Kız arkadaşımla sevişirken onun ailesi aniden geldi ve...

Aile dostuyuz..Ama 3 senedir ilişkimizi saklıyoruz..Onun annesi ve babası bir günlüğüne şehir dışına çıkacağı için onun evine gittim.Yatak odasında sevişmeye başladık ve ortasında dış kapıdan sesler geldi ve aniden açıldı..Korkudan ikimizde o halde yatağın altına girdik..Onun annesi ve babası resmen doğrudan yatak odasına girip üstümüzde sevişmeye başladılar.Biz de altta şoklar içerisinde onların işinin bitmesini bekledik..Bende arada yavşadım kıza o ayrı :) her neyse onlar odadan çıkınca eşyalarımı alıp gizlice eden çıktım..Hemen kızı aradım kahkalalarla güldük birbirimize..Hatta dedi ki "unutamayacağımız bi olay oldu ne güzel "diye..soru şurda..bu olay dün oldu..Ve kız bende bu sabah aniden nedensiz ayrıldı.Telefonları kapalı..Evine de gidemedim..sizce annesi babası öğrenmişmidir bişeyler..Çünkü tek kelime olayla ilgili konuşmadı..Sadece ayrıldı..Ne düşünüyosunuz?Öğrenme olasılığı var mı ailesinin..Çünkü sadece ilişkim bi yana başım da derde girer..
Güncellemeler
+1 yıl
noluyo ya? arkadaş yardımcı oluyosanız olun da itham edecekseniz yapmayın yorum..
Kız arkadaşımla sevişirken onun ailesi aniden geldi ve...