galiba ismi boyledi bir yerde okumustum vajina darligiyla alakaliymis bence sıkma kendini
valla demekkı sert davranıyor partnerin bıraz romantık olsa oyle olmaz
yapmasını bilmiyordun dangalak. normalde çok zev alınan bir pozisyon oldugu soyleniyor
Tat almıyon'mu hiç? Domal arkadan vursun ya da kucağında zıpla zorlanıyosan
Belıne dolamayı dene azcık kılo varsa sıkıntı olur
evet aynı durumu bizde yaşıyoruz
nasıl çözüm buldunuz?
çok acıyor mu dayanamayacağı kadar?
aynıyız o halde. sizce neden kaynaklanıyor?
bazı bayanlarda biz kadar acı olmuyormuş.
en başta şunu düşün şimdi hiç birşey yokken bile bir kere dur o şekilde gerildiğini hissediceksin e gerildikçe daralma oluyor ve erkek zorluyor busefer e sert ve dar olunca acımasıda normal birde daha rahat ve çoğunu alıyosun öyle olunca onun dışında kadın anatomisi çok anladığım bir durum değil ama başka sebepleride olabilir tabi
pozisyon değiştirmeyi denedinizmi?:)
evet ama bu sorumun cevabı değil ki:)
sorunuza cevap vermeidmki:)) kadınalr için en rahat pozisyonlardan biridir, şayet acı çekiyorsanız bacaklarınızı omuza değil yan tarafa bırakın:) yani bacaklarınız ayırın
hiç de rahat değil ama:)
kas yapınızdam ıbir proplem var yoksa neyi nasıl yaptığınızımı bilmiyorsunuz?
Alışınca sende anlayacaksın ne kadar zevkli oldunu
acı var nasıl alışılır? yeni evli değilim ki.
Super pozisyon ama kucakta yapmak daha guzel
canın yandıysa birdaha yapmazsın olur biter :)
Bacak omza faworimdir.
Pardon!!! Partner Grayder mi?
Kasma kendini rahat dır o poZsizyon
baskı hissi oluyor.
Çok kasiyon ve sanirsam tecrubesizlik
o kadar acıyor ki kasılma refleksif.
Alisirsin kendini sadece rahat birak
sizin partnerde acı hissi hiç mi olmuyor?
şu an yok ama yaşadığında oluyordu illa burada erkeğin tecrübesi devreye girer...
hayır ben bayılcam şimdi
acı olmuyor mu bayanda?
bacaklar esnek olursa olmaz ama severim sen severmisin
bacakda değil ki ağrı ilişki bölgesinde.
her sevişmedeki zevk okadar
buldun mu cevabını
Sevdigim bir pozisyondur..
sen degilsin baskı olur bizdede aynı
devam edemeyecek kadar mı bizde öyle. en fazla bir kaç cm sonra bırakıır acıdan.
o kadar degil biraz 2 dk olur
o halde çok acımıyor canı yansa dayanamazdı.
Aciyor israrimizla durmaya calisiyor senin girmiyormus vaji a ya da rahim yapin fafkli olabilirmi
girmeme değil acıdan o kadarı ancak oluyor devam edildiğinde dayanamıyorum o derece.
Bacaklar baski yapiyof popoda basiyor
bizde sebep bu değil. ilşkiye girilen alanda acı derinlerde acı hissi.
Vajina yapin hassatir dardir a
onun öyle mi?
Degil ama sen hic dayanamayinca seninki farkli o pozisypnda her kadin zorlanir
Normal sekte zorlaniyormusun
çoğunlukla evet.
Vajina eti kasiklar bacak pmuz zor. Bir filme baksan bacak omza o sahne en zor sahnefir kafin aci icindedir sendede kendine haz bir ozel furum olabilir sen hic dayanamiyorsun
en fazla 5 sn.
Ozaman ba ak omza sen sikinti esin istiyormu
kırmak istemiyorum onu.
Baska seyle telafi edersin israrcimi cok
değil ama ben geri çevirmek istemiyorum o benim hassas noktam, kıyamayorum.
Kizarmi sen geri cekilince
hayır, ben kıyamıyorum ona ama.
Esin cpk sansli gzl kaldirayim mesaj arada sohbet ederiz diyecem olmaz dersin. cok anlayislisin esine karsi
bu sorunu aşmak istiyorum sorumun amacı da buydu. bu saatte yoksa neden uykusuz kaldım.
ne yaptıysam olamadı. bilemiyorum ne yapacağımı. yapısal belki de.
sizin deneyim var bir kişiden fazlasıyla olduysa benzer miydi diye sorsam?
Bir hata yaptim bu gune kadR herkese yapmadi. Dedim sen sordugun dkgru yazc. Onla yaptigimd d kisa surdu acidi yuzunden belli oldu
bir kişi mi oldu hayatınızda?
E lenmrden 3 kisi oldu evlenince hic olmadi ba ak lmzada hep aci olur hic final olmadi. Acsam yazarmisin. bHa e bulup yazm. ayacaksan acmayim
Gittinmi
çıkmıştım namaz için kalktım.
Allah kabul etsin
bu pozisyonda bacaklar omuz hizana kadar geliyor omuzlarıa değme duurmuna geliyormu
evet.
Cok acir esim buna dayanamiyor hic biraz daha esnek yapiyorum
kendince bir kanıya vardın mı çözüm ?
çok vardığım söylenemez.
her kadın çok zorlanır o pozisyonda birde tam omuzlara kadar değme olursa iki büklüm oluyor. oanda mesafe kısalıyor demkki
olabilir.
dün buna benzer film izledim kadnın yüzünde belli oluyrdu çektiği acı. o bölge dar sa ve kısaysa.
siz de de olduğuna göre olabilir.
doğum yaptı mı eşiniz belki acı daha hafifler öyle olunca.
yaptı sen yapmadınmı
sezeryan.
demekki o bölge genislmeye uygun değil. en rahat pozisyonun hangisi acı çekmediğin
eşiniz normal mi?
normal tabi aslınd anormal derken fizk olarkmı başka bişeymi
bilemem.
sen doğum sordun sanrım normal doğum ben yanlış anladım
evet yanlış anladın.
:) senin ençok sevdiğin poz hangisi eşin ne istyr bck omzmı seviyor
Partnerin duyarli olursa aksine cok zevk alırsin
pozisyon baskılı ne kadar duyarlı olunsa da.
Bunun ustesinde gelebilirisiniz ama.. mesaj atarmisin
Benimde çok hoşuma giden bir pozisyon.
bunda canın yanıyosa doggye nasıl dayanıyorsun?
bu daha acıtıyor diğerinden.
Benım ilişkiye girdiklerim genelde doggyde acıyo canım diyolar
oda acıtıyor ama bu daha fazla. boyut nedir özel değilse acı bundan kaynaklı olabilir mi?
18 cm biraz kalın
aynı sebepten o halde. eşimle benzersiniz.
Kalınlıktan mı acıyor canınız
kaç parmaktır kalın demek için?
3-4 bence
anladım. boyutta etken o halde.
Hangi pozisyonda canın acımıyor
çok detaya girmek istemiyorum.
Sende mi sebastian
En sevdiğim ya
acı hissetmedin mi ama nasıl?
Hissettim ama zevk verdi bana o acı
boyutu neydi ki dayanabilecek kadar acı olmuş?
Oh ya çok güzeldi kalın ve uzundu
boyutunu sordum canım net bir rakam?
17 idi hatrladığım
nasıl dayandın canm ya felaket acıyor.
İsi bilen biriydi demekki
onla alakası yok. acıyı çeken kadın tavır değil pozisyon zorluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar