Bende anlatacagim once siz buyrun merakla bekliyorum seks fantezin ne?:)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim fantazim yok çünkü yaşatıyorum www.kizlarsoruyor.com/.../q2030155-birlikte-oldugum-butun-sevgililerimle-hep-ayni-sikayetler-aliyorum
03 Yorumla- +1 yıl
ya kardeş. Senin zaten ALLah belanı vermiş. Neden her soruya bunu yazıyorsun anlamıyorum :D
Soran+1 yılSorunun buyukmus kardes ama takma yapamazsa zenciler yapamazdi degilmi;)
Cevap sahibi+1 yılYani Türkiye şartlarında çok zor benim işim :((
En İyi Cevaplar
Bağ koparmaca
www.kizlarsoruyor.com/.../q2017721-yeni-bir-fantezim-daha-oldu-sizin-de-var-mi-boyle-tuhaf02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende yapiyorum kimi zaman:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni döve döve s*ksin tecavüz istiyorum, mazoşistim ne olsa onu yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum :) eski partnerlerimin çoğu hardcore ve tecavüz fantazisi istiyodu şimdi daha iyi anlıyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğada sevişmek isterdim. 🌲🌳🌿🌷🌷🍃🌴💐🌸🌹⛺️🗻🌄🌅
05 Yorumla
Soran+1 yılHarika oluyor ben yaptim avaz avaz bagir cagir soyun degisik ve cok eglenceli:)
- +1 yıl
çok guzel hemde çok
Cevap sahibi+1 yılTam olarak nasıl bir yerde seviştiniz, mesela ormanlıktamı vs? @soran @umutumut60
- +1 yıl
ormada arabanın ıçınde çalıların arasında denızde otobanda gelırken ben araba kullanıyorum o sıkımı emdı cektım kenara otoban koprusunun altında domalttın gotten sıktım
Soran+1 yılBenimki su gecen yesil cimlerle dolu hafif agaclik biryerdi orman degil cok sirin bir yerdi uffff ozgurlugun tadina doyamamistik dene bence
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Seninle el ele doğaya çıkıp kuş cıvıltıları dinleyip papatya toplamak. Senin üzerinde elbise var külot yok. Sonra seni bir zeytin ağacına yüzü dönük şekilde bağlayıp elime aldığım ıslak odunla eşşek sudan gelinceye kadar ahenkli bir şekilde sırtına sırtına vurmak :))
13 Yorumla
Soran+1 yılburada gulecekmiyiz:))))
Soran+1 yılHalimde aglanacak birsey yok tam tersine mutluyum:)
+1 yılya inanmazsın ama kalmadı
bina girişi
asansörde mcık yaladım
sinemada mcık yaladım
plajda giyinme kabininde mcık yaladım
düşünmem lazım
sende ne02 Yorumla
Soran+1 yılAaa sadece yalamissin yelpazeyi genislet :) daha cok seyler yapmalisin;)
Soran+1 yılOky
+1 yıliki kadına sıkımı yalatmak bırkes yalattım tadı damagımda kaldı
birde kadının kocasını bağlayıp karşısında karısına zorla tecavuz etmek götten
sonra kelepçeleyıp sıkmek
arabada sıkmek dogarad denızde
otobuste surtmek sonra sokmak06 Yorumla
Soran+1 yılGrup ve hardcore mazosist hersey istiyor insan zaman zaman degilmi
- +1 yıl
evet ama çogu ıkı erkek ıkı kadın ıstıyor belkı sen ıkı erkek ıstersın normal ama ben ıkı kadınla çok haz aldım herebırı bır tassagımı agzına aldı bosalırken resmen kavga ettıler o ben yutacam dıgerı ben
Soran+1 yılZevkin ikiye katlanmis seklidir eskiden 3-4 erkegin ayni anda heryerimi yalayip sirayla becermesini isterdim :)
- +1 yıl
şimdi ne istiyorsun fantazın ne aynı anda uc erkek bırı * dıgerı götune dıgerıde ağzına soksa nasıl olur
Soran+1 yılCok guzel olurdu da sevgilim gruba karsi:)
- +1 yıl
sende sevgılın dışında bır guruba katıl
iki kadınla beraber olmak... onların da biseksüel olması lazım. hani kim ne yapıyor belli olmasın :))
24 Yorumla
Soran+1 yılBak biseksuel olmasi lazim dedin zeka fiskiriyor her yonden zevk alican :))
Soran+1 yılDelirtir bencede :)
Orman deniz araba hpsınde denedim yanlız bir alısverıs merkezinde kabinde falan cok istiyorum hep aklımda var bigün onuda denicem
02 Yorumla
Soran+1 yılDene tabi eksik kalmis :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnden arkadan aynı anda önden giricem çıkartıcam arkadan sokucam bir önden bir arkadan bir önden bir arkadan en sonda azına boşalmak istiyorum bir kere yaptım tadı damağımda kaldı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel oluyor iki taraf icin de:)
Cevap sahibi+1 yıliki tarafda işi biliyosa çok iyi bir tarafdan biri bilmiyosa olmuyo valla :)
+1 yılUçaktan atlayip havada seks yapmak simdi aklima geldi havada cenabet kalirsak parasutte acilmaz;-)
22 Yorumla
Soran+1 yılAhaha fantezine hayran kaldim sonuna guldum :D
Havuzda, suyun içinde denemek istiyorum bu aralar en çok. Vereceği hissi çok merak etmekteyim.
