Hiç tanımadığınız biriyle
Barda, cafede, partide, otobüste, okulda, işyerinde, sadece sex için birlikte oldunuzmu
Barda, cafede, partide, otobüste, okulda, işyerinde, sadece sex için birlikte oldunuzmu
otelin barında çalıştığım zamanlardı. hemen her hafta tanımadığım otel müşterileri ile yerli yabancı farketmez girerdim ilişkiye.
Korunarak dimi
Yani haklisin sanirim ama ben biraz secici oldugum icin zorlaniyorum
Nasil anlat bari
evet ilk deneyimimi yaşadım kadın daha doğrusu ilk ve tek şimdilik :P masaj salonuydu gerisi gelicek :P
Masqj salonumu nasil yani salonda sex mi neresi orqsi
Nerde dostum ya ben bulamiyorum varmi gittigin bir yer
hayır yapıma ters yapmadım öyle birşey. eğer bişey yaşayacaksam bu zaten sokak ortasında orda burda olmaz bu gibi şeyler özeldir
Nerde nezaman olmali sence
Tatilde evet yabancı biriydi harika öpüşüyor müthiş sevişiyordu
Nerde tatilde bodrumda mi yoksa guzel olur yaz kacamaklari peki sevgilin biliyormu nasildi iyimiydi sex :-))))
Sevgilim yanından bile geçemezdi onun pehh
Suqn sevgilin duysa ne yaparsin pekiii
orda mısın seksi bayan
Cevap
11Cevap
çok kez benim en büyük zevklerimden biriydi zaten eskiden özellikle hakkında bir şey bilmediğim kızları baştan çıkarıp yatmak ved birdaha da onla görüşmemek
İş görüşmesine gittiğim şirkette tanıştığım çocukla. Telefon, akşam bar filan derken... geceyi evde tamamlamıştık, ama sonuç kötüydü.
Neden kotuydu canım yaaa
neden seksi şey ?
evet bir fransız kızla çok tatlı idi unutmadım zaten çok gezdiğim için daha sonrasındada birçok oldu sayısını hatırlamıyorum
Tanımadığım biriyle niye birlikte olaym . Gerek yok .
Ben barda tanismistim ama sonradan tiksindim ayilinca o kadr da tatli degilmis :D
Alkol alinca genelde kizlar zayif oluyor ben oyle goruyorum hep
Oyle ama o zayifliktan sikayetci degilim zevkime bakiyorum :-
orda mısın seksi bayan
Fazla filim izliyorsunuz!
Cok film izler olduk sanirim
Bara git az ic kafa guzel sonra evde sex nasil yani bu
evet tuz az yemek gibi oluyor
Çeşme’de denizde iki defa oldu
herkes te yaşamş ta herkes te gizli..anca laf !
evet oldu.
evet tuvalette :P
Kiminle
evet oldum...
Nerdee peki
tanımadığım biriyle barda birsüre eğlendikten sonra gece evde sonlandı hepsi bu...
oldu.
Evet oldum.
Nerde kiminle yani onuda istiyoruz :-)))
orda mısın bayan
yani :)
Aman sizde..
yok be nerdeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar