nufus cogunlugu dinsiz oldugu icin sevisiyor sevistigii icinde evlilige gerek duymuyo
ben inancli oldugum icin yalniz ve sevgisiz bi sekilde bekliyorum
şu an atanmis calisan biri olsam istemeye gelirlerdi issizim param yok diye istenmiyorum
nufus cogunlugu dinsiz oldugu icin sevisiyor sevistigii icinde evlilige gerek duymuyo
ben inancli oldugum icin yalniz ve sevgisiz bi sekilde bekliyorum
şu an atanmis calisan biri olsam istemeye gelirlerdi issizim param yok diye istenmiyorum
türkiyede müslümanım diyenler münafık. allahın indirdiği değil kulların uydurduğu dine hurafelere inanıyor.
senin o beğenmediğin dinsizler bu münafıklar kadar zarar vermedi ülkeye insanlara
müslümanım diyenlere sor kaç tanesi kuran okuyor anlayarak okuyor ve yaşamına geçriyor.
ölülere kuran okurlar ancak. maun suresindeki allahın lanet ettiği namaz kılanlar şu an ülkemizdeki müslümanların çoğu
Dinsizim sadece allaha inanıyorum hiç bir zaman da sevişmedim benimle yatmak isteyen çok kadın oldu hepsinin teklifini geri çevirdim, çünkü böyle bir ilişki istediğim bir şey olmadı hiç bir zaman, biriyle yatmam için derin duygular beslemem lazım. Bir tutku olması yani bunun dindar olmakla alakası yok, aralarında düzgünü var mı var ama öyle dindarlar tanıyorum ki hacca gitmiş gelmiş beş vakit namazlı abdestli yapmadıkları kepazelik, rezillik, sahtekarlık kalmamış, dinli dinsiz meselesi değil. Beni üzen hiçbir şey yok artık bu ülkede ahmaklara üzülmem bu ülkenin %80, i ahmak
İmanla paranın kimde olduğunu bilemeyiz, Kim ne ederse kendine eder. Hesap defterleri ayrı ayrı ve çarçabuk görülecek Din Gününde.
Cevap
7Cevap
Beni bu saatten sonra bir şey üzmüyor
Tr nin bigün düzeleceğini düşünüyordum halbuki bunun için her zaman bi Atatürk ün hazırda olması gerek fakat toplumumuzun çok cahil olduğunu Atatürk'ün de nin yılda bir gelen bi deha olduğunu anlamak üzdü.
Nüfusun çoğunluğu dinsiz değil fakat özellikle de ahlaki konularda bir boş vermişlik var Müslümanlarda bile.
sacma kadınları erkekler isi icin tercih etmez kadınlar evet isi iyi olcak evi arabası olcak der ama erkek öyle düsünmez
Türkiye'de 10 milyondan fazla kaçak göçmen olması. Vatanımız vatansızların işgal altında
E tabi şu zamanda geçim zor herkes fedakarlık yapmalı
Artık günümüzde evlilik bitti yat kark donemi başladı
Evlilik çok masraflı artık kimse evlenemiyo
Ahir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?