Eşimden ayrıldım. Şimdi bir sevgilm var. Ve sevişiyoruz. Ama ben çok kötüyüm yardım edermisiniz? :(((((?

Sağlıklı düşünemiyorum. Eşim aldatmıştı beni. ve psikolojım alt üst oldu. şu an biri var hayatımda. Sevmiyormuyum hayır neden yapıyorum bende bilmiyorum. Bir oruşpu gibi olmuşum sevişiyorum ama birliktelik olmadı yaptığım yanlış bunu biliyorum kendini bir o* gibi görüyorum iğreniyorum kendimden be yapıyorum ben nasıl bu duruma düştüm ne yapmalıyım bilmiyorum yazarken bile titriyorum ben Allahımdan okadar korkuyorum ki namazımıda kılardım ama şimdi bir o* gibi olmuşum ne olacak böyle sağlıklı düşünemiyorum çok kötü bir durumdayım hayattan nefret ediyorum. Bunlar başıma geldi. Kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum ama çocuğum var ve annesi bir o* gibi başkasıyla öpüşüyor onun yüzüne bile bakamıyorum ne yapacam böyle neden geldim bu dünyaya. Beyin bile yok yaptığım şeyin kötü olduğunu bile bile yapıyorum :(((( ne yapmalıyım
Eşimden ayrıldım. Şimdi bir sevgilm var. Ve sevişiyoruz. Ama ben çok kötüyüm yardım edermisiniz? :(((((?