Sevgilim ileride ayrılmamızdan korktuğu için birlikte olalım bizi ayıramazlar dedi?

ilk başlarda iyiydi. evlenmeden önce olmaz diyorduk hep ama bu ara cinsellik için sürekli istiyorum diyor zorluyor. en sonunda sen bana güvenmiyosun ya ilerde ayrılırsak diye bişeyler yaşamak istemiyosun anladımdedi tavır aldı. benim ailem aradaki mezheb farkı yüzünden istemiyor. o da eğer birlikte olursak bizi ayıramazlar seni benim elimden alırlar diye korkuyorum diyor. ee hadi gidip evlenelim diyorum. askerliğim var askerden dönüşte ikimizde kpss gireceğiz işimizi alalım evleneceğiz tabiki diyor. birbirimizi seviyoruz ama artık onun resmen beni kullandığını düşünmeye başladım artık :(
Güncellemeler
+1 yıl
evlenmeden önce kesinlikle karşıyım yapmayacağım böyle bir günaha giremem. ama asıl anlamadığım hem beni çok sevdiğini söylüyor ciddiyiz evlenicem diyor. hemde böyle bir istekte bulunuyor. buna zorlamaya çalışıyor. birbirimizi gerçekten sevdiğimizi gerçekten güvendiğimizi düşünüyordum. artık doğru kişinin o olup olmadığına emin değilim.
Sevgilim ileride ayrılmamızdan korktuğu için birlikte olalım bizi ayıramazlar dedi?