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkli oluyor tabi suyun icinde tenler birbirine degince hos oluyor ama girerken biraz sıkıntı tabi:) aciyo yani biraz ama zevkli bide kucakta ayaklar belde dolanmis vaziyette
Soran+1 yılDene
seni dinlemek isterdim.. senin ne gibi fantezilerin var.. burdan yazmazsan mesaj atabilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdim yorumlarda bakabilirsin:)
+1 yıl20metre kadar dalıp yapmak, uçak tuvaleti, bir de paraşütte. Çok çok uç şeyler pek çekici gelmiyor:)
08 Yorumla
Soran+1 yılGuzelmis:)
- +1 yıl
Teşekkürler:) bu arada en onemlisini unutmuşum:) Balon:) balonda çok istiyorum:) senin?
Soran+1 yılBalonda yaptim ben:)
- +1 yıl
Ciddi misin? Nerde nasıl anlatsana.
Soran+1 yılYurtdisinda yapmistik o sepetin icinde gokyuzunde agir agir suruklenirken romantizm basliyor opusmek kacinilmaz sonra kucak ta devam:)
- +1 yıl
Çok iyimis:) kaptanın yanında mi yaptınız:)? Sen bir mesaj atsana bana arkadaşım:))
Soran+1 yılYani onun arkasindaydik fazla abartmadan cok guzeldi cokk:)
- +1 yıl
vuhhu:) çok iyimiş:) güzell:)
bacakları omzuma alıp g*t delıgıne surtmek elıne verıp kendı götune sokturmak ormanda denızde sıkışmek * yalamak ısırmak dılımı kokune kadar * sokmak kasıklarını emmek emmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen şu an yanımda olsaydın...
Ahhhh ahhh diye diye yalvarırdın01 Yorumla
Soran+1 yılBenim uzerimden fantezi degil ama:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajina yalamak azdım bak :d sanal seks yapıyım birazdan :d
017 Yorumla
Soran+1 yılYalamadinmi hic?
Cevap sahibi+1 yıldefalarca yaladım sevgilimle haftaya buluşcaz sanal seks yapıyoruz arada
Cevap sahibi+1 yılsen yalattınmı hiç :d
Cevap sahibi+1 yılayak fetişide isterim ojeli temizse of of :D
Soran+1 yılCok yalattim ben
Cevap sahibi+1 yılanlatsana sende fantazilerini ateşli kadına hastayım senin gibi birtane bulamadım :(
Soran+1 yılMesela ben elbiseli ama ic kulotsuz sokaga cikacam sevgilimle bulusup bir cafeye girecez zula bir masa sececegiz cikartip alttan elime alip oksicam sonra kucagina oturuyor gibi yapip ustune oturacagim birden gerisini yazmim:)))
Cevap sahibi+1 yılyaz yaz :) sen hangi cafeye gidiyorsun merak ettim terledim şu an :)
Cevap sahibi+1 yılgizli olmasan sana bişey anlatırdım ama ortaya yazamam ki uff :(
Soran+1 yılGenelde sevgilimi zor ortamlarda tahrikk etmeye bayilirim:))
Cevap sahibi+1 yılşu an sevgilin varmı?
