Platonigim vazgecmek istiyorum ayni zamanda da surunsun?

Selam her kese hoslandigim bir cocuk vardi. Ayni yerde calisiyoruz. Ben baya ilgimi belli ettim. Flortlestik. Hoslandigimi da belli ettim o da guzel kizsin hoslaniyorum senden dedi ama ne istedigini anlamiyorum dedi. Neyse ki cinsellige goturmeye calisti konunu ben izin vermedim ve ozgur iliski istemedigimj belirttim. Hep yazan taraf ben oldum bu da galiba onda ego yapti. Sonda da ben seni daha cesur biri sanmistim. Ben de senin pesinde kosacak da bir kiz degilim dedim. Bana iliski zordur istemiyorum ozgurlugume aliskinim. Sen sevin ki ben senin zamanini bosuna alip kendi bildigim gibi davranip sana kotuluk etmiyorum. Yani senden istedigimi almiyorum. Dedim sen zaten benden istedigini alamazsin. Guzel oldugum kadar da akilliyim. Hayir yani yalandan olurdu yani ala bilirdim dedi. Ama ben iyi insanim o yuzden yapmiyorum dedi. Neyseki sohbet burada bitti. Ama ayni yerde calisiyoruz yuz yuze geliyoruz sonucta en son gordugumde bakmamaya calistim ama o da surekli bakiyor yani surekli. Bir de selam nasilsin dedi ben de iyim sen? Dedim gectim. Ama is boyunca gozleri hep uzerimdeydi. Bu beni uzuyormu tabi ki uzuluyorum. Hisslerim Dusundugumden de kuvvetliymis ona karsi. Sonucta unut deyince olmuyor. Amma kizginim da yani niye hoslandigimi belli eder etmez insan cinsellik dusunsun ki. O kadar istiyorum ki bana asik olup ta surunsun ama ne yazik masallar aleminde de yasamiyoruz. Ama yine de soruyorum ne yaparsam pisman olup da surunur?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ben basindan boyle soyluyorum ki boyle bilinsin sonra kizlar yapisiyor pesimi birakmiyor falan dedi. Ben de ya nasil bir ego bu ben kiz oldugum halde boyle demiyorum dedim halbuki hal boyle. Dedi kimler var pesinde? Dedim soylememe gerek yok. Dedi anladim zaten is yerinde de goruyorum cogu erkek isterdi. Yani is yerinde baya popular biriyim. Ve guzelligimi konusuyor her kes. Bunun arkadasi bile pesimde yemege davet etti ve ben istemiyorum.
Platonigim vazgecmek istiyorum ayni zamanda da surunsun?