Cevap sahibi+1 yılherif çok şanslı ama ayrılırsan buraya yaz unutma ozaman gizliden çıkarım anlatırım :d
Soran+1 yılEvet var ikimizde ayni kafadayiz bizimki yiyismenin s*kismenin vip duzeyi:))
Cevap sahibi+1 yılbayıldım şu an
Cevap sahibi+1 yılkonuşman beni öldürdü ayrılsan filan yazarmısın buraya duymak çok hoşuna gidecek şeyler var hakaten :d
Soran+1 yılAyrilma ihtimali baya baya zor gibi ama bilinmez tabi simdi oyle bisey yok yani;)
Cevap sahibi+1 yılolmasında ama sen unutma bu gizliyi yaz bişey olursa ay geçse bile tamammı ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen anlatmadan tadı çıkmıyor senin üzerinden giderdik.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatacagim da bende bicogunu yaptim ama bikac tane var tabi
Cevap sahibi+1 yılanlat beraber yürürüz paslaşırız...
Soran+1 yılBenimki biraz ucuk ama:)
Soran+1 yılMesela ben elbiseli ama ic kulotsuz sokaga cikacam sevgilimle bulusup bir cafeye girecez zula bir masa sececegiz cikartip alttan elime alip oksicam sonra kucagina oturuyor gibi yapip ustune oturacagim birden gerisini yazmim:))) bu bitanesi
Cevap sahibi+1 yılo sırada ben seni kucağıma alıp duvara yaslıycam alttan ellerimle sulandırdığım vajinana hızlıca girecegim. duvarlarda seni sürükleyesürükleye cafenin mutfağına atıcam seni. orada tezgaha yatırıp uzerine çıkacagım. ters çevirip üzerinde coşup uzanıp seni üste alacagım önce düz sonra ters sevişip kalçalarının üzerimde inip kalkarken seni izleyeecgim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılen büyük fantezim annemin iç çamaşırlarını kankasına giydirip annemin odasında her türlü ilişkiye girmek
04 Yorumla
Soran+1 yılEnsest iliskilerden de hoslaniyorsundur sen?
Cevap sahibi+1 yılevet nolduki
Soran+1 yılBisey olmadi sordum sadece
Cevap sahibi+1 yılZevkli ve heycanlı bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılgrup seks vardı onu da yaptım kalmadı fantezi filan
28 Yorumla
Soran+1 yılFanteziden emeklisin demek sen ama illa vardir prim al zam al:))
Cevap sahibi+1 yılalıyom ben prim ilsç firmasındayım merak etme fanteziden prim oldu alamam artık tek seçenek kaldı buzlu badem deneyecem bir o kaldı
Soran+1 yılGruptan ote seylerde var her turlu degisiklik fantezidir
Cevap sahibi+1 yılgruptan öte :)) neki örneklerle açıklayalım bunu lütfen
Soran+1 yılGrupla grupsuz bunun tadina varilacak hersey heryer bitmis olamaz :)
Cevap sahibi+1 yılamaan mutfakta yapmak filan mı tam anlamadım saate geç yarın konuşcam senle beklemede kal sende çok cevher var gibi :) öğrenmem gereken çok şey varmış senden
Soran+1 yılNe mutfagi yaa:)) bunlar fantezimi :)) ben nerelerde yapmisim bilsen:))
Cevap sahibi+1 yılvaay nirvanaya ulaşmışsın sen hatun tebrik de nelerde yaptın mekan versen. ben cafenin üst katında yaptım arabada yaptım bir de apartmanda bilmediğimiz apartman tabi ev vardı da fantezi yapalım dedik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerimi ayakta duavara dayayip ona oral yapmak :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYap yap cok zevklidir:)
- +1 yıl
sen yalattınmı hıc
Cevap sahibi+1 yılNasil olucak acaba.
Soran+1 yılSevgilin varsa teklif et yapin
Cevap sahibi+1 yılBakalim. Birde alisveris merkezindeki kabinler var ^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilim ile duşta deliler gibi sevişmek sonra masanın üzerine yatırıp ona saatlerce oral yapmakkk
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel ve yapilamicak seyler degil:)
Cevap sahibi+1 yılyapılmayacak şeyleri düşlemeye gerek yok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhatunu ayaklarında tavana asacaksın kafası senindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hastanede bayan bir doktoru s*kmek isterdim...
00 Yorumla
+1 yılAşırı cinsel içerikden kalkar bu soru.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruda cinsel icerik yok ordan yirtabilir:)
tabi 12ye yaklasti saat ego tavan :D
14 Yorumla
Soran+1 yılEgo degil o libido :) saatle ilgisi yok hormonlar her turlu her saat diliminde aktif:))
Soran+1 yılBomba gibiyim;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmazz.. Ayıp bir kere...
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayip olsun? Gizli yazsaydin yada?
Cevap sahibi+1 yılGizlenmek te delikanlılığa sığmaz..
Soran+1 yılSigar konu cinsellik;)
Cevap sahibi+1 yılsen de yazarsan olur belki.. Ama sen başla.
Soran+1 yılYadim ben benimkinin bir tanesini
Cevap sahibi+1 yılBuraya kopyalarmısın onu?
Soran+1 yılMesela ben elbiseli ama ic kulotsuz sokaga cikacam sevgilimle bulusup bir cafeye girecez zula bir masa sececegiz cikartip alttan elime alip oksicam sonra kucagina oturuyor gibi yapip ustune oturacagim birden gerisini yazmim:)))
Cevap sahibi+1 yılSevgilimin kankası var... Evli bir hatun.. Onu ve sevgilimi aynı yatakta becermek isterdim...
Soran+1 yılGuzel ama svgilin bunu istemez;)
Cevap sahibi+1 yılMaalesef... erkek olsa olur diyor..
- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılNefes alan biriyle birlikte olmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadarmii:(
- +1 yıl
İzdivaçtaki dayılarla ortak fikrimiz. Ne olacaktı? K*çımıza buzlu badem mi sokacaktık?
yok öyle bir fantezi özelimi anlatmam :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNo problm;)
Seni nefessiz skmek :d
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim uzerimden yurumesek:))
+1 yılGizlidir amaa benimki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanum cekti yaa offf:(( smdi ctr ctr s.. vrdi
05 Yorumla
Soran+1 yılyok mu yapacak kimse?
Cevap sahibi+1 yılYokkk :(
Soran+1 yılBu kotuymus bea iste:/ olunca faiziyle yap bence
- +1 yıl
Ne demek:p
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogada nasıl seviştin merak ettim açıkcası
01 Yorumla
Soran+1 yılBildigin doga ortami acik hava cok sirin bir yerdi insan o doganin arasinda gokyuzunu izleyerek yaparken apayri cosuyor inlemek serbest inadina hardcore:))
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Ormanda ağaca dayayıp yapmak isterdim
00 YorumlaMalesef yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaatlerce ön sevişme...
02 Yorumla
Soran+1 yılSevisme uzuuuun olmali:)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle hattâ sevişerek orgazm olmalı en doruk noktada dudaklarım kasıklarında olmalı...
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşımın döt deliğini yalamak
06 Yorumla
Soran+1 yılKolay yap gitsin;)
Cevap sahibi+1 yılyalatmıyor ama.. ben diyorum git lavaboya temizle iyice hortumla yapmak istiyorum yokk diyor
- +1 yıl
sen g*t delıgının yalanmasını ıstermıydın soran
Soran+1 yılNeler kacirdigini bilmiyor:)
Soran+1 yıl@umutumut60 yalattim cok zevkli cok yaladi sevgilim
Cevap sahibi+1 yılhımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım çekti
Gizli Üye(36-45)+1 yılPissing :)))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi sizde söyleyin ama :))
Soran+1 yılSoyledim:)
Cevap sahibi+1 yılNedir? :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılayak fetişi
01 Yorumla
Soran+1 yılBakimli ojeli parmaklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılScat seks
02 Yorumla
Soran+1 yılZor bulursun bunu yapcak partneri;)
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz zor ama elbet bulacaaam birgün :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılduşta seks yapmak :)
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hadi herkes bir fantezisini anlatsin millet:))) en cok yapmak istedigin fantezin ne:))